Brugerdiskussion:Michael123456

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Michael123456!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Broadbeer 17. maj 2007 kl. 21:15 (CEST)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv.
Det ville glæde mange, hvis du vil benytte dig af forhåndsvisning i større grad end du hidtil har gjort. --|EPO| 17. maj 2007 kl. 22:04 (CEST)

Læs venglist de råd du får! Svar mig her på siden ellers føler jeg mig nødt til at blokere dig. --Broadbeer 17. maj 2007 kl. 22:32 (CEST)

Sorry, Jeg skulle lige finde ud af, at man kunne rediger hele siden og ikke kun et afsnit af gangen.

Hvorfor har du fjernet hele det historiske afsnit i E20?--Lcl 25. aug 2007, 21:59 (CEST)

Hold venligst op med at skrive at den Midtjyske Motorvej ender i Holstebro. Det er korrekt at der bliver lavet en VVM-undersøgelse om hvad et anlæg vil betyde for miljøet men det er absolut ikke det samme som at Folketinget skulle have vedtaget faktisk at anlægge en sådan vej. Der er ikke vedtaget en anlægslov og der er ikke afsat penge på nogen finanslov. Når du angiver vejen som "2025" i Motorveje i Danmark så er det ren spekulation. Det hører ikke hjemme på Wikipedia. Valentin 16. sep 2007, 02:25 (CEST)
Se også [1] ("Udbygning af strækningen mellem Holstebro og Herning indgår ikke i regeringens investeringsplan for de kommende 10 års offentlige investeringer") og [2]. I øvrigt vil jeg bede dig om at holde op med konsekvent at mærke dine edits som "minor edit". Den betegnelse må kun bruges når et edit ikke indeholder ændringer til teksten andet end retning af stavefejl eller lign. Det er normalt ikke tilfældet for dine edits. Valentin 16. sep 2007, 02:31 (CEST)

Jeg har bemærket, at du er flittig til at bruge tabeller i de artikler du skriver. Dine synspunkter er derfor velkomne i diskussionen på Landsbybrønden. --|EPO| 26. sep 2007, 12:15 (CEST)

Europavej E45[rediger kildetekst]

Du skriver ved ændringen af 30. aug 2007, 20:09 i artiklen Europavej E45 at motorvejsdelen af E45 har sit nordligste punkt i Klattrup (og har i øvrigt lavet en tilsvarende ændring i artiklen Frederikshavnmotorvejen). Hvorfor anvender du denne betegnelse? Området hedder Vangen (hvilket også fremgår af skiltet ved sidste afkørsel, der hvor motorvejen ophører). Klattrup er en gård der ligger på pos. N57° 23' 39.20", E 010° 30' 44.28", hvilket faktisk næsten 1,5 km fra der hvor motorvejen egentligt ophører. --Hebster 4. dec 2007, 21:54 (CET)