Brugerdiskussion:Lars Bendtsen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Lars Bendtsen!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Sasha 26. jan 2010, 21:27 (CET)
Respekter ophavsretten
Hej Lars Bendtsen. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen Sasha 26. jan 2010, 21:27 (CET)

Vær venligst opmærksom på, at det ikke er tilladt at kopiere tekst fra andre hjemmesider uden udtrykkelig tilladelse fra rettighedshaverne, som du gjorde her. Hvis ikke der står andet på hjemmesiden, er materialet omfattet af lovens almindelige bestemmelser om ophavsret. Læs også Wikipedia:Ophavsret og den besked ovenfor, du allerede har fået. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 24. feb 2010, 20:26 (CET)

Stop det fis nu og læs de beskeder, du får! mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 24. feb 2010, 20:27 (CET)
Det er beklageligt at du i et forsøg på at forbedre artiklen er blevet mødt med unødig grov tale af patruljanten herover i stedet for vejledning. Så vidt jeg kan se er du tilknyttet Dansk Hovedpinecenter på Glostrup Hospital. Du er nødt til at give det du vil bidrage med en form så det ikke kan vurderes som kopi fra diverse hjemmesider; du skal altså undgå copy&paste-metoden.
Hvad den mangelfulde "wiki-formatering" angår, kan du hente lidt hjælp her Hjælp:Guide (formatering). Du kan også lave din egen "sandkasse"

Lars Bendtsen/sandkasse (blot tryk på det røde link) hvor du kan arbejde med materialet i fred og ro. Bruger:Sabbe har netop oversat en lang artikel fra engelsk om sklerose der også har et afsnit om behandling (Multipel_sklerose#Behandlinger). Hun kan måske også vejlede dig om tilpasning af materialet. -- Mvh PHansen 24. feb 2010, 22:01 (CET)

[ lidt senere ]
Det ser her (pdf-formathtm-format) ud til at Lars Bendtsen selv er forfatter til det omstridte afsnit om behandling.
Jeg har lavet lidt formatering af artiklen her:
http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Sandkassen&oldid=3883233
Mon ikke en administrator kan vejlede videre så det formelle bliver i orden. -- Mvh PHansen 24. feb 2010, 22:35 (CET)
Kære Lars, undskyld mit grove sprogbrug. Hvis du selv ejer materialet og indvilliger i, at det må bruges, kopieres og redigeres frit i enhver sammenhæng, herunder også kommercielt og uvedkommende, kan du få lov at lægge det på Wikipedia alligevel, hvis du sender tilladelsen til info-dawikimedia.org. Læs mere på Wikipedia:Kilder/Tilladelser. mvh Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 25. feb 2010, 15:14 (CET)
Hej Lars. Hvis du er indforstået med reglerne, som Christian ridser op herover, kan du med fordel bruge en skabelon, som du finder på E-mail-skabeloner, f.eks. den øverste af de viste. Hvis du har spørgsmål til alt dette, er du velkommen til at skrive her. Mvh. Arne (Amjaabc) 25. feb 2010, 21:21 (CET)