Brugerdiskussion:Malene/Arkiv 2006 nr 2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Input om afstemningsregler for AA[rediger kildetekst]

Undskyld, jeg sådan trænger mig på, men vi er i øjeblikket i gang med at debatere afstemningsreglerne for anbefalede artikler på Landsbybrønden, og der er stærkt brug for mere brugerinput, da den nuværende diskussion har delt sig i to diametralt modsatte holdninger. Du har jo tidligere deltaget i afstemningen om anbefalede artikler, og jeg håber derfor, at du vil være med til at finde en løsning, så projektet kan bestå. På forhånd tak! --PhoenixV 20. mar 2007 kl. 12:27 (CET)

Gørløse Kirke[rediger kildetekst]

Hej Malene, der er vist sket en fejl omkring det billede af kirken, du har lagt op, for det er ikke Gørløse Kirke, se Diskussion:Gørløse Kirke. Hvilken det så er, håber jeg, at du kan rekonstruere. Jeg har som nævnt et billede af Gørløse Kirke, jeg kan lægge op. Det bør formentlig erstatte det eksisterende (overskrive det) - men forinden skal du da have muligheden for at flytte det nuværende. ;-) Mange hilsener, --Sir48 (Thyge) 26. mar 2007 kl. 10:39 (CEST)

Hej Thyge :-) Sikke noget - jeg har gemt en kopi af billedet, så du må meget gerne uploade dit billede oveni. Så vil jeg forsøge at finde det rigtige navn til mit billede imens. KH Malene

Uofficiel afstemning[rediger kildetekst]

Hej Malene

Jeg har oprettet en lille, uofficiel afstemning om "kvartalets wikipedianer" sådan lidt for sjov. Du skal være velkommen til at komme og stemme på Bruger:Lhademmor/Afstemninger.

Mvh --Lhademmor 8. apr 2007 kl. 22:53 (CEST)

==Dyreetik Hej Malene. Da du har hjulpet med artiklen vil jeg bare lige gøre opmærksom på at den er nomineret til Ugens Artikel. --Lhademmor 11. apr 2007 kl. 18:01 (CEST)

Hagekors på forsiden[rediger kildetekst]

Hej Malene, der er sat et grimt hagekors på forsiden, der hvor dagens skandinaviske artikel skal være - jeg ved ikke, hvordan man gendanner den. Kan du fikse det - apw 19. apr 2007 kl. 19:23 (CEST)

Sproglugning[rediger kildetekst]

Hej Malene,

jeg så på den mentorer-side at du er mentor. Jeg har lige oversat den tysk artikel Backronym. Vil du ikke godt kikke den igennem fordi mit dansk er ikke perfekt og jeg frygter at der er nogle sproglige fejl ind i?

Tak, --Carbenium 30. maj 2007, 20:06 (CEST)[svar]

Hej Carbenium - jeg kikker i løbet af dagen. Mvh Malene Thyssen 31. maj 2007, 09:20 (CEST)[svar]
Tak for det! :-) --Carbenium 31. maj 2007, 15:04 (CEST)[svar]

Hej Malene.

Jeg vil hermed tillade mig at henvende mig til dig, da du har skrevet dig på listen for bidragsydere til Portal:Sport/Sportsportal. Aktivitetsniveauet på denne portal er stort set ikke-eksisterende, og jeg derfor opfordre dig til at kigge forbi engang imellem. Jeg har f.eks. helt uimodsagt udvalgt de seneste 3-4 månedens artikler, og det er lidt ærgerligt.

På forhånd tak --Arne (Amjaabc) 7. jul 2007, 17:09 (CEST)

Hej Arne. Jeg er officielt inaktiv på Wikipedia (selvom jeg ikke helt kan holde mig væk ;-) Jeg vil ikke kunne støtte op omkring projektet, da min wikipediapraksis er meget ustabil - i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Mvh Malene
Jeg så det godt, men jeg ville ikke diskriminere :-)
Håber, du kommer tilbage igen. --Arne (Amjaabc) 12. jul 2007, 23:58 (CEST)

Pressemeddelelse[rediger kildetekst]

Hej Malene. Du må meget gerne sende mig mailinglisten til pressemeddelserne :-) mvh --Rasmus81 28. aug 2007, 10:18 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hvad er en forhåndsvisning. skal det være en art for overskrift. Kan du ik' rette mine stavefejl på Chris Benoit (Skrev Chris Benoit (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Forhåndsvisning er funktion, der viser artiklen på forhånd inden du trykker gem. Knappen er placeret lige til højre for knappen "Gem side", hvilket du kan læse mere om på din diskussionsside. --|EPO| 25. sep 2007, 17:46 (CEST)
Tak for det EPO :) (Skrev Malene (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Punktopstiling[rediger kildetekst]

Hej Malene. Kan du fortælle mig hvordan man laver en punktopstilling? (Skrev Chris Benoit (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du kan læse meget mere om, hvordan de forskellige kodeformer på Wikipedia fungerer ved at læse den hjælpeside, der henvises til under redigeringsvinduet. Til højre for knappen "Gem side" er knappen "Forhåndsvisning" (se ovenfor) og "Vis ændringer". Længere til højre er der et link til en hjælpeside. Der står mange gode forklaringer. --|EPO| 25. sep 2007, 18:06 (CEST)


Een af mine venner, en journalist, har skrevet en artikel om mig men klager sig konstant over, at han ikke kan lægge den ud i wikipedia, således at den kommer op, når man søger på mit navn og min proffession. Jeg vil ikke røre det med en ildtang, sligt fraråder I jo også. Men hvad gør han? Skrevet af Modest ( brugernavn )


jeg fik ikke signeret, det er mig med journalisten der kludrer i det. Selv redigerer jeg kun som freelance i wiki men vil ikke blande mig i, hvordan han aktivt lægger en artikel om mig ud. ( Modest, brugernavn ) Signeret.Modest 8. jan 2008, 19:04 (CET)

Hej, jeg har nu oprettet artiklen for dig, Morten Skovgaard Danielsen :-) --Rasmus81 8. jan 2008, 19:39 (CET)
Hey EPO og Rasmus - tak for hjælpen :) --Malene Thyssen 8. jan 2008, 22:23 (CET)

Har du lagt mærke til Diskussion:Bobby Fischer#DR nyheder og Wikipedia:Presse 2008 om samme? --Villy Fink Isaksen 18. jan 2008, 23:30 (CET)

Hey, Malene

Did you know that you hve two pictures in the POTY 2007 final? Congratulations (and please come back!) -- Alvesgaspar 18. jan 2008, 21:34 (CET)

Thank you Alvesgaspar for letting me know :) i will try to remember to bring my camera out some more - to shoot some pics for Commons . See you there :) --Malene Thyssen 26. jan 2008, 02:53 (CET)

Love your image of the laughing orangutan[rediger kildetekst]

)

Not sure whether Danish WP will register me as a user-- consider dropping me a line at en:User:BrandonYusufToropov on English WP. Really enjoy your work. Peace, BYT (Skrev 24.34.154.167 (diskussion • bidrag) 5. feb 2008, 16:13. Husk at signere dine indlæg.)

Billede:Marsvin.jpg[rediger kildetekst]

HI. I was wondering if you still have the original e-mail for the image above. If you do it would be usefull if you could forward it to permissions-commons@wikimedia.org. That way the permission can be properly registred in the database. /Lokal_Profil 16. jan 2008, 14:56 (CET)

The email is present on Billede:Marsvin.jpg as far as I can see. --Lhademmor 16. jan 2008, 17:43 (CET)
I know. But in order for it to be properly registered in the OTRS database it would be ideal if the original e-mail was still available. If it's not then I'm sure we can solve it anyway but I just thought I should ask first. /Lokal_Profil 18. jan 2008, 12:06 (CET)
I do not have the original mail any more. I could try to contact Fjord- og Bæltcenteret again though if that would help? --Malene Thyssen 18. jan 2008, 12:58 (CET)
Hi, thanks for checking. Contacting them again shouldn't be needed. I'll try to arrange the thing using the text in the image page. If it doesn't work I'll get back to you. /Lokal_Profil 19. jan 2008, 00:06 (CET)
Everything worked fine. The permission is now logged with OTRS and the image can be found on Image:Porpoise touching.jpg. Thanks /129.215.149.97 21. jan 2008, 14:02 (CET)
Great :) Thanks for letting me know. --Malene Thyssen 17. feb 2008, 15:53 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Hej Malene. Kan du ikke hjælpe mig med at lave en Skabelon:Fodboldtrup, bare hvor det er til et landshold? Altså f.eks. når man redigerer http://da.wikipedia.org/wiki/Skabelon:AC_Horsens_Trup. så står der:

name=AC Horsens Trup
teamname=AC Horsens
bgcolor=yellow
textcolor=black
bordercolor=black

- og hvis man så sætter den samme skabelon ind i en fodboldlandsholdtrub-skabelon (f.eks. Skabelon:Danmarks EM-trup 2004), så når man trykker "Gem side" og man har sat de rigtige farver ind osv. Så står der i toppen "Danmark - nuværende trup", hvor der rigtigt skulle have stået "Danmarks trup til EM i fodbold 2004".--Man-U 14. maj 2008, 13:45 (CEST)[svar]

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Hej! Jeg skrev for en tid tilbage en artikkel om Gimle(Roskilde). Har ikke skrevet her før, så var ikke klar over reglerne om hvordan man skal skrive, derfor blev den skrevet lidt for partisk. Det blev kommenteret, og der står nu en "advarsel" på artikkelen. Jeg har skrevet den om, så den er nøjtral, eller det tror jeg den er:) Hvordan får man "godkendt" en artikkel, sådan at de advarsler ikke bliver stående i toppen af siden? Hvis den ikke er partisk længere er det jo ikke så godt at det står der at en mener den er det. Har også prøvet at skrive den mere i tråd med retningslinjerne på wikipedia. Hvordan ved man om de andre kommentarer om stilset osv stadig er geldende? Alstå om jeg har skrevet den godt nok denne gang?

vh fridafrosk

Brugernavn på Nynorsk Wikipedia[rediger kildetekst]

Hei! Brukar:Malene er no ledig på Nynorsk Wikipedia, men eg kan ikkje flytta MaleneDk fordi brukarnamnet er opptatt av ein SUL-konto. Kanskje du må be om å få SUL-en sletta, derette få MaleneDk flytta, og så oppretta ein ny SUL? --Ranveig 1. jun 2008, 12:28 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Nyhedsbrev AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Hej Malene. Du har tidligere tilmeldt dig mentorprogrammet som mentor. Da programmet nu er relanceret i nye moderne farver, vil jeg benytte lejligheden til at bede dig tage stilling til, om du vil fortsætte i projektet eller ej, da der er tale om en komplet relancering.

Denne besked skal mest af alt ses som en måde at fjerne inaktive brugere fra listen på. --Hockeyindustrien 31. aug 2008, 21:41 (CEST)

OK Henrik jeg kikker på det og melder til eller fra. Mvh --Malene Thyssen 1. sep 2008, 13:41 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Wikijunior Big Cats cover[rediger kildetekst]

Hello Malene,

I found your work Image:Wikijunior bigcats frontpag.jpg in commons. I want to translate it into catalan, for our wikibooks version. Would you please tell me al least what photo did you use? I would also appreciate the font types.

Please, awnser me in the catalan wikipedia. Thanks!--Loquetudigas 15. okt 2008, 14:06 (CEST)

Thank you very much! Don't worry for the just five days you take to awnser me. I'm not in a hurry, after all there is not a producer behind a wikibook :)
Take a look at the derivative work if you want: commons:Image:Portada viquillibre grans felins (catalan wikijunior cover).png.--Loquetudigas 20. okt 2008, 19:29 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Der udsendes ikke noget nyhedsbrev i oktober, da drivkraften bag, CarinaT holder wikipause. Selve AA-TaskForce er dog ikke dødt. --Broadbeer, Thomas 23. okt 2008, 16:48 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Removal of admin access[rediger kildetekst]

meta:Steward_requests/Permissions#Removal_of_access

My own request following discussion on Wikipedia:Landsbybrønden#Inaktive_administratorers_rettigheder --Malene Thyssen 17. dec 2008, 17:11 (CET)

Tak selv for dit arbejde - du får en rose retur fra mig. Jeg husker godt, at du var en af de admin'er, som jeg så op til, da jeg startede her på stedet. God vind - måske blæser den her tilbage en gang. Mvh. --Arne (Amjaabc) 17. dec 2008, 17:41 (CET)
Stor tak til dig, Malene. Jeg håber også, at du også får lidt mere tid til Wikipedia en dag - men ellers er du vel stadig en trofast træf-deltager :-) --Sir48 (Thyge) 18. dec 2008, 21:28 (CET)
Mange tak Arne og Thyge - jeg regner med også at hjemsøge de næste træf der bliver kalendersat :) --Malene Thyssen 19. dec 2008, 15:45 (CET)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Ammebillede[rediger kildetekst]

Hej Malene. Jeg er ved at rydde op i billederne og er nået til dit gode gamle Billede:Breastfeeding infant2.jpg. Linket virker ikke længere. Har du tid og lyst til at kigge på det eller skal vi bare slette og bruge et andet fra commons? --MGA73 6. feb 2009, 20:39 (CET)

Hej MGA - bare slet det - der findes garanteret nogle gode på Commons vi kan bruge istedet. Der findes i hvert fald kategorien Commons:Category:Breastfeeding. Mvh Malene Thyssen 7. feb 2009, 21:32 (CET)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Hej Malene. Dit næbdyr er kommet på commons og jeg er ved at rydde op i dubletter. Jeg har derfor rettet dit galleri for at du ikke skal få et "rødt billede". Håber det går an. --MGA73 27. feb 2009, 10:09 (CET)

Hej Michael - det lyder fint - tak fordi du ordnede mit galleri i samme omgang :) Mvh --Malene Thyssen 1. mar 2009, 17:50 (CET)

Hej Malene. Det gik så fint med dit eget næbdyr, men dette billede viser jo et "kunstværk", som andre har skabt. Min vurdering er, at medmindre du tilfældigvis kender en særregel eller har fået tilladelse fra M2, så må billedet ikke ligge på Commons. Har du nogle esser i ærmet? --MGA73 5. mar 2009, 20:23 (CET)

Hej Michael - hah nej ingen særregler eller esser herfra - bare slet :) Mvh --Malene Thyssen 6. mar 2009, 15:37 (CET)
Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Ammoniter.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Da uploaderen ikke er den samme som fotografen/rettighedshaveren, vil jeg gerne bede om en nærmere uddybning af tilladelsen til brug af dette billede. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 10:34 (CEST)[svar]

PS: Præcis samme er gældende for Fil:Ara.jpg og Fil:Klematis ukendt stor.jpg. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 11:38 (CEST)[svar]
Mht. Fil:Klematis ukendt stor.jpg så står der Malenes navn og årstal på billedet, så mit bedste bud vil være at det er Malene, der er fotografen. --MGA73 6. maj 2009, 17:46 (CEST)[svar]
Derudover er overskriften her Bruger:Malene/galleri: "Mit galleri her ..." så de billeder, der ligger i galleriet mener jeg godt vi kan antage er taget eller lavet af Malene medmindre andet står anført på billedet. --MGA73 6. maj 2009, 19:24 (CEST)[svar]
Jeg opdagede lige at Fil:Klinkbygget2.jpg var blevet flyttet til commons og slettet for længe siden. Da alle oplysningerne var der har jeg genskabt billedet. Kig gerne forbi og se om alt er som ønsket. --MGA73 6. maj 2009, 20:02 (CEST)[svar]
Kirsten Poulsen er min mor - vi må gerne bruge billederne - spørgsmålet er så om der ikke findes billeder af samme motiver på Commons efterhånden som ligger i en langt langt bedre opløsning. Klematisen og skibet har jeg taget billedet af. Jeg kan lige smutte ind og ordne oplysningerne for klematisen - "klinkbygget" ser fin ud - tak MGA :) Mvh Malene Thyssen 8. maj 2009, 20:31 (CEST)[svar]

(flyttet fra MGA73s diskussionsside)

Hvad blev der af Fil:Taarnfalk_stor.jpg (slettet af Peter Andersen her) - kan kun finde en lavopløsningsudgave på Commons. Hvis du finder noget, kan du rette kilden på File:Taarnfalk.jpg på Commons. Bruger:Nillerdk 27. maj 2009, 08:34 (CEST)[svar]


Svært at sige. Billedet blev slettet i 2006 og kan ikke genskabes (kun nyere sletninger kan omgøres). Teksten på billedet var før sletning:

"Større foto af udstoppet tårnfalk

Tårnfalken er udstillet på Naturhistorisk Museum i Århus. Himlen i baggrunden er udsigten fra Mariager havn, De to foto er taget samme dag, den 21. juni 2004.

Herefter er de smeltet sammen i billedbehandlingsprogram.

Foto: 2004, Malene Thyssen

{{GFDL}}" Mit bud er, at det godt kan passe, at der kun er et billede med en lav opløsning. Ellers må Malene kunne hjælpe :-) --MGA73 27. maj 2009, 08:45 (CEST)[svar]

Fil:Esbjerg Fredsbevægelse.jpg[rediger kildetekst]

Hej Malene! Du har lavet en lille kollage her Fil:Esbjerg Fredsbevægelse.jpg. Kan du huske noget om tilladelsen til at bruge logoet? Billederne skulle være ok, men logoet er jo lavet af en anden end uploaderen. --MGA73 30. maj 2009, 22:45 (CEST)[svar]

Jeg har nu klippet logoet fra. Vi kan altid gendanne hvis du kan huske det eller finde noget :-) --MGA73 15. jun 2009, 20:27 (CEST)

Hej Malene! Kan du ikke give en bedre forklaring på hvorfor du kan udgive fotoet under GFDL? Mange tak Bruger:Nillerdk 7. jun 2009, 16:57 (CEST)

Har lige kigget på hjemmesiden, hvor der står "© 1999-2001 Malene Thyssen". Jeg synes vi skal frede billedet indtil Malene kommer forbi og besvarer spørgsmålet. --MGA73 14. jun 2009, 17:46 (CEST)
Hjemmesiden er en del af mit speciale - et samarbejde med Krogsbølle skole hvor elever, lærere og jeg byggede hjemmesiden op sammen. Mvh Malene Thyssen 12. nov 2009, 10:54 (CET)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

10-årsklubbben[rediger kildetekst]

Hei,Malene/Arkiv 2006 nr 2,

Jag vill gärna bjuda in dig att bli medlem i Wikipedia:10-årsklubben.

10-årsklubben er en uformel gruppe af brugere, der har været aktive på Dansk Wikipedia i ti år eller mere.

Klubben er en dansksproget del af Ten Year Society.

Medlemskabet er frivillig og åbent for alle, der har bidraget på Wikipedia i mindst ti år.

Den som ønsker at markere sit medlemskab på sin brugerside kan gøre det med skabelonen:

{{Medlem i 10-årsklubben}}

Medlemmer med denne skabelon på brugersiden vises også i Kategori:Wikipedia:Medlemmer i 10-årsklubben

Velkommen! Dan Koehl (diskussion) 8. mar 2015, 03:18 (CET)

Hov! - hej Dan :) Tak for indbydelsen! Jeg ved ikke helt om jeg tæller som aktiv mere - men det er vel aldrig for sent at vende tilbage :) --Malene Thyssen 18. apr 2015, 21:43 (CEST)

Biografier uden kilder[rediger kildetekst]

Hej Malene, du har oprettet disse artikler, de har ingen brugbare referencer og jeg kan ikke finde biografierne på Internet Archives crawlresultater fra webarkiv.ft.dk, kan du huske hvor du fik informationerne fra?

--Ysangkok (diskussion) 6. mar 2020, 06:51 (CET)

Jeg fandt en arkiveret version af folketinget.dk's biografi for Peder Sass. Måske findes det også for de andre.--Weblars (diskussion) 6. mar 2020, 10:34 (CET)
@Weblars: aaaah, tak! Jeg havde ikke regnet med at de ikke var på webarkiv.ft.dk. Jeg har ordnet dem alle nu. --Ysangkok (diskussion) 6. mar 2020, 17:35 (CET)
@Weblars: Tak for det Weblars :) Det er så lang tid siden så jeg har ingen anelse om, hvor jeg fik oplysningerne fra mere. Tak til @Ysangkok: for at ordne artiklerne :) Mvh --Malene Thyssen 7. mar 2020, 23:10 (CET)