Brugerdiskussion:LinguineFusilli

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, LinguineFusilli! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Økonom (diskussion) 12. feb 2020, 20:56 (CET)

Uvelkomstskabeloner[redigér wikikode]

Den rette skabelon at bruger på Brugerdiskussion:85.191.187.253 er {{Test}}, hvis vedkommende ikke selv havde fjernet sit hærværk ville jeg bruge {{Test2}}. --Madglad (diskussion) 20. maj 2020, 19:51 (CEST)

Hej Madglad (diskussion • bidrag • e-mail). Jeg beklager, det er selvfølgelig en fejl fra min side af. Jeg vidste jo egentligt godt, at man skulle bruge {{test}}, men tænkte tydeligvis ikke over det her. Tak for heads-up! | LinguineFusilli (diskussion) 21. maj 2020, 16:05 (CEST)

Wikimedia Danmark[redigér wikikode]

Hej Linus

Velkommen til foreningen. Ser frem til et godt samarbejde.

Du er altid velkommen til skrive, hvis du har spørgsmål :)

Med venlig hilsen
Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 22. maj 2020, 13:07 (CEST)

Hej Asger (diskussion • bidrag • e-mail). Tusind tak! Jeg glæder mig til at høre mere om foreningen, arbejdet og til at arbejde sammen med dig og de andre! | LinguineFusilli (diskussion) 22. maj 2020, 15:13 (CEST)

Chat[redigér wikikode]

Hej Linus, jeg ved ikke om du bekendt med det, men Wikipedia har en chat, hvor flere brugere ofte mødes og snakker om løst og fast om Wikipedia og også bare hyggesnakker med hinanden om ting, de lige føler for. Du kan læse om chatten og hvordan du kommer på, på Hjælp:Chat. Tror det gik være noget.

Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 4. jun 2020, 23:28 (CEST)

Hej Asger, tak for anbefalingen! Jeg havde faktisk godt set, at der var en chat, men jeg fik mig aldrig taget mig sammen til at finde ud af, hvordan det fungerer - men det vil jeg gøre! Det lyder fedt! Jeg håber vi ses derpå snart:) | Hilsen Linus/LinguineFusilli (diskussion) 5. jun 2020, 13:24 (CEST)

Ros[redigér wikikode]

Hej LinguineFusilli. Jeg ville bare lige sige at jeg er meget imponeret over dit arbejde på "Bernie Sanders", især fordi du er så ny som du er. Så ros herfra! :-) — Biscuit‑in‑Chief :-) (Diskussionsside • Bidrag) 1. jul 2020, 22:50 (CEST)

Tusind tak, Biscuit! Det betyder meget:) | LinguineFusilli (diskussion) 2. jul 2020, 00:32 (CEST)

A Day in the Life[redigér wikikode]

tak for dine rettelser. Da du formentlig har gode sproglige egenskaber, hvad jeg ikke har, kan du måske hjælpe med oversættelsen af resten. evt. i min sandkasse : Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde3 på forhånd tak. Men indsæt lige {{ibrug}} hvis du gør det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. aug 2020, 11:12 (CEST)

Hej Villy - selv tak :) Jeg kigger gerne på resten af artiklen i din sandkasse. Jeg skal nok huske at bruge {{ibrug}} denne gang  – jeg beklager meget, jeg glemte at bruge den i går aftes, da jeg rettede lidt, og der derfor opstod redigeringskonflikt og jeg kom til at slette det afsnit, du lige havde sat ind. Tak for at tage initiativ til at oversætte hele artiklen  – selvfølgelig skal A Day in the Life have en dawiki; jeg elsker den sang!:) | LinguineFusilli (diskussion) 26. aug 2020, 19:13 (CEST)
Tak - du kan høre næsten den hele originale version her: https://www.youtube.com/watch?v=usNsCeOV4GM dog mangler der lyden fra udløbsrillen men den afsluttende akkord er med eller næsten den hele. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 26. aug 2020, 19:17 (CEST)