Brugerdiskussion:Kwo

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.

Du har lagt nogle gode billeder af klatremus op, men ikke angivet, hvilken licens de er lagt op under. Det bør gøres snarest, da de ellers vil blive slettet. Det er også værd at overveje, om de ikke med fordel kunne placeres på Commons, så de kan bruges i alle Wikipediaer.--Heelgrasper 13. nov 2005 kl. 16:12 (CET)

Hejsa Tak for velkomsten. Bruger ikke siden så tit, så ser den først nu.  :-) Hvordan sætter jeg licens når billederne er uploadede? (Det er i øvrigt mig selv der har taget dem, så de er helt lovlige).

Og hvordan får jeg min signatur med når jeg skriver sådanne indlæg?

Hej Kwo,
Du retter siden og indsætter for eksempel {{GFDL-self}} eller {{PD-self}} alt efter hvilken licens, du vil lægge billedet op under. Og om billedet er lovligt bestemmer du – du kan nemlig ikke beholde alle rettighederne til billedet, hvis du har uploadet det hertil. Se mere på Wikipedia:Ophavsret.
Husk desuden at underskrive dine indlæg - for eksempel ved at skrive fire tilder, der automatisk oversættes til dit navn samt et timestamp – som jeg har gjort herunder.
--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. mar 2006 kl. 17:48 (CET)
Nåja, en tilde er en sådan: ~ :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. mar 2006 kl. 17:49 (CET)
Det burde egentlig være en del af standardhilsenen da det er noget der volder de fleste problemer. Santac 5. mar 2006 kl. 17:54 (CET)

Øh, indsættelse af {{GFDL-self}} havde ikke helt den ønskede effekt.  :-) kwo 5. mar 2006 kl. 18:08 (CET)

Hej Kwo - jeg har lige rettet klatremusen :-) - pyt med det. Du skal klikke på et af billederne. Dermed kommer du frem til billedets side - og der kan du indsætte {{GFDL-self}}. Mvh Malene Thyssen 5. mar 2006 kl. 18:35 (CET)

Hej Malene Tak for rettelserne. Men jeg er bange for at jeg skal have det skåret lidt mere ud i pap.  :-) Når jeg klikker på et billede, kommer billedets side frem med punkterne: Billede, Billedhistorik, og Billedhenvisninger. Hvor er det præcist at jeg kan sætte det der ind, eller hvad skal jeg klikke på for at kunne sætte det ind? Kwo 5. mar 2006 kl. 18:43 (CET)

Hej Kwo - kik lidt længere oppe på billedets side - der finder du forskellige faneblade - bl.a. en der hedder Rediger. Tryk der og så ligner siden en almindelig artikelside, hvor du kan skrive og indsætte skabelonen om gfdl-self (Du har indsat skabelonen korret de andre gange du har prøvet - det har bare været på den forkerte side). Mvh Malene Thyssen 5. mar 2006 kl. 20:41 (CET)
På billedsiden (for eksempel Billede:Klatre10.jpg) trykker du på redigér og kommer frem til redigeringssiden. Her kan du under den tekst, du allerede har skrevet, tilføje billedets licens. Husk desuden at du kan trykke på forhåndsvisning i stedet for gem side, så du lige kan se, at det ser korrekt ud først. :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 5. mar 2006 kl. 18:56 (CET)

Hej Morten. Når jeg gør det (det var noget lignende jeg prøvede først), altså indsætter præcist det du skrev (med klammer), så kommer der den der gule kasse med vædderhovedet og en forklaring på konceptet (ligesom længere oppe her på siden). Og det er vel ikke meningen, den ser jeg da ikke på andre sider med billeder.  :-) kwo 5. mar 2006 kl. 19:03 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 02:45 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 02:45 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 02:46 (CET)