Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 17

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Jeg ved du er "Administrator" og jeg er ved at lave en skabelon, så hvis du vil være sød at underskrive dette afsnit med {{iao}} --Simeondahl (diskussion) 30. apr 2012, 11:59 (CEST)

Hvorfor? --Pixi Uno (diskussion) 30. apr 2012, 12:10 (CEST)
Da det er en ny skabelon som jeg gerne lige vil teste. --Simeondahl (diskussion) 30. apr 2012, 12:57 (CEST)
Hvad gør denne skabelon og hvor skal den bruges? --Pixi Uno (diskussion) 30. apr 2012, 13:02 (CEST)
Prøv, den siger om du er Admin eller patruliant osv. --Simeondahl (diskussion) 30. apr 2012, 13:03 (CEST)
Skabelon:Iao - --Pixi Uno (diskussion) 30. apr 2012, 13:07 (CEST)
Jamen, hvorfor og hvor skal den bruges? --Pixi Uno (diskussion) 30. apr 2012, 13:08 (CEST)

<udryk> Skabelon:Iao Knud Winckelmann (diskussion) 30. apr 2012, 15:19 (CEST)

Administrator har forkortelsen "sysops", hvad er forkortelsen for "patrulianter"? --Simeondahl (diskussion) 30. apr 2012, 15:24 (CEST)
Umiddelbart vil jeg gætte på patrollers, men jeg ved det ikke. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. apr 2012, 16:14 (CEST)

Fjernelse af tekst[rediger kildetekst]

Hej Knud.

Du har I dag fjernet redigering af Gammel Dansk siden. Vi har tidligere prøvet at ændre indholdet og fik besked på, at der skulle sendes en erklæring om ophavsret til at bruge indhold fra hjemmesiden. Den er sendt afsted. Hvorfor er det så ikke muligt at få ændret teksten, når nu Pernod Ricard har givet tilladelse?

Venlig hilsen

Jannie B. T (27.04.12)(Skrev Patchwork (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jannie. Det var nu ikke mig, der slettede dit bidrag denne gang. Jeg vil tro at årsagen til at det blev slettet igen, var at det ikke fremgår nogen steder at tilladelsen er indsendt. Jeg vil lige undersøge om den er modtaget.
Men som jeg skrev til dig sidst, så kan teksten ikke bruges som den er uden videre. Lige nu er det reklamematerale og det skal ikke helt erstatte den eksisterende artikel. Jeg vender tilbage mht. tilladelsen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. apr 2012, 11:43 (CEST)

Det vil jeg se frem til. Teksten bliver selvfølgelig redigeret, hvis der er dele der virker markedsførende - så markér evt. gerne "problemtekster", så bliver den sendt til godkendelse.

Venlig hilsen

Jannie (02.05.2012, 15:44 (CEST)(Skrev Patchwork (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jannie. Beklager responstiden, men jeg har fået bekræftet at jeres tilladelse ligger i systemet.
Men dette løser desværre stadigt ikke problemet med at jeres egen tekst er for reklamerende og ikke umiddelbart kan bruges. Desuden bør I, i henhold til Wikipedias neutralitetspolitik, ikke skrive om Jeres egne produkter.
Erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt i sådanne tilfælde. Jeg vil se om jeg kan udvide artiklen, forhåbentligvis i løbet af weekenden, så den bliver mere fyldestgørende. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 2. maj 2012, 16:21 (CEST)[svar]

Vil blot høre hvad status er på sagen? Vi er naturligvis villige til at tilrette tekst m.m. men hvornår er det muligt at få den redigerede tekst og billeder på siden?

mvh. Jannie 8. juni 2012, 11:00 (CEST)

Hej Knud.

Hvad har du fundet ud af? Vi er naturligvis villige til at tilrette tekst m.m. men hvornår er det muligt at få den redigerede tekst og billeder på siden?

mvh. Jannie 12. juli 2012, 16:39 (CEST)

Riddere af Dannebrog[rediger kildetekst]

Hej. Jeg har et spørgsmål: som jeg håber du kan svare på. Er man automatisk notabel hvis man er kåret som ridder af dannebrog? hilsen -93.160.114.90 3. maj 2012, 09:06 (CEST)[svar]

-Diskussion flyttet til Landsbybrønden: [1]

Fjernelse af atikler[rediger kildetekst]

Goddag, følgende sider skal fjernes helt fra Wikipedia. Det er en negativ omtale af personerne, og de kommer op på google-søgningen af personerne. Det kan ikke være rimeligt. http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag/Lars_Vennike_Nielsson og http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag/Mark_Aar%C3%B8e_Nissen Jeg ser frem til at høre fra dig.(Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Prøv, at læse skabelonen i toppen, af projektsiden. Det, er ikke negativ, omtale, eller injurierende at, vi stemmer om det skal være på wiki eller ej. Derfor, skal sletningsforslag, ikke slettes. Mvh. Trade (diskussion) 7. maj 2012, 10:10 (CEST)[svar]

Jeg vil gerne have, at de bliver fjernet. Det burde ikke diskuteres. I øvrigt er Sletningsforslag af personer unødig oplysning til andre.(Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Men, det bliver altså ikke fjernet uden videre, som du hil have. Nævn, bare nogle unødige oplysninger, i disse forslag, som man ikke nemt kunne have fundet ved en google-søgning? Trade (diskussion) 7. maj 2012, 10:41 (CEST)[svar]

Selve sletningsforslags-siden bliver, så vidt jeg kan se, ikke indekseret af Google. Men det lader til at diskussionssiderne gør. Jeg har påsat en skabelon, der gør at Google ikke kommer forbi de sider mere og de vil derfor ikke dukke på, når de løber ud. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. maj 2012, 13:39 (CEST)[svar]


Stepstone article[rediger kildetekst]

Dear Knud,

The article for StepStone was not up to date anymore so i have updated it.

Can you please let me know why it has been removed?

tahnk you

Giada(Skrev 217.111.201.70 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hi. I removed your edit because it was worded as advertising. An organisation should not write about them selves.
You can update the article with new key figures and fix factual errors, but please refrain from changing the actual article to a non neutral text. Regards Knud Winckelmann (diskussion) 7. maj 2012, 15:01 (CEST)[svar]
Hi again. I'm currently in the process of updating the article, so there's no need for you to do it. Regards Knud Winckelmann (diskussion) 7. maj 2012, 15:08 (CEST)[svar]

Slettelse af myCloud[rediger kildetekst]

Hej Knud

Hvorfor kan jeg ikke publicere information om myCloud. Det er vel i brugernes interesse at kunne finde information om danske virksomheder, som ligeledes findes på www.denstoredanske.dk.

Jeg skrev en kort tekst, blot for at komme igang, og havde planer med at udbyggere mere, også omkring Kontor Syd Koncernen. Hvorfor finder du denne information irrelevant for brugeren? Danske Bank, Carlsberg mv. har alle annoncer på Wikipedia. Hvornår mener du, at en virksomhed har en størrelse, at de fortjener at kunne findes på Wikipedia.

Jeg forstår, at en virksomhed ikke bare kan publicere "vi er de bedste i verden". Og jeg har også respekt for ikke at ødelægge Wikipedia. Men derfra til, at du skal censurere hvornår en virksomhed bør eller ikke bør vises på Wikipedia, synes jeg er helt forkert.

Svend-Aage Kjær, stifteren af Kontor Syd, bliver søgt aktivt på Google. Wikipedia bør være et sted, hvor man vil kunne finde disse informationer om virksomheder mv. Relevant information. Der er intet af det, jeg har skrevet, der ikke er relevant information. Ja, jeg havde et link til hjemmesiden. Er dette irrelevant? Der er vel også et link til Danske Bank og Carlsberg? Alt andet ville da være utroværdigt...

Med venlig hilsen

Peter Packroff(Skrev KontorSyd (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Peter. Du kan se på kriterier for virksomhedsartikler, som definerer hvornår en virksomhed er relevant nok til at have en artikel.
Men som du kan læse i velkomsterne på din brugerdiskussion, så skal man ikke skrive om sig selv eller sin arbejdsplads. Wikipedias neutralitetspolitik er fastlagt på baggrund af mange års erfaring, erfaring som viser at man ikke kan forholde sig objektivt til emner, man har et så tæt forhold til.
Når din virksomhed overholder kriterierne for virksomhedsartikler, så er det ikke noget i vejen for at en neutral, uafhængig bruger skriver en artikel om jer. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. maj 2012, 11:00 (CEST)[svar]

Hej igen. Når jeg søger på google kommer resultaterne stadig frem på skærmen. Du må meget gerne fjerne det. På forhånd tak. http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Sletningsforslag/Mark_Aar%C3%B8e_Nissen http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Sletningsforslag/Lars_Vennike_Nielsson (Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) 12. maj 2012, 14:25‎. Husk at signere dine indlæg.)

Der, er allrede tilføjet, en noindeks, skabelon i bunden. Så jeg tror, ikke man kan gøre mere, for at skjule, forslagene. (Skrev Trade (diskussion • bidrag) 12. maj 2012, 15:19‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hvorfor bliver de ikke fjernet helt som I eksempelvis har gjort ved denne person? http://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Birte_Siim (Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvad, mener du? Jeg, kan ikke selv se forskellen på de to -_- --Trade (diskussion) 12. maj 2012, 18:49 (CEST)[svar]

Det sidste link viser en artikel, der er blevet fjernet helt - men det er ikke tilfældet med de to andre ovenfor - hvorfor kan de ikke fjernes helt? (Skrev Feudaltp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Forskellen er, at der ikke var nogen diskussion om Birte Siim, inden artiklen blev fjernet. Som du måske har set, er der tilsyneladende tale om en fejl i dette tilfælde, for da hun er professor (hvilket ikke stod i artiklen da den blev slettet), så har vi vedtaget, at så er hun notabel, og derfor er formodentlig bare en forms sag at få den artikel genetableret og udvidet lidt.
Vi må meget beklage, men vi kan og vil ikke slette diskussioner på Wikipedia. Som Trade skriver herover, så er der påsat en NOINDEX, der skulle sikre, at siden ikke bliver fundet af søgemaskiner, og hvorfor Google alligevel finder den, kan vi af gode grunde ikke vide. Vi har ikke mødt problemet før (så vidt jeg ved), idet det er yderst sjældent, at diskussionssiderne til sletningsforslag bliver brugt.
Jeg har i stedet anonymiseret siden ved at flytte siden til Wikipedia:Sletningsforslag/M*** A**** N******, og så skulle vi gerne opleve i løbet af kort tid, at den ikke længere dukker frem.
Og så vil jeg gerne foreslå dig, at du (Feudaltp) kigger lidt på de råd, du har fået på din diskussionsside. Og specielt er det nok en god ide at se på Wikipedia:Notabilitet. Så undgår du måske at oprette artikler, der bliver slettet igen, når det er så stort et problem for dig. Jeg kan faktisk ikke forstå, at det er et problem, at en diskussion af en mulig sletning af en artikel på Wikipedia om en person kan være så forfærdelig; den siger vel mere om Wikipedia og deltagerne i diskussionen end om den person, der diskuteres. Sådan en person kan være nok så fantastisk, men har bare ikke gjort noget, der er bredt nok interessant til at komme i en encyklopædi. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 12. maj 2012, 22:16 (CEST)[svar]

Vedrørende Tiron[rediger kildetekst]

Forstår ikke hvorfor du går ind og sletter historikken omkring Tiron? På hvilket grundlag gør du det? (Skrev 80.162.61.177 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)


Vedr. Tiron[rediger kildetekst]

Vi , der være sig Mikael og undertegnede startede bandet Tiron i 1984. Jeg får nu en melding på dette site at du har slettet mine indskrevdne data. Hvorfor gør du det? Mvh. Jørn (Skrev 80.162.61.177 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Knud

Nu er jeg ikke så ferm til det der med at lægge billeder op herinde. Når man står med en udefrakommende, der gerne vil lægge reklamebilleder op (de er legitime nok), hvordan er det så der skal gøres med hensyn til licens? mvh Tøndemageren 6. jun 2012, 19:08 (CEST)

Hey, hvad gør man når man modtager en mail via. wiki med tilsvininger fra en nyoprettet bruger, fordi man fjernede de af hans ændringer man var uenig i?-Trade (diskussion) 17. jul 2012, 00:57 (CEST)

Jeg giver stort set altid et svar på brugerens diskussionsside, evt. med citering af mailen, hvis det er relevant, hvilket også udstiller den pågældende bruger (og ikke via mail - jeg mener diskussioner om Wikipedia skal foregå Wikipedia). Med mindre det er så dumt, at det ikke fortjener et svar; så undlader jeg at svare og også at irritere mig (undtagen den gang jeg fik en sviner på Facebook - det irriterede mig). --CarinaT (diskussion) 17. jul 2012, 07:38 (CEST)

Artiklen om refraktion[rediger kildetekst]

Hej Knud

Vil gerne spørge om det er dig der har forfattet Wikipedia artiklen om "Refraktion"? Vi leder efter en ekspert på området som kan hjælpe med at rådgive omkring dette til et særligt projekt. Glæder mig til at høre nærmere fra dig. Kontakt mig gerne på mkm@blueborder.dk eller på telefon 20 81 90 30.

Med venlig hilsen

Madi Kruse Madsen

Hej Madi. Jeg svarer dig lige, for jeg kan se, at Knud (desværre) ikke har været aktiv her på dansk Wikipedia siden juni i år. Angående Refraktion, så har Knud ganske rigtigt været inde over artiklen, men så vidt jeg kan se kun med smårettelser. Det ser ud til, at det er Bruger:Peo, der er ansvarlig for størstedelen af artiklen, som den ser ud nu. Imidlertid er det også et stykke tid siden, at Peo har været forbi (i hvert fald for at skrive), men du skulle måske prøve at sende en email til ham (evt. til Knud) - når du er på brugersiden eller brugerdiskussionssiden for en bruger, er der i framen til venstre et menupunkt med titlen "E-mail til denne bruger". Det kan sagtens vise sig at være mere effektivt i dette tilfælde. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 29. aug 2012, 12:56 (CEST)

Forladt Wikipedia?[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann,

Kan se du ikke har været aktiv siden den 5. juni, så vil bare høre om du har meldt dig helt ud og forladt Wikipedia eller blot på ferie? Det vil jo være en skam at miste sådan en god og respekteret bidragsyder og administrator som dig. --Pelle Hansen 6. sep 2012, 22:25 (CEST)

Spørgsmål[rediger kildetekst]

Jeg har forsøgt at rydde op i artiklen Humor, selv om mit bidag kunne være bedre, synes jeg dog at det var en forbedring af den forgående. Det var min hensigt at definere emnet, i stedet for at give eksempler. Dette var i øvrigt ikke mit første forsøg på at bidrage til den artikel. En anden bruger har blot fjernet min redigering, ingen forklaring hverken på diskussion eller historik (Jeg ville have fortrukket at vedkomme forbedrede artiklen i stedet).

Her er så spørgsmålet, jeg mener stadig at artiklen kan forbedres, men på den anden side gider jeg ikke bruge tid på at skrive, hvis nogen bare trykker fjern redigering, for jeg kan ikke bare trykke fjern redigering igen (og sådan kunne man jo blive ved). Hvordan går jeg til denne type problem stilling ?

MS (diskussion) 18. sep 2012, 02:39 (CEST)

Hej MS. Jeg prøver lige at svare, idet Knud, som du kan se herover, desværre ikke har været aktiv på Wikipedia i en længere periode. Jeg er enig med dig i, at det ikke er hensigtsmæssigt, at en anden bruger blot fjerner din ændring uden kommentarer. Jeg vil foreslå, at du problematiserer dette på Diskussion:Humor og evt. lægger en besked på diskussionssiden for den bruger, der fjernede dine ændringer, hvor du opfordrer denne til at deltage i diskussionen på humor-siden. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. sep 2012, 13:53 (CEST)