Brugerdiskussion:Leliva

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Leliva! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 24. aug 2016, 10:57 (CEST)

Ikke en fejl[rediger kildetekst]

Jeg ser din redigering og tænker at du nok ikke har læst listens indledning: "Artiklerne i Kategori:Matematik har (pr. 1. august) disse røde links:" - der er naturligvis mange emner, som matematiske artikler linker til, og nogle af disse emner er røde links. Med andre ord: De er medtaget med vilje. Listen er ikke en liste over manglende matematik-artikler. --Palnatoke (diskussion) 25. aug 2016, 21:54 (CEST)

Tak for info, nu forstår jeg. Troede listen var kun manglende matematik artikler. Så det giver mening at de naturvidenskabelige emner som medicinshistorie eller geologiens historie osv. er linket til matematik idet det også er naturvidenskab (så de står nok sammen i en kategori eller i en infobox). Mht Pachinko spilautomat - er det så linket pga spil teori? Retter mine overstregninger nu. Leliva (diskussion) 26. aug 2016, 11:33 (CEST)

Listen er jo et arbejdsværktøj, så overstregningerne gør ingen skade - hvad angår de enkelte links, så prøv at klikke på det røde link og brug "hvad linker hertil"-funktionen for at se, hvilken eksisterende artikel, der har linket. --Palnatoke (diskussion) 27. aug 2016, 06:20 (CEST)
Situationen med Diu og Dansk Vestindien er den samme. --Palnatoke (diskussion) 7. dec 2016, 10:40 (CET)
Kære Palnatoke, ja det er rigtigt, at øen Diu henvises fra Dansk Vestindiens hovedartikel, men det er fra infoboxen Koloniimperier, ikke fordi den har noget at gøre med Danske Vestindien, ligesom Mahe eller Saguira Leliva (diskussion) 7. dec 2016, 11:07 (CET)

Pansermuseet i Oksbøl[rediger kildetekst]

Du er en af dem, der er aktiv med månedens museumstema. Jeg har efterspurgt holdninger til nedenstående problematik, indtil videre uden reaktioner, så nu prøver jeg med denne direkte henvendelse. Måske kan du have en holdning?

Jeg kunne godt tænke mig at få input til mine overvejelser på Diskussion:Pansermuseet i Oksbøl. Det deler nu matrikel med Brandværnsmuseet, der tidligere lå i Aarhus. Så hvordan håndterer vi dette? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 27. sep 2016, 18:17 (CEST)

Hej Arne, jeg har nu udtalt mig i diskussionen med mit forslag (som er, at vi nok kan skabe 3 artikler i alt om de 2 samlinger og matriklen). Jeg skriver gerne en stub eller to derovre, hvis du ikke har tid. Mvh Leliva (diskussion) 29. sep 2016, 11:59 (CEST)

Dine bidrag til Asiatisk måned[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se, at du har bidraget med to artikler til projektet Wikipedia:Asiatisk måned, det er udmærket. Men kan du forsøge at sende den ind via værktøjet også? Det virkede ikke i starten men skulle gerne virke nu. Jeg og Rmir2 har indsendt vores bidrag via værktøjet. Se f.eks. det, som jeg skrev på Rmir2's diskussionsside. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 7. nov 2016, 15:15 (CET)

Hej EileenSanda, tak for tippet. Jeg forsøgte at tilmelde artiklerne med det værktøj, men det virkede ikke, så jeg gav lidt op og tænkte, jeg nok skal kontakte dig ang. dette på et tidspunkt. I mellemtiden fortsatte jeg så at rette artiklerne. Jeg sendte nu begge ind, endelig virker skidtet. Mvh Leliva (diskussion) 8. nov 2016, 04:01 (CET)
Det var godt, at det endelig virkede :) Mvh. --EileenSanda (diskussion) 8. nov 2016, 07:32 (CET)

lige til orientering[rediger kildetekst]

Hej Leliva: dødsfald skrives ikke under begivenheder. Vi har en særlig rubrik på forsiden netop om dødsfald. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 17. nov 2016, 18:39 (CET)

Uddybende Uddybende artikel: Døde i 2016
Jeg tilføjer: Vi har en særlig liste for dem der er afgået ved døden: Døde i 2016 fx. Her finder du ogå links til andre år som jeg lige er i gang med at oprette. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 17. nov 2016, 19:10 (CET)
Hej folkens, det må I virkelig undskylde! Jeg har slet ikke bemærket dødsfaldsrubrikken på vores danske forside; der bemærker jeg kun de aktuelle begivenheder og så glider mine øjne fluks væk til søgefeltet. Det vil jeg huske til næste gang. Havde kigget mig fast på den engelske Wiki, hvor de har dødsfald sammen med nyhederne, så havde troet vi lige manglede Cohen herjhemme også. Tak for rettelsen Bruger:Rmir2 og Bruger:Rodejong. De bedste hilsner og god weekend herfra. Leliva (diskussion) 18. nov 2016, 09:59 (CET)
Det er helt i orden ;) - God weekend ;) Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 18. nov 2016, 12:51 (CET)

Projektskabeloner[rediger kildetekst]

Du har sikkert en mening om Wikipedia:Landsbybrønden/Projektskabelonerne. Deltag gerne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. nov 2016, 09:50 (CET)

Orientering om WAM 2016[rediger kildetekst]

Hej Leliva. Addis Wang har skrevet nyt på min diskussionsside angående Wikipedia:Asiatisk måned og beder mig om at informere deltagerne. Det er hermed gjort :) Mvh. --EileenSanda (diskussion) 30. nov 2016, 15:30 (CET)

Address Collection[rediger kildetekst]

Congratulations! You have more than 4 accepted articles in Wikipedia Asian Month! Please submit your mailing address (not the email) via this google form. This form is only accessed by me and your username will not distribute to the local community to send postcards. All personal data will be destroyed immediately after postcards are sent. Please contact your local organizers if you have any question. Best, Addis Wang, sent by MediaWiki message delivery (diskussion) 3. dec 2016, 08:58 (CET)

Kilder/Eksterne henvisninger[rediger kildetekst]

Kære Leliva. Jeg kan se du opretter nye artikler i forbindelse med fokusmåneden - og det er helt fantastisk. Men, en lille bøn herfra, når du opretter afsnittet "Kildehenvisninger", kan du så ikke kalde det for "Eksterne henvisninger", da det er det jeg kan se det er. Det er muligt du har hentet information derfra, men det skal fremgå af selve teksten, med referencer. Når der blot linkes til eksterne hjemmesider, så er det eksterne henvisninger. Jeg håber dette giver mening, ellers er du selvfølgelig velkommen til at spørge, og så vil jeg gerne se om jeg kan uddybe :) mvh Tøndemageren (diskussion) 4. apr 2017, 14:09 (CEST)

@Tøndemageren Kære Tøndemager, mange tak for de gode ord; jeg skal nok huske at sætte sådanne links som Eksterne Henvisninger. Jeg forsøgte mig med at lave de små fodnote-henvisninger i teksten, så der kommer automatisk i en reflist forneden, men har simpelthen glemt hvordan man gør! Pinligt... :) Så jeg tænkte jeg kunne smide kildehenvisningen forneden og rette det senere... senere... som vi ved er roden til alt ondt. Mvh Leliva (diskussion) 4. apr 2017, 15:25 (CEST)
Du kunne eventuelt gør som jeg tit gør, når jeg skal lave referencer, jeg bruger referencegeneratoren. Der findes et link til den her, hvor der er også er hjælp til hvordan du laver referencerne. Håber det kan hjælpe? :D mvh Tøndemageren (diskussion) 4. apr 2017, 21:10 (CEST)
Jeg vil igen lige rette anmodningen mod dig, omkring ikke at kalde et afsnit "Kildehenvisninger" (senest rettet i Titel (person). Når det kun indeholder eksterne henvisninger, som ikke er refereret i teksten med <ref></ref>, så skal afsnittet også gerne hedde "eksterne henvisninger". Yderligere bruges overskriften "referencer" oftest, når vi snakker om referencer fra teksten. Se evt her for mere information. Spørg endelig hvis du ønsker mere hjælp. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. apr 2017, 21:08 (CEST)

Artiklen om jøder[rediger kildetekst]

Hej Leliva,

tusind tak for dit store arbejde med at udvide artiklen Jøder - den er blevet langt mere informativ og mindre mangelfuld end før.

Når jeg læser den, synes jeg dog, at det ville forbedre den yderligere med lidt flere kilder, især da mange af oplysningerne af forskellige grunde kan være kontroversielle i nogle kredse. Er det muligt for dig at indskrive lidt flere kilder til dit arbejde i artiklen helt generelt?

Et par specifikke bemærkninger, jeg godt kunne tænke mig at få oplyst kilden til, er oplysningen om, at det er et mindretal af dem, der i dag regner sig som jøder, der også er tilhængere af jødedommen, og at den tyske værnemagt - altså den almindelige tyske hær, ikke SS - direkte begyndte at "myrde jøder i de lande, Tyskland besatte." Mit indtryk mht. sidstnævnte er, at der nok er vidnesbyrd om, at tyske hærenheder har deltaget i massemyrderier, men at det dog har været undtagelsen snarere end reglen og begrænset til nogle lande, og at massemyrderierne i almindelighed udførtes af andre enheder, så er der evt. basis for at nuancere budskabet?

I øvrigt er jeg rigtig glad for, at du har kastet dig ind i arbejdet med at forbedre en række af de eksisterende artikler og håber, at du vil fortsætte med samme energi! Med venlig hilsen --Økonom (diskussion) 4. jul 2017, 15:11 (CEST)

Mange tak for de fine ord, du gode Økonom. Jo, jeg er fuldstændig enig i, at der skal flere kilder til i artiklen om Jøder. Jeg håber at tilføje flere kilder her i løbet af juli og derefter. Da dette er et enormt emne, både historisk, kulturelt og religiøst set, fik jeg det kun omskrevet overfladisk i løbet af 2-3 dage. Jeg har også tænkt mig at flytte det meste af Holocaust-afsnittet om til Jødernes historie-artiklen, skrive lidt mere om jødisk kulturarv osv.
Med hensyn til dine spørgsmål:
1). "Mindretal, der er tilhænger af jødedommen" er en af de få gamle sætninger fra forrige artikelversion, som jeg lod blive stående - er det fra Salomonsen eller andet gammelt dansk? Samme gælder sætningen i Jødisk religiøs identitet-afsnittet "for nylig har en række religiøse besluttet" - hvor jeg lod sætningen stå, men ikke ved, hvornår sætningen er fra og hvad "for nylig" står for.
2). Den tyske Wehrmacht havde desværre givet sig til at direkte myrde jøder i Ukraine og Polen efter udbrud af anden verdenskrig - tilsammen med SS - under fremmarch og indtagelse af byerne og landsbyerne. Kilder på dette vil jeg selvfølgelig også finde. Den mest kendte massakre udført af Wehrmacht er Babi Jar-massakren af jøder i Ukraine, også kaldet for "handmade Holocaust", hvor der blev skudt omk. 30-40 tusind jøder på 2-3 dage (især kvinder og små børn). Wehrmacht-soldaterne fik efter sigende PTSD efter denne massakre og Himmler bestemte derefter, at jøder skulle likvideres mere "maskinelt" med specialiserede enheder ist. for direkte skydning udført af de menige soldater. Dog fortsatte menige Wehrmacht så med at masseskyde jøder, når de indtog byer og landsbyer og indsatte de overlevende i ghettoer. De masseskød også jøderne ved ghettolikvideringer under Endlösung. Alt dette findes der kilder på. Det satser jeg på at få dokumenteret, selvfølgelig.
Med bedste hilsner og tak for hjælpen Leliva (diskussion) 6. jul 2017, 10:09 (CEST)
Tak for svar. Jeg tror ikke, oplysningen om, at de fleste jøder ikke tror på den jødiske religion, stammer fra Salmonsen, og jeg har heller ikke kunnet google andre kilder, der bekræfter den. Hvis du heller ikke selv har tillid til den, vil jeg foreslå at slette den. Mht. værnemagtens massakrer synes jeg, det ville være fint at få præciseret, hvilke lande/episoder det drejer sig om. venlig hilsen Økonom (diskussion) 6. jul 2017, 21:29 (CEST)

Fokusmåned[rediger kildetekst]

Hej Leliva. Jeg kan se du har trukket din stemme (se her), med begrundelsen af det allerede har været fokusmåned. Det forstår jeg ikke - hvornår var lægevidenskab valgt som fokusmåned? :) Mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2017, 10:49 (CEST)

Hej Tøndemager. Jeg er blind som en muldvarp i dag og har set forkert - lægevidenskab var der bare stemt om før til fokusmåned udvælgelse. Tror nu alligevel jeg er bedre til at skrive om andre emner . Undskyld forvirringen. Mvh Leliva (diskussion) 6. jul 2017, 11:36 (CEST)
Det er helt i orden. Skulle bare lige have opklaret om jeg havde overset noget. mvh Tøndemageren (diskussion) 6. jul 2017, 12:21 (CEST)

Creek[rediger kildetekst]

Hej Leliva. Du kunne jo ikke vide det, men jeg er begyndt på oversættelsen af hele artiklen fra engelsk. Jeg har eksperimenteret med translation-værktøjet, men det er så ringe, at jeg har lagt det som en sandkasse, mens jeg arbejder på det. Nu har du sørget for, at linket er blåt, så jeg vil gerne høre, om du har tænkt dig at arbejde videre på det, eller jeg skal fortsætte i min sandkasse? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. aug 2017, 08:56 (CEST)

Hej Arne! Arne (Amjaabc) Nej, det havde jeg da ikke set. Håber ikke, at du brugte for meget tid på dette. Kan man se efter om nogen har en artikel i gang i deres sandkasse, så jeg ikke kommer til at dobbeltskrive på samme tidspunkt? Jeg er i gang med at skrive artiklen lige nu og har tænkt mig at fylde på i løbet af morgenen her (er i skrivende stund ved at lave infoboksen). Du behøver ikke at rode med maskinoversættelsen, men hvis du synes, jeg skal rette noget, sig endelig til! Jeg burde være færdig her til middag. Mvh Leliva (diskussion) 7. aug 2017, 09:10 (CEST)
Nej, jeg tror ikke, at der er nogen måde, man kan tjekke, om andre er i gang i sandkasser, med mindre de selv angiver det på artiklens diskussionsside. Jeg stopper straks med mit arbejde - den smule, du allerede har lavet ser til forveksling ud, som jeg har lavet den.
En ting, vi måske skal overveje, er, om vi generelt vil bruge "Creek" eller "Muskogee" ("Muscogee"). Mit bud er ud fra, hvor mange links der er til de to allerede, så er "Creek" det naturlige valg, og desuden nævner Den Store Danske, at "Muskogee" er en 'ældre egenbetegnelse' (muskogee). Du har jo også skrevet den i Creek; jeg tænker så, at det måske vil være smart at starte med: Creek (egen betegnelse: Muskogee) ... og så i øvrigt generelt bruge Creek, hvor der i den engelske artikel står Muscogee (med mindre det handler om sproget). Hvad siger du til det? --Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. aug 2017, 09:35 (CEST)
Jo, jeg vil skrive det som Creek, eftersom der er flest links til Creek. Btv. er nok ikke helt enig med Store Danske "forældet betegnelse", da både sproget og befolkningen Muskogee stadig eksisterer, så jeg vil gerne tilgodese folkets egenbetegnelse (dog med behørigt hensyn til dansk opslagsværk). Retter i skrivende stund... Jeg oversætter fra samme engelske wiki-artikel, så det kommer nok til at ligne det, du også har skrevet.
Her er et bud på en søgning med et par nøgleord (civiliserede stammer) i brugernavnerummet (tryk 'Avanceret' efter et evt. første negativt forsøg og sæt mærke ved 'Bruger')
-- Mvh PHansen (diskussion) 7. aug 2017, 10:25 (CEST)
Lige en anbefaling mere: Jeg har på Wikipedia-diskussion:Fokusmåned/August 2017 opfordret til, at navne på folkeslag skrives med småt - det gør man som bekendt ikke på engelsk. Det samme gælder i øvrigt betegnelser på sprog. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 7. aug 2017, 11:03 (CEST)

Afstemning om ugens artikel[rediger kildetekst]

Hej Leliva. Jeg har fjernet din stemme på Martin Luther King på Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer, da der først kan stemmes på en artikel nomineret til en bestemt uge, når den flyttes til de almindelige nomineringsliste (hvilket sker otte uger, før den ønskes vist). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2017, 09:33 (CEST)

Hej Arne (Amjaabc), ups, det undskylder jeg, det havde jeg ikke bemærket. Mvh. Leliva (diskussion) 2. okt 2017, 16:13 (CEST)

Ingen problem. Jeg skrev mest, for at du ikke skulle undre dig. I øvrigt kan det nok være lidt svært at se det, selv om det står med fed skrift. Hvis jeg husker det, minder jeg dig om det, når den kommer til afstemning. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt 2017, 16:48 (CEST)

Vedrørende Holk[rediger kildetekst]

Nå, jeg nåede lige at svare, inden du takkede mig for redigeringen, Det betyder nok, at vi overordnet set er enige. Så ærgerligt, at jeg ikke så din "tak" inden jeg trykkede på knappen. De bedste hilsener (diskussion) 3. okt 2017, 16:29 (CEST)

Hej Ramloser, det gør ikke spor :) Tak igen for hjælpen. Jeg plejer ikke at foretage mig administrative opgaver, da jeg mest er skribent, så jeg har ikke erfaring med hvor meget slet-skabelon, der skal sættes på en virksomhedsreklame. Jeg ville være sikker på, at vi får den slags udryddet fuldstændig, så danske Wiki ikke ender mrd at blive overtaget af virksomhedernes sleske PR-folk. Bedste hilsner herfra også. Leliva (diskussion) 4. okt 2017, 09:18 (CEST)
Jeg vil tilføje, at vi har haft flere, af og til ophedede diskussioner og afstemninger om skabelonerne, Der er ikke tegn på konsensus i forhold til denne problemstilling; i min optik er der en "strammerfløj", der gerne ser brugen af mange skabeloner på samme artikel og en "slapperfløj", der helst ser få eller ingen kvalitetsskabeloner i anvendelse. Med hensyn til projektskabelonerne er det nærmest omvendt. "Strammerfløjen" vil helst være fri for disse, mens "slapperfløjen" bruger dem flittigt. Som administrator anser jeg det for at være en af mine opgaver at forsøge at skabe kompromiser, hvis diskussionerne bliver overophedede. Jeg argumenterer derfor ikke nødvendigvis ud fra min personlige opfattelse, men ud fra, hvad jeg skønner er bedst mulige løsning for Wikipedia som helhed. De bedste hilsener fra Steen -Ramloser (diskussion) 4. okt 2017, 15:24 (CEST)

Invitation til tidligere deltagere af projektet Wikipedia Asiatisk måned[rediger kildetekst]

Tak for din deltagelse i Wikipedia Asiatisk måned sidste år, jeg håber, at du var glad for det. I de seneste to år har vi sammen engageret over 2000 wikipedianere, der har bidraget med over 15.000 artikler af høj kvalitet til Wikipedia Asiatisk måned på 50 forskellige sprog, både til Wikipedia og til Wikisource. Wikipedia Asiatisk måned er utvivlsomt det største årlige Wikipedia online redigeringsevent, og du har gjort det. Igen i år har vi værter for dette event denne november, og vi vil meget gerne invitere dig med igen.

I år er kriterierne de samme. Hvis du opretter 4 artikler, vil du modtage et postkort. Og artiklerne skal være over 3000 bytes og 300 ord. Vi forbedrer også vores postkort udsendelses process, vi laver postkortene lige nu, og så indsamler vi adresser, efter at projektet er overstået, uden at vente på andre sprog.

Wikipedianere, der opretter flest artikler på hver Wikipedia, vil blive hædret som "Wikipedia Asiatisk Ambassadører". Vi vil sende dig både digitalt og en papirudgave af ambassadørbeviset.

Tak fordi du overvejer at være med! --EileenSanda (diskussion) 5. nov 2017, 14:38 (CET)

Tusind tak for invitationen, kære EileenSanda. Jeg deltager med glæde i yndlingsprojektet. 1. Kan vi få et lille asiatisk logo for deltagerne til at sætte på vores danske brugerside, ligesom de har på den engeske side af projektet? *ind i Babeltårnet for eksempel* 2. Sidste år skrev jeg fire artikler på engelsk og nogle flere på dansk til projektet, men fik aldrig noget postkort tilsendt selvom jeg skrev min adresse der hvor det skulle skrives.. suk. Håber, det virker bedre i år :) Mvh. Leliva (diskussion) 5. nov 2017, 22:02 (CET)
Jeg har engang deltaget i et intersprogligt projekt, hvor jeg vandt en T-shirt. Den dukkede heller aldrig op trods en del kommunikation med den ansvarlige. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. nov 2017, 22:10 (CET)
Jeg vandt sidste år, og - jo, både postkort og certifikat kom med posten, selvom jeg bor i Estland. Måske er det bare den danske post. Rmir2 (diskussion) 5. nov 2017, 22:20 (CET)
Jeg har modtaget flere postkort siden projektet sluttede sidste år :) Jeg var aktiv både her og på færøsk Wikipedia, og så var jeg jo også arrangør begge steder. En af jer - eller en anden - må meget gerne være medarrangør. En anden end mig selv må jo bedømme artiklerne, som jeg skriver, man kan selvfølgelig ikke bedømme egne bidrag til projektet. Det tog lang tid for nogle af kortene at nå frem, og der var blevet skrevet "Denmark" med en anden type end den oprindelige adresse, så jeg tror at Færøerne kan være svært for nogle posthuse ude i det fjerne østen at finde frem til, men Danmark kan de bedre finde frem til. Leliva, ja, jeg skal se om jeg ikke kan oversætte det engelske logo for deltagerne til dansk :) Mvh. EileenSanda (diskussion) 6. nov 2017, 10:29 (CET)
Sådan, nu har jeg oprettet og oversat den engelske skabelon, som vi kan indsætte på vores brugersider: Skabelon:Bruger Asiatisk måned - Den skal bare indsættes som {{Bruger Asiatisk måned}} Mvh. EileenSanda (diskussion) 6. nov 2017, 10:45 (CET)
Endnu en gang tusinde tak og især tak for skabelonen EileenSanda. Nu må jeg hellere komme ind i kampen :) Mvh. Leliva (diskussion) 17. nov 2017, 12:11 (CET)

Spøjse røde links i fokusmåneder[rediger kildetekst]

Kære Leliva. Når vi laver fokusmånederne, så bliver det ofte ud fra en given kategori eller lignende. Her kan en bot vælge at hente alle røde links, og rangerer dem efter hvor mange forskellige artikler det røde link optræder i. Det betyder at eksempelvis en filmklipper godt kan optræde i en rockmåned, selvom hun egentlig ikke har noget med rockmusik at gøre. Håber det giver mening? mvh Tøndemageren (diskussion) 11. okt 2018, 13:39 (CEST)

Kære Bruger:Tøndemageren, jeg takker for opklaringen. Jeg tror faktisk, jeg har spurgt om dette før ved andre fokusmåneder, og har selvfølgelig glemt igen-igen, at det er en Bot, der vælger de røde links og så ryger der nogle pudsige links med. Lad os nu se, om jeg husker det til næste fokusmåned :-) Mvh. Leliva (diskussion) 11. okt 2018, 15:10 (CEST)

Tak[rediger kildetekst]

Mange tak for de rettelser! KroySquare.jpgDirkVE diskussion 16. nov 2018, 07:19 (CET)

Jeg har brug for hjælp igen til den korrekte oversættelse på dansk. Vil du hjælpe? På denne side er min ny artikel for den asiatisk måned. KroySquare.jpgDirkVE diskussion 22. nov 2018, 08:14 (CET)
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For os andre: Hvilke rettelser? Hvilken oversættelse?
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Artikler har diskussionssider. Ved at bruge brugerdiskussionssider til at diskutere enkeltartikler, bliver det svært for andre skribenter at orientere sig om hvad der tidligere er diskuteret om artiklen.

--Madglad (diskussion) 22. nov 2018, 10:31 (CET)

Tak for det lille tip. Jeg fik et andet tip fra en anden wikipedianer: "Det er en god ide at have en dansk højttaler til at give dine artikler et grønt lys, før de fjernes fra sandkassen". KroySquare.jpgDirkVE diskussion 22. nov 2018, 10:58 (CET)


Hej, KroySquare.jpgDirkVE diskussion , hvis du stadig har brug for oversættelse, vil jeg gerne kigge på det (link direkte til din artikel, for din Sandkasse ser tom ud for mig). Jeg loggede først på nu :-) Mvh Leliva (diskussion) 30. nov 2018, 14:44 (CET)

Mange tak, men jeg holder op med at bidrage til dawiki. Jeg fik en uvenlig besked på min diskussionsside, at det var respektløst at bede andre om at få mine artikler kontrolleret. KroySquare.jpgDirkVE diskussion 2. dec 2018, 09:20 (CET)
denne side er min ny artikel til korrektion. Mvh KroySquare.jpgDirkVE diskussion 5. dec 2018, 08:50 (CET)
Bruger:DirkVE lyder godt, jeg kigger på det :-) Mvh Leliva (diskussion) 6. dec 2018, 12:13 (CET)
Tak! KroySquare.jpgDirkVE diskussion 7. dec 2018, 10:32 (CET)

Japansk teceremoni[rediger kildetekst]

Jeg har rettet sproget i artiklen. Vil du se, om sprogskabelonen kan fjernes? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. dec 2018, 16:11 (CET)

Nytårskonkurrence[rediger kildetekst]

Du må nøjes med et emne - stilleben og Igor Stravinskij har ikke noget sammenhæng. Havde de to emner sammenhæng kunne det accepteres. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 10. jan 2019, 18:49 (CET)

Det italienske køkken[rediger kildetekst]

Hej Leliva. Jeg kan se, at du har oprettet artiklen om Det italienske køkken i forbindelse med fokusmåneden. Rigtig godt og meget tiltrængt emne! Du har dog påsat en "i brug" skabelon. Det er nogle dage siden du sidst har redigeret, og jeg mener, at skabelonen helst ikke skal stå i mere end 24 timer, så jeg ville bare høre, om jeg kan tillade mig at indsætte wikilinks og den slags? Mvh. Toxophilus (diskussion) 11. mar 2019, 10:24 (CET)

Hej Toxophilus, ja, du maa self. altid gerne fjerne Ibrug skabelonen, hvis der er gaaet over 24 timer - jeg har dengang glemt at fjerne det, og saa blev jeg slugt op af livet udenfor internettet. Mvh. Leliva (diskussion) 23. sep 2019, 13:57 (CEST)

Et lille tip[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen Toxophilus (diskussion) 1. apr 2020, 08:03 (CEST)