Brugerdiskussion:Micofix

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Hej Micofix. Det er fint, at du interessere dig for at lægge billeder op, men du skal huske at angive rettighederne til billederne. Vi gør ikke brug af billeder, hvis ikke rettighederne enten er frigivne eller ophørte. mvh/--Anjoe (Anders) 17. aug 2005 kl. 22:13 (CEST)

Hej Micofix. Også velkommen fra mig. Der kom ikke meget kød på din artikel grime (plet). Vil du arbejde videre på den eller skal den i skraldespanden? Vi er også nødt til at sikre os at de billeder, du har lagt op, ikke tilhører nogen jvf. loven om ophavsret. Hvis du ikke angiver status på den er vi nok nødt til at slette dem igen inden ret længe.--Jørgen 18. aug 2005 kl. 00:10 (CEST)

Hej, jeg har slettet artiklen Taphul da den ikke havde noget reelt indhold, du skal være velkommen til at oprette den igen hvis du kan skrive noget mere tekst til. --Morten LJ 15. feb 2007 kl. 22:06 (CET)

Det er naturligvis tilladt at citere enkelte passager fra andre værker, men i dette tilfælde udgøres næsten hele Wikipedia-artiklen et afskrift fra din kilde. Dermed er vi ude over citatretten. Desuden er det næsten hele artiklen fra Den Store Danske, du har kopieret. Dette er heller ikke tilladt. Du er nødt til at være meget varsom med at kopiere materiale fra andre steder.

Du kan naturligvis bruge andre sider som inspiration til en Wikipedia-artikel og referere oplysninger andre steder fra, men artiklen skal være skrevet med dine egne ord. --|EPO| COM: 18. okt 2009, 18:08 (CEST)

Hej, tak for bidragene baseret på svensk wikipedia. Det er fint med udvidelse af artiklerne.

Bemærk dog, at der allerede i dag er links til tilsvarende artikler i andre sprogversioner (på PC finder du dem til venstre for artiklen og i mobilvisning er et icon med oversættelse). Det er derfor ikke nødvendigt at indsætte links til andre sprogversioner. Jeg har derfor fjernet linkene igen. Kan du bidrage yderligere til artiklerne er du meget velkommen. Pugilist (diskussion) 14. feb 2019, 13:42 (CET)