Brugerdiskussion:Morten Rottboel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Morten Rottboel! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Trade 26. sep 2011, 08:49 (CEST)

Gennem diskussioner er der her på stedet fastsat nogle minimumskrav for meritter - notabilitet. Så for at kunne gøre sig fortjent til en artikel, skal man have udrettet noget særligt. For virksomheder handler det bl.a. om omsætning, ansætte og markedsandele. Dem kan du læse mere om på Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler.

At dømme efter de oplysninger, du skrev i artiklen om Harder, er det min klare opfattelse at de nævnte kriterier ikke er opfyldt. Af samme årsag har jeg slettet artiklen.

Hvis du kan påvise/sandsynliggøre at kriterierne alligevel skulle være opfyldt, er du velkommen til at foreslå artiklen gendannet. Wikipedia:Gendannelsesforslag. --|EPO| COM: 26. sep 2011, 09:12 (CEST)


Hej EPO

Harder er Danmarks ældste herretøjsbutik, også er den privatejet. 116 år må da siges at være noget særligt. MRB 26. sep 2011, 09:47 (CEST)

Og jeg har netop forsøgt at skrive historien om Marius Ditlev Harder, som butikken har været opkaldt efter i 57 år. MRB 26. sep 2011, 09:50 (CEST)

Alder i sig selv er ikke en parameter, der giver notabilitet. Det er heller ikke nogen stor bedrift at starte én tøjbutik. Derfor mener jeg fortsat at der ikke er notabilitet for hverken butikken eller grundlæggeren. --|EPO| COM: 26. sep 2011, 09:54 (CEST)
Jeg synes, det vil være rimeligt at sige, at notabilitetskriterierne indeholder en gråzone, og at det bl.a. for virksomheder er noget uklart, hvad der skal til. Jeg mener, at det ville være rimeligt, at Harder havde fået chancen for en diskussion inden sletningen, for der var trods alt flere brugere, der havde bidraget til artiklen, inden EPO slettede den. Jeg vil gerne indstille den til gendannelse, om ikke for andet, så for at få diskussionen. Mvh. Arne (Amjaabc) 26. sep 2011, 10:33 (CEST)
Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Oerering black dream spinning jewelry 2011.jpg!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Der mangler at blive angivet angivet rettighedshaveren og/eller kilde til filen. Har du fx selv taget billedet kan du skrive "Eget foto" og har du fundet det på nettet bedes du angive et link til siden samt en side, der eksplicit tillader brugen af filen på en måde, der er i overensstemmelse med licensbetingelserne.
Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden en uge slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.

--Pixi Uno 10. nov 2011, 17:39 (CET) ---MRB 10. nov 2011, 17:49 (CET) Hej Uno! Der gik lidt koks i det. Filen kom ikke korrekt med af en eller anden grund. Hvordan kan jeg rette det?

Hej Morten. Filen kom fint med. Jeg kan se et billede af noget der ligner en ørering. Måske det forkerte billede? Hvis ja. - så sletter vi det bare med det samme. Mvh. --Pixi Uno 10. nov 2011, 17:54 (CET)
Hej Uno. Så er billedet korrekt - Jeg kan jo ikke se den:-) Det er første gang jeg forsøger dette. Jeg var meget i tvivl om hvilken licenstype jeg skulle vælge. Billederne har jeg modtaget fra deres marketing direktør Brian Jensen. Hvordan skal jeg få dig overbevist?MRB 10. nov 2011, 18:04 (CET)
Hej Uno. Kan du fortælle mig hvad jeg skal gøre angående billedet?MRB 15. nov 2011, 17:55 (CET)
Hej Morten, du skal sende en tilladelse til vores OTRS funktion. Du kan læse mere om hvordan du skal gøre på denne side. Håber det hjalp dig. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 30. nov 2011, 19:33 (CET)