Brugerdiskussion:Lauritsss/Arkiv01

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Du skulle læse lidt om formatering her Wikipedia:Stilmanual. Wikipedia bruger blandt andet ikke <br /> i almindelige artikler, og mange andre ting du kan læse mere om. -- Mvh PHansen 16. jan 2011, 19:35 (CET)

Det har jeg hermed gjort, men jeg kunne godt tænke mig hjælp til stilen ved denne artikel, hvis der er nogen herinde der kan hjælpe mig.(Skrev Lauritsss (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hjælp er altid at finde, til den der søger. Hvad er det der volder dig kvaler ved artiklen? --Medic (Lindblad) 23. apr 2011, 19:25 (CEST)



Jeg kunne tænke mig hjælp til BOBCATSSS artiklen. Altså hjælp til at få den opbygget efter Wikipedias layoutform, hvis nogen kan hjælpe mig med de,t, vil jeg være meget glad. Jeg er nemlig meget ringe til layoutet herinde.

Frisbee golf og ophavsret[rediger kildetekst]

Der er oprettet en ny side hvor ophavsretten er overholdt og intet er kopieret.(Skrev Lauritsss (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Der er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen MGA73 23. apr 2011, 20:04 (CEST)


Skriv også meget gerne hvor du har filen fra. Fx "Eget foto." eller link til en hjemmeside. --MGA73 23. apr 2011, 20:02 (CEST)

Hej Laurtisss - du skal sætte oplysningerne ind på billedsiden sammen med dette: {{self|Cc-by-sa-3.0}} ; Jeg ved ikke helt præcis hvad man plejer her på dawiki, da vi almindeligvis bruger commons til billeder, men dette vil stoppe yderligere sletninger, så billedet kan bruges. - mvh. Nico 24. apr 2011, 10:58 (CEST)
Ja hvis du er tilfreds med Skabelon:Cc-by-sa-3.0 så er det en fin licens at vælge. --MGA73 28. apr 2011, 18:59 (CEST)
Jeg har nu slettet ovennævnte fil. Hvis du får styr på licensforholdene, kan du anmode en administrator om at gendanne filen. Dette kan gøres på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance.
- Sarrus (db) d. 13. maj 2011, 21:14 (CEST)[svar]

Selvbiografier[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har tilbageført din brugerside og slettet din autobiografi. Det er i orden at skrive lidt om sig selv på sin brugerside, men man skal ikke skrive deciderede artikler om sig selv. Mvh Knud Winckelmann 3. jun 2011, 10:30 (CEST)