Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 28

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej

Jeg bidrager med disse indlæg fordi jeg er blevet bedt om det - hvis du mener det er underlødigt, så fjerner jeg da gerne, men det er faktisk forsøgt holdt i en sober tone, og flickball artiklen er da mindst lige så informativ som andre brætspilsartikler.

Hvis du helst er fri, så fjerner vi da bare, ellers tilretter jeg da gerne.

T69 7. jan 2015, 22:14 (CET)

Hej Tim. Det springende punkt er at man ikke skriver om sig selv eller sine produkter, da erfaringen viser at man ikke kan forholde sig objektivt til relevansen.
Nu ved jeg ikke hvem der har bedt dig om at skrive om dig selv, men artikler skal skrives af neutrale skribenter, som ikke har nogen særinteresser og som har vurderet at relevanskriterierne er overholdt. Jeg vil lade det være op til andre brugere her på Wikipedia at vurdere om hvorvidt det er relevant med disse artikler. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. jan 2015, 22:26 (CET)


Hej Knud Du er da velkommen til at fjerne det selv, da du er ualmindeligt dårlig til at specificere hvad det er du mener er reklamerende... Jeg har allerede fjernet 1700 tegn som var det jeg så som reklamerende. Det var ikke meningen at det skulle være reklamerende.(Skrev TriPulse-Rema1000 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa.
...købmanden i den enkelte REMA 1000 butik er selvstændig og dermed personligt engageret og interesseret i både butikkens drift og sine kunders tilfredshed..., ...På den måde kan REMA 1000 tilbyde en bedre indkøbsoplevelse..., ..Prisen, servicen, rengøringen og vareudvalget er i fokus!... med mere. Tonen i hele artiklen virker reklamerende.
Det ovenstående er årsagen til at man ikke skal skrive om sin arbejdsplads, da erfaringen desværre viser at man ikke kan forholde sig objektivt, selvom man prøver. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. jan 2015, 09:26 (CET)
Hej.
Det havde jeg allerede slettet inden du sendte dit svar :P
--TriPulse-Rema1000 (diskussion) 9. jan 2015, 09:39 (CET)

Fl. Behrendt[rediger kildetekst]

Kære Knud Winckelmann

Du har åbenbart ikke noteret, at jeg har forbedret opslaget om Flemming Behrendt betragteligt, siden der stadig er bannere på, som ytrer sig negativt om indholdet.

Jeg håber, du kan nedtage dem nu.

Bh Øjvind Kyrø


Janus Mohr artikel[rediger kildetekst]

Hej Knud

Hvad er din beggrundelse for at slette min artikel, om Janus Mohr? Jeg kan ikke se andre artikler om ham, og har ikke et personligt bekendtskab til ham.

Mvh. Jonas Abdel-Halim (Skrev Flexmusic (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa og velkommen til. Årsagen er at jeg ikke kan finde nogle kilder til at han kommer ind under kriterierne for biografier. Hvis du kan bidrage med nogle kilder til at han er kendt og omtalt i bredere kreds, f.eks. i landsdækkende medier o.lign., så vil det hjælpe med at fastslå om der er grundlag for en artikel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 13. jan 2015, 11:13 (CET)

Hvorfor test og ikke blok til en der skriver i en artikel at vedkommende er død? TherasTaneel (diskussion) 14. jan 2015, 08:50 (CET)

Nm,...det blev gjort da det fortsatte... TherasTaneel (diskussion) 14. jan 2015, 08:51 (CET)

[redigeringskonflikt] :Det havde jeg ikke lige set. Jeg havde et ubegrundet håb om at en test-skabelon måske bare fik dem til at gå væk, engang imellem virker det. De har fået en pause nu. Du må dog gerne give en test til at starte med, så kan de ikke sige de ikke var advaret. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. jan 2015, 08:52 (CET)

Jeg har ikke nogen steder set vandaler beklage sig over de ikke var advaret. Men jeg har heller aldrig forstået hvorfor sætningen "Vis ballademagere, vandaler og wiki-anarkister vintervejen" fra Wikipedia:Wikikette er blevet til en dans ned ad sommerstien. TherasTaneel (diskussion) 14. jan 2015, 09:04 (CET)

Memo to self...[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Ja, dig. Hilsen mig

Test af meddelelse[rediger kildetekst]

Dette er test af notifikation -- Savfisk (diskussion) 23. jan 2015, 22:44 (CET)


Visning af meddelse på mobil[rediger kildetekst]

Dette er test nr. 2. -- Savfisk (diskussion) 23. jan 2015, 23:17 (CET)

historielærer[rediger kildetekst]

Hej Knud.

Jeg kan se at du har slettet min indlæg omkring "Dan Bloch". Jeg har skrevet dette indlæg fordi jeg skal undervise mine 7. klasser i hvordan folk selv kan skrive indlæg her på wikipedia. Jeg vil derfor høre om jeg på nogen måde kan få lov til at have det stående hvis jeg sletter det i morgen efter min undervisning?

Vh Dan Bloch(Skrev Danbloch1988 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Dan. Desværre tillader Wikipedias retningslinier ikke artikler som den, du henviser til. En alternativ tilgang til den ønskede undervisning kunne være, hvis du oprettede en artikel, der er efterspørgsel på - selv hvis den blot er nogle få linier lang - og lader din undervisning tage udgangspunkt i dén. Du kan eventuelt også hente inspiration i børne- og ungeportalen, der netop er rettet mod unge skribenter... Jeg håber, dette er til hjælp. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 25. jan 2015, 22:32 (CET)

[redigeringskonflikt


Hej Dan. Nej, desværre, Wikipedia er ikke lige stedet for eksperimenter.

Jeg vil anbefale at du gennemgår de tips du har fået på din brugerdiskussion med din elever. Især vil afsnittene om kilder, at man ikke må kopiere tekst og billeder andet steds fra og så generelt at man skal være seriøs, være en god start.
WP:STIL kan I se hvordan en god artikel skal se ud.
Du kan alternativt vise dem sletningsloggen fra dine forsøg, som du kan se noget af på dette link. Så kan de se lidt af hvad du har skrevet, samt hvad der siden hændte med artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. jan 2015, 22:35 (CET)


Svar mangler[rediger kildetekst]

90.184.93.137 savner svar. TherasTaneel (diskussion) 25. jan 2015, 23:09 (CET)

Tak for det, det havde jeg overset. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2015, 09:31 (CET)


Bidrag til SARS[rediger kildetekst]

Goddag Knud, Jeg har oplevet noget ubehageligt, ved den måde du udelukkede mig fra denne fantastiske platform. Jeg mener at alt jeg har skrevet er 100% korrekt. Derfor tror jeg du burde læse lidt baggrundsviden omkring emnet, før du udelukker mig uden konkret grund! Det er jo som sagt "Den frie encyklopædi"(Skrev ‎Rasmus Nyeland (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej ‎Rasmus Nyeland. Det lyder da ikke godt. Jeg kan dog ikke se at du har skrevet noget før eller at der er skrevet noget på hverken SARS eller LoL om dette.
Hvis jeg skulle have fjernet noget, så skyldes det sikkert at det enten har været noget pjat eller at det måske har handlet om en lille klan eller en mod, som ikke har gjort det store væsen af sig. Bare fordi at det er en fri encyklopædi, så betyder det ikke at der skal skrives om alt muligt. Har du nogle eksempler på at jeg har fjernet noget? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. jan 2015, 13:25 (CET)

Hej Knud. Tror du, at du kan hjælpe mig med at banke noget fornuft ind i hoved på TriPulse-Rema1000. Jeg har tilbageført vedkommendes rettelser, da skabelonerne på Rema 1000 blev fjernet. Jeg ville umiddelbart mene, at alt hvad der er blevet tilføjet af brugeren på siden skal slettet, på nær samarbejdet med Gram Slot i en let omskrevet version, men jeg ville sætte pris på din mening. Mvh. Toxophilus (diskussion) 27. jan 2015, 12:32 (CET)

Bente Christensen-Ernst[rediger kildetekst]

Under Portrætmaleri / Portrætmaleri i Danmark har I: "Det 20. århundredes portrætmalere i Danmark er blandt andre Hans Berg, Jørgen Boberg, Kay Christensen, Bente Christensen-Ernst, Franciska Clausen, Aksel Jørgensen, Thomas Kluge, Eiler Krag, Michael Kvium, Mogens Kølkjær, Hans Henrik Lerfelt, Vilhelm Lundstrøm, Olaf Rude, William Scharff, Niels Strøbek, Kurt Trampedach, J.F. Willumsen og Niels Winkel." I har ikke nogen side eller noget link for Bente Christensen-Ernst. Jeg er gift med hende, men kan skrive lige så objektivt som de gallerier, kunstkritikere oa. som har skrevet om de andre nævnte kunstnere. I kan indsætte dette bidrag eller en del af det, hvis I finder det tilstrækkeligt objektivt:

Bente Christensen-Ernst Bente Christensen-Ernst (født 20 juni 1941 i Århus) er en dansk billedkunstner. Bente Christensen-Ernst debuterede sent som billedkunstner. I 1979 og 1980, mens hun boede i København, deltog hun i et malerkursus som forberedelse til Akademiet. Imidlertid flyttede hun til Tyrkiet, hvor hun havde sine første to udstillinger i 1984 og 1985. Efter at være flyttet tilbage til Danmark i 1987, debuterede Bente Christensen-Ernst på Charlottenborgs Forårsudstilling i 1989 og blev repræsenteret på Charlottenborgs Efterårsudstilling i 1991. Indtil hun i 2005 begyndte at arbejde fast på sit atelier i Istanbul, havde Bente Christensen-Ernst samarbejde med forskellige gallerier i Danmark. Siden 2008 har hun arbejdet i Antakya (oldtidens Antiochia), men har dog beholdt et atelier i Istanbul og et på Frederiksberg. Foruden i flere danske gallerier har Bente Christensen-Ernst haft separatudstillinger i New York, Ankara, Istanbul, Adana, Beirut, Aleppo og Damaskus. Bente Christensen-Ernst er ny-realist, men adskiller sig på grund af sine mange år i Mellemøsten fra andre danske ny-realister. Kunstkritikeren Tom Jørgensen, som har kaldt hende en ”orientaliseret skandinav”, beskriver hendes kunst således: ”Bente Christensen-Ernsts malerier løfter det velkendte op til en anden overbegrebslig virkelighed, hvor blomster og frugter bliver til mennesker og omvendt. En verden, hvor den fysiske glæde over tilværelsens sanselige aspekter, blander sig med vemoden over, at livet er alt for kort. Hvor skønhed hænger uløseligt og ulægeligt sammen med smerte og hvor ekstase og melankoli bliver to sider af samme sag. En tilgang til livet og kunsten, som er meget lidt skandinavisk.” [1] Bente Christensen-Ernst er også kendt som portrætkunstner. Hun har blandt andre portrætteret skuespilleren Ove Sprogø og digteren Henrik Nordbrandt. Sidstnævnte portræt er købt af Nationalgalleriet på Frederiksborg Slot. Internetsider: www.christensen-ernst.dk http://bce-art.blogspot.com

[1] Tom Jørgensen, Bente Christensen-Ernst, (Istanbul: Contemporary Art Marketing, 2007). 78.164.127.111 29. jan 2015, 09:05 (CET)

Hej Knud. Du må forstå at Chansen's 151 followers er mere end bare followers. Chansen er på vej mod op mod lyset og før du ved af det er Chansen så kendt at han kan leve af sin proffesion. Jeg ved godt at det ikke var dine intentioner at ødelægge drømme, men i dette tilfælde har du såret Chansen1234 grusomt. Jeg tolerer ikke din usympatiske og hensynsløse adfærd, og vil derfor gerne bede dig om at trække det tilbage og gendanne vores wikipedia side. Hilsen Jonas Vedel Howard JokerorangeMD@gmail.com Manager hos Chansen1234

Hej (Skrev Jonas227 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Når han bliver verdenskendt, så kan det blive relevante med en artikel. Til den tid skal den så ikke skrives af hans manager, men af en neutral bruger, som ikke har nogen tilknytning til hm. Du kan læse mere om dette, og meget mere, i velkomsten på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. jan 2015, 11:54 (CET)


Jeg løj faktisk for dig. Jeg er ikke hans manager men sagde det bare for at lyde mere troværdig. Jeg er en neutral bruger og jeg føler godt at man kan være lidt på forhånd og danne artiklen nu. Jeg beder dig venligst igen om at gendanne artiklen og lade noget fornuftigt, objektivt og kvalitet komme til wikipedia. j (Skrev Jonas227 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej. Artiklen gendannes ikke. Du bedes læse din din velkomst på din diskussionsside. --Søren1997 (diskussion // projekter // bidrag) 29. jan 2015, 12:02 (CET)

[redigeringskonflikt

Hej Jonas227. Sådan fungerer det ikke. Og lad være med at lyve, det fører sjældent noget godt med sig. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 29. jan 2015, 12:03 (CET)

Ang. Bente Christensen-Ernst[rediger kildetekst]

Jeg har fået opgivet to værker fra siden Portrætmaleri som skal citeres i artiklen om Bente Christensen-Ernst. Jeg sidder 50 km fra Syrien, og bøgerne står i min bogreol i Danmark. Vi må vente til senere.Jce-translation (diskussion) 3. feb 2015, 08:49 (CET)

Hejsa. Jeg har desværre ingen forudsætninger for at skrive en artikel om din kone og det vil ikke afhjælpe problematikken at jeg tager din artikel og lægger op. Jeg er bange for at det kommer til at vente til en kunstinteresseret bruger mener at det er relevant med en artikel. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 3. feb 2015, 16:12 (CET)


Hej Knud, jeg så på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sur ip at en IP havde skrevet dødstrusler. Jeg syntes at uanset om det er "normalt teenagesprog" så skal det sendes videre i systemet, jeg syntes ikke at man som administrator på WP skal udsættes for sådan noget skidt, især ikke når det er så orkestreret som det var med den IP-adresse. Selv om det måske bare er en harmløs teenager så bør de sættes på plads. Hvis du allerede har kontaktet WM så beklager jeg forstyrrelsen og ønsker dig fortsat god dag. Mvh. InsaneHacker (diskussion) 3. feb 2015, 14:28 (CET)

Njah, Ip'en er blokeret globalt og det virkede mest som et temmeligt tåbeligt forsøg på at få nogen til at ringe til det lettiske telefonnummer. Om det var chikane eller et overtakseret nummer vides ikke.
Personligt mener jeg ikke at der er nogen grund til at gøre mere ved det. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 3. feb 2015, 15:49 (CET)


slettelse af cube of orpheus[rediger kildetekst]

Hej.

jeg mener min artikkel om cube of orpheus er relevant.

hjemmesiden cubeoforpheus.org er et frit tilgægeligt værk - der kræver en forklaring, som jeg netop mener wikipedia bør indeholde.

Der er blevet argumenteret for hærværk og reklame. Ingen af delene er tilfældet. Jeg ønsker blot at lægge oplysninger om cubeoforpheus ud frit tilgængeligt for alle.

Voice of Orpheus (diskussion) 3. feb 2015, 15:46 (CET)

Hejsa. Hvorfor mener du at en hjemmeside, som der ikke er nogen kilder til, og som p.t. ikke indeholder andet end en flash-fil kun med lyd, skal have en artikel? Din artikel forklarede ligeså lidt som hjemmesiden og derfor virker det mere som et forsøg på at reklamere for din hjemmeside.
Du kan læse mere om kriterierne for artikler i de tips du har fået på dine brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 3. feb 2015, 15:51 (CET)

Alexandra Instituttet[rediger kildetekst]

Hej Knud, Jeg kender godt Wikipedias regler og har forsøgt at skrive en neutral tekst om Alexandra Instituttet - jeg har endda ændret i den efter din besked. Jeg har ikke direkte kopieret tekst fra hjemmesiden bortset fra bullet-points (håber så sandelig ikke det forventes, at man finder synonymer for alle disse for ikke at ramme hjemmesidens tekst). Introteksten er ikke meget anderledes end den der lå der før - nu er den blot mere præcis og med lidt flere informationer. Jeg kunne godt tænke mig et par konkrete eksempler fra teksten, hvor du mener, at det har reklame-værdi? Så ændrer jeg gerne yderligere - men ellers synes jeg, at teksten forholder sig til mere eller mindre kolde facts om Instituttet. Venlig hilsen Tinavirenfeldt (diskussion) 22. jan 2015, 08:52 (CET)Tinavirenfeldt

Hej Tina. Det er primært "Alexandra Instituttet udvikler avancerede og innovative it-løsninger ved at samtænke kommerciel relevans, den nyeste it-forskning og brugerinddragelse..", som springer i øjnene. Dette lyder som (og det er det også, kan jeg se) noget, der er taget direkte fra Jeres reklamemateriale.
Erfaringen viser at det er meget svært at forholde sig objektivt og det ovenstående er et godt eksempel. Jeg vil gennemgå artiklen her en af dagene. I mellemtiden vil jeg foreslå at I nøjes med at opdatere evt. nøgletal eller rette rene faktafejl. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. jan 2015, 09:17 (CET)

Hej Knud, Vi kan sagtens ændre sætningen til "Alexandra Instituttet udvikler it-løsninger ved at samtænke kommerciel relevans, it-forskning og brugerinddragelse..." - hvis det kan hjælpe? Venlig hilsen Tinavirenfeldt (diskussion) 22. jan 2015, 14:13 (CET)Tinavirenfeldt

Hej Tina. Problemet er ikke så meget selve ordlyden i den konkrete artikel, men snarere at alle erfaringer viser, at det er en dårlig idé at skrive om emner, som man er personligt involveret i - som for eksempel sin arbejdsplads. Uanset hvor meget man forsøger at holde sig objektiv er det i reglen en meget svær disciplin at beherske. Derfor har vi på dansk Wikipedia et princip om, at man skal lade være. Det, Knud mener herover, er at du er velkommen til at rette rent faktuelle oplysninger, eksempelvis medarbejderantal og lignende, men bør holde dig fra andre beskrivelser og redigeringer. Du kan læse mere om at skrive neutralt, og hvorfor vi siger som vi gør, på denne side. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 22. jan 2015, 17:29 (CET)

Er der mulighed for, at du vil tage et kig på siden igen og forholde dig til teksten i sig selv (uden at tænke på, at det er en medarbejder, der har skrevet teksten) og så herefter bedømme, om du virkelig mener, at der er tale om reklamerende indhold. Der bliver ved med at være to bokse øverst på siden med "Denne side er forslået omskrevet" - det kunne være rart med en konstruktiv kritik a sidens indhold hurtigst muligt! Venlig hilsen Tinavirenfeldt (diskussion) 5. feb 2015, 15:28 (CET)Tinavirenfeldt


Sammenskrivningsproblem[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg har nu set mine beskeder igennem omkring Nibe Festival som jeg er i gang med at skrive. Min idé var at opstille en tabel over årerne den har været aktivt, og derfra lede det enkelte årstal ind på en ny side, hvor jeg så beskriver hvad der skete i det pågældende år. Jeg har set din henvendelse med sammenskrivning, og jeg må ærligt indrømme, jeg synes det er svært at få det sammenskrivning til at fungere selvom jeg har læst en masse hjælpeguides til det.

Jeg har set der er blevet rettet i Nibe Festival 1985 i redigeringstilstand hvor der nu øverst står "Sammenskrives til|Nibe Festival|dato = februar 2015" er det så som det skal være, eller hvordan?

Håber du kan hjælpe mig :-).

Venlig Hilsen

Rikkesand (diskussion) 4. feb 2015, 10:50 (CET)

Hej Rikke. Det jeg mener er at istedet for at have mange artikler, som beskriver hver festival i forhold til den forrige, så hav et stort historieafsnit i hovedartiklen. Husk, der er mere på Wikipedia end Nibe festivalen og din nyeste om 1989-udgaven virker meget løsrevet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 5. feb 2015, 11:53 (CET)

Hvad fanden laver du[rediger kildetekst]

Hvad laver du er du dum du skal sku ikke slette atl det jeg har lavet din taber bare fordi du ikke gider og gøre det (Skrev NicolaiML (diskussion • bidrag) 7. feb 2015. Husk at signere dine indlæg.)

Lige meget om dine maskinoversættelser uden kilder er blevet slettet, hvorfor er det du mener et sådant sprog er tilladt? TherasTaneel (diskussion) 8. feb 2015, 00:29 (CET)

Corpe på wikipedia[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Tak for din besked.

Selvfølgelig skal sproget rettes så det passer.

Vi er et forskningscenter med det formål at dele viden i form af publikationer etc.

Vi tilstræber naturligvis at være neutrale, men hvordan gør andre dette? Vil det være en fordel at få en "third" party to at lave beskrivelsen?

Uffe Ellemann-Jensen[rediger kildetekst]

Jeg har redigeret i teksten, således at citatet "”Jeg tror ikke, at der er mange – om nogen overhovedet – som kunne tænke sig at omdanne Danmark til et multietnisk samfund. Jeg ønsker det ikke. Men ved at oppiske et kunstigt og overdrevent skræmmebillede kan man medvirke til at oppiske en frygt og lukkethed over for andre, som dybest set rummer en større trussel mod danskheden end påvirkninger udefra”." fremgår og har udeladt, at han er kendt for det.

>Angående vigtigeheden af kilder[rediger kildetekst]

Hej Knud

Tak for din besked. Jeg er opmærksom på, at kilder er meget vigtige på Wikipedia, og jeg er helt ny her på scenen, så jeg sætter pris på alle de råd, jeg kan få. Jeg oplever dog, at helt basale biografiske oplysninger som fødselsdag, fødested etc. sjældent har kildehenvisninger. Hvad er dit synspunkt omkring det? Mangodrengen (diskussion) 4. mar 2015, 16:41 (CET)

Admin-Barnstar
Hej Knud, jeg kan se i din logliste at du er rigtigt god til at "rydde op" efter chikanerende indhold bliver indsat på wikien. Heldigvis er det ikke et særligt stort problem på da-wiki i forhold til de større Wikipediaer, men jeg værdsætter virkeligt at du skjuler logindholdet selv efter at du sletter det chikanerende indhold. Tusind tak for din indsats! Mvh. InsaneHacker (diskussion) 16. mar 2015, 11:32 (CET)


Ja, fint arbejde! Som dawikis mest administrerende administrator må det forresten være på tide at fjerne dig selv fra listen over administratorer på deltid eller pause. Mvh. Cgt (diskussion) 16. mar 2015, 11:45 (CET)

Invitation[rediger kildetekst]

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Knud Winckelmann,

The Editing team is asking very experienced editors like you for your help with VisualEditor. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 20. mar 2015, 19:11 (CET)

flytnng af side "Umulige kærester"[rediger kildetekst]

Hej Knud

Kan se du har flyttet min nye side "umulige kærester".

Går ud fr ajeg har gjort noget forkert.

Hvordan får jeg gjort siden tilgængelig på wiki?

mvh

Morten Remar 24. mar 2015, 09:08‎

Hej Morten. Problemet lige med denne flytning var at du havde fået flyttet den det forkerte sted hen, så den ikke lå som en "rigtig" artikel. Det er noget, der kan ordnes.
Hovedproblemet med din artikel er at den bærer så tydeligt præg af at du, eller dit pladeselskab, selv har skrevet den. Den virker mere som en pressemeddelelse end en neutral saglig artikel.
Her tænker jeg især på formuleringer som Albummet "Umulige Kærster" er en personlige rejse tilbage i tiden , På albummet ”...den erfarne sangskriver valgt igen at ... samt dine citater.
Ligeledes er det problematisk at hele historien om albummets tilblivelse ikke har nogen eksterne kilder, dvs. henvisninger til artikler, litteratur osv. Jeg ved at du ved hvordan det gik for sig, men det skal være muligt for læseren at kunne slå det op, kontrollere oplysningerne og generelt læse mere om en artikels emne.
Har du set beskederne på din brugerdiskussionsside? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. mar 2015, 09:17 (CET)

Hej Knud Aha… jeg er med. Hele teksten om mig selv kommer fra politikens rockleksikon, men nogle få opdateringer på det sidste album. Wikien om "Umulige Kærester" er jo kun fra mig selv og har ikke andre kilder end - ja, mig selv og Henrik Irgens jeg har skrevet den sammen med. Hvordan skal vi gøre det? Har brugt andre wiki-artikler som rollemodel?

mvh

Morten (Nybegynder på wiki og donator :-)(Skrev Mortenremar (diskussion • bidrag) 24. mar 2015, 11:15. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Morten. Jeg har opdateret din artikel en smule med materiale fra din hjemmeside, så den bør nu være nogenlunde update. Mht. artiklen om Umulige Kærester, så vil jeg foreslå at vi lige lader den få lidt tid, så den kan blive omtalt i uafhængige medier. Du kunne også udgive historien om den på din hjemmeside, så den kan bruges som kilde.
Det kan måske virke lidt besværligt, men det giver en uafhængig bruger muligheden for selv at "forske" og skrive en artikel på baggrund af dette. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. mar 2015, 12:21 (CET)

Notabilitet og neutralitet[rediger kildetekst]

Jeg forstår din bekymring, Knud. Jeg har dog sat mig grundigt ind i Wikipedias regler og normer for artikler, og jeg mener helt klart, at Gottlieb Paludan Architects er notabel, og at min artikel er neutral. Du er mere end velkommen til at slette, redigere og tilføje til artiklen, men jeg håber, du vil fraholde dig for at slette hele artiklen bare fordi, jeg er forfatter. Jeg har trods alt været åben omkring min identitet - netop for ikke at føre nogen bag lyset. (Denne usignerede kommentar er skrevet af Morten Schjødt-Pedersen (diskussion • bidrag) 26. mar 2015, 16:12‎)

Hej

Kan se at emnet 'Pizza' sidst er redigeret af dig, Knud. Kan tilføje at Pizzaen IKKE stammer fra Italien. Den er græsk. Var 2 grækere som havde det med til Italien. Informationen findes blot ved at slå det op andre steder end her.

Mvh Kenneth Dalgas(Skrev 62.44.135.233 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Har du en god kilde til dette? Jeg syntes umiddelbart kun jeg finder diverse blogs og den slags og det ville være rart med en lidt mere "akademisk" kilde.
Artiklen som sådan skriver om den oprindelige italienske pizza, så indholdet er ikke forkert, men det kunne nok udvides lidt med at konceptet med fladbrød med topping nok er meget gammelt og universelt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 30. mar 2015, 12:17 (CEST)

KNUD JEG ELSKE DIG, LAD VÆRE MED AT SLETTE FUSSISME, SVIN! DET ER MIN RELIGION OG JEG FØLER MIG KRÆNKET

Knud plis

KNUD!

Snak pænt. Knud Winckelmann (diskussion) 14. apr 2015, 09:20 (CEST)


Hej Knud

Arktiklen om CopyBand er historien om et band der har eksisteret i det fynske natte og festliv i 10 år, for at starte et sted har jeg valgte først at kopiere den korte historie ind fra vores hjemmeside. Hvis det ikke er bredt nok for Wikipedia, så fair nok. Men mange mennesker har gennem årene oplevet CopyBand enten i nattelivet eller til deres fester og kunne måske finde det interessant at finde oplysninger om orkestret. MVH Jens Olsen Blondiedk --Blondiedk (diskussion) 14. apr 2015, 15:25 (CEST)

Hej Blondiedk. Artikler bør skrives af neutrale, uafhængige brugere, der ikke har nogen kommerciel interesse i emnet. Dermed sikres at artiklerne her på Wikipedia er upartiske og relevante i videre kreds.
Ligeledes er tekst fra jeres hjemmeside ikke egnet som artikel-materiale, da det primært er beregnet som en slags reklame for jeres band og dette strider mod stilmanualen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 14. apr 2015, 15:33 (CEST)

Vedr. ny oprettet annonce Tvbord.dk ApS[rediger kildetekst]

Hej Knud

Vi ønsker egentlig blot at oprette vores firmanavn med henvisning til vores fysiske adresse og hvad vi repræsenterer. Vi har ikke kunne se hvor (på sitet) vi har kunne ændre profil navnet. Kan du hjælpe ?

Adresse (hvor vi udfylder dette) Profil navne ændring (hvor på sitet dette ændres)

Vi vil ikke reklamere, men oplyse om vores firma/speciale

Pft

Mvh Jan

Hej Jan. Wikipedia er ikke beregnet til at have profiler eller annoncer om sin virksomhed eller sin hjemmeside.
Wikipedia er et leksikon, som skal indeholde neutrale artikler om emner, som er relevante i bredere kreds og der er jeg bange for at din virksomhed desværre ikke overholder relevanskriterierne. Desuden bør man ikke skrive om sig selv. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 15. apr 2015, 14:44 (CEST)