Brugerdiskussion:Lauritsss

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Lauritsss!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 16. jan 2011, 18:28 (CET)

Arkiv01

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Vi vil gerne gøre opmærksom på, at det ikke er tilladt at slette på diskussionssider. Hvis du mener, at siden er blevet for stor, eller hvis der står noget på siden, du ikke er så glad for, kan du flytte hele eller de ældste dele af sidens indhold til et arkiv. Det forventes dog, at arkivering tidligst sker en uge efter seneste indlæg, så andre kan nå at se hvad der er skrevet. Dette link beskriver, hvordan man laver et arkiv og bruger det. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 3. jun 2011, 11:15 (CEST)
Hejsa. Jeg har lige lavet et link til dig oppe under velkomsten. Knud Winckelmann 3. jun 2011, 11:45 (CEST)

Hej Knud, kan du ikke lave et arkiv for mig og sætte diskussionspunkterne i arkiv? - Det ville jeg blive meget glad for. /Laurits

Jeg har flyttet indholdet til arkivet. De skal bare gøres manuelt, med klippe-klistren. Knud Winckelmann 3. jun 2011, 11:54 (CEST)

Filibussen[rediger kildetekst]

Hejsa. Vær obs på at man ikke skriver om emner, man er medlem af eller nært tilknyttet. Erfarigen viser desværre at man ikke kan forholde sig opbjektivt til emnets relevans eller artiklens indhold. Mvh KnudW (diskussion) 27. sep 2020, 16:21 (CEST)