Brugerdiskussion:Metalindustrien/2008-09

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Kvindehandel[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. Mange tak for svaret på min brugerside. :) Har du set diskussionen under artiklen 'Kvindehandel'? Der er blevet spurgt til din afvisning af artiklen som LA. Jeg har svaret, men vil gerne se din begrundelse.

Nyhedsbrev AA-TaskForce[rediger kildetekst]


Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Tak for din humor[rediger kildetekst]

Den Gode Humors Barnstar

Den Gode Humors Barnstar
Dejligt med god humor på Wikipedia! MGA73 21. nov 2008, 19:12 (CET)


Et bette tip[rediger kildetekst]

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at bruge beskrivelsesfeltet. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Især hvis det er en artikel, som andre har et personligt forhold til, kan det spare folk for en ekstra gennemlæsning, hvis du lige noterer, at du blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Mvh. --Poker-DM 27. nov 2008, 23:41 (CET)

MANGE TAK!!!!!!!!!!!!!!! Jeg er ny her så det er altid rart med lidt hjælp fra jer erfarne brugere!! :D:D

Lhademmor

Det er sq da altid noget du har humor :D Mvh. --Poker-DM 27. nov 2008, 23:53 (CET)

Der er åbenbart ikke fælles fodslag i alle lande mht. til lemmata, der kan indgå, for du har i tidernes morgen slettet apoftegma med henvisning til, at det hørte til i en ordbog, men ser man på artiklerne i andre sprogs Wikipedia, er der udredninger, der går ud over den korte ordbogsoplysning, se fx tysk http://de.wikipedia.org/wiki/Apophthegma m.v.:

  • [[br:Ger-stur]]
  • [[ca:Apotegma]]
  • [[es:Apotegma]]
  • [[fr:Maxime (langue)]]
  • [[it:Apoftegma]]
  • [[ka:აპოფთეგმები]]
  • [[ru:Апофегма]]

Sådan set skulle sådan en artikel vel kunne forekomme både som kort ordbogsartikel og som længere encyklopædiartikel? Mvh --Hans Christophersen 30. nov 2008, 12:19 (CET)

'Artiklen' bestod, da jeg slettede den, kun af en sætning: "Apoftegma er græsk for et fynd- eller slagord." I den udformning tilhørte den snarere en ordbog end en encyklopædi. Men hvis du kan skrive en længere artikel om Apoftegma (jeg kan ikke umiddelbart se hvad man kunne skrive...) så hold dig endelig ikke tilbage! :-) --Lhademmor 30. nov 2008, 12:27 (CET)
Jeg er glad for dit svar. Det er efter min mening fornuftigt. Mit indlæg var affødt af, at jeg stødte på dette fremmedord (for første gang i mit liv), da jeg arbejdede på at lave en artikel til tysk Wiki: http://de.wikipedia.org/wiki/Alle-Kinder-Witz - for jeg skulle finde kategorimuligheder og måtte lave lidt research ud fra en tro på, at jeg ikke ved alt i forvejen. Jeg fandt nemlig ud af, at Alle børnene-historierne findes på tysk, men der manglede en artikel, og så skrev jeg den. Lad mig benytte denne lejlighed til at spørge, om der er andre, der kender til sådanne historier/apoftegmata på andre sprog end dansk og tysk... !? Bitte um Rückmeldung, mfG, mvh --Hans Christophersen 30. nov 2008, 13:11 (CET)
Det har jeg virkelig ikke nogen anelse om. Du kan jo evt. spørge på brønden hvis du søger større feedback. --Lhademmor 30. nov 2008, 13:23 (CET)

Children of Bodom[rediger kildetekst]

Hej! Jag är en användare på svenska Wikipedia (ber om ursäkt att jag skriver på svenska men min danska är "ikke så god"). Jag är imponerad av kvaliteten på de artiklar som rör Children of Bodom och du tycks vara bidragsgivare till mycket av innehållet. Jag är själv en beundrare av COB och har tänkt försöka öka kvaliteten på de artiklar som handlar om bandet på svenska Wikipedia - jag kanske tittar in här för att få material om det är OK? Bästa hälsningar Ztaffanb 3. dec 2008, 09:08 (CET)

Hehe, det skal du selvfølgelig være velkommen til at gøre. Det er altid rart at se ens arbejde blive brugt - også på andre sprog. :-)
Or, as Google Translate would have it: "Hehe, du måste naturligtvis välkommen att göra. Det är alltid trevligt att se ett arbete skall användas - ochså i andra språk." --Lhademmor 3. dec 2008, 15:56 (CET)
Tack för svaret - jag uppskattar verkligen artiklarna om COB som sagt - nu gäller det att hitta tid att skriva artiklarna också! (eller via Google translate: Tak for dit svar - jeg virkelig sætter pris på de artikler om god forretningsskik, som sagt - dette er det at finde tid til at skrive artikler, også! - det syns mig att god forretningsskik är Googles sätt att översätta COB ;-) hälsn Ztaffanb 3. dec 2008, 16:26 (CET)
Hahaha, "god forretningsskik" = COB? wtf?! :-P --Lhademmor 3. dec 2008, 16:40 (CET)
Ja, vad skulle Alexi Laiho säga om det ;-) "F*ck" antagligen! ? Ztaffanb 3. dec 2008, 16:44 (CET)

Meget aktiv krydsvandal på Anima og Spademanns wikierne[rediger kildetekst]

Hej Lhademmor. En vandal er lige gået afmok på Spademanns, og inden vi fik nået at banne ham fik han smidt et link ud til Anima wikien, hvor han pralede med sit massive hærværk. Fyren har virkeligt været omkring sig derude, men er dog også blandt andet gået efter et par brugersider, her i blandt din. Synes lige du skulle have det at vide.--U'et 9. dec 2008, 20:15 (CET)

Tak for tippet. Staklen har jo tydeligvis problemer. Vi må håbe at han får sit liv på højkant, så han en dag vil kunne blive en aktiv brik i en social hverdag. --Lhademmor 9. dec 2008, 20:28 (CET)


Jeg har aldrig betragtet Iron Butterfly som Heavy metal-band, men jeg er også født i 1950, men lyttede meget til In-A-Gadda-Da-Vida - er vild med trommesoloen. Der var formentlig ikke noget der hed Heavy metal dengang de kom frem! --Villy Fink Isaksen 12. dec 2008, 19:59 (CET)

Hehe, nej det er lige det. De betragtes på en måde som 'forud for deres tid', fordi den form for musik var vist ret usædvanlig dengang i slut-tresserne. Og ja, heavy metal er en meget forskelligartet genre :) --Lhademmor 12. dec 2008, 20:00 (CET)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]