Brugerdiskussion:LinguineFusilli

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, LinguineFusilli! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 12. feb 2020, 20:56 (CET)

Uvelkomstskabeloner[rediger kildetekst]

Den rette skabelon at bruger på Brugerdiskussion:85.191.187.253 er {{Test}}, hvis vedkommende ikke selv havde fjernet sit hærværk ville jeg bruge {{Test2}}. --Madglad (diskussion) 20. maj 2020, 19:51 (CEST)[svar]

Hej Madglad (diskussion • bidrag • e-mail). Jeg beklager, det er selvfølgelig en fejl fra min side af. Jeg vidste jo egentligt godt, at man skulle bruge {{test}}, men tænkte tydeligvis ikke over det her. Tak for heads-up! | LinguineFusilli (diskussion) 21. maj 2020, 16:05 (CEST)[svar]

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Hej Linus

Velkommen til foreningen. Ser frem til et godt samarbejde.

Du er altid velkommen til skrive, hvis du har spørgsmål :)

Med venlig hilsen
Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. maj 2020, 13:07 (CEST)[svar]

Hej Asger (diskussion • bidrag • e-mail). Tusind tak! Jeg glæder mig til at høre mere om foreningen, arbejdet og til at arbejde sammen med dig og de andre! | LinguineFusilli (diskussion) 22. maj 2020, 15:13 (CEST)[svar]

Hej Linus, jeg ved ikke om du bekendt med det, men Wikipedia har en chat, hvor flere brugere ofte mødes og snakker om løst og fast om Wikipedia og også bare hyggesnakker med hinanden om ting, de lige føler for. Du kan læse om chatten og hvordan du kommer på, på Hjælp:Chat. Tror det gik være noget.

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 4. jun 2020, 23:28 (CEST)

Hej Asger, tak for anbefalingen! Jeg havde faktisk godt set, at der var en chat, men jeg fik mig aldrig taget mig sammen til at finde ud af, hvordan det fungerer - men det vil jeg gøre! Det lyder fedt! Jeg håber vi ses derpå snart:) | Hilsen Linus/LinguineFusilli (diskussion) 5. jun 2020, 13:24 (CEST)

Hej LinguineFusilli. Jeg ville bare lige sige at jeg er meget imponeret over dit arbejde på "Bernie Sanders", især fordi du er så ny som du er. Så ros herfra! :-) — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 1. jul 2020, 22:50 (CEST)

Tusind tak, Biscuit! Det betyder meget:) | LinguineFusilli (diskussion) 2. jul 2020, 00:32 (CEST)

A Day in the Life[rediger kildetekst]

tak for dine rettelser. Da du formentlig har gode sproglige egenskaber, hvad jeg ikke har, kan du måske hjælpe med oversættelsen af resten. evt. i min sandkasse : Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde3 på forhånd tak. Men indsæt lige {{ibrug}} hvis du gør det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. aug 2020, 11:12 (CEST)

Hej Villy - selv tak :) Jeg kigger gerne på resten af artiklen i din sandkasse. Jeg skal nok huske at bruge {{ibrug}} denne gang  – jeg beklager meget, jeg glemte at bruge den i går aftes, da jeg rettede lidt, og der derfor opstod redigeringskonflikt og jeg kom til at slette det afsnit, du lige havde sat ind. Tak for at tage initiativ til at oversætte hele artiklen  – selvfølgelig skal A Day in the Life have en dawiki; jeg elsker den sang!:) | LinguineFusilli (diskussion) 26. aug 2020, 19:13 (CEST)
Tak - du kan høre næsten den hele originale version her: https://www.youtube.com/watch?v=usNsCeOV4GM dog mangler der lyden fra udløbsrillen men den afsluttende akkord er med eller næsten den hele. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. aug 2020, 19:17 (CEST)

We sent you an e-mail[rediger kildetekst]

Hello LinguineFusilli,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Patruljant?[rediger kildetekst]

Jeg kan se, at du jævnligt gør en indsats for at rette op på hærværk og fejlredigeringer. Har du ikke lyst til at få status som patruljant? Det giver et par ekstra redskaber, som kan være praktiske, når man efterser andres redigeringer. mvh. Økonom (diskussion) 22. feb 2021, 08:12 (CET)

Hej Økonom! Jeg må indrømme, at det ikke er noget, jeg hidtil har overvejet meget, da jeg har været lidt usikker på, om mit erfaringsniveau var tilstrækkeligt (i og med, at jeg kun lige har rundet et år på Wiki), men nu du spørger direkte lyder det da absolut spændende! Jeg vil tage et kig på den linkede side og læse lidt mere over på, hvad det indebærer. Mange tak! | LinguineFusilli (diskussion) 23. feb 2021, 08:20 (CET)
Det vil være fint. Vær ikke bekymret over manglende erfaring. Dine redigeringer er fine, og hjælp med patruljeringen vil være værdsat. Bare skriv ok, så vil en administrator give dig patruljantflaget. -Pugilist (diskussion) 23. feb 2021, 08:28 (CET)
@Pugilist: I så fald siger jeg med glæde ja tak! | LinguineFusilli (diskussion) 23. feb 2021, 08:37 (CET)
Du er nu blevet markeret som patruljant. Økonom (diskussion) 23. feb 2021, 08:47 (CET)
Tusind tak! | LinguineFusilli (diskussion) 23. feb 2021, 09:30 (CET)

Tak for din indsats med at fjerne disse. Der findes også et forum Wikipedia:Anmodning om botassistance, hvor man kan bede om computerhjælp til dette. --Madglad (diskussion) 15. mar 2021, 14:06 (CET)

@Madglad:, tak for tippet. Alle fbclid-sporere skulle gerne være fjernet nu, men jeg vil huske det til en anden gang! | LinguineFusilli (diskussion) 15. mar 2021, 19:48 (CET)