Brugerdiskussion:Murmansk

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hejsa og velkommen!

Vi bruger ikke at signere artiklerne. Hvis man ønsker at vide hvem der har skrevet hvad, kan man kigge i historikken. Til gengæld signerer vi diskussionsindlæg, for så er det nemmere at se hvem der mener hvad.

God skrivelyst, i øvrigt! --Palnatoke 1. nov 2005 kl. 11:53 (CET)

Hej,

Du har lagt billedet Billede:P1010023.JPG op på Wikipedia uden at angive en licens. Jeg vil spørge dig om du selv har taget billedet, og hvis du har om du vil frigive billedet under en fri licens. Hvis der ikke er angivet en licens vil billedet blive slettet efter et stykke tid. --Maitch 18. feb 2006 kl. 17:32 (CET)

Når/hvis licensforholdene kommer på plads, kan du måske beskære billedet lidt, så det grimme rør(?) i forgrunden bliver fjernet? - Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. feb 2006 kl. 17:35 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:22 (CET)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

Hej. Du har slettet teksten "indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Smørum Herred (Københavns Amt). " fra artiklen Herstedøster Sogn - men ikke angivet nogen grund til sletningen. Generelt er det en god ide at beskrive sine ændringer, og det er specielt praktisk når du sletter en eksisterende tekst der ikke bare er hærværk uden at sætte noget i stedet. --Jens Gyldenkærne Clausen 19. mar 2007 kl. 09:54 (CET)


(flyttet fra Brugerdiskussion:Jgc.gyros)

Tak for oplysningen ... det vidste jeg ikke man kunne.
Grunden til jeg slettede det om Smørum Herred var, at det ikke var rigtigt.
(skrev Murmansk) - Husk at signere indlæg!
Hej igen. Det er selvfølgelig helt fint at slette oplysninger der ikke er korrekte - bare husk at give det som forklaring i beskrivelsen.
Jeg har flyttet dit svar fra min brugerdiskussionsside til din - det er lettest at holde spørgsmål og svar/kommentarer på samme side. For at holde styr på hvem der skriver hvad på en diskussionsside er det dels vigtigt at huske at signere indlæg, og dels en god ide at bruge indrykning af afsnit (med kolon i starten af en linje). Se mere på Hjælp:Diskussionssider.
--Jens Gyldenkærne Clausen 20. mar 2007 kl. 10:20 (CET)