Brugerdiskussion:KnudW/Arkiv 20

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Brønderslev Ungdomsråd[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann er lidt ked af at du har slettet mine ting vedrørende brønderslev byråd og dens medlemmer jeg har tænkt mig at udvikle den her over de kommende dage og har derfor ikke nået at tilføje alt der skulle ind under de forskellige emner(skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg har kun slettet de dobbeltartikler, du fik oprettet. Du kan finde den rigtige artikel på Brønderslev Ungdomsråd. Men vær obs på at du, som formand, er for tæt på til at forholde dig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:35 (CET)

Hej Knud,så må jeg jo få en fra brønderslev kommune til at udfærdige wiki-siden, brønderslev ungdomsråd er en politisk uafhængig og neutral organisation der har til formål at fremme ungelivet i kommunen, derfor kan vi også forholde os fuldstændigt objektivt da vi ikke er en styrende enhed, desuden er formålet med siden ikke at udbrede nogle former for holdning men blot at vise at brønderslev har et ungdomsråd. (skrev Mathiaschristensen23 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. I skriver om Jer selv. Erfaringen viser desværre at det kan man ikke gøre objektivt. Det har ikke noget at gøre med jeres politiske ståsted, det gælder for alle, uanset om det er enkeltpersoner, firmaer eller organisationer. Personer med tilknytning til sådanne artikelemner, som f.eks. en fra kommunen, bør hellere ikke bidrage, af samme årsag. Du kan læse om alt dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 22:01 (CET)

Hej Knud, det er helt forståeligt, men en organisation af vores type kan kun forholde sig objektivt, vi har ingen politisk holdning eller nogen anden form for tilhørsforhold, hvad end det er politisk, ideologisk eller religiøst osv. Personen fra Kommunen, er sådan set statsansat og ansat som uafhængig kontrollant af kommunernes projekter og kan derfor forholde sig fuldstændigt objektivt da dette til dels er deres arbejde og der er lovmæssige instanser der beskytter deres objektivitet.


folk tror på det[rediger kildetekst]

folk tror på det her... du kan ikke sige det er falsk information...(skrev Pruttebob (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Så burde det ikke være svært at finde nogle gode, neutrale kilder til det. Har du nogen?. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. feb 2013, 21:37 (CET)


selve teksten[rediger kildetekst]

kan du så i det mindste ikke give mig teksten tilbage da jeg ikke nåede at få den gemt på min computer

kære Knud[rediger kildetekst]

Fed tekstJeg er ny her, og vil fremover være opmærsom på din kritik. Men jeg har sat bogen på, fordi jeg mener den har relevans for yderliger forskning af enmet. Venligst

Venligst mag art .[rediger kildetekst]

Venligst mag art .(skrev Ergobirthe (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Stardust[rediger kildetekst]

Hvor gemmer i log af det i sletter?(skrev Sunheptagon (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Slettede bidrag er umiddelbart kun tilgængelige for brugere med administratorrollen, men det findes i databasen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 4. mar 2013, 10:18 (CET)
Der er en offentligt tilgængelig sletningslog på Speciel:Loglister/delete, men indholdet af de slettede sider kan ganske korrekt kun ses af administratorer.
- Sarrus (db) d. 4. mar 2013, 10:26 (CET)

en:Template:Other uses[rediger kildetekst]

Please add the template en:Template:Other uses in The Oval (Belfast) and The Oval, indicating the existence of other. And add the version of en:Template:Other uses in this Wikipedia in Wikidata d:Q5758947. --Vivaelcelta (diskussion) 7. mar 2013, 08:36 (CET)

Done. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. mar 2013, 09:15 (CET)


Oprettelse af artikel om et emne som jeg har et forhold til.[rediger kildetekst]

Hej,

Jeg vil bare gerne høre, hvordan man får oprettet en artikel om et emne som man selv har et forhold til, når man ikke selv "må" oprette artiklen? Er der et forum, hvor man kan efterspørge, at andre skriver artiklen? Skal jeg spørge en af mine venner om at skrive artiklen? Eller vil det også være for biased?

Mvh Rune(skrev Runebvkaldau (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Rune. Du kan evt. prøve Wikipedia:Efterspurgte_artikler, som er en "ønskeliste".
Hovedårsagen til at man ikke skal skrive om emner, man har et nært forhold til, er at erfaringen desværre viser at man ikke kan forholde sig objektivt til hverken emnets relevans (dvs. overholdes kriterierne for overhovedet at have en artikel) eller artiklens indhold.
Generelt er det at foretrække at en neutral, uvildig bruger finder et emne relevant nok til at vedkommende opretter en artikel. Vær forresten også obs på at artikler her på den danske del af Wikipedia skal være på dansk. Jeg håber det besvarer dine spørgsmål. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 7. mar 2013, 12:10 (CET)

Randers SK / Randers Skyttekreds[rediger kildetekst]

Randers Skyttekreds har oprettet en side om Randers Skyttekreds. Her står der facts og historie. (skrev Randers Skyttekreds (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Boris Schnuchel[rediger kildetekst]

Med henvisning til din kommentar om kilder, bør det bemærkes, at blot fordi kilder ikke umiddelbart er tilgængelige for almenheden, via en Google-søgning, er det ikke ensbetydende med at noget ikke er korrekt. Idet der har været tale om fildelingstjenester, hvorigennem der er blevet distribueret ophavsretsligt materiale, er det naturligvis ikke noget hovedpersonen skilter med.

Undertegnede står inde for sine tilføjelser til pågældende artikel.(skrev JensAnkerdal (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Oplysninger, og især af den karakter, skal kunne verificeres vha. pålidelige, eksterne kilder. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 17. mar 2013, 23:51 (CET)

Neutral vinkel[rediger kildetekst]

Hej Knud

Du skriver til mig at man ikke må skrive om sig selv, men må jeg som medarbejder i et større firma så heller ikke skrive om firmaet? Vi vil gerne have en artikel om firmaet på wikipedia, så folk kan læse mere om os, så jeg håber vi kan finde en løsning. Frodelaursen (diskussion) 19. mar 2013, 10:19 (CET)

Hejsa, Ja, det er korrekt, som medarbejder må du ikke skrive om din arbejdsplads. Erfaringen viser desværre at man ikke kan forholde sig objektivt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 20. mar 2013, 17:42 (CET)


Nabiha[rediger kildetekst]

Jeg er sikker på Nabiha er fra 1980 fordi jeg arbejdede i fritten "Ved det kongelige Vajsenshus" i 1987 og der gik Nabiha på min stue efter skoletid.(skrev JRogMH (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. det er desværre ikke nok som en kilde, andre skal kunne kontrollere det. Som du kan se af dine diskussionside, så er der et interview med hende, hvor hun selv siger at hun er fra 1983. Det vægter umiddelbart tungere. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 22. mar 2013, 16:03 (CET)

Nabiha gik ud af folkeskolen i 1996 som der også står på http://www.detgodeminde.dk/html/medlemsliste.html(skrev JRogMH (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hmm, spøjst. Det var jo rigtigt nok en ganske ung alder, hvis hun er fra 1983. Jeg har påsat en "kilder mangler" ved hendes fødselsdato og så må vi lige se om der er andre, eksterne kilder, som kan afklare problemet. mvh Knud Winckelmann (diskussion

Jeg vender tilbage, hvis jeg finder ud af mere, har en kollega som er veninde med hendes mor, hun må vide det også. (Denne usignerede kommentar er skrevet af JRogMH (diskussion • bidrag) )

Hej[rediger kildetekst]

Hej Knud, jeg har tilladt mig lidt redigeren, jf. den dokumentation som er indsamlet om Gatzwiller-slægten. Historien om huguenotter og Gatzwillere i Fredericia kan ikke dokumenteres på den ene side og på den anden, så er det dokumenteret, at Gatzwillere i DK er indvandret fra Liegnitz i Preussen. Så mit ærinde var blot at sikre fakta. (skrev ‎Bogatzwiller (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Du skulle ikke lige inde med nogle eksterne kilder til artiklen, som du kan påføre? Det ville være en stor fordel for artiklen.
P.t. er der ikke en eneste, og det gør det lidt svært for en læser at kontrollere oplysningerne og evt. læse videre om emnet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2013, 11:57 (CET)


Båg Herred - Odense Herred - Årup Sogn[rediger kildetekst]

Kære Knud ! :-) Kig på kortet over Herrederne så kan du se at Årup sogn ligger i Båg herred og ikke i Odense Herred !!! MED mindre kortet er forkert tegnet !!! Har du en anden mening så gi mig et prej !! Med venlig hilsen ERIK (Banckfam (diskussion) 29. mar 2013, 13:17 (CET))

Årup lå iflg. Trap Danmark (4. udgave fra 1923 som er den jeg er i besiddelse af :-) i det tidligere Skydebjerg Sogn i Båg Herred og Aarup Kirke var en filialkirke. Hvornår Årup Sogn er blevet udskilt, og om det er blevet flyttet til Odense Herred ved jeg ikke. - Nico (diskussion) 29. mar 2013, 14:18 (CET)
Lokalarkivet bekræfter at det er Båg Herred : arkivraadet.dk/aarup.html - Nico (diskussion) 29. mar 2013, 15:53 (CET)

Hannah Montana Ultras[rediger kildetekst]

Hej Knud Jeg og små 30 mennesker sidder uforstående tilbage og undre os over hvorfor indlægget blev fjernet, da det hverken er nonsens eller lign. Hannah Montana Ultras eksistere, sådan dybt seriøst.

Hilsen Montanagan. (skrev Montanagan (diskussion • bidrag) 29. mar 2013, 13:26‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Mit problem p.t. er at jeg ikke kan finde nogle kilder. Ingen kilder til at der eksisterer en voldelig fraktion. Ingen kilder til at I er ansvarlige for mange voldelige hændelser. Ingen kilder. Overhovedet.
Så med mindre at I gør lidt mere opmærksom på Jer selv i den brede offentlighed, så leder det mig desværre til kun en konklusion:
At I er endnu en Facebook-gruppe, der søger lidt reklame og derfor prøver at få oprettet en Wikipedia-artikel. Det sker meget ofte, men desværre er Facebook-grupper ikke relevante i Wikipedia-sammenhæng.
Kan du finde nogle solide kilder, dvs. neutrale, 3-parts, som kan understøtte Jeres eksistens som andet end en spøg, så vil det måske ændre på sagen. Men prøv at skrue ned for "Belieber-svin"-retorikken, det hjælper ikke på det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 31. mar 2013, 23:53 (CEST)

Hej, Tak for påmindelsen om at jeg skal huske at signere, og undskyld at jeg ikke fik det gjort - jeg er så fokuseret på at finde ud af det hele, at det hurtigt glipper - det må jeg se at komme efter.

MVH Sebastian Nils SNS (diskussion) 2. apr 2013, 13:46 (CEST)SNSSNS (diskussion) 2. apr 2013, 13:46 (CEST)

Ændring af linkkilde[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Jeg har svært ved at forstår hvorfor du har ændret mit link under følgende artikel: http://da.wikipedia.org/wiki/Reputation_management

Min linkkilde omhandler netop en konkret case. Det gør den på en mere illustrativ måde, så alle kan være med, suppleret med væsentlige subjektive pointer. Computerworld artiklen er god, men mest af alt en lang smøre. I givet fald, har jeg ingen forståelse for at reference 1 benyttes - men det er bare min mening! (Denne usignerede kommentar er skrevet af Marketingfreaken (diskussion • bidrag) 9. apr 2013, 18:38‎)


Serieforlaget[rediger kildetekst]

Hej Knud Winckelmann Jeg har rettet lidt på Serieforlaget, som du har oprettet. Vi har fået nyt navn og hedder nu Egmont Kids Media A/S istedet for Serieforlaget. Jeg kan desværre umiddelbart ikke ændre overskriften. Er det kun dig der kan det? Det vil være en stor hjælp, hvis du i så fald vil gøre det. Vores website hedder stadig serieforlaget.dk, men det bliver også rettet indenfor overskuelig fremtid forhåbentlig.

Jeg håber ikke at jeg har lavet noget rod ved at rette på din side! Jeg er meget ny på wikipedia fronten, så sig endelig til!!

Med venlig hilsen Henriette Nielsen Egmont Kids Media A/S


Nu må i selv finde de sidste 150 års historie for Randers Skyttekreds - God fornøjelse, der er ingen uden for klubben der besidder denne viden![rediger kildetekst]

God fornøjelse - Tak for kampen

Hvad er en sokkedukke ?[rediger kildetekst]

Da jeg skulle uploade 2 logoer - skulle jeg over i et andet program - wikimedia commons - som bad om oprettelse - så det gjorde jeg.

nu har jeg så 2 navne "Randers Cimbria" og "Basket infp" - hvis det er et problem vil jeg gerne få slettet den ene - hvordan gøre jeg det?

mvh

Glenn Randers Cimbria(skrev ‎Basket infp (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. En sokkedukke er betegnelsen for en konto, som anvendes af en eller flere brugere, som i forvejen har en konto. Som regel er dette ikke noget problem, men der har desværre været tilfælde, hvor brugere har anvendt både 5 og 10 forskellige konti for at få sin vilje igennem og generelt været til gene.
Konti kan ikke nedlægges, men du kan evt. beslutte dig for hvilken en du vil anvende for fremtiden og så nøjes med den. Du kan evt. også få spærret den anden, så du ikke kommer til at bruge den ved et uheld. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. apr 2013, 14:52 (CEST)

Om saunagus[rediger kildetekst]

Hvad gør jeg galt siden mit indlæg på Det Danske Saunaselskabs vegne hele tiden forsvinder? Det er godt nok nyt for mig, at lægge tekst ind på Wikipedia, så jeg gør måske noget forkert? Teksten er i hvert fald seriøs nok om end lidt lang. Er det tekstens længde, der ikke duer eller hvad. Dette var andet forgæves forsøg?! Med varme saunahilsener Det Danske Saunaselskab (medlem af the International Sauna Association, ISA) Formand (og bestyrelsesmedlem i ISA) Michael B. Jensen Vildtbaneparken 74 D 2635 Ishøj Fon: 22990493 Skype fon: Mbesnier E-mail: michael-jensen@ishoejby.dk Hjemmeside: www.saunaselskab.dk Facebook side: http://www.facebook.com/saunaselskab (skrev 83.92.10.122 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Som jeg skrev på din diskussionside, så er det problematisk at kopiere en stor bunke tekst ind i bunden af en artikel. Jeg vil foreslå at du læser velkomsten på din side, som bekriver hvordan man udvider en artikel, så den den opfylder kravene til stil, formatering og kilder. Spørg endeligt, hvis der er noget du er i tvivl om. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. apr 2013, 13:40 (CEST)


Tip[rediger kildetekst]

Hej, Knud artikelopretteren har benyttet sig af et nyt nu (slettet) trick på engelsk wiki hvor der var permanent blokering for oprettelse af artikel. Han, oprettede artiklen under fejlstavninger bl.a Daniel NIazi samt som Daniel Niazi (founder). Bare, så du ved hvilke midler han måske vil bruge før artikeloprettelsens blokering udløber/hvis den bliver permanent blokeret. Han har også oprettet dem på engelsk under Daniel Niazi Jacobsen samt Daniel Niazi Nappen Jacobsen. Jeg, fandt dem selv ved at søge Daniel Niazi wiki på google hvilket er en god måde at vise hvor han ellers genopretter artikler/fjerner sletningsmarkerer. Vh. --Trade (diskussion) 25. apr 2013, 10:31 (CEST)

Ja, jeg har godt lagt mærke til det. Lad os se om den dukker op igen og så tage den derfra. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. apr 2013, 13:40 (CEST)

Alicia Vikander[rediger kildetekst]

Hej, Knud hvis det var meningen at fjerne muligheden for at læse al det seneste skolechikane på artiklen så mangler du to versioner hvor jeg fjernede det. Vh. --Trade (diskussion) 8. apr 2013, 13:07 (CEST)

Tak for det. Den var lige en tand grovere end normalt, så det var godt vi fik det hele med. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 8. apr 2013, 13:10 (CEST)
Ked, af at det drillede lidt steens bot fik gjort noget mere synligt [1] og [2]. Vh. --Trade (diskussion) 6. maj 2013, 13:40 (CEST)


visdithus.dk[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Tak for din besked, kan man smide den ind i sandboxen, jeg blev ikke færdig med at redigere teksten. Det er ikke meningen det skal være reklame/PR, noget alla boliga.dk.

MVH

Jakob

Hej Jakob. Vær venligst obs på man ikke skal skrive om sit eget firma. Artiklen om Boliga.dk er faktiskt ikke særlig god og jeg vil anbefale at I venter til en neutral bruger skriver en artikel om Jer, med kilder til Jeres størrelse og relevans. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 6. maj 2013, 14:16 (CEST)

Syntes også boliga.dk virker lidt små-POV. Måske en anden artikel du sigter efter? --Trade (diskussion) 6. maj 2013, 14:11 (CEST)

Nej, Boliga.dk er faktiskt ikke ret god, det har du ret i. Knud Winckelmann (diskussion) 6. maj 2013, 14:16 (CEST)


Sokkedukker[rediger kildetekst]

Når John Peters og Rosenquist engang imellem blev blokeret for at være sokkedukker når de brugte ip-adresser hvorfor må de så ikke gælde for andre? --Trade (diskussion) 6. maj 2013, 16:11 (CEST)

Der er forskel på at en eksisterende bruger logger ud og redigerer under forskellige IP-numre, eller en anden bruger, for at omgå en blokering eller lign. og så en bruger, der starter med et IP-nummer og derefter opretter en konto.
Vedkommende har sandsynligvis stadigt redigeret fra det oprindelige IP-nummer (logget ind) og jeg vil næsten tro at stort set alle brugere starter på den måde.
Generelt mener jeg at der skal være konstateret en eller anden form for ónd tro, inden man begynder at bruge sokkedukke-skabelonen. Den kan virke voldsom og hvis man som ny bruger ikke kender reglerne, så kan det skræmme folk væk.
Det minder mig forresten om, når du lige giver et tip til nye brugere, kunne du så ikke lige huske en velkommen eller en test (afhængigt af situationen)? Så får brugeren en mulighed for trods alt at læse om reglerne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 6. maj 2013, 16:22 (CEST)

Grønlands Lufthavne[rediger kildetekst]

Hej Knud, mange tak for din kommentar ang. Grønlands Lufthavne. Vi udarbejder som selvstyreejet selskab ikke årsrapporter længere, og den seneste fra 2008 er, som jeg skrev, ikke længere tilgængelig.

Vi kunne evt. henvise til oplysninger fra vores officielle website www.mit.gl og benytte det som kilde til antal ansatte, forretningsområder etc.?

Det som i første omgang fik mig til at redigere (og til at oprette mig på Wikipedia :-) var at artiklen hedder Grønlands Lufthavnsvæsen. Det hedder vi ikke længere. Vores officielle navn er Grønlands Lufthavne, og derfor bør titlen på siden ændres. Er det muligt at du kan hjælpe med det? Så vidt jeg kan se har jeg ikke de nødvendige rettigheder.

Venlig hilsen Hans Henrik Lichtenberg Kommunikationschef i Grønlands Lufthavne 6. maj 2013, 20:10 (CEST) (skrev Greenlandairports (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Jeg har flyttet artiklen til det rette navn. I skal være velkomne til at tilføje kilder og opdatere nøgletal og evt. faktuelle fejl, men vær obs på Wikipedias neutralitetspolitik. Ved evt. større ændringer kan det være en god ide at oprette en diskussion på Diskussion:Grønlands Lufthavne. Så kan andre, neutrale brugere tage stilling til forslaget og evt. tilrette artiklen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 6. maj 2013, 20:30 (CEST)

1864[rediger kildetekst]

Hejsa!

Du er på top-20 over aktive bidragydere, så jeg tænkte at du måske kunne have lyst til at deltage i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet (i København). Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 8. maj 2013, 09:29 (CEST)


Sletning af side[rediger kildetekst]

Hej Knud,

Efter at have læst retningslinjerne for oprettelse af en virksomhedsside på Wiki, synes jeg at Holdsport.dk overholdt disse. Det er et gratis værktøj der benyttes af mange tusinde mennesker i Danmark, hvorfor jeg finder information omkring Holdsport.dk nyttig.

Kan du forklare hvorfor siden ikke må oprettes?

Mvh Klaus

Holdsport (diskussion) 8. maj 2013, 11:28 (CEST)

Hej Klaus
Artiklen om Holdsport.dk blev slettet, da den var reklamerende, ikke fordi den ikke havde berettigelse. Generelt skal man holde sig fra at oprette og bidrage til artiklen om emner, som man er for tæt på (fx en virksomhed, som man selv arbejder hos e.l.), da det meget nemt kommer til at fremstå som uencyklopædisk i et ikke-neutralt sprog og uden at medtage kritik og uden kilder. Du er velkommen til at prøve igen, men så prøv først at kigge på nogle andre virksomhedsartikler og se, hvordan de er bygget op, og hvad der skal med i en artikel i en encyklopædi. --CarinaT (diskussion) 8. maj 2013, 11:37 (CEST)
Og yderligere kan du jo kigge på de følgende sider for at få et indtryk omkring reglerne; Wikipedia:Selvbiografier, Wikipedia:Skriv Wikipedia fra et neutralt synspunkt og Wikipedia:Hvad Wikipedia ikke er. (skrev Tøndemageren (diskussion • bidrag) 8. maj 2013, 11:41‎. Husk at signere dine indlæg.)

Sletning af Møns Banks Aktionærforening[rediger kildetekst]

Kære Knud,

Ja, jeg er begynder her, og kender måske ikke spillereglerne. Jeg beder dig dog revurdere din sletning af artiklen om Møns Banks Aktionærforening. Således blev den slettet med henvisning til at organisationen ikke har notacibilitet. Dette er ikke korrekt. Organisationen referer til en børsnoteret bank, som i HAR registreret en side om. Aktionærforeningen bakkes op af 15% af samme banks aktionærer, og den har ALENE i den forløbne uge været hovedemnet for artikler i de store trykte medier: Børsen og Sjælandske Tidende. Yderligere har den været hovedemnet for to artikler på Finansial Watch. Dette er ALLE artikler skrevet af professionelle uafhængige journalister. Dette kan alt sammen verificeres ved besøg på foreningens hjemmeside www.moensaktie.dk , hvor der redegøres for medlemstal og findes artikelsamlinger.

Med Venlig Hilsen Flemming Kjellmann (skrev Møns Banks Aktionærforening (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Flemming. Jeg kan se af Jeres hjemmeside at I har 36 medlemmer og at foreningen er stiftet den 20-04-2013. Udover problematikken vedr. Wikipedias neutralitetspolitik, så finder jeg det svært at få foreningen til at opfylde kriterierne for virksomheder og foreninger. Qua foreningens unge alder er det svært at vide om den kommer til at sætte sig et spor på sigt. I har haft en del presse i forbindelse med oprettelsen, hvilket er naturligt, men det giver desværre ikke noget billede af om dette fortsætter.
Du kan evt. oprette en gendannelsesdiskussion på Wikipedia:Gendannelsesforslag, så andre brugere kan give deres holdning til kende. mvh Knud Winckelmann (diskussion) 15. maj 2013, 12:00 (CEST)


Hej Knud - oversættelse[rediger kildetekst]

Hej Knud, nu nærmer artiklen Grønlands Lufthavne sig noget. Jeg har forsøgt at beskrive drift og historie som objektivt som muligt og underbygge med kildemateriale.

Artiklen ligger stadig på fem andre sprog i meget mangelfulde versioner. Er der nogen måde hvorpå man kan anmode andre brugere om oversættelse af artikler?

Tak for hjælpen

Greenlandairports (diskussion) 15. maj 2013, 17:19 (CEST)

Hejsa. Så vidt jeg ved er der ikke nogen koordineret måde at fremsætte den slags anmodninger, men I kan alternativt bruge de respektive artiklers diskussionsside til at foreslå det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. maj 2013, 09:23 (CEST)


Personangreb[rediger kildetekst]

Syntes du det er iorden man siger til folk man ikke gider hjælpe dem eller diskutere med dem mere hvis de bliver ved med at besvare med personangreb? Vh. --Trade (diskussion) 16. maj 2013, 21:02 (CEST)

Personangreb er jo ikke under nogen omstændigheder acceptabelt, så bare fjern redigeringen, giv "angriberen" en {{test2}} eller {{test3}} og lad være med at besvare det. Hvis han/hun fortsætter så læg et indlæg på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. Håber det var svar nok. Spørg endelig igen hvis du stadigvæk er i tvivl – hellere en gang for meget end for lidt. God aften fra Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. maj 2013, 21:07 (CEST)
Enig. Der er spild af tid og kræfter at begynde at diskutere og det fører sjældent noget med sig, udover at det kan udvikle sig. Som tommelfingerregel: Vær hævet over det og ignorer det. Mvh

Knud Winckelmann (diskussion) 16. maj 2013, 21:10 (CEST)

Ok, men han skal vel have at vide det er personangreb hvad han laver og at det ikke er velkomment her? --Trade (diskussion) 16. maj 2013, 21:15 (CEST)
Næh, ikke udover de relevante testskabeloner, mener jeg. Måske en kort, enkelt kommentar, for at præcisere. Det er bare min mening, men jo mindre opmærksomhed, jo bedre. Det hjælper sjældent at lade sig rive med og blive ophidset. Kort, men godt. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. maj 2013, 21:20 (CEST)
Og desuden: Lad være med at tage ting personligt og alt for seriøst. Der er ingen grund til at blive ophængt over en kommentar eller lign. fra brugere, der ikke ved bedre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. maj 2013, 21:12 (CEST)
PS: Tænker du på en konkret situation? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. maj 2013, 21:08 (CEST)
Brugerdiskussion:Kaare. --Trade (diskussion) 16. maj 2013, 21:11 (CEST)
@Trade: {{test2}} siger da at chikane ikke tolereres. Eller skal der måske laves en speciel skabelon til "angribere"? Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 16. maj 2013, 21:18 (CEST)

Skamol[rediger kildetekst]

Hej Knud, Jeg har rettet i teksten om Skamol så den ikke længere reklamerer - kan jeg forvente at din rettelse foroven på siden forsvinder derefter? Og hvordan opretter jeg en engelsk version af den danske tekst? Den gamle Skamol side var forkert og fortalte ikke om virksomheden men om et produkt, såd er for er det rettet. Mvh Bruger:Skamol

Hejsa. Kvalitetsskabelonen bliver fjernet, når andre brugere har gennemgået artiklen og vurderet at den opfylder kravene til en neutral artikel.
Mht. engelske artikler, så skal alle artikler her på den danske del af WIkipedia være på dansk. Artikler på engelsk finder du på den engelske udgave, en.wikipedia.org.
Men vær dog venligst obs på at det sandsynligvis ikke vil blive accepteret at I selv skriver den. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. maj 2013, 15:09 (CEST)
En sidebemærkning: Hvis virksomheden er langt mindre kendt end produktet, er det forventeligt at artiklen om produktet bliver skrevet før artiklen om virksomheden. Man kan endda opleve at virksomheden blot omtales en passant i artiklen om produktet. --Palnatoke (diskussion) 23. maj 2013, 15:12 (CEST)
Hej Knud, Kan man sige noget om hvor i artiklen det "går galt"? Jeg har slettet alt som kunne opfattes som reklame, så nu står der kun fakta tilbage - kan der gå flere uger inden der er andre som læser artiklen eller? Mvh Bruger:Skamol

Sletning af PreMedicated siden![rediger kildetekst]

Hej Knud, jeg kan se at du har slettet min side "PreMedicated", kan dog ikke se grunden til dette, vi har modtaget en velskrevet biografi af en fan, som vi nu ligger ud på Wiki, for at andre skal se denne, lige som der mange andre steder på wiki er band sider og kunstnere som folk aldrig har hørt om, hvis vi ikke selv har skrevet siden og ikke direkte står anført som ejer af denne, hvordan for vi så lagt siden ud på nettet som f.eks. Green Day og alle de andre grupper har gjort før os??? Glædelig hilsen PreMedicated.(skrev SmithyJRBand (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hejsa. Den afgørende forskel er at f.eks. Green Day er et etableret navn, som har solgt millioner af plader, har opnået bred anerkendelse og ikke selv har skrevet deres artikel.
Generelt skal der mindst en signing på et anerkendt pladeselskab til, flere udgivelser og en del airplay til, før at et band eller en musiker opfylder kravene for en artikel. Du kan læse mere om dette i velkomsterne på din brugerdiskussion. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 25. maj 2013, 15:01 (CEST)