Brugerdiskussion:LN1989

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Puppeter template.svgBlokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som 1989LN (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
Pixi Uno 30. aug 2011, 18:33 (CEST)
Stop x nuvola.svg
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, LN1989!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 22. okt 2010, 12:45 (CEST)

Wikipedias stilmanual[redigér wikikode]

Hejsa. Kunne jeg lokke dig til at kaste et blik på Wikipedias stilmanual?

Formuleringer som "Stephan er et lovende talent, som vil krydre AGF med mange detaljer i årene frem. Han er lynende hurtig, sparker godt til bolden, og så er han oftest sikker foran mål. Stephan er et muskelbundt" overholder desværre ikke kriterierne for hvordan artikler skal se ud, idet de er subjektive og for værdiladede. Mvh Knud Winckelmann 22. okt 2010, 22:56 (CEST)


Kopiering af tekst fra www.agf.co.dk[redigér wikikode]

Hej igen. Jeg kommer lige til at gøre opmærksom på at du ikke må kopiere tekst fra andre hjemmesider. Du må godt bruge det som inspiration, men ikke kopiere direkte. Du kan læse mere om det her:

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej LN1989. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 22. okt 2010, 23:27 (CEST)
Ovenstående gælder stadig!
- Sarrus (db) d. 23. okt 2010, 11:47 (CEST)
Også i juli 2011. --Pixi Uno 3. jul 2011, 00:22 (CEST)
Jeg har nu blokeret dig et kvarter, som du kan bruge på at læse om ophavsret.
- Sarrus (db) d. 3. jul 2011, 00:30 (CEST)

Fjernelse af indhold fra brugerdiskussionen[redigér wikikode]

Jeg må lige gøre dig opmærksom på, at det er imod dansk Wikipedia normer at fjerne indhold fra sin brugerdiskussion. Du kan derimod vælge at arkivere siden.
- Sarrus (db) d. 22. okt 2010, 23:43 (CEST)

HUSK![redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Tøndemageren 24. okt 2010, 18:34 (CEST)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Husk at markere, hvis du blot foretager en mindre ændring Tøndemageren 24. okt 2010, 18:34 (CEST)

Mere husk![redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 17. nov 2010, 02:51 (CET)

Husk venligst ovenstående, det letter arbejdet for os alle. Mvh Knud Winckelmann 17. nov 2010, 16:02 (CET)

Hej igen. Husk venligst det ovenstående. Knud Winckelmann 16. maj 2011, 16:37 (CEST)
Husk lige... --Pixi Uno 29. maj 2011, 02:08 (CEST)
--Pixi Uno 14. jul 2011, 17:06 (CEST)
Nok en gang - det er til gene for andre, at du ikke trykker på "forhåndsvisning" noget mere. Vær nu rar at ændre denne ene, lille vane! --Medic (Lindblad) 15. jul 2011, 01:11 (CEST)

Duncan[redigér wikikode]

Du har foretaget denne rettelse. Af den øvrige artikel fremgår, at Duncan blev født i Valby, men at han som to-årig flyttede til Tilst. Har du en kilde på, at han blev født i Tilst, og ikke i Valby, som det ellers fremgår af artiklen ? Pugilist 17. nov 2010, 10:13 (CET)

Husk at skrive neutralt[redigér wikikode]

Hej LN1989. Du har skrevet en del på nogle af artiklerne om AGF-spillere. Det er helt fint, men husk, at det er vigtigt, at man skriver neutralt og kun noget, der kan tjekkes objektivt. Dvs. undgå at skrive noget om spillernes styrker og svagheder, med mindre der er kilder til det. Og lige én ting til: Du har sat beskrivelser på punktform for nogle af spillerne; det forsøger vi at undgå på Wikipedia, så det ændrer jeg, når jeg ser det. Mvh. Arne (Amjaabc) 29. maj 2011, 14:29 (CEST)

Og lige én ting mere:
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Arne (Amjaabc) 29. maj 2011, 14:38 (CEST)

HUSK det nu[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Pacx 15. jul 2011, 01:10 (CET)

Læs venligst igen. :-) --Pixi Uno 17. jul 2011, 03:05 (CEST)