Brugerdiskussion:Matt0668

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Matt0668!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen --Ktp72 29. jan 2010, 11:31 (CET)

Dromausaurus[rediger kildetekst]

Det ser ud til at du har godt gang i dino-artikler. Det er dejligt at se. Jeg har lavet et par små forbedringer på Dromaeosaurus-artiklen (en såkaldt wikify) så den opfylder et par minimumsstandarder for hvordan artikler skal se ud. Jeg vil opfordre dig til at gøre det samme på de andre artikler du har lavet. Held og lykke med arbejdet. --Ktp72 29. jan 2010, 11:31 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

--Pugilist 29. jan 2010, 12:08 (CET)

Et par gode råd.[rediger kildetekst]

Hej Matt0668, jeg kan se at du har tilført den danske Wikipedia en masse nye dinosaurus-artikler. Vi erfarne rotter har tilføjet noget der hedder "interwiki". Det er henvisninger til tilsvarende artikler på andre sprog. Selv om du ikke kan forstå sproget, kan du sagtens kopiere et billede fra dem. På den danske artikel, klikker du blot på knappen mellem det store 'A' og trompeten. Derefter udfylder du [[Fil:Eksempel.jpg|thumb|Beskrivelse af billede]] med det rigtige navn. Man skal være omhyggelig med at skrive nøjagtigt, ellers vises billedet ikke. Nogle billeder kan kun bruges på den engelske, men det er ret få.

Med hensyn til at rette i dataene om længde og vægt, så hører de oprindelige tal til en kilde. Så hvis du vil ændre i tallene, skal du angive din nye kilde ved at klikke på 'ref'-knappen. Husk dog på at mange populærvidenskabelige kilder, f.eks. Discovery Channel, overdriver størrelserne til det ekstreme. På Wikipedia vil vi hellere have de konservative skøn, godkendt af flertallet af forskerne. Det betyder igen at kapløbet om den største, andenstørste og tredjestørste rovøgle ikke er etableret.

Det er ikke velset at pille ved infoboksene, med mindre at det forbedrer dem! Hvis du kommer til at ødelægge dem, bedes du venligst selv gå tilbage til den sidst fungerende version. Hvis du kikker på nogle af de andre dinosaurus-artikler, kan du se at de indeholder infobokse. Dine nye artikler vil forbedres, hvis du kopierer infoboksen til disse, og udfylder dem med relevante data.

God fornøjelse med dinoerne! --Med venlig hilsen Necessary Evil 29. jan 2010, 17:59 (CET)

Hvor har du tallene fra?[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen --Necessary Evil 23. mar 2010, 15:25 (CET)