Brugerdiskussion:MSanderhoff

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, MSanderhoff! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann (diskussion) 28. nov 2014, 16:06 (CET)

Julekort 2019[redigér wikikode]

L.A. Ring, Snebillede. Sankt Jørgensbjerg, 1915. Privateje. Særudstillingen 'Kunstnerbrødre. L.A. Ring & H.A.Brendekilde' Nivaagaards Malerisamling 22.9.19-26.1.20.jpg Julekort 2019
Glædelig jul og godt nytår

Tak for godt samarbejde. Villy Fink Isaksen (diskussion) 20. dec 2019, 11:37 (CET)

Roald Hansen[redigér wikikode]

Hej Merete. Der er oprettet en artikel om Roald Hansen. Da artiklen ikke indeholder referencer, er det svært for brugere som ikke kender ham at vurdere artiklens relevans. Hvad er din eller dine kollegers mening om artiklen? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. nov 2020, 00:18 (CET)

PS. Jeg ved ikke hvad MIMA gruppen er, men jeg synes umiddelbart at det virker mærkeligt at han skulle være optaget i gruppen og dens udstillingskomité som 14-årig. Jeg finder det også mærkeligt at "han er repræsenteret i de bedste offentlige og private samlinger" og alligevel ikke er i Kunstindeks Danmark eller Weilbachs Kunstnerleksikon. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. nov 2020, 00:28 (CET)
Tak for at hive fat i mig Kartebolle (Dipsacus fullonum). I dette tilfælde mener jeg, de påhæftede skabeloner har al berettigelse. Der synes ikke at findes noget kildemateriale om Roald Hansen andet end et par salgskanaler (http://galleri1.dk/malerier/kunstnere/roald-hansen/ samt værker udbudt på dba.dk). Derfor virker det snarere som en reklame end et leksikalsk opslag. Jeg kender heller ikke MIMA men vil lige forhøre mig i Wiki Labs Kultur om andre kender den. Det er også betænkeligt, at han ikke optræder i kid.dk. Brugeren der har oprettet artiklen er anonym, ikke sandt, så man kan ikke tage direkte kontakt og tale med vedkommende? Der kan jo foreligge trykte kilder, fx vedr. udstilling på Den Frie, som er et anerkendt udstillingssted. Som artiklen er nu, lever den bestemt ikke op til Wikipedias kriterier, alene fordi der ikke synes at være belæg for de anføte påstande - bl.a. den om, at han er repræsenteret i de bedste offentlige samlinger - så burde han netop dukke op i KID. Men som sagt, jeg forhører mig lige i netværket. 185.153.154.44 17. nov 2020, 09:08 (CET)
Hov, jeg var ikke logget på da jeg skrev ovenstående svar - men det var mig :) MSanderhoff (diskussion) 17. nov 2020, 09:17 (CET)
Jeg ved ikke om der er tale om den samme Roald Hansen men en Roald Hansen er omtale i artiklen Fiduskunst, der er en kilde på omtalen http://www.kunstnyt.dk/kunstnyt-dk-beforejuly0107.htm -- man skal ned på siden til 9. juni 2007 med overskriften Kunsthandler i Kolding holder (ophørs?) udsalg hos lauritz og 8. juni 2007 med overskriften No Deele in Claire68 hvor en Roald Hansen bliver omtalt ----Zoizit (diskussion) 18. nov 2020, 19:49 (CET)
teksten i artiklen er en kopi af https://bruun-rasmussen.dk/m/lots/525BD4B64615#image_3 ---Zoizit (diskussion) 18. nov 2020, 19:56 (CET)
Interessant! Men det er næppe hvad jeg vil kalde en valid kilde, da det ikke fremgår hvem der taler - det kunne være kunstneren selv. Andre tekster peger på at Hansen og Deele er den samme http://www.kunstnyt.dk/kunstnyt-dk-beforejuly0107.htm MSanderhoff (diskussion) 19. nov 2020, 09:29 (CET)