Brugerdiskussion:Morten Overgaard

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Morten

Velkommen til Wikipedia, dejligt at se du allerede er i fuld gang med artikelredigering :-) Sig til hvis du har spørgsmål, vi vil vist alle gerne hjælpe nye bidragsydere - vi har altid brug for flere hænder her. Mvh Malene Thyssen 21. nov 2004 kl. 21:21 (CET)

Hej igen Morten
Hmm ja lige troværdigheden er vel Wikipedias største problem, da der ikke er nogen formaliseret kontrol med indholdet. Vi plejer at holde øje med hinandens arbejde, men der kan sagtens være smuttere i artiklerne som ikke er blevet opdaget. Der gives ingen garantier her, så hvis du finder en god artikel er det en god ide at tjekke oplysningerne på den tilsvarende artikel på f.eks. den engelske wikipedia, eller evt. i et andet leksikon. Jeg plejer altid selv at sætte kildeangivelser på de artikler jeg skriver, men det er bestemt ikke alle der gør det. Jeg kan kun sige du skal bruge din sunde fornuft og hvis du er i tvivl, så krydstjek oplysningerne. Mvh Malene Thyssen 21. nov 2004 kl. 21:52 (CET)
Hej igen
Hmm jeg kikkede lige Leif den Lykkelige-artiklen. Så vidt jeg kan se har Haabet forsøgt at beholde de oplysninger du har skrevet, mens han har tilføjet oplysninger om en Bjarke Herulfsøn. Jeg kender ikke nok til historien til at kunne bedømme om det er rigtigt eller forkert det han har skrevet, men han mangler kildeangivelse, hvilket vist tit er problemet med Haabet. Jeg sender ham lige en lille besked om han ikke vil holde lidt igen med de artikler du er i gang med, så du får lidt arbejdsro, så kan han tilføje til dine artikler senere. Ellers kan jeg kun give dig det råd at være engletålmodig med os herinde. Man kan spilde en frygtelig masse tid og kræfter med skænderier om alt mellem himmel og jord, men det fører sjældent til noget godt for hverken Wikipedia eller de involverede. Og husk selv at angive kilder til dine tekster, så er din sti ren ;-) Mvh Malene Thyssen 21. nov 2004 kl. 22:23 (CET)

Hej Morten

Da du lige har oprettet en artikel om Mors, kan du måske tage stilling til mit gamle spørgsmål på Diskussion:Mors?

Husk i øvrigt at bruge beskrivelsesfeltet til kort at fortælle hvad dine ændringer/nyoprettelser går ud på, samt at bruge markeringen for mindre ændringer korrekt (en ny artikel er ikke en mindre ændring, med mindre den er en omdirigering).

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 3. feb 2005 kl. 20:42 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 06:36 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --Pred (diskussion) 29. apr 2006 kl. 18:39 (CEST)