Brugerdiskussion:Metalindustrien/Arkiv 3

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Villy Søvndal[rediger kildetekst]

"Læs hvad han skriver" er en temmelig spids kommentar. Nu har jeg sådan set læst, hvad der står, men det løser ikke problemet med redigeringen. Det der står, er at en folketingspolitiker "for sjov" stiller spørgsmål til et folketingsudvalg. Det kræver jo nok en kilde af den, der sletter. Jeg ønsker ikke en redigeringskrig på det spørgmsål, og vil derfor ikke rette din ændring af min ændring tilbage, selv om jeg synes den er problematisk (i særdeleshed med "læs hvad der står" kommentar). Det berømte spørgsmål har iøvrigt ikke meget med humor at gøre (som jeg efter hukommelsen husker forløbet), men tog sit afsæt i en misforståelse af en artikel i Ud & Se med DSB. Men jeg må jo antage, at du har en uvildig kilde (ikke en efterrationalisering!), der klart angiver, at spørgsmålet var "for sjov". Det vil jo så i øvrigt være endnu mere bemærkelsesværdigt, hvis en folketingspolitiker misbrugte spørgsminstituttet til at stille spørgsmål "for sjov". Pugilist 21. apr 2010, 14:39 (CEST)

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg synes at du nogle gange har været lidt for hurtig på aftrækkeren i nogle sager, men du må undskylde hvis jeg var 'for grov' her. Jeg forstår dog stadig ikke hvad du mener - hvordan i alverden kan det være den der sletters opgave at angive en kilde? Sådan som jeg ser det så fremstod det i sammenhængen som om Villy Søvndals Fort Bragg-spørgsmål havde noget at gøre med hans humor - hvis det var sandt (og det siger du jo også selv at det ikke er), så kræver det en kilde der viser at Søvndal sagde det som en joke eller lignende (det skriver du jo også selv). I kort: Jeg slettede sætningen fordi den forvrængede begivenheden til at fremstå som noget Søvndal havde gjort for sjov. Hvad er problemet? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. apr 2010, 16:04 (CEST)
Historien om det lidt pudsige spørgsmål har tidligere indgået i en lille redigeringskrig i september 2009, men historien om spørgsmålet, inklusive kilde, endte med at blive slettet i 2. omgang; sletningen blev i øvrigt patruljeret af dig. Herefter kom historien om spørgsmålet ind igen med kilde. Jeg medgiver, at vinklingen i 2. omgang var noget bøvlet, men dette bør ikke nødvendigvis medføre en sletning af episoden om spørgsmålet (inkl. kilde), men snarere en ændring af vinklingen. Selve historien om spørgsmålet er måske ikke det mest relevante for en beskrivelse af Villy, men spørgsmålet var dog så bemærkelsesværdigt, at det blev omtalt i en lang række seriøse medier (og endnu flere mindre seriøse). - Og så medgiver jeg gerne, at jeg rodede mig ud i noget vrøvl om sletterens opgave om at finde kilde i den konkrete situation, så lidt ret havde du nok alligevel med at tænke sig om før man skriver ;-) Pugilist 21. apr 2010, 17:07 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]

Nyheder[rediger kildetekst]

Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:32 (CEST)

WALL-E[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien, hvorfor har du slettet hvad forkortelsen WALL-E betyder i WALL-E? --Med venlig hilsen Necessary Evil 20. jul 2010, 22:54 (CEST)

Hm.. Jeg husker da ellers at jeg også lod det indgå i oversættelsen... Ved ikke lige hvad der er sket. Bare tilføj det igen hvor det giver mening. Undskyld forvirringen! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 21. jul 2010, 14:50 (CEST)
Du er tilgivet ;-) --Med venlig hilsen Necessary Evil 21. jul 2010, 20:23 (CEST)

Nyheder[rediger kildetekst]

Metal![rediger kildetekst]

Jeg vil gerne have input på denne diskussion, tak! --Palnatoke 6. sep 2010, 10:28 (CEST)

Flytning af artikel[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg har set at du har flyttet blod-hjerne-barrieren til blod-hjerne-barriere. Tør man spørge hvorfor? --Medic (Lindblad) 1. okt 2010, 10:08 (CEST)

Hej Medic. Det var nu mest fordi jeg tror at ental ubestemt er 'standard' for artikler. Nærmere specifikt har vi f.eks. Hjerne (og ikke Hjernen), så burde denne vel følge samme standard tænkte jeg. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. okt 2010, 10:51 (CEST)

Som sådan forstår jeg godt tanken bag, og bifalder den generelt også. Ikke desto mindre... Blod-hjerne-barrieren er et navn, udtrykket for den mekanisme, der holder visse stoffer ude af hjernen, så at sige. Den omtales altid i bestemt, ental. Mekanismen er den samme, uanset hvor man ser den henne, hvorimod der, med dit eget eksempel, er forskel på et æsels og et menneskes hjerne - hvorfor hjerne er mere anvendeligt end hjernen. Tilsvarende tænker jeg på en artikel som Blodkredsløbet, der modsat standarden er bestemt, ental, men ikke desto mindre korrekt navngivet. Jeg ville mene, det samme er gældende for blod-hjerne-barrieren - altså bestemt, ental. Eller er jeg helt galt på den? --Medic (Lindblad) 1. okt 2010, 11:02 (CEST)

Hej![rediger kildetekst]

Ska' vi oversætte et eller andet brugbart sammen?

[_X_] [___] [___] (sæt kryds)

ja --- nej --- måske

--Hockeyindustrien 7. okt 2010, 20:45 (CEST)

Det kunne da lyde godt! Jeg er allerede i gang med at oversætte den engelske FA-artikel om løver, og jeg har overvejet efterfølgende at tage et kig på den om det byzantinske rige. De er begge to FA, og begge to om nogle rimelig almene emner. Dog synes jeg du, hvis du har tid, først lige burde kigge på at få de Lost-relaterede artikler up-to-date. Det nytter jo ikke at vi har et Anbefalet Emne, der er så håbløst forældet! :) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 10. okt 2010, 14:49 (CEST)
Du har ret - jeg kigger på Lost! Derefter tænkte jeg at jeg ville gå igang med ! :) --Hockeyindustrien 11. okt 2010, 19:24 (CEST)
Det lyder godt. Facebook vil jeg også gerne hjælpe med. Den er jo rimelig oppe i medierne, og jeg har set undersøgelser der sammenlignede vores artikel med Den Store Danske's. Det må vi gøre noget ved! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. okt 2010, 12:06 (CEST)

Urgent Translation Request[rediger kildetekst]

Hi Metalindustrien, we are in a bit of a time crunch to get the Danish translations for the fundraising materials. As you may know, we launch next Monday the 15th – and really don't want to have English pages on Danish projects.

Could you help us translate the Jimmy Appeal, FAQ, Core Messages and Benefactors page? Here is the translation hub on meta. Please help recruit other translators so we can complete them this week!

Thanks so much, please contact me for anything you may need. --Dgultekin 8. nov 2010, 21:49 (CET)

Nyheder for november 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2010[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2011[rediger kildetekst]

en:Facebook

Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære Metalindustrien/Arkiv 3.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 13:09 (CET)

Nyheder for april 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2011[rediger kildetekst]

Tilføjelse til Nyheder for Juli 2011[rediger kildetekst]

Da jeg blev overasket at der er et annonce for at stemme på Hønsedesign i Nyhederne, så syntes jeg at det ikke er helt ærlig overfor det nye design. Derfor tilføjer jeg dette nyhed:--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 1. jul 2011, 19:45 (CEST)


Stem på det nye design!
Morpho menelaus.png

Afstemningen, om hvordan brugerdiskussionsskabelonerne skal se ud, er stadig i gang. Hvis du også bliver glad af at se på det nye design og dens rolige udseende, så er det nu, du skal bruge din stemme, idet vi ikke har kunnet nå til enighed via diskussion.

Tænk på alle fordelene:

  • Skabelonen virker tiltalende til at læse hvad det handler om.
  • Den har god blikfang og øjner stille og roligt
  • Den skræmmer ikke nye brugere væk
  • Den er overskuelig
  • Den passer fint med de øvrige skabeloner, der anvendes på da:WP og adskiller sig som informative skabeloner.
  • Der er grund til at vise hensyn ved ikke at bruge skrigende farver.


Conley[rediger kildetekst]

Hej, du fjernede '' ''. Conley er skrevet kursivt fordi han var præsident ved selskabets stiftelse. Men efter hantrådte tilbage blev selskabet først indregistreret. Russell anses derfor som første officielle præsident. Conley har dog den betydning at han var stifteren sammen med Russel, og derfor hører han i listen.--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 18. jul 2011, 19:40 (CEST)

Okay, tak for opklaringen. Måske det burde indikeres tydeligere i skabelonen? Ellers kommer andre sikkert også til at lave samme fejl :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 18. jul 2011, 19:57 (CEST)
Det skal beskrives i artiklerne, men kan nemlig ikke indsatte forklaringen i skabeloner, der er de ikke ment for. men hvis du har en ide... Jeg hører gerne hvordan det kan gøres bedre ;)--
 •    Rodejong    ✉️ 👀 → 18. jul 2011, 21:49 (CEST)

Nyt fra AA-TaskForce[rediger kildetekst]

Hejsa![rediger kildetekst]

Har du forladt Wikipedia, holder du pause eller opererer du bare i det skjulte? --Hockeyindustrien 31. aug 2011, 20:58 (CEST)

Jeg kunne spørge dig om det samme ;-) Jeg er lige begyndt på mit studie så jeg vil nok være MEGET fraværende i den kommende tid. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 3. sep 2011, 13:43 (CEST)
Fair nok - god rustur ;) Du kan bare lægge en besked hvis du får tid og lyst til et nyt AE som i gamle dage :) (jeg er faktisk igang med to lige nu, og har syv LA-kandidater hængende) --Hockeyindustrien 3. sep 2011, 14:24 (CEST)

Nyheder for september 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2011[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2012[rediger kildetekst]

Skulderklap[rediger kildetekst]

WikiDefender Barnstar.png Ridder af Wikipedia-Barnstar
For dit arbejde som administrator – alt fra tilbagerulning af vandalisme, sletninger, blokeringere og ikke mindst din evne til at give en hjælpende hånd hos nybegyndere samt at gå i dialog ved konflikter.

Et helt fantastisk stykke arbejde og en entusiasme, som forbedrer Wikipedia dagligt. Et arbejde, der ikke bliver påskønnet nok... Men her får du lige et lille skulderklap bestående af en hilsen og en stjerne. Godt og ikke mindst værdsat arbejde som i administratorer laver. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. jan 2013, 01:43 (CET)


Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2013[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2013[rediger kildetekst]

Lægge filer op, Vejviser til oplægning af filer?[rediger kildetekst]

Wikimedia Commons logo

Hello! Sorry for writing in English. As you're an administrator here, please check the message I left on MediaWiki talk:Licenses and the village pump. Thanks, Nemo 18. sep 2014, 21:23 (CEST)

Administratorkonto uden aktivitet[rediger kildetekst]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 15. sep 2014, 16:08 (CEST)
Ovenstående er ikke længere aktuelt. Mvh Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 11. okt 2014, 21:20 (CEST)

Linkes og artikeltitel som mangler transskription[rediger kildetekst]

Hej. Jeg fandt Kaldrad Branislav, hvor der er mange links med kyrillisk tegn og Жизнеотрицанью жизневероломство som på kyrilliske tegn. Det burde alle transskriberes til latinske tegn. Specielt titlen bør ikke forekomme på den danske wikipedia. --Steen Th (diskussion) 4. jun 2015, 15:45 (CEST)

Ja, det blev jeg opmærksom på efter jeg havde oprettet den. Desværre kan jeg ikke selv finde ud af hvordan man transskriberer dem korrekt? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 5. jun 2015, 14:24 (CEST)
Der er lister for de forskellige sprog, der bruger kyrilliske tegn på Hjælp:Translitteration. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. jun 2015, 14:50 (CEST)
Jeg prøver at se på transskriptionen senere. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. jun 2015, 15:15 (CEST)
Mange tak for hjælpen! Jeg havde det problem med translitterationssiden at det lød på den som om alting var 'omtrentligt' og retningslinjer snarere end 1:1-translitteration af ordlyden. Og det turde jeg ikke stå inde for når jeg ikke kan en brik russisk. I bagklogskabens lys kan man så selvfølgelig sige at jeg ikke burde have oprettet artiklen. Det vil jeg nok lade være med fremover --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 8. jun 2015, 15:33 (CEST)

@Metalindustrien: Jeg har nu translittereret artiklen, men har ikke flyttet linkene du har indsat på den kyrilliske tekst. Jeg synes det skal gøres, ingen kan jo søge på fx. Жизнеотрицанью жизневероломство med et dansk tastatur. Jeg har således også sat flytteforslag ind på Жизнеотрицанью жизневероломство. Iøvrigt er jeg noget i tvivl om notabiliteten af både Branikald og Kaldrad Branislav, og sikkert også flere af de russisk hårdmetal relaterede artikler, eftersom de hverken er omtalt på ru wiki eller en wiki, men det vil jeg lade være op til dig at afgøre. mvh Per (PerV) (diskussion) 9. jun 2015, 17:08 (CEST)

Wikipedia:Artikler vi bør have[rediger kildetekst]

Da du åbenbart kan rette på siden, kunne du så ikke rette links til de artikler som er oprettet på dansk, men som stadig er linket til artiklen på engelsk. På forhånd tak. TherasTaneel (diskussion) 19. aug 2015, 09:05 (CEST)

Jo, det vil jeg få set på en af dagene :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 19. aug 2015, 09:06 (CEST)

Flytteforslag[rediger kildetekst]

Jeg har tilbageført dine arkiveringer, da en del af de arkiverede er blevet konkluderet på i dag. Vent gerne længere tid med at arkivere, sådan at involverede parter har mulighed for at give en indsigelse hvis det er nødvendigt. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2016, 13:07 (CET)

Helt i orden. Jeg ville bare skabe lidt orden på siden, da den er ved at oversvømme, men jeg kan godt se din pointe. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 26. mar 2016, 13:09 (CET)
Og rigtigt fornuftigt tiltag - var selv ved at gøre det faktisk. Men kom lige i tanke om det med den længere tid til eventuelle indsigelser. Så kan sagtens følge din tankegang :) mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2016, 13:11 (CET)

PanelAben[rediger kildetekst]

Hejsa. Jeg er ikke overbevist om at PanelAben er relevante. Kan du finde noget om dem, udover deres egne sociale medier? Mvh Knud Winckelmann (diskussion)

Jeg kan desuden se at den har været oppe og vende før på Wikipedia:Sletningsforslag/Panelaben. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2016, 12:56 (CEST)
Hmm... God pointe. Da jeg oprettede den tvivlede jeg faktisk også selv lidt på notabiliteten. For min skyld kan vi godt slette den - så skal vi bare lige huske at fjerne den fra WP:EA - ellers dukker den nok op igen :) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. mar 2016, 12:57 (CEST)
Det kan være at der skal være et punkt i forbindelse med EA-projektet, der lige påpeger at emnerne skal overholde de gængs notabilitetskriterier. Jeg har set mange forslag komme fra personer, der har et for tæt forhold til emnet. Det er fint at de skriver den på listen istedet for at oprette den selv, men jeg syntes ikke at den liste skal være en carte blanche for at blive oprettet. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. mar 2016, 13:04 (CEST)

Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse[rediger kildetekst]

Vil lige gøre opmærksom på Wikipedia:Fokusmåned/Udvælgelse. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 29. mar 2016, 18:56 (CEST)

Infoboksen virker nu![rediger kildetekst]

se mvh Per (PerV) (diskussion) 31. mar 2016, 22:36 (CEST)

Tak! Jeg kan dog ikke umiddelbart se hvor du fik de tal fra :S Men jeg forstår mig heller ikke på længde og breddegrader --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 31. mar 2016, 22:43 (CEST)
De stod på wikidata, scroll lidt op, "coordinate location". Alternativt kan du åbne kortet på den engelske wikipediaartikel, der er koordinaterne altid opgivet både som grader, minutter og sekunder og decimal, øverst til venstre på den engelske GeoHack-side. mvh Per (PerV) (diskussion) 31. mar 2016, 22:55 (CEST)
Ah okay, tak! Jeg lagde ikke mærke til dem i toppen af artiklen, da de var dækket til af en reklame-popup. Men det vil jeg huske til en anden gang! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 31. mar 2016, 22:57 (CEST)

Efterspurgte artikler[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien. Først og fremmest så skal du have et stort tak, for det arbejde du i øjeblikket er igang med i EA. Det er bare super godt, at få oprettet en masse af dem. Jeg har dog tilladt mig at stille spørgsmålstegn ved notabiliteten af to af de artikler, som omhandler danske virksomheder (Butler-Loftet og Holm's Bager). Vi har nogle ret klare kriterier for virksomhedsartikler, og umiddelbart kan jeg ikke se, at de skulle leve op til disse. Så hvad retfærdiggør så notabiliteten? Bare fordi de figurer på en liste er det jo ikke ensbetydende med, at det er notabelt. Du må endelig rette mig, hvis jeg tager fejl, men ellers må vi tage diskussionen op. Jeg har i øvrigt gennemgået en masse af dine oprettede artikler for at tilføje kategorier på dem. Vil du ikke se, om du kan finde en passende kategori at putte artikler i allerede ved oprettelsen? Atter engang tak, for det er et rigtig godt stykke arbejde du laver, og så er det i øvrigt dejligt, at du er blevet så aktiv igen. Det er mit indtyk at du har været væk et stykke tid (ellers har jeg bare ikke bemærket dine redigeringer). Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. apr 2016, 20:12 (CEST)

Hej Toxophilus. Tak for de venlige ord :-). Jeg er tidligere gået i en stor bue udenom hele notabilitetsdiskussionen, da jeg har notorisk svært ved at bedømme når noget er notabelt eller ej. Så hvis du siger de to ikke er notable så tager jeg dit ord for det - og så slet dem endelig. Ja, jeg har lagt en kraftpræstation for at få gjort forårsrent på WP:EA, fordi det virker som om siden er sandet fuldstændigt til - og i min iver for at få malet listen blå er det meget muligt at der har sneget sig nogle bidrag ind der ikke er notable - jeg har bare tænkt (fejlagtigt) at 'Er det på listen så skal det oprettes!' og gået i gang. Som du kan se højere oppe her på siden fik jeg tidligere ørerne i maskinen ved en anden efterspurgt artikel, PanelAben, og slettede den hurtigt igen. Så hvis du bemærker andre jeg har været for 'ivrig' efter at få oprettet så skrot dem endelig, og fjern dem også meget gerne fra listen så de ikke bare dukker op igen (jeg har lige opdateret listen i dag). Hvad angår kategorier så har du ret i at det bør jeg blive bedre til - jeg har aldrig haft helt styr på hvilke kategorier og subkategorier vi har og ikke har, så jeg har været forfalden til bare at sætte {{kategori mangler}} og tænke "så ordner nogle andre det nok". Men det skal jeg nok forsøge at ændre fremover! Tak for din feedback. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. apr 2016, 21:19 (CEST)
Det et rigtig godt initiativ at gøre forårsrent på listen. Jeg har lige søgt lidt rundt, og Proff.dk har båede Butler-Loftet og Holm's Bager 100-199 ansatte, hvilket vil gøre dem begge automatisk notable (grænsen ligger ved 100). Jeg ved dog ikke, om hjemmesiden er helt til at stole på når det kommer til den slags for jeg kunne forestille mig, at begge butikker har mange deltidsansatte og studerende som er der om lørdag osv., hvilket vil booste medarbejderantallet. Derfor er jeg i tvivl om det stadig gælder hvis 50% af dem kun er der nogle få timer om ugen. Jeg lader notabilitets-skabelonen stå for nuværende, og så må vi lige tage sletningsdiskussionen. Toxophilus (diskussion) 2. apr 2016, 20:26 (CEST)

Closure properties‎[rediger kildetekst]

Hej! Når der efterspørges en artikel om "Closure properties‎" er vi så ikke inde på et emne indenfor matematisk analyse/differentialgeometri? Ikke at jeg skal gøre mig særligt klog på sagen, men jeg mener at "closure" hedder "afslutning(en)" på dansk og i øvrigt ikke bruges i algebra. Mvh. --Madglad (diskussion) 1. apr 2016, 12:54 (CEST)

Pas. Jeg så bare at den norske (og engelske) artikel om en:Closure (mathematics) havde afsnit der specifikt talte om "closure properties", og så gik jeg ud fra at det var det der var tale om. Begrebet 'Lukning' tog jeg fra norsk, men det kan meget vel være at 'Afslutning' er mere rigtigt (eller at der slet ikke er noget dansk udtryk). --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. apr 2016, 19:03 (CEST)
Lidt mere tid, lidt bedre internetforbindelse. Ja, "closure" har masser af betydninger indenfor matematikken, men præcis "closure properties" er hentet fra det datalogiske fagområde kompleksitet. Jeg er måske endda blevet udsat for det på DIKU i sin tid, vist nok på dansk. --Madglad (diskussion) 1. apr 2016, 20:21 (CEST)
Okay, så lige for en sikkerheds skyld: Det du siger er at "closure properties" ikke er det samme som "lukningsegenskap" som det beskrives på no:Lukning_(algebra)? Skal jeg i så fald flytte siden? Eller gøre den til en flertydig? Eller er det evt. noget du kan hjælpe med? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 1. apr 2016, 21:25 (CEST)
Nej det er ikke det samme. Der er lidt om closure properties her: http://www2.imm.dtu.dk/courses/02140/L7-MF.pdf - det vil nok lyde som volapyk for dig og jeg har også lykkeligt glemt alt om det. --Madglad (diskussion) 3. apr 2016, 12:15 (CEST)
Jesus Christ... Okay, jeg har sat en redirflertydig på siden for nu. Så er der mulighed for at udbygge. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 3. apr 2016, 12:19 (CEST)

Sletning af diskussionsomdirigering[rediger kildetekst]

"Intet galt i en omdirigering" Næh, men det har i en del tid været kutyme at slette diskussionssider af omdirigeringer, som kun fører til den nyeste omdirigerings diskussionsside, hvis den ikke selv er linket til. Men som du vil, synes bare det roder. TherasTaneel (diskussion) 14. apr 2016, 00:02 (CEST)

Samlekategori for sammenskrives-skabeloner?[rediger kildetekst]

Jeg kan se du har indsat en samlekategori i skabelonerne {{Sammenskrives}} og {{SammenskrivesTil}}. Da jeg er ved at redigere Hjælp:Sammenskrivning kunne jeg godt tænke mig at vide hvad kategorien gør godt for? Sechinsic (diskussion) 22. apr 2016, 18:14 (CEST)

Hej @Sechinsic: - samlekategorien gør det muligt at tælle det samlede antal sammenskrivningsforslag til brug på WP:O. Det fungerer ikke når de er opdelt i måned-år-kategorier, så der var behov for også at have en samlet liste :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. apr 2016, 20:36 (CEST)
Jeg har lige kigget på WP:O, og det er godt nok en flot side. Ærgerligt at der er baggrund for oversigten, men jeg synes til gengæld at oversigten er klar og overskuelig. Godt initiativ! Mht kategorierne ved jeg sørme ikke rigtig om det er mig der har fået en fiks ide eller om jeg er kommet over en værdig problematik. Lidt browsing på engelsk og tysk wikipedia viser lidt forskellige måder at håndtere sammenskrivning på, men der er også den overensstemmelse at der ikke er splittet op i 3 skabeloner (altså, potentielt 6 'samlekategorier'). Her er lidt at tænke over synes jeg. Jeg vil se om jeg kan samle nogen tanker herom på en relevant diskussions-side, eller som huskeliste. Sechinsic (diskussion) 24. apr 2016, 07:33 (CEST)

Notabilitet-virksomhed-skabelon[rediger kildetekst]

Hvorfor har virksomheder fået sig en særskilt {{notabilitet-virksomhed}}-skabelon? Der står intet under "Template documentation". TherasTaneel (diskussion) 9. maj 2016, 07:51 (CEST)Reply[svar]

Den var halvt begyndt, men blev aldrig fuldendt. Den skal slettes. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 9. maj 2016, 10:37 (CEST)Reply[svar]

Er det en god ide at fjerne dokumentation på skabeloner, som ikke er oversat[rediger kildetekst]

... det er være at det mangler end det ikke er oversat..... --Steen Th (diskussion) 20. maj 2016, 17:11 (CEST)Reply[svar]

Sophie Amalie af Braunschweig-Lüneburg[rediger kildetekst]

Hej Metalindustrien. Jeg håber, at jeg fik klaret problemet med de manglende noter. Hvis der er nogen, jeg har overset, så giv mig et praj. Udsagnet om at kronprinsen var hendes favorit, kan ikke kildebelægges og er fjernet. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. jun 2016, 19:48 (CEST)

PS: For god ordens skyld: de var ikke kildebelagte i introen, fordi den blot skulle være en sammenfatning af artiklens indhold.
Hej Rmir2, det ser helt fint ud nu :-). --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 4. jun 2016, 20:04 (CEST)