Brugerdiskussion:MTBL

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, MTBL!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Medic (Lindblad) 27. mar 2011, 16:57 (CEST)

Om YouTube-links[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har fjernet det link du har indsat til YouTube, da materiale på YouTube oftest er beskyttet af Ophavsret, og derfor ikke kan anvendes på Wikipedia. Ellers vil jeg blot ønske dig velkommen til, og så lige opfordre dig til at bruge ti minutter på at læse boksen herover; den indeholder masser af nyttig information, som vil gøre livet som skribent på Wikipedia lidt lettere for dig. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 27. mar 2011, 16:57 (CEST)

Fodboldspillerbiografi-projektet[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se at du er deltager i fodboldspillerbiografi-projektet. Jeg vil høre om os der deltager i projektet snart skal sætte lidt skub i det. Jeg har spurgt dig og de 4 andre der deltager. Det ville være godt at starte en diskussion på diskussionssiden, hvor vi drøfter hvad vi skal arbejde på osv. Håber du er klar på det. Skriv venligst tilbage uanset hvad på diskussionssiden. Mvh --Man-U 9. jul 2011, 02:14 (CEST)