Brugerdiskussion:Metalindustrien/Arkiv 4

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Skabelon:Episodetabel[redigér wikikode]

Hej. Jeg kom tilfældigt forbi Skabelon:Episodetabel/reference og så, at der var fejl i den. Jeg har oprettet manglende skabeloner, moduler og dokumetationssider, og nu ser den ud til at virke. Det samme gør Skabelon:Episodetabel, som du har oprettet. Jeg brugte en del tid på at finde ud af, hvor man kunne oversætte de engelske titler til dansk (altså det der står øverst i tabellen, f.ekt. Title, Written by osv. Jeg fandt ud af det, det skulle gøres i selve skabelonen, jeg troede måske at det skulle gøres i et modul. Det skal gøres indenfor disse koder (jeg har oversat det meste): |text={{{seasonT|{{Abbr|Nr.|Nummer}} i<br />sæson}}} hvor Abbr står for forkortelse (det ved du sikkert). Jeg vidste dog ikke hvad "Air date" skal oversættes til, ved du det? Og "overall" ved jeg heller ikke. Jeg kan heller ikke finde ud af, hvor man kan oversætte "Length (minutes) ", det har jeg ikke fundet endnu. Men bortset fra det, så bør skabelonen kunne bruges nu. Du har gjort dig umage med at oversætte titlerne på skabelonerne til dansk, jeg synes at det øger om risikoen for at skabelonen ikke kommer til at virke, da der er flere der henviser til hinanden, jeg har oprettet de engelske og viderestillet til de danske, så henvisninger ikke ender ude i ingenmandsland og giver fejl. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 25. jun 2016, 10:29 (CEST)

Inden I kommer for godt i gang, bliver jeg vist lige nød til at gøre opmærksom på Skabelon:Afsnitsliste, den danske udgave af en:Template:Episode list. Den er desværre ikke blevet linket korrekt i sin tid, men den er altså den, der skal bruges i stedet for Skabelon:Episode list. Den bør nok også erstatte Skabelon:Liste over afsnit (episode), men det vil kræve indgreb i nogle af de artikler, der bruger skabelonen. --Dannebrog Spy (diskussion) 25. jun 2016, 14:57 (CEST)
@EileenSanda:, er det noget du kan ordne? Jeg kan se at der gøres brug af noget Modul-værk i et af de steder der henviser til Episodetabel, og jeg har overhovedet ikke forstand på moduler... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 25. jun 2016, 17:08 (CEST)
@Dannebrog Spy: Jeg vidste ikke, at Skabelon:Afsnitsliste var oprettet, da jeg gik i gang med at oprette Skabelon:Episode list, den var ikke linket til Wikidata / en-wiki. Skabelonen Afsnitsliste er fra 2007 og er ikke opdateret siden, så vidt jeg kan se, og der sker mange nye ting hele tiden indenfor dette område. Den nye skabelon, som jeg oprettede i dag, bruger et modul, som kaldes Modul:Episode list. Jeg vil tro, at Skabelon:Afsnitsliste trænger til en opdatering, og den findes i Skabelon:Episode list. Men det er selvfølgelig ikke smart at have tre forskellige skabeloner til samme funktion.
@Metalindustrien: Hvad mener du, at jeg skal ordne? Ja, skabelonen du nævner, Skabelon:Episodetabel, bruger flere moduler, bl.a. Modul:Episode list og Modul:Color contrast. EileenSanda (diskussion) 25. jun 2016, 18:21 (CEST)
@EileenSanda:, jeg spurgte bare om du planlægger at "bringe orden" i det her rod som vi andre har skabt? Jeg ville gerne hjælpe til, men jeg har ikke forstand på moduler, og jeg har ikke rigtig overblik over hvad der skal gøres... Men apropos, ved du så hvor man kan få en ordentlig introduktion til hvordan moduler fungerer? Jeg var nemlig inaktiv i den periode hvor de blev implementeret på Wikipedia, og jeg har aldrig rigtig fået sat mig ind i hvad de gør eller hvad de er... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 26. jun 2016, 11:04 (CEST)
@Metalindustrien: Der findes f.eks. denne side på en-wiki om Lua-moduler: en:Wikipedia:Lua. Jeg synes, at de er meget indviklede men de er ret geniale alligevel. Hvis de er oprettet korrekt, så sparer de os for megen tid og besvær. Skabeloner kan så hente oplysninger fra modulerne, hvis du ser en skabelon hvor der kun står meget lidt, og disse tegn står der: "{{#invoke:}}" så er det en skabelon som henter oplysninger fra et modul. Man skal ofte slet ikke oversætte noget som helst i modulerne, men andre gange skal enkelt ord eller sætninger oversættes, disse står som regel skrevet med rød skrift. Se f.eks. Modul:Sportstabel - dette modul burde forresten ikke have et dansk navn, det virker bare forstyrrende, alle dets undermoduler har de samme navne som på en-wiki, f.eks. Modul:Sports table/WDL - modulerne er nogle gange meget lange, flere hundrede eller måske tusinde linjer, så det kan være meget uoverskueligt at skulle finde frem til et bestemt sted, hvor vi skal huske at ændre f.eks. Module:Sports table til Modul:Sportstabel, fordi det her har et dansk navn, så behold de samme navne, som på en-wiki, ellers vil der opstå fejl eller skabe os meget besvær for at undgå fejl. Der er ingen problemer om der står "Module" med e til slut istedet for "Modul", det finder dansk Wikipedia ud af selv, at det er det samme. I modulet Modul:Sportstabel kan du se, at dette er blevet oversat: results_header = {Q='Kvalifikation', QR='Kvalifikation eller nedrykning', P='Oprykning', PQR='Oprykning, kvalifikation eller nedrykning', PR='Oprykning eller nedrykning', R='Nedrykning'} - her har Tøndemageren som oprettede modulet valgt (og det er et korrekt valg) ikke at ændre bogstaverne til de tilsvarende danske, dvs. K for Kvalifikation i stedet for Q, da det kun vil vanskeliggøre og besværliggøre opdatering af sportstabeller, når man kopierer fra en-wiki, det vigtigste er at der i artiklerne kommer til at stå tekst på dansk. Der er også meget af det der står med rødt, der ikke skal oversættes. Programmeringssproget ser ud til at være på engelsk, og derfor skal det ikke oversættes, da programmet ikke forstår dansk. Hvis man opretter et modul, som skal bruges af en bestemt skabelon, og er i tvivl om, hvad der skal oversættes, eller om noget overhovedet skal oversættes, så kan man oprette det uden at oversætte noget som helst, og derefter se på skabelonen og dets dokumentationsside, der vil man få en ide om, hvorvidt der skal oversættes noget i modulet, og hvilke ord eller sætninger det er man skal lede efter. Men man må altid checke, efter at man har oversat noget i et modul, om det nu også ser ud som det skal på den skabelon/skabeloner som bruger modulet. EileenSanda (diskussion) 26. jun 2016, 11:42 (CEST)

Hvis du får brug for en modulsandkasse, er det efter modellen Modul:Sandkasse/Metalindustrien/modulnavn. (Jf. en:Module:Sandbox) Der er en liste her. Byrial lavede for et par år siden en lille side Hjælp:Lua, det er vist alt her.
-- Mvh PHansen (diskussion) 26. jun 2016, 18:04 (CEST)

Skabelon:Afsnitsliste blev i sin tid oprettet af Anigif, men denne bruger har næsten ikke været aktiv de sidste seks år, så der er ikke noget at sige til, at skabelonen ikke er blevet opdateret. Til gengæld har skabelonen den fordel, at parametre og forklaring er på dansk. Men ja, den bør da opdateres, så hvis du kan og vil, EileenSanda, så er du velkommen. Personligt vil jeg gerne hjælpe med det sproglige og med at få afviklet Skabelon:Liste over afsnit (episode). Moduler har jeg derimod ikke rigtig begreb om, så det overlader jeg til dig. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. jun 2016, 16:13 (CEST)


Forhåndsvisning[redigér wikikode]

 : https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Folketingsvalget_2015&type=revision&diff=8618901&oldid=8614003

'Forhåndsvisning' er din ven. Med den havde du set hvorfor: umotiveret luft over og under 'Alliance' for Kristendemokraterne. Det er en skavank arvet fra moderskabelonen {{Infoboks valg1}}. Det er den du skal give dig i kast med at forbedre, hvis du vil videre med at løse problemet ved roden. Ellers synes jeg du skal lade denne 'workaround' være i fred. Ellers kommer der vel blot på et tidspunkt en beklagelse på diskussionssiden om at fjerne den umotiverede luft.
-- Mvh PHansen (diskussion) 27. jun 2016, 17:55 (CEST)

Jeg forstår ikke hvor den pludselige aggression kommer fra - jeg prøvede ikke bevidst at ødelægge noget. Her på min Opera-browser er der ingen forskel på om linjerne er med eller ej, så derfor fjernede jeg det (plus det virker useriøst at linke til 'blot_et_eller_andet'. Kunne ikke findes et bedre ord?). Jeg skal nok blande mig helt udenom den slags skabelon-hacks i fremtiden hvis det er den slags vrissen man får som respons. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jun 2016, 18:00 (CEST)

Din redigeringskommentar var meget sparsom: et ? – Det er ikke hjælpsomt og slet ikke noget man forventer fra gammel administrator. Der var en forklaring oven over i koden, og der er en diskussionsside hvor man forespørger om en nærmere begrundelse, når man ser noget man ikke forstår. Den dårlige vane med blot et ? virker arrogant og er ikke befordrende for samarbejde. -- PHansen (diskussion) 27. jun 2016, 18:21 (CEST)

Prøv at se her[redigér wikikode]

Jeg har henvendt mig til Kaare, fordi jeg ikke ved om min sidste kommentar på diskussionen var korrekt, måske skal der organiseres en ny flyttediskussion? mvh Per (PerV) (diskussion) 18. jul 2016, 19:42 (CEST)

Infoboks kemi[redigér wikikode]

Hej. Da jeg omlagde {{Infoboks kemi}} fra 'hiddenStructure' til den nye metode med label/data, bestræbte jeg mig meget på at få et layout som det Bruger:Christian75 var nået frem til. Det var ikke nogen let opgave og tog lang tid, især billederne øverst. Bruger:Christian75 var ikke aktiv da jeg arbejdede med omlægningen. Derfor lavede jeg en side hvor han og andre kunne sammenligne FØR og EFTER: Den ses her {{Infoboks kemi/føromlægning}}. Der sker jo ikke noget ved at fjerne de kommentarer der hjalp mig under arbejdet, men hvis du planlægger endnu en omlægning, så prøv at gøre det i samarbejde med Bruger:Christian75. -- Mvh PHansen (diskussion) 24. jul 2016, 08:14 (CEST)

lille tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under. Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 27. jul 2016, 17:12 (CEST)
Hej Bruger:Zoizit, jeg er godt klar over at kategorisystemet eksisterer, men jeg finder det personligt uoverskueligt, og siden det ville tage længere tid for mig at orientere mig i de forskellige over- og underkategorier og vurdere hvor en ny artikel ideelt ville høre til, end det ofte ville tage at skrive selve artiklen, tænker jeg at det overordnet giver mere mening at overlade kategoriseringen til brugere, der er mere "stedkendte" i kategoriseringssystemet. Alternativt kunne jeg tagge mine nyoprettede artikler i overordnede kategorier såsom Kategori:Kemi, Kategori:Fysik eller Kategori:Historie, men med al den underkategorisering der finder sted er det mit indtryk at det ville gøre mere skade end gavn... --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jul 2016, 18:23 (CEST)


Bruger:Metalindustrien/sandkasse/efterspurgt[redigér wikikode]

Jeg tillod mig at rette lidt i din sandkasse, jeg håber det var ok, lidt translit og oversættelse til dansk. mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2016, 20:15 (CEST)

Jeg sætter pris på hjælpen. Jeg var selv i gang med en større redigering af listen, men heldigvis ser det ikke ud til at der kom nogen redigeringskonflikt ud af det :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jul 2016, 20:17 (CEST)
Arh, så havde vi nok håndteret den konflikt ;) Men en interessant liste. Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 27. jul 2016, 20:29 (CEST)

Partisan-bevægelsen og Jugoslavien under anden verdenskrig[redigér wikikode]

Det er et fantastisk flot stykke arbejde du har lavet om Jugoslavien, der er imidlertid to navngivningen der undrer mig:

  • Partisan-bevægelsen, der var jo masser af partisanbevægelser både under 2. verdenskrig, og før og efter. Den bestemte form af ordet bør vel benyttes til flertydig, hvor Jugoslaviske partisaner bare er ét punkt?
  • Jugoslavien under anden verdenskrig, jeg er helt enig i at du har foretrukket "anden verdenskrig" frem for "2. verdenskrig", men der har, så vidt jeg husker, været mere end en diskussion om "anden verdenskrig"/"2. verdenskrig" og konklusionen var, stadig i flg. min hukommelse, at vi på da wiki benytter "2. verdenskrig".

Men nok engang, det er flot arbejde! Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2016, 09:04 (CEST)

@PerV: Du har fuldstændig ret i begge ting. Det vil jeg rette pronto. Tak fordi du er vågen! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 11. aug 2016, 11:39 (CEST)
@Metalindustrien: Jeg er sgu ikke vågen, jeg er bare opdraget som kommissær, det ligger i blodet som gammel kommunist ;) Men en gang til tak for det flotte arbejde! Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 11. aug 2016, 14:30 (CEST)

"Vi bruger normalt ikke "Den"/"De"-præfiks"[redigér wikikode]

Hej Metalindustrien

Jeg har bemærket at du har flyttet en del artikler med begrundelsen "Vi bruger normalt ikke "Den"/"De"-præfiks". Har dette været diskuteret? Jeg kan ikke finde noget specifikt om dette i WP:N eller WP:S, men jeg synes ikke en titel som "Litauiske køkken" lyder som det "mest almindelige navn" for emnet. Det er normalt ikke at alfabetisere efter indledende kendeord, men jeg synes at de ofte udgør en naturlig del af en titel. Kan du henvise til en diskussion hvor der er opnået konsensus om din flyttepraksis? Hvis ikke, synes jeg vi skal tage emnet på WP:L. Mvh. Kartebolle (diskussion) 19. aug 2016, 13:58 (CEST)

Hej Kartebolle. Jeg er ret sikker på at det er blevet diskuteret til døde før, men som så mange andre principielle diskussioner på wiki lader det til at ingen har skrevet noget ned, så vi nu står med problematikken igen. Jeg er ret træt af den tendens (men det er selvfølgelig ikke din skyld). Personligt er min holdning der er flere grunde til at 'Den', 'De', er problematisk: For det første fordi det forkludrer alfabetiske sorteringer i kategorier, botlister oa., (hvor Det Konservative Folkeparti besynderligt nok kommer til at stå under D) hvilket selvfølgelig kan ordnes med DEFAULTSORT. Men mere relevant er, at det ikke appliceres konsistent. Vi har alt for mange røde links á la "røde hær" hvor der allerede ligger en artikel på "den røde hær" eller, endnu mere forvirrende, "Den Røde Hær", osv. osv.
Hvis arkiverne fra sidste debat på området er forsvundet ud i æteren så kan jeg ikke rigtig forsvare min nuværende praksis og derfor vil jeg nu holde op. Jeg kommer ikke til at starte flere navngivningsdebatter på Landsbybrønden for jeg er led og ked af det Sisyfosarbejde det efterhånden er blevet at få vedtaget nogen form for ensretning i navngivning på dawiki. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 19. aug 2016, 14:18 (CEST)
Hvis det er diskuteret til døde, hvorfor har nogen så ikke tilføjet konklusionen til WP:N? Øv! Det med røde links som ikke rammer den rigtige artikel går begge veje. Nogle gange begynder linket med "den", "det" eller "de", mens artiklen ikke gør. Andre gange er det omvendt. Så jeg kan godt se nytten i standardisering, men det er et problem som også kan løses med med omdirigeringer. De kan måske endda oprettes mere eller mindre automatisk med en bot. Så synes stadig man skal vælge den titel som lyder mest naturlig, og så løse evt. problemer med omdirigeringer og defaultsort. Mvh. Kartebolle (diskussion) 19. aug 2016, 14:35 (CEST)
Se Wikipedia:Landsbybrønden/Artikelnavne med det, den eller de. Mvh. Kartebolle (diskussion) 19. aug 2016, 16:19 (CEST)

Arbejderpartiet Kommunisterne[redigér wikikode]

Hej, skriv gerne hvis der er noget der er for uklart, i det jeg har sat ind i artiklen om Arbejderpartiet Kommunisterne, eller noget der mangler beskrevet - antimonopolitisk demokrati er jeg i gang med at finde en forklaring på som dækker APK's synspunkt, har fundet en gammel bog frem med udtalelser fra Klaus Riis i 1980'ernes DKP/ml - vh.BillyDK (diskussion) 28. aug 2016, 18:58 (CEST)

Feminisme[redigér wikikode]

Hvorfor fjernede du min rettelse? Rmir2 (diskussion) 2. sep 2016, 19:14 (CEST)

@Rmir2: Metalindustrien kan sikkert selv svare, men en hurtig undersøgelse afslørede at bell hooks er et pseudonym for Gloria Jean Watkins, og Watkins har valgt at skrive sit pseudonym med små bogstaver. mvh Per (PerV) (diskussion) 2. sep 2016, 20:20 (CEST)
OK, tak for oplysningen. Jeg troede, at det var en stavefejl, men du har utvivlsomt ret. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 2. sep 2016, 20:36 (CEST)

Wikipedia:Oprydning[redigér wikikode]

Hvorfor virker subcats optelling ikke? Jeg er ved at forsøge at oversætte dette til nederlandsk, så vi også der kan bruge oversigten. (Du vil selvfølgelig blive krediteret for det ;) ) Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 11. okt 2016, 10:57 (CEST)

Nyheder for december 2016[redigér wikikode]

Annoncer
Bliv Patruljant!

WikiProjekt Feminisme


Alzheimers[redigér wikikode]

Jeg vil blot rose dig for dit store og flotte arbejde med Alzheimers. Keep up the good work. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. dec 2016, 09:11 (CET)

@Tøndemageren:, tak :-). Hvis du vil så skal du være mere end velkommen til at læse korrektur, osv. Jeg oversætter som bekendt 'bare' den engelske artikel. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 12. dec 2016, 15:47 (CET)

Landedata[redigér wikikode]

Nederst står der </references> - det skal være <references/> Derfor har du en fejlmelding i din sandkasse ;) --Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 15. dec 2016, 16:47 (CET)

Wikipedia:Landsbybrønden/Markering af projekttilhørighed og relaterede emner[redigér wikikode]

Jeg er sikker på, at du ville kunne berige denne diskussion, ihvertfald er jeg interesseret i at høre din mening. mvh Per (PerV) (diskussion) 30. dec 2016, 14:19 (CET)

Nyheder for januar 2017[redigér wikikode]

Annoncer
Ugens konkurrence

15-årsjubilæum 1. februar

Skriv til Wikipediajournalen!


Resterende sider med markeret med {forældet}[redigér wikikode]

Jeg formoder, at du er interesseret i denne liste: Bruger:Cgt/PalnaBot Mvh. Cgt (diskussion) 5. jan 2017, 13:59 (CET)

Skabelon:Infobox gene og Modul:Infobox gene[redigér wikikode]

De er nu oprettet. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️  9. jan 2017, 19:30 (CET)

Wikipedia:Landsbybrønden/Navngivningsnormer[redigér wikikode]

Jeg vil meget gerne have, du tager forholdsordet i navnet på kategorier for konger/storfyrster fra middelalderen, og måske senere. Vi anvender nu "fra" som standard, se f.ex. Kategori:Storfyrster fra Litauen. Forholdsordet "fra" betragter jeg som direkte forkert, jeg opfatter det som svarende til "født i". Flere af de nævnte storfyrster er helt sikkert ikke "fra" i betydningen "født i": Stefan Báthory var fra Transylvanien, Henrik 3. af Frankrig var fra Frankrig, Johan 2. Kasimir Vasa af Polen var fra Polen, Sigismund 3. Vasa af Polen var fra Sverige, og der er sikkert flere. Generelt var det almindeligt at konger/fyrster var født i andre lande end de lande de regerede, dvs. "fra" i betydningen "født" i bliver forkert. Er Prins Henrik f.ex. "fra" Danmark, eller er han prins "af" Danmark? Nu er han i kategorien Prinser fra Danmark, det er noget vrøvl, han er helt sikkert Prins af Danmark, men han er altså ikke Prins fra Danmark. mvh Per (PerV) (diskussion) 14. jan 2017, 22:17 (CET)

Hjernerystelse[redigér wikikode]

Kære Metalindustrien. Efter du har lavet et godt arbejde med at forbedre Alzheimers sygdom, tænkte jeg på om du ville tage et kig forbi hjernerystelse, og se på eventuelle forbedringer der måtte være? mvh Tøndemageren (diskussion) 18. jan 2017, 12:29 (CET)


Frataget[redigér wikikode]

{{SFratag}} Symbol redirect vote2.svg Fratag / {{SFratagIkke}} Symbol redirect vote 4.svg Fratag ikke /{{SFratagNeutral}} Symbol redirect class.svg Neutral


De er oprettet. Med venlig hilsen,  Rodejong  💬 ✉️ 18. jan 2017, 17:00 (CET)


Sandkassekategorier[redigér wikikode]

Jeg bruger bare <nowiki></nowiki> omkring skabelonerne og fjerner det, når jeg flytter til artikelnavnerummet :) Mvh --Sir48 (Thyge) (diskussion) 18. jan 2017, 17:50 (CET)

Oversættelsestvist[redigér wikikode]

Hej Metalindustrien. Husker at du tidligere har været mig behjælpelig med diverse problemer her på dansk wikipedia, så tænkte jeg lige ville prøve at give dig et heads-up på en diskussion jeg har startet på diskussionssiden for Atletik-artiklen. Det drejer sig kort om hvordan vi skal oversætte "track and field" begrebet fra engelsk til dansk. Håber du vil give dit besyv med :-) - Chrallle (diskussion) 19. jan 2017, 12:51 (CET)

Kort på Wikiprojekt Verdens lande[redigér wikikode]

Hej Metalindustrien. Du byttede kortet ud. I den anledning to kommentarer:

  1. det under mig, at Grønland og Færøerne - begge lovende artikler ligesom Danmark - ikke er markeret med blåt. Det giver et misvisende indtryk;
  2. jeg er ked af, at de "lavere" klasser er forsvundet. Vi har mange artikler på B-niveau, men dette er ikke til at overskue længere, og det gør det svært at arbejde overskueligt målrettet mod at gøre dem "lovende".

Forøvrigt ros for dit arbejde med artiklerne om Bulgarien og Rumænien. Rmir2 (diskussion) 27. jan 2017, 09:00 (CET)

Hej Rmir2, tak for dine kommentarer - det skal naturligvis rettes! Jeg kigger på det når jeg får tid :-) --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jan 2017, 11:19 (CET)
@Rmir2: nu har jeg tilføjet B-klasse-artikler på kortet. Vi løber desværre ind i det problem at de ikke kan farves gule, da det så er svært at skelne mellem B-artikler og FA-artikler (engelsk Wikipedia, som vi oprindeligt har klassificeringssystemet fra, har ikke dette problem, da deres FA-artikler ikke er forbundet med farven gul). Jeg er derfor endt med at farve B-klasse-artikler i farvekoden #FF6600. Umiddelbart ville jeg foreslå at alle WikiProjekter skifter farvekode for B således at den ikke ligger så tæt på FA-farven. Jeg har ikke tilføjet Start- eller Stub-artikler på kortet, delvist fordi det ofte er lidt utydeligt hvor grænsen mellem de to klassificeringer går og delvist fordi, som du selv siger, kortet er tiltænkt at give et overblik over hvilke artikler der er tæt på at være på et niveau hvor de kan udmærkes - og i den sammenhæng kan Start og Stub komme ud på et. Som en sidste ting så mangler jeg stadig at finde ud af hvordan jeg får de transparente ringe omkring små stater (såsom øriger) til at vises således at de bliver tydeligere. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jan 2017, 19:42 (CET)
Det er et klart bedre overblik nu. Dog ærgrer jeg mig over, at du glemte Grønland og Færøerne. Desuden er der vist et problem med østater generelt som er så små, at de burde skraveres i et felt i stedet for at markere på landområde. Jeg vil ikke forholde mig til, om det er nødvendigt at skifte farve på alle wikiprojekter, det skal vist under alle omstændigheder diskuteres i et bredere forum. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 27. jan 2017, 20:23 (CET)
@Rmir2:, grunden til at jeg ikke tog Grønland og Færøerne var at de ikke står på listen på Wikipedia:WikiProjekt_Verdens_lande#Artikler_med_udm.C3.A6rkelser :) . Angående små øer så er der en teknisk måde at gøre dem tydeligere på, jeg har bare ikke helt forstået den endnu. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 27. jan 2017, 20:59 (CET)

Nyheder for februar 2017[redigér wikikode]

GA og FL nominering[redigér wikikode]

Hej Metalindustrien. Jeg er klar over, at du holder lidt pause, men jeg har nomineret en FL og en GA, og hvis du har tid vil din stemme og/eller kommentarer bliver værdsat. Mvh. Toxophilus (diskussion) 26. feb 2017, 15:11 (CET)

Nyheder for marts 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2017

Nyheder for april 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 4 - udgivet 1. april 2017

Nyheder for maj 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 5 - udgivet 1. maj 2017

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[redigér wikikode]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:38 (CEST)

Nyheder for juni 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 6 - udgivet 1. juni 2017

Nyheder for juli 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 7 - udgivet 1. juli 2017

Forslag ang. WikiProjekt banner-gadget[redigér wikikode]

Hej Metalindustrien, da du deltog i denne afstemning om WikiProjekt-skabeloner kunne jeg godt tænke mig at høre dit input på denne diskussion på Landsbybrønden. På forhånd tak for dit input. --InsaneHacker 26. jul 2017, 17:32 (CEST) (leveret af en administrator via MassMessage)

Nyheder for august 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 8 - udgivet 1. august 2017

Nyheder for september 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2017

Nyheder for oktober 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 10 - udgivet 1. oktober 2017

Nyheder for november 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 11 - udgivet 2. november 2017

Nyheder for december 2017[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
9. årgang, nr. 12 - udgivet 1. december 2017

Nyheder for januar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 1 - udgivet 1. januar 2018

Nyheder for februar 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 2 - udgivet 2. februar 2018

Inaktiv administrator[redigér wikikode]

Icon apps query.svgAdministratorkonto uden aktivitet
Der er ikke foretaget nogen redigeringer fra denne administratorkonto i de sidste 180 dage. Du bedes derfor foretage en tilkendegivelse af, hvorvidt du fortsat ønsker at støtte den danske Wikipedia. Hvis du inden for 30 dage ikke foretager en redigering, vil din administratorstatus blive frataget jf. Wikipedia:Afstemninger/Inaktive administratorer 2. Alternativt kan du selv anmode om at få frataget administratorstatus.

You haven't contributed to Wikipedia in over 180 days. If you don't make at least one contribution within the next 30 days (from when this template was put on your talkpage), your sysop-rights will be revoked. It is the result of this vote.


Oversigt over administratorers sidste redigeringerOversigt over hvornår admin-værktøjer sidst har været anvendt

Med venlig hilsen, Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. jan 2018, 17:28 (CET)
Nuvola apps important.svgFratagelse af administratorstatus
Du har i en periode på 30 dage siden indsættelsen af skabelonen herover ikke bidraget til Wikipedia. Der vil blive oprettet en anmodning på Meta om fratagelsen af din administratorstatus jf. Wikipedia:Administratorer/Fratagelse af rettigheder. Med venlig hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 18. feb 2018, 16:26 (CET)

Nyheder for marts 2018[redigér wikikode]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 3 - udgivet 2. marts 2018