Brugerdiskussion:KristianMadsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 19. apr 2005 kl. 20:56 (CEST)

Billedlicenser[rediger kildetekst]

Hejsa,

jeg kan se, at du har taget en del billeder fra Socialdemokraternes hjemmeside og lagt op paa Commons. Saa vidt jeg kan se, har du ikke angivet nogen licens i den forbindelse. Du bør snarest kontakte Socialdemokraterne og spørge, om du overhovedet maa lægge dem op her, og hvis du maa, saa angive en korrekt licens. Ellers vil billederne blive slettet igen! --Twid 29. jan 2006 kl. 09:37 (CET)

Hej Kristian![rediger kildetekst]

Et enkelt opklarende spørgsmål: Er du den samme som Kristian Madsen? --Palnatoke 3. feb 2006 kl. 21:38 (CET)

Ja. Men den artikel redigerer jeg nu principielt ikke i :-)
--KristianMadsen 3. feb 2006 kl. 21:40 (CET)
Hej Kristian. Vi har haft store diskussioner om dét at redigere i ens egen artikel, og resultatet blev (mere eller mindre - vi har ikke stemt om det) at man ikke må oprette, helst ikke tilføje, men gerne korrektere oplysninger i artikler om en selv. Jeg ville lige kommentere på det befriende i, at du (i modsætning til andre) ser ud til at kunne holde dig tilbage af egen vilje. Du skal være særdeles velkommen her på dansk wikipedia. Mvh. --Anjoe (Anders) 12. feb 2006 kl. 14:01 (CET)
Men det ved du jo måske allerede. Jeg opdagede lige at du så småt har været med siden april sidste år! - men meget forsinket velkommen alligevel :) --Anjoe (Anders) 12. feb 2006 kl. 14:10 (CET)

Tak for den sene velkomst. Jeg leger kun med i perioder, så det er ikke så mærkeligt du ikke har opdaget det. P.T. har jeg besluttet at gøre noget ved de danske ministre og det er et udmærket alternativ til alt det jeg burde lave. --KristianMadsen 12. feb 2006 kl. 14:14 (CET)

Du kunne måske benytte Skabelon:Bruger biograferet til lidt reklame: {{Bruger biograferet|Kristian Madsen}} :) --|EPO| 6. jul 2006 kl. 20:55 (CEST)

Hans Christian Hansen[rediger kildetekst]

Hej, jeg vil gerne høre hvilke kilder du har for din artikel om Hans Christian Hansen, http://da.wikipedia.org/wiki/Hans_Christian_Hansen_(arkitekt) da jeg er meget interesseret i at researche mere om ham. Mvh


Rættelse; forkært HCH.