Brugerdiskussion:Metalindustrien/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Metalindustrien.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.


Oversæt engelske artikler til dansk?[redigér wikikode]

Hej Lhademmor! Tænkte på om man måtte tage de engelske artikler og oversætte dem til dansk? Specielt nogle bøger (Fantasy - f.eks. Artemis Fowl og Bartimæus Trilogien) har jeg tænkt på at (prøve) at oversætte, til dansk. Jeg er kun 14 år, men vil selvfølgelig gerne bidrage med noget af det jer er god på (Fantasy bøger :p). -- Johan / Josso 20. jul 2007, 13:56 (CEST)
Hej Josso! Jeg har svaret – på Lhademmors vegne – på din diskussionsside. --PhoenixV 20. jul 2007, 14:02 (CEST)
Tak. ;) Og et sidste spørgsmål: Skal jeg (Nu når jeg svarer) skrive et eller tre kolons? --Josso 20. jul 2007, 14:06 (CEST)
Det er op til personlig smag. De fleste vælger vist at lave yderligere indrykning, indtil man når et vist punkt i hvert fald. --PhoenixV 20. jul 2007, 14:09 (CEST)


Tjek engelsk brugers email?[redigér wikikode]

Ja, jeg er først nu begyndt at være lidt aktiv herinde, og mener at jeg også har en bruger på den engelske side. Problemet er nu at jeg da jeg skulle logge ind glemte jeg at skrive valideringskoden, men det opdagede jeg først efter jeg havde klikket på "Email new password". Så nu vil jeg bede en administrator om at tjekke hvilken mail det nye password bliver sendt til. Jeg er nemlig ikke helt 100% sikker på at det er mig der har oprettet brugeren. --Josso 20. jul 2007, 15:10 (CEST)
Hej Josso. Jeg er ikke administrator på den engelske Wikipedia - kun på den danske, og derfor kan jeg desværre ikke hjælpe dig. Du kan prøve at få fat på nogle engelske administratorer her, og se om de kan hjælpe dig. Og flot brugerside du har i øvrigt :P --Lhademmor 21. jul 2007, 20:33 (CEST)
Hehe. Man skal jo lige lære det. ;) Det skal nok ændres med tiden. --Josso 22. jul 2007, 08:37 (CEST)


Efterspurgte biologiartikler[redigér wikikode]

Hej Lhademmor,
Ja, du har ret. Der er skrækkeligt mange, og de stammer fra den noksom kendte "Haabet". Jeg foreslår, at vi sletter dem fra listen, hvor de blot irriterer. Jeg har et langsigtet projekt i gang med at beskrive vilde, danske planter, så med tiden kommer jeg vel igennem dem - mere eller mindre...
--Sten Porse 25. jul 2007, 13:03 (CEST)


Eu-portalen, månedens artikel[redigér wikikode]

Hej Lhademmor!
nu er måneden snart slut så jeg tænkte på om du har nogen ideer til månedens artikel? jeg har også lige spurgt Rasmus81, han har bare ikke svaret endnu. jeg prøver også selv at finde ud af hvad for en det kan bruges (artiklerne er for det meste ret korte på det danske wikipedia, hvilket jo udelukker en del artikler), men det er kke så let.
Magnus95 30. jul 2007, 10:18 (CEST)


CommonsTicker failed to post update: da-wikipedia-org.ticker.wiki.20070807141305.pending[redigér wikikode]

CommonsTicker was unable to post the latest update to the ticker page. This may happen if there is a temporary problem with the servers or the network, or if the page has grown verry big.

If you use "append" mode, please keep the page reasonably short, perhaps by moving old entries that still need attention to a separate page, which could be included in the main ticker page. Note that CommonsTicker will re-try to post the update on the next run.

If you use "replace" mode, please consider requesting a shorter interval (less days) to watch. CommonsTicker will not try to re-post the update, since it will replace the entire page on the next run anyway.

(this is an automated message) -- CommonsTicker 7. aug 2007, 16:14 (CEST)


Døde billeder[redigér wikikode]

Din forespørgsel om en liste over døde billeder fra juni er nu ekspederet. Det blev dog en selvbetjeningsliste man selv skal lave. Til gengæld kan man så få den så tit som man vil uden at behøve vente på mig eller næste databasedump. Byrial 9. aug 2007, 21:14 (CEST)


Projekt idé[redigér wikikode]

Det var Hvad med et: "WikiHowTo" noget i stil about.com. altså tutorials på alting?! det var såmen ideen... noget feedback tak?! :) Jakob 18. aug 2007, 13:07 (CEST)


OK! er det en del af Wikipedia projektet (Altså meta-wiki eller hva' det nu hedder.. :))


Det var PRÆCIS det jeg mente! altså med wikipedia-looket og sådan.

men hvordan gør man? altså for jeg så udleveret koden bag Wiki? eller skal jeg bare skrive selv teksten?


Ja... meningen var at WikiFonden (Altså dem der har lavet Wikipedia, wikibooks osv.) der skulle hoste...

tror du det er en mulighed?


Re: Shinning[redigér wikikode]

I stedet for at søge under Children of Bodom skal du søge under deres gamle navn Inearthed da alle tre demoer blev indspillet under det navn :)

Christian89 24. aug 2007, 22:02 (CEST)

Det var så lidt:). Må dog indrømme at metallum er en svær hjemmeside at finde rundt i nogen gange.
Christian89 24. aug 2007, 22:11 (CEST)


Om fjern redigering[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Jeg vil opfordre dig til at kigge forbi Wikipedia-diskussion:Administratorer#Om_brug_af_.22fjern_redigering.22 --JGC 26. sep 2007, 15:22 (CEST)


Beskyttelsesrequest af siden "Helvede"[redigér wikikode]

Brugeren "Cineclopedia" bliver ved med at gendanne, ordret, et indlæg i artiklen "Helvede" som jeg vurderer alt for perifær i en så kort artikel: nemlig at Woody Allen jubler "I could be very comfortable down here" på ankomst i Helvede i filmen "Deconstructing Harry". Det er del af en længere historie om Helvede på film, som jeg egentlig synes er lid ligegyldig, men jeg kan godt acceptere, at den er der. Men det citat synes jeg ikke hører hjemme i en leksikonartikel om helvede.

Jeg ved godt, det er småting; men hvis du er enig med mig, må du godt gøre noget ved det, idet det ingen effekt har at argumentere med ham i rettelseskommentarer og diskussionssider.--Quinkysan 1. okt 2007, 19:55 (CEST)

Så vidt jeg kan se, har det en udmærket effekt at argumentere med brugeren på diskusssionssider (rettelseskommenaterer er ikke egnet til diskussion), da han svarer. Derimod har du endnu ikke responderet på brugerens indlæg det mest relevante sted, nemlig Diskussion:Helvede. Hvorfor er det helt præcist, at du mener, at det ingen effekt har at argumentere med brugeren? For mig virker det som en omskrivning af, at du er utilfreds med, at det ikke efter to diskussionsindlæg er lykkedes dig at overbevise ham om, at du har ret og han tager fejl.
Det er vel sådan set også dig, der bliver ved med at gendanne slette en sætning, selv om du herover siger: "jeg kan godt acceptere, at den er der". Hvis du kan det, hvad er så grunden til, at du insisterer på at gøre det til en redigeringskonflikt frem for at argumentere for dit synspunkt? --Heelgrasper 1. okt 2007, 20:16 (CEST)
Jeg er uforstående overfor Quinkysans barske redigeringkommentarer, og lettere rystet over pludselig at blive beskyldt for vandalisme på beskyttelsesrequest-niveau. Skyldes det, at jeg er kommet til at træde på en bestemt religiøs overbevisning? Det minder i alt fald om den form for overreaktion. Jeg kan godt se, at der bør være balance i hvor meget forskellige dele af en artikel fylder, men det er da helt normalt, at en artikel opbygges bid for bid, og jeg bidrager blot med det stofområde, jeg selv kender noget til. I øvrigt er det en artikel, jeg selv tilbage i februar 2007 har reddet fra at være markeret som en artikel med sprogproblemer, så at beskylde mig for vandalisme er altså langt ude! --Cineclopedia 2. okt 2007, 00:19 (CEST)
Stille og roligt, kære venner. Jeg skal nok trække den tilbage, hvis I reagerer så voldsomt på det. Min opfattelse var (og er) bare, at Cineclopedia er en glad filmfan og derfor vurderer, at et filmcitat i en generel artikel er passende - hvilket jeg på ingen måde synes, at det er. Jeg synes heller ikke, jeg har fået nogen begrundelse for, at det hører hjemme i artiklen, men herregud, jeg vil ikke opfattes som en træls wikinazist, så lad det endelig stå med mine beklagelser (og bemærk i øvrigt, at jeg skriver "herregud" med lille fordi jeg er ateist, så jeg er skam ikke religiøst fornærmet.) Jeg vil godt være med til en overreaktion baseret på Cines lidt arrogante svar på mine oprindelige rettelser, og fordi jeg frygtede, at dette kunne være del af en større tendens til at fylde Wikipedia op med irrelevante filmhenvisninger.--Quinkysan 2. okt 2007, 07:19 (CEST)
Hvis du nu havde taget diskussionen op på diskussionssiden, kunne jeg have fortalt dig, hvorfor jeg ikke synes, et citat om helvede er irrelevant i en artikel om helvede. Populærkulturen har stor betydning for de fleste moderne menneskers opfattelse af religion, og hører derfor med i billedet. "Deconstructing Harry" er velvalgt som eksempel, da den nåede et stort internationalt publikum og bygger på et Oscar-nomineret manuskript, der i en lang sekvens satiriserer vores opfattelse af helvede i relation til forskellige religioner, syndsbegrebet osv. Jeg kunne have bragt en langt fyldigere gengivelse, som stadig ville have været relevant. I øvrigt er jeg en "glad filmfan", der tilfældigvis har læst religionshistorie på universitetet, så pas på med at sætte folk du ikke kender i bås! :-) --Cineclopedia 2. okt 2007, 13:23 (CEST)


Alle sine juridiske trusler ...[redigér wikikode]

Lørdag den 6. oktober 2007 kl. 01.49 (CEST) sendte jeg dig følgende besked via e-post:

Hej

Jeg har læst, at du mener, at jeg er fremkommet med "alle sine juridiske trusler". Nu vil jeg godt understrege, at jeg ikke har truet nogen med noget som helst. Imidlertid er "trussel" ofte meget subjektivt, og da jeg ønsker at formulere mig sådan, at selv en meget subjektiv tolkning af mine ord ikke bliver opfattet som en trussel, så ville jeg blive så glad, hvis du kunne fortælle mig, hvor du mener, jeg har fremført "alle" mine "juridisk trusler".

Det må jo i givet fald være i hvert fald 3 steder eller flere (da du ellers ville have skrevet "begge" eller "ene" om truslerne).

Mange venlig hilsner

[Fjernet]
PS: Jeg kan kun gentage min anmodning om, at du respekterer mit ønske om, at jeg som halvoffentlig person, får lov at have fred på Wikipedia og ikke får mit privatliv krænket ved, at du eller andre gentagne gange sammenkæder mit brugernavn med mit rigtige navn.

Da jeg ikke har fået svar, må beskeden jo være gået tabt. Det kan jo ske. Du er meget velkommen til at svare per e-post til mig. Det vil jeg foretrække. --Law Lord 8. okt 2007, 05:59 (CEST)

Hej [fjernet]. Jeg har nu valgt at blande mig fuldstændig uden om hele den navneaffære der, så det er derfor jeg ikke har svaret. --Lhademmor 8. okt 2007, 10:08 (CEST)


Zoologiportal[redigér wikikode]

Hej Lhademmor, min dreng.

Vi har netop startet en zoologi(dyre?)portal, og i den anledning ville jeg høre, om du kunne tænke dig at deltage i arbejdet omkring den.. det ville bare være top-dollar! --Hockeyindustrien 28. okt 2007, 16:02 (CET)


Aktiv / ikke aktiv[redigér wikikode]

Hej Lhademmor, jeg har altså reverted din stemme igen på Wikipedia-diskussion:Administratorer idet du ikke stod som aktiv på listen over administratorer ved afstemningens start, se [1]. Det kommer dog næppe til at få nogen betydning for afstemningens udfald idet forslaget ser pænt dødt ud. --Morten LJ 7. nov 2007, 15:05 (CET)

Og hva' så? Jeg meldte mig oprindeligt bare som inaktiv fordi jeg var usikker på min indsats på Wikipedia. Efterfølgende har jeg været voldsomt aktiv, så når vi snakker aktivitet synes jeg vi bør se på faktisk aktivitet, og ikke på en dum liste. -Lhademmor 7. nov 2007, 16:00 (CET)
Hvorfor er listen der så? Du må da kunne beslutte dig for om du er aktiv eller ej, det kan da ikke være så svært. --Morten LJ 7. nov 2007, 16:27 (CET)


Re: Gennemlæsning af udvidede artikler[redigér wikikode]

Det er modtaget :). Jeg læser Mayhem igennem forhåbentligt engang her i aften :)

P.S tak for de rosende ord:) og håber vi får skrevet flere anbefalet artikler. --Christian89 11. nov 2007, 17:33 (CET)


Kommentar vedr. alfabetisering[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Kan du ikke lige kommentere på Diskussion:Frank Aaen#Alfabetisering? -- JGC 15. nov 2007, 00:31 (CET)


Skabelon redigering[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.

eller en sandkasse ;) --Broadbeer, Thomas 19. nov 2007, 12:48 (CET)


Skabelondiskussion:MF[redigér wikikode]

OK, ingen problem. // tsca [re] 21. nov 2007, 22:13 (CET)
Færdig. // tsca [re] 21. nov 2007, 22:30 (CET)

Hm - det var godt nok hurtig udrykning. Er det ikke kutyme at afvente evt. debat?
Lhademmor - vil du ikke være rar at bruge diskussionssiden inden ændringer som denne og disse?
Jeg synes det er ærgerligt at en skabelon der bruges i så mange og relativt populære/aktuelle artikler, ændres uden en forudgående debat. -- JGC 21. nov 2007, 23:18 (CET)


Re: generel taktik[redigér wikikode]

Personligt syntes jeg at et bredt fokus er den bedste fremgangsmåde, men flere AA-artikler ville heller ikke være så dårligt som f.eks. Slayer der kun mangler en smule opdatering osv. Syntes vi bør fokusere bredt, men alligevel gøre mere ud af bands vi ved der har potentiale eksempelvis AC/DC eller Mötorhead, som du skriver på lige for tiden :). På den anden side kunne vi godt bruge en smule blær med en masse AA-artikler, da det med sikkerhed giver projektet en rigtig god reklame:) Det er svært lige at tage en fuldkommen beslutning om det da der er mulighed i dem alle, men som før nævnt vil min personlige holdning være et bredt fokus:)--Christian89 30. nov 2007, 19:58 (CET)


Jeg syntes først og fremest det er en fremragende ide at føre Children of Bodom videre mod højere mål:D. Jeg er helt enig med dig i at det også giver lidt ekstra hvis vi kan få små og mere ukendte bands som Burzum til AA-status eller noget derhenne af. Lige for tiden er jeg selv begyndt at skrive en del mere til bandet Dark Tranquility som heller ikke er særlig kendte ude omkring:) Men AAnominerede så jeg gerne først og fremmest Slayer og Judas Priest, men albumartikler som Follow the Reaper kunne også være interessant at få nomineret til AA-status:). Udover dette har jeg da også en forhåbning om a AC/DC har en chance når den engang er færdiggjort. Udover dette ville det også være spændende at arbejde langt mere med bands som Burzum der også har sat andre spor end bare indenfor musikken:)--Christian89 30. nov 2007, 22:47 (CET)


RE: Om Hate Crew Deathroll[redigér wikikode]

Jeg skal se hvad jeg kan gøre så hurtigt som muligt:) --Christian89 1. dec 2007, 20:10 (CET)

Jeg har undersøgt sagen og via dette link fremgår det, at den danske udgivelse foregik samme dag som den svenske, altså den 10. marts 2003:) og den online udgivelse den 20.03.03--Christian89

Jeg tror du har ret den europæiske udgivelse må være den 10. marts 2003:) kan ikke rigtig se andre mulighder udover det.--Christian89


Manglende kilde[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Jeg har nu søgt lidt på internettet, og kun fundet en kilde, hvis relevans måske er lidt tvivlende, hvis man er kildekritisk. Men du kan jo altid tjekke det ud, og sige din mening også helt fjerne den, hvis det ikke er en okay kilde:) --Christian89 2. dec 2007, 23:05 (CET)


Re: In Flames[redigér wikikode]

Hej Lhademmor Det lyder som en vældig god ide at gå i gang med In Flames og jeg vil ogdå hjælpe så godt jeg kan:). Har længe håbet at nogen ville hjælpe med at tage hånd om den artikel, så vi kan lige så godt gå i gang. Jeg tror som det første jeg gør er, at kigge lidt nærmere på de forskellige udgivelser og se hvad der kan gøres der (samt at oprette Reroute to Remain). Min tid er dog meget indskrænket lige for tiden, men håber snart at få noget mere, så det atter er muligt at yde større bidrag. Udover det må du have held og lykke med eksamen:) --Christian89 4. dec 2007, 13:56 (CET)


Dark Tranquillity[redigér wikikode]

Hej Lhademmor Har nu udvidet Dark Tranquillitys bandbiografi og mangler nu kun musikalsk stil. Har et håb om at artiklen mindst kan nå UA status engang langt ude i fremtiden, men ville høre om jeg kunne lokke dig til at kigge og læse den igennem? på et eller andet tidspunkt, da læseren jo altid finder flere fejl end forfatteren:) --Christian89 5. dec 2007, 22:13 (CET)

Hej Christian. Naturligvis. Jeg skal lige arbejde færdig med Darkthrone og så skal jeg nok kigge lidt på det... --Lhademmor 5. dec 2007, 22:23 (CET)


Egen sandkasse?[redigér wikikode]

Hvorndan for man undersider på den måde du har med bla. din egen sandkasse? --Breindahl 26. dec 2007, 14:25 (CET):

Besvaret på Brugerdiskussion:EPO. --Morten LJ 26. dec 2007, 15:05 (CET)


Julefrokost[redigér wikikode]

Hej Lhademmor, Du har for længe siden meldt dig til julefrokosten, som bliver d. 19. januar 2008. For at vi kan vide hvor mange der kommer, og evt. kan få nogen med fra ventelisten, bedes du bekræfte din deltagelse på Skabelon:Wikipedia:Træfplanlægning senest d. 6. januar kl. 20:00. Ved manglende bekræftelse bliver man slettet fra deltagerlisten. -- Danielle 30. dec 2007, 09:36 (CET)


Remember Betawiki?[redigér wikikode]

Hi Lhademmor. Some time ago to created a user account on Betawiki, most probably intending to help on the localisation of Danish, as your name is listed as a contributor to that language. I was wondering if I could get you to check out Betawiki again. We have since your last visit improved the interface a lot and Danish can use some of your help (or you can help on any other languages you are able to contribute to). Please let me know if you have any questions. Cheers! Siebrand 3. jan 2008, 22:16 (CET)

Hey :) My last reminder does not appear to have helped, so one more try to get you interested. If there is anything in particular you think I can answer, please see how to find me above. Cheers! Siebrand 3. aug 2008, 11:33 (CEST)


Så er det tid igen[redigér wikikode]

Barnstar of High Culture.png Kultur-Barnstar
Efterhånden lang tid siden du har fået ros for det enorme arbejde du lægger i at gøre den danske wikipedia til en af verdens bedste databaser for Heavy-Metal musik. Flot arbejde og godt nytår. mvh --Rasmus81 5. jan 2008, 18:38 (CET)


Jeg siger mange tak for rosen, og vil også lige bemærket at jeg skam ikke har været alene om det - det her er jo Wikipedia :) så jeg siger også tak til 'holdet' på WP:METAL for hjælpen til at vi er nået så langt som vi er! Tak igen :D --Lhademmor 7. jan 2008, 17:39 (CET)Dødt link[redigér wikikode]

Det nederste link på http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Statistik er dødt, men "Omfattende Wikipedia-statistik" er også dødt. --Villy Fink Isaksen 10. jan 2008, 19:59 (CET)


CoB kategori[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Jeg har set, at du har gendannet kategorien Children of Bodom, da de ikke kun er melodisk dødsmetal. Min tanke var at vi bare kunne ligger alle de forskellige musikkategorier til som Children of Bodom er, der i blandt melodisk dødsmetal, men du er måske uenig?:) --Christian89 29. jan 2008, 16:10 (CET)

argh, du har selvfølgelig ret - jeg må have været ret så søvnig ikke at indse det! Jeg gendanner øjeblikkeligt . --Lhademmor 29. jan 2008, 18:10 (CET)


Removal[redigér wikikode]

I hereby confirm my request for removal of adminship --Lhademmor 31. jan 2008, 22:42 (CET)

Hi. Your rights have been removed. Kindly, Dungodung 31. jan 2008, 23:05 (CET)


Hej igen[redigér wikikode]

WikiDefender Barnstar.png Ridder af Wikipedia-Barnstar
For dine utallige UA, LA og AAGA udnævner jeg dig igen til den anden Ridder af Wikipedia. Tak for alle de gode projekter som du har sat gang i og arbejdet på. AA-TaskForcen saluterer dig.--Hockeyindustrien 31. jan 2008, 23:43 (CET)Farvel[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Det ærgrer mig meget, at høre du forlader wikipedia. Jeg vil da håbe at du en dag vender tilbage, du er trods alt ophavsmanden bag AA-TaskForce Metal og en masse anbefalet metalartikler, samt nogle andre rigtig gode AA-artikler. Jeg takker for det gode samarbejde vi har haft og ønsker dig held og lykke fremover:) --Christian89 1. feb 2008, 15:58 (CET) P.S hvis du nogensinde får lyst til at introducere mig for hvordan nyhedsbrevet laves er du velkommen:). Igen tak for at have lært mig de grundlæggende ting og funktioner herinde:)

Wikipedia:Landsbybrønden/Removal of information and Foundation procedures --Broadbeer, Thomas 7. feb 2008, 22:52 (CET)


Fidel Castro[redigér wikikode]

Hej Lhademmor

Fidel Castro har sagt at han ikke vil vælges til præsident på søndag. Altså er han formelt præsident indtil søndag hvor nationalforsamlingen dkal vælge ny præsident. Præcis som hvis AFR sagde at han ikke ville genvælges ved næste valg. At danske medier så ikke kan finde ud af at oversætte rigtigt fra spansk/engelsk er jo ikke ensbetydende med at vi skal have fejlinformation på dansk wikipedia. Kig f.eks. på engelsk wikipedia hvor han netop er sat til at være præsident i et par dage endnu og derfor fratræder og ikke er fratrådt! --Broadbeer, Thomas 19. feb 2008, 22:50 (CET)


CommonsTicker failed to post update: da-wikipedia-org.ticker.wiki.20080304022425.pending[redigér wikikode]

CommonsTicker was unable to post the latest update to the ticker page. This may happen if there is a temporary problem with the servers or the network, or if the page has grown verry big.

If you use "append" mode, please keep the page reasonably short, perhaps by moving old entries that still need attention to a separate page, which could be included in the main ticker page. Note that CommonsTicker will re-try to post the update on the next run.

If you use "replace" mode, please consider requesting a shorter interval (less days) to watch. CommonsTicker will not try to re-post the update, since it will replace the entire page on the next run anyway.

(this is an automated message) -- CommonsTicker 4. mar 2008, 03:30 (CET)


Lad dog Lhademmor blanke sin brugerdiskussion[redigér wikikode]

Palnatoke og Wegge, så vidt jeg ved er det ikke forbudt at blanke sin brugerside, specielt ikke hvis man henviser til historikken som arkiv. Efter min mening betyder det dog ikke at man må redigere i sine arkiver. --Morten 10. mar 2008, 13:21 (CET)

Naturligvis har han ret til det og det har andre også. Jeg var personligt træt af at se mine tidligere bruger-/diskussionssider blive linket til/kopieret fra af Google samt diverse Wikipedia-mirrors, derfor ryddede jeg dem på en: og Commons: og jeg synes det er naturligt at gøre det samme her. På en: er det ganske almindeligt for tidligere bidragsydere at rydde skrivebordet når man stopper, og hvis nogen vil se noget er historikken der jo. Hjælp:Diskussionssider siger samtidigt tydeligt at den ikke er norm (dvs. ikke policy) og dermed har den karakter af en anbefaling, ikke et påbud. Editorer må ikke forvanske indholdet af tidligere diskussioner, men det er en ganske anden problemstilling. Valentin 10. mar 2008, 17:34 (CET)


Tak for den hurtige tilbagemelding[redigér wikikode]

Mange tak fordi du var kvik og ville kigge på min side. Jeg vil selv til (når jeg lige har overstået et par eksamer) tage mig tid til at rette den igennem, efter hvad du sagde med linje afsnit, en ting forstod jeg dog ikke helt. "Derudover kunne der godt bruges noget mere intensiv wikificering" <--- Hvad er det? --Chrallle 16. jun 2008, 10:50 (CEST)

Det er såmænd at linke til andre artikler, ved at sætte dem i klammer, således at [[doktor]] f.eks. bliver til doktor. --Lhademmor 16. jun 2008, 11:55 (CEST)


Ekspertmening søges[redigér wikikode]

Hej Lhademmor (og velkommen tilbage). Jeg har lige brug for at få en person med indsigt i genren til at se på Enforced og afgøre om notabiliteten er i orden eller ej. På forhånd tak. --Arne (Amjaabc) 16. jun 2008, 23:14 (CEST)

Tak for det - det var også min opfattelse. Jeg sletter artiklen. --Arne (Amjaabc) 17. jun 2008, 13:19 (CEST)

Nyhedsbrev AA-Taskforce[redigér wikikode]


Dark Tranquillity[redigér wikikode]

Hej Lhademmor

Jeg kan se at du har LA-nomineret Dark Tranquillity. I denne anledning vil jeg lige gøre opmærksom på, at største delen af linksene nede i fodnoterne er døde, da jeg hovedsageligt hentede interviews fra en fanside som i dag er lukket ned. Er ikke rigtig klar over, om den skal skrives om, eller vi bare skal lade den stå som den er? --Christian89 25. jun 2008, 09:50 (CEST)

Ævs, ja det er ikke så godt... Jeg vil prøve at se om jeg kan klare det med Wayback Machine, ellers har vi måske et problem, ja... --Lhademmor 25. jun 2008, 13:11 (CEST)
Yes ellers skriver jeg den om og finder andre kilder fra nettet. --Christian89 25. jun 2008, 21:32 (CEST)


Commons[redigér wikikode]

Hej Lhademmor. Undskyld min nysgerrighed, men hvorfor fraråder du brug af commons? --DSS 27. jun 2008, 15:12 (CEST)

Fordi størstedelen af administratorerne der er paranoide og sletter lystigt alt uploadet materiale som ikke er tagget i hoved og røv med alverdens forskellige tilladelser. Selv, hvis tilladelse er blevet givet, er det ikke godt nok - ophavsretsindehaveren skal direkte sige nogle "magiske ord" for at et billede accepteres - og det er der sguda ingen der gider. Jeg har bygget mine Children of Bodom-artikler op med billeder, der oprindeligt blev slettet fra Commons af en nævenyttig idiotadministrator, der tilsyneladende aldrig havde hørt ordet "konsensus". Tidligere har jeg også måttet kæmpe med næb og kløer for at få fejlslettede billeder tilbage i systemet – nu lader jeg bare være med at bruge Commons, og anbefaler andre at gøre det samme. --Lhademmor 27. jun 2008, 15:16 (CEST)
Ja det lyder godt nok frustrerende. Forstår dig godt. --DSS 27. jun 2008, 15:21 (CEST)


Ludertæven[redigér wikikode]

Klarer hærværk.

I don't speak much Danish, but I can understand what you asked me. I noticed Ludertæven had vandalised pages, I had just added en: to Joakim Persson, so I changed them back. I am used to dealing with these things on en:. Rje1 28. jun 2008, 06:16 (CEST)


Lidenskab[redigér wikikode]

Hej Lhademmor, some time ago you contributed to the article. Could you please help us clarify the corresponding english term either at Diskussion:Lidenskab or at interwiki of en:Passion (emotion) and en:Limerence. Thank you, KaPe 87.179.80.81 21. jul 2008, 01:33 (CEST)


Flytning af side[redigér wikikode]

Hej Lhademmor.

Kan se du har flyttet siden "Fiktive personer i One Tree Hill" til "Personer i One Tree Hill" - og det er nok rigtigt at det er logisk at det er fiktive personerne når det er i en tv-serie, men skal det så ikke også ændres i Lost artiklerne?--Chrallle 21. jul 2008, 19:05 (CEST)


Evaluering af dyreret[redigér wikikode]

Hej Lhademmor.

Jeg vil bare lige huske dig på, at du har en evaluering af dyreret kørende. Santac 2. aug 2008, 07:38 (CEST)


Håndheling[redigér wikikode]

Det lyder potentielt smertefuldt. Av? --Palnatoke 4. aug 2008, 23:47 (CEST)

Av, indeed. Og da enhånds-tastatur er for langsomt dropper jeg Wikipedia indtil da. --Lhademmor 6. aug 2008, 04:51 (CEST)
Jeg håber på en hurtig og god bedring for dig. Mvh --Sir48 (Thyge) 6. aug 2008, 05:25 (CEST)


Parentesfejl[redigér wikikode]

Hej Lhademmor

Jeg har ryddet op på siden Wikipedia:Henvisninger med parentesfejl og du har ifølge listen 3 sider med (mulige) fejl:

Hvis der er tale om fejl, så findes de også på på "slutresultatet".

Jeg vil helst ikke rette på dine sider, så derfor får du dette tip hvis du har lyst. Håber iøvrigt at hånden er helt frisk igen.--MGA73 7. aug 2008, 20:44 (CEST)