Brugerdiskussion:Mpjc

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi er glade for at se dig, og for at du vil bidrage til projektet. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, er der lidt startinformation ved at følge disse links:

Hvis du ikke er inde i koder, klammer og tegn, så skriv blot uden koder og hold så øje med hvad andre gør ved din tekst de kommende dage. Så lærer du hurtigt hvordan det hele virker :-) Wikipedia er i øvrigt opbygget, så du slet ikke kan komme til at ødelægge noget, selvom du gør noget forkert. Alt kan bringes tilbage til, hvordan det var før, og det er der nogen, som sørger for.

Skulle du gå i stå og ikke kunne finde vejledning, så er der flere måder at få hjælp på. Den allersimpleste er at trykke på "min diskussion" i øverste linje, vælge redigér og skrive et spørgsmål. Så udfylder du ruden "Beskrivelse" forneden og trykker på knappen "Gem side" lige nedenunder. Inden for kort tid vil du sikkert se, at der på din skærm står, at du har fået svar.

Det vigtigste er at udfylde feltet "Beskrivelse", for indholdet af det kan ses af alle på seneste ændringer, så vi véd, hvad der sker.--Peter Andersen 20. jun 2006 kl. 20:49 (CEST)

Ophavsret[rediger kildetekst]

Godt nok står det et lidt kryptisk sted, men under Informationer om Lejre Brandvæsen, kan man under overskriften "Har du en hjemmeside?" læse, at det "...er ulovligt at kopiere, distribuere eller redigere i materiale, som er tilgængeligt her på siden, uden der foreligger en skriftlig tilladelse fra webmaster, denne tilladelse kan desuden kun gives af webmaster. Overskridelse af ovennævnte forhold vil medføre direkte politianmeldelse, med henlik på brudt copyright lov."

Derfor får du nu denne advarsel:

Red copyright.svgRespekter ophavsretten
Hej Mpjc. Bemærk venligst følgende:

Kopiering af ophavsretligt beskyttede værker uden forudgående tilladelse er ulovligt

Dette gælder både tekster og billeder fra andre hjemmesider – også selvom der ikke står noget om ophavsret på hjemmesiden.

Hvis du er den eneste ejer af materialet, så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside og indsend en erklæring for at gøre opmærksom på dette.
Hvis du ikke er ejer af materialet, skal du fjerne det og evt. skrive en ny tekst med det kopierede materiale som kilde.

Læs gerne politikken om ophavsret og om frie kilder.

Med venlig hilsen |EPO| 15. jun 2008, 16:08 (CEST)

Hej

Det skal gøres opmærksom på at jeg er webmaster på siden, og derfor har tilladelse til benytte mig af logoer mv.

Ligeledes kan det nævnes Roskilde Brandvæsen ikke længere bistår slukningen i Lejre Kommune fra 2008. http://www.lejrebrand.dk/default.php?page=forsatlejrebra (Skrev Mpjc (diskussion • bidrag) 18. jun 2008 kl. 19:41 (CET). Husk at signere dine indlæg.)

Det er meget muligt, at du har tilladelse til at benytte dig af logoer m.v., men jeg tvivler meget stærkt på, at du som webmaster har fået tilladelse til at udgive det pågældende materiale under en fri licens - jf. teksten i ovenstående advarsel.
Så vidt jeg kan læse i referatet af kommunalbestyrelsens møde den 26. maj, vil man fortsat lade Roskilde Brandvæsen stå for brandslukningen i Glim, Gøderup og Øm. Der er ikke angivet nogen tidshorisont for dette, men 1. januar 2009 virker som en sandsynlig mulighed. Jeg vil derfor præcisere teksten i artiklen til, hvad der kan læses i referatet. --|EPO| 21. jun 2008, 17:01 (CEST)

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på forslaget om at slette artiklen om Lejre Brandvæsen. Måske har du lyst til at bidrage til diskussionen. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 15. mar 2017, 10:31 (CET)