Brugerdiskussion:Morten Svensson

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Morten Svensson! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.
Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-kursus.
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere.
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå – herunder partiske artikler og selvbiografier.
Nuvola apps ksirc.png Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter.
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen Asger (diskussion) 8. dec 2013, 15:16 (CET)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Laketown  (disk) 30. jun 2015, 17:47 (CEST)

Så er du velkommen til at kigge på Che Guevara[rediger kildetekst]

Jeg er færdig med mine, og genindførelsen af dine, rettelser.

Du kan kigge her. Udgaven til venstre er din seneste udgave, udgaven til højre er artiklen efter min seneste rettelse. Håber jeg fik alle dine rettelser med, det var fint med opretning af sproget. Tak for din indsats. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. nov 2016, 19:09 (CET)

Ændringer af grammatiske forhold, der ikke er ukorrekte[rediger kildetekst]

Hej Morten. Jeg kom til at se en af dine ændringer, hvor du udelukkende fjerner et komma foran men. Jeg er med på, at Retskrivningsreglernes §47, stk. 6 giver valgfrihed for kommaet på dette sted, men hvorfor så bruge en ændring i en artikel bare på at rette noget grammatisk korrekt til noget andet grammatisk korrekt? Jeg kunne efterfølgende se, at du har gjort dette flere andre steder. Som nævnt er der selvfølgelig ikke noget galt i det, udover at det fylder på historikkerne og listen over seneste ændringer, men jeg tænker på, om ikke du evt. havde lidt mere konstruktivt at bidrage med? Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. apr 2017, 21:13 (CEST)

Nåååå, og så kan jeg se, at jeg kan svare dig her tillige. Jeg har lavet et emne på din side med overskriften kommaer. Tak igen.Morten Svensson (diskussion) 19. apr 2017, 15:21 (CEST)

Husk overskrift og underskrift[rediger kildetekst]

Overskrift[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter et nyt afsnit på en diskussionside, så husk at sætte overskrift på afsnittet. Også selv om det er første afsnit i en ny artikel.

Diskussionssider vokser med tiden, og derfor skal alle afsnit fremgå af indholdsfortegnelsen, og alle afsnit skal kunne autoarkiveres.
Overskrift kan du få ved at klikke på fanebladet "Nyt emne" eller ved at skrive overskriften mellem dobbelte lighedstegn, altså == [OVERSKRIFTEN] == på en linje for sig.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 9. maj 2020, 09:43 (CEST)[svar]

Husk overskrift, når du starter en ny diskussion, fx Diskussion:Russisk litteratur /Madglad (diskussion) 9. maj 2020, 09:43 (CEST)[svar]

Underskrift[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Det hører med til god skik på Wikipedia at underskrive sine beskederdiskussionssiderne, da det hjælper andre med at forstå, hvordan en diskussion har udviklet sig. For at underskrive et indlæg automatisk skal man blot klikke på signaturknappen ovenover redigeringsfeltet:
Enten eller

Alternativt kan man tilføje fire tilder (~~~~) i slutningen af indlæg. På forhånd tak, Madglad (diskussion) 9. maj 2020, 09:43 (CEST)[svar]

Husk underskrift, når du starter en ny diskussion, fx Diskussion:Russisk litteratur. /Madglad (diskussion) 9. maj 2020, 09:43 (CEST)[svar]