Spring til indhold

Brugerdiskussion:Nico

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Se arkiverede diskussioner  : Arkiv 1 november 2003 - marts 2006.


Omdirigering til The Simpsons

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Ip-bruger 193.236.57.105 har oprettet syv omdirigeringer til The Simpsons. I den forbindelse er indholdet på siderne blevet fjernet; se fx Dr. Nick Riviera. Jeg troede først, at indholdet fra artiklerne var blevet ført ind i artiklen om The Simpsons eller på artiklen Figurer i The Simpsons, men det er ikke tilfældet. Bør indholdet fra artiklerne ikke skrives ind i sidstnævnte artikel, når der oprettes omdirigeringer? Hilsen PHE77 (diskussion) 20. jan 2020, 20:35 (CET)

Tja, bumbum ... jeg har altid undret mig over at endeløse række af artikler om bipersoner i The Simpsons har fået lov at stå, sammenholdt med de stramme relevanskriterier der opretholdes i andre sammenhænge. Jeg undrer mig over hvofor du lige spørger mig, - fiktive personer er et af de felter jeg aldrig har beskæftiget mig med ;-) Hvis vi skal se overordnet på det har du nok ret, forudsat at der er en relevans. Som det er nu giver det bare et cirkellink som ingen har gavn af. - Nico (diskussion) 20. jan 2020, 22:27 (CET)
Jeg har tilføjet teksten til Figurer i The Simpsons, således at info om Dr. Nick ikke forsvinder. Mvh. Toxophilus (diskussion) 21. jan 2020, 07:35 (CET)
Jeg er enig i, at bipersonerne ikke lever op til relevanskriterierne og derfor burde indskrives i artiklen "Figurer i The Simpsons". Tak Toxophilus. Grunden til at jeg spørger dig er, at du patruljerede artiklen. Jeg har ikke undersøgt, hvem der har patruljeret de andre artikler med omdirigeringer, men jeg undrede mig blot over, at omdirigeringerne fra en ny ip-bruger uden videre blev godkendt. -- PHE77 (diskussion) 21. jan 2020, 11:47 (CET)
Grundet den manglende relevans synes jeg en redir var ok, menover så lige cirkellinket. Relevansen har også lidt at gøre med hvor meget opmærksomhed jeg giver en redigering når jeg patruljerer, og der ligger fiktive bipersoner ikke særlig højt. - Nico (diskussion) 21. jan 2020, 15:47 (CET)

Fejloprettede kategorier

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Du har oprettet Kategori:Vestlandets geografi og Kategori:Bjerge i Vestlandet. Jeg antager at navnene er skrivefejl for Vestland, og at de skal slettes igen, da vi ellers ikke kategoriserer efter landsdele i Norge. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 1. feb 2020, 15:59 (CET)

Ja, det kørte lige rundt mellem gamle og nye betegnelser, - de er slettet nu . Nico (diskussion) 1. feb 2020, 16:11 (CET)

Tilføjelse til artiklen om Hesteofringen

[rediger kildetekst]

Hej Nico, Merete her fra Wiki Labs Kultur. Villy Fink Isaksen efterspurgte mere indhold på artiklen om Bjørn Nørgaards Hesteofring her i 50-året for begivenheden. Jeg bad min kollega Birgitte Anderberg, der er seniorforsker indenfor dansk 60'er-70'erkunst, om at tilføje opdateret viden til artiklen. Hun har også justeret nogle faktuelle småting i den oprindelige korte tekst - bl.a. var det ikke en happening, men en såkaldt 'aktion'. Jeg ville blot lige give dig et praj om dette, da det så vidt jeg kan se var dig, der startede artiklen. Sig endelig til, hvis der er noegt - venlig hilsen MSanderhoff (diskussion) 14. feb 2020, 11:31 (CET)

Hej, tak for praj ;-) - det var nu en ip-bruger der startede artiklen, omend det kun var en enkelt uformateret linje. dejligt der kommer noget mere kød på. - Nico (diskussion) 14. feb 2020, 12:22 (CET)
Tusind tak for venligt svar og for at hjælpe med at berige artiklen med kilder samt fjerne POV-mærkatet - supergodt teamwork:)

Koordinater fra Wikidata

[rediger kildetekst]

Jeg kiggede på siden umiddelbart efter dig og der så kortet korrekt ud, så jeg tror det kan have handlet om at systemerne lige skulle have lidt tid til at opdatere. Jeg oplever ofte det samme som du lige gjorde. --Hjart (diskussion) 8. mar 2020, 09:54 (CET)

Hmm, mystisk, jeg har prøvet at rense cacheen men den viser stadig Nordfjordkortet her. - Nico (diskussion) 8. mar 2020, 09:58 (CET)
Jeg forstår det heller ikke, men tænker der må være en sekundær cache, der spiller ind her. --Hjart (diskussion) 8. mar 2020, 10:11 (CET)

Jesper Langballe

[rediger kildetekst]

Jeg har nomineret langballes foto på Commons til sletning, da det er uploadet uden bevis for at have CC licensen. Derfor synes jeg det giver mening at have linket i artikelen, da billedet (uploadet af en person som ikke har lavet andet end uploade dette billede) snart bliver slettet. Du kan endda se EXIF metadataen påstår at copyright tilhører Henrik Sørensen, som ikke er Ditte. --Ysangkok (diskussion) 11. mar 2020, 16:38 (CET)

OK, det havde jeg ikke lige set ;-/ - Nico (diskussion) 11. mar 2020, 17:05 (CET)

Samarbejde perhaps?

[rediger kildetekst]

Kære Nico. Selvom vi ofte er uenige om flere ting, så tænker jeg at det kunne være interessant at få dit take på dette. Giv gerne dit indspark hvis du finder det relevant, eller har nogle gode pointer der er værd at tage med. Eventuelt må du gerne gøre opmærksom på hvis der blot er nogle ting i det, du synes virker brugbart. Tøndemageren 18. mar 2020, 16:27 (CET)

Håber på uddybning

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg vil blot høre, om du ikke venligst vil uddybe denne kommentar angående mig? Tøndemageren 29. mar 2020, 18:10 (CEST)

Det står da meget klart, og Du må da være den nærmeste til at vide hvor mange diskussioner du har kørende, og du kan jo også se hvor meget tid andre bruger på dem. - Nico (diskussion) 29. mar 2020, 23:59 (CEST)
Nej, det står ikke klart. Derfor jeg spørger om du vil uddybe? For synes bestemt det var en meget mærkelig besked fra en administrator. Så håber da stadig du vil uddybe mere end to-tre sætninger. Tøndemageren 30. mar 2020, 07:44 (CEST)
Det siger jo lidt om klimaet på da.wiki at jeg ikke kan lade være med at opfatte ovenstående som en provokation der skal få mig til at skrive et eller andet du kan hænge mig op på. Jeg har i en periode forsøg at begrænse min kommunikation med dig, hvilket er svært med den aktivitet du lægger for dagen. Ang. min status som admin, er du velkommen til at åbne en anmodning om at fratage mig jobbet, - det er ikke nogen speciel fornøjelse for tiden, men så længe hardlinere har så stor indflydelse på da.wiki som det er tilfældet, holder jeg fast, og kæmper fortsat for at vi kan kalde det Den frie encyklopædi. - Nico (diskussion) 30. mar 2020, 10:02 (CEST)

Nico god pointe, jeg mener også, at man hver især må være den nærmeste til at vide hvor mange diskussioner man har gang i. --MGA73 (diskussion) 30. mar 2020, 15:14 (CEST)

Jeg kæmper nu også for den fri encyklopædi, og at vi kan kalde den det. Men når vi ser måde man griber det an på, så forskellige som vi gør (eksemplet er hele den her "inklusionisme/eksklusionisme"-ting som nogen har fokus på), så vil vi rende ind i udfordringer og det vil give mere debat. Det giver hverken du eller jeg mere ret til at bestemme hvordan den anden skal agere eller hvad vi skal bruge tiden på, og vi bliver nødt til at kunne arbejde sammen. Selvom MGA73 og jeg er uenige om mange ting, så er der også steder hvor vi kan arbejde sammen. Det finder vi også kun ud af gennem debat og diskussioner. Så det har jeg selvfølgelig tænkt mig at blive ved med at deltage i. Men jeg vil love at jeg vil gøre endnu mere end jeg gør nu, for at holde det i en ordentlig tone. Men jeg vil stadig forbeholde mig retten til at pointere problematisk adfærd (men skal nok tænke mere over hvordan jeg adresserer det).
Og jeg har intet behov for at anmode om du fratages tillidshvervet "administrator" - for jeg har stadig tillid til at du kan udføre hvervet godt. Tøndemageren 30. mar 2020, 16:24 (CEST)

Forkert sprogversion i oversættelsesskabelon

[rediger kildetekst]

Jeg har konstateret, at du refererer den engelske, hvor du vist har brugt den norske, i skabelonen på dine seneste oversættelser af Flemsøya og Lepsøya. Det bevirker, at den linker til noget lidt andet, end man kunne forvente. Druidsaki (diskussion) 12. apr 2020, 00:09 (CEST)

Ups ... det var en copypaste-fejl, det er nu rettet - tak for at være så vågen ;-) Nico (diskussion) 12. apr 2020, 09:44 (CEST)

Uberettiget fjernelse af hurtigslet

[rediger kildetekst]

Kan du forklare din fjernelse to gange af Hurtigslet på Michelle Creber? Der er ikke blevet bedt om at tage stilling til "notabilitet", men at det er crosswikispam, en substub. At sætningen er spammet til over 30 wikier gør den ikke bedre, at IP'en er blevet globalt blokeret tyder også på at det kun er på dawiki at crosswikispam påskønnes.

Dine redigeringsbeskrivelser:

  1. "exit hurtigslet, opslag findes på 30+ wikier"
  2. "exit hurtigslet - har iflg. en.wiki en omfattende karriere "

--Madglad (diskussion) 17. maj 2020, 12:57 (CEST)[svar]

Hvis der ikke er problem med relevans/notabilitet bør du ikke sætte hurtigslet på. Hvis du har et problem med den, bør du udbygge artiklen eller indlede en slettediskussion på basis af dit problem; - men hvis det ikke er relevans, hærværk eller vandalisme ved jeg ikke had det er. Kan man hurtigslette pga. substub? - Nico (diskussion) 17. maj 2020, 13:47 (CEST)[svar]
Nu gjaldt det for så vidt primært at det er crosswikispam. Men, ja, jeg mener for så vidt godt at man kan hurtigslette alene pga. substub. Wikipedia skal være en samling af artikler, ikke af løstrevne enkeltsætninger. Men jeg synes slet ikke at du forholder sig til crosswikispam-dimensionen? Det gør man åbenbart ude i verden siden at IP'en blev globalt blokeret. --Madglad (diskussion) 17. maj 2020, 14:37 (CEST)[svar]
...men man har ikke slettet artiklerne. Der er vel ikke noget regelbrud ved at oprette artikler på flere wikier? Spam fordrer vel i wikisammenhæng at der er tale om at artiklen skal være uden relevans, men det er der jo ikke tale om her, - hun er krediteret for 33 film, og meget andet. Så er vi tilbage ved om man kan hurtigslette alene pga. substub. Det mener jeg ikke man kan, hurtigsletning er et af administratorernes kraftigste redskaber, og det skal bruges med varsomhed. - Nico (diskussion) 17. maj 2020, 15:36 (CEST)[svar]

3 botanikartikler med taksobokse

[rediger kildetekst]

Hej Nico,

Jeg faldt lige over at taksoboksene på Smalbladet hareøre, Strandgåsefod og Strandfirling egentlig er udfyldt ret forskelligt - ikke at det derved adskiller sig fra resten af vores plante-art artikler. Det generer mig dog at der ikke er links til familie, orden og klasse for det synes jeg da vi plejer at have. Er der i øvrigt en standard for det - evt. en ny standard som jeg ikke kender? Normalt ville man da have Nellikeordenen i stedet for bare Nellikeordenen, men man kunne jo godt argumentere for at det var noget som taksoboksen skulle sørge for.

--Honymand (diskussion) 2. jun 2020, 22:16 (CEST)

Hej, jeg er helt ny på taksoboksene. Jeg kigger lige på dem igen. - Nico (diskussion) 2. jun 2020, 22:19 (CEST)
@Honymand Det blev vist vedtaget at plantenavne skulle være uden bindestreg men jeg husker ikke o det også gælder familier og ordener.- Nico (diskussion) 2. jun 2020, 22:26 (CEST)
  1. Se evt. Strudsvinge (art) for inspiration, der dog ikke lige har bevaringsstatus, nok fordi den er DD (ingen data)
  2. Du har helt ret ang. plantenavne - derfor skrev jeg også Nellikeordenen og ikke Nellike-ordenen. Artiklen hedder dog Nellike-ordenen, nok et udtryk for det sædvanlige problem med den slags vedtagelser at arbejdet med at ændre fra en standard til en anden er omfattende og måske ofte ikke helt klart, som du skriver var det måske ikke helt klart om det også omfattede højere taksa.
--Honymand (diskussion) 2. jun 2020, 22:31 (CEST)
... Måske var det kun artsnavne der er blevet opdateret, men ikke familier og ordener? -
Det er i alle fald et kuriøst emne. Jeg var lige inde på https://allearter.dk/ for at søge på "engnellikerod" men fik så kun hit på "engnellikerodfjermøl" som jeg måske godt syntes kunne have brugt en bindestreg. Men for at finde planten måtte jeg søge på eng-nellikerod, der, som jeg har forstået det, nu er den officielle danske stavemåde. Imidlertid er det jo ligegyldigt - det er en grundlæggende designfejl i mediawiki softwaren at en artikel ikke kan have flere ligestillede navne. Alle artikler burde have lange numre som navn og kun redirects - det ville også spare den evindelige diskussion om Holland og Nederlandene. Men sådan er der så meget.
--Honymand (diskussion) 2. jun 2020, 22:43 (CEST)

Økokritik - økofeminisme

[rediger kildetekst]

Hej Nico, du har nok ret i at økofeminisme ikke automatisk har noget at gøre med naturens rolle i litteraturen. Som jeg har forstået økofeminisme handler det om hvordan køn og økologi er forbundet, og hvordan de begge ofte bliver undertrykt og udnyttet. I forhold til litteraturspørgsmålet skriver den engelske wikipedia: 'Ecofeminist analysis explores the connections between women and nature in culture, religion, literature and iconography, and addresses the parallels between the oppression of nature and the oppression of women.' og "Interpretations of ecofeminism and how it might be applied to social thought include ecofeminist art, social justice and political philosophy, religion, contemporary feminism, and poetry". I Ecocriticism af Greg Garrarg bliver 'ecofeminism' nævnt under 'positions'(s. 26 - 31, 2. udgave)- det er altså en bog som handler om økokritikken og dens udvikling. Jeg synes at disse eksepler viser, at man godt kan lave en sammenkobling af de to retninger. Amanda Andersen (diskussion) 23. jun 2020, 23:26 (CEST)

- jeg har omskrevet sætningen en lille smule nu. Amanda Andersen (diskussion) 23. jun 2020, 23:35 (CEST)

ok, det er så en (niche)isme jeg aldrig har hørt om i den lange række af kombinationer og fraktioner i filosofi og politik. Jeg er lidt på usikker grund her, men har dog stadig svært ved i det foreliggende at se sammenhængen mellem Økofeminismen og naturens rolle i litteraturen som iflg. artiklen er grundlaget for økokritik og finder det engelske eksempel lidt tyndt til en sammenkædning. - Nico (diskussion) 24. jun 2020, 00:02 (CEST)

See Diskussion:Orla Villekjær#Copied text.

For me, writing in Danish is an adventure :-)

--Ulamm (diskussion) 5. jul 2020, 23:17 (CEST)

OK, I gave it a try, se it now ;-) - Nico (diskussion) 5. jul 2020, 23:50 (CEST)

Dansk tilbagetrækning fra EU

[rediger kildetekst]

Kender du en bruger, der kan forbedre dette? Wname1 (diskussion) 22. jul 2020, 20:37 (CEST)

Det må handle om denne artikel: Dansk tilbagetrækning fra EU. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 22. jul 2020, 21:03 (CEST)
@Wname1: Det virker som om du har en bestemt agenda og ikke har lyttet ret meget til de forskellige råd der blev givet på Hjælp:Nybegynderforum#Dansk_tilbagetrækning_fra_EU_på_dansk--Honymand (diskussion) 22. jul 2020, 21:36 (CEST)

Jeg har svaret på Diskussion:Dansk tilbagetrækning fra EU. - Nico (diskussion) 23. jul 2020, 09:25 (CEST)


Bruger:Nopelfkeosdo

[rediger kildetekst]

Én (1) uge? Maunus (diskussion) 3. aug 2020, 07:54 (CEST)

Så ser vi om han har glemt det, ellers må vi skride hårdere ind. Måske andre skærper det, så protesterer jeg ikke, ville blot stoppe ham nu. - Nico (diskussion) 3. aug 2020, 08:01 (CEST)
Det der burde være permanent med det samme. Og du burde revdel'e alle hans revisioner. Det er ikke hærværk, det er chikane og outing og en konto ed det som eneste formål.Maunus (diskussion) 3. aug 2020, 11:40 (CEST)
Højest sandsynligt er det desværre en gammel kending, der viser sig frem igen. Vedkommende her lavede sokkedukker, og opførslen er næsten megen til Bruger:David ngoviets utilstedelige opførsel. Jeg havde ellers håbet på, at han er blevet mere moden, men det ser tilsyneladende ikke sådan ud, næsten 3 år efter sin voldsomme chikane, som blandt andet skete på min 17-års fødselsdag. Et forsinket tak for gaven, David ;-) (ironi kan forekomme). Mvh Zelrin (DiskussionBidrag) 3. aug 2020, 11:44 (CEST)

Jimmie Moore

[rediger kildetekst]

Jeg får nok brug for lidt hjælpe (og tålmodighed) vedr. en artikel ang. Jimmie Moore, jeg håber du evt. lige vil hjælpe hvis jeg har misforstået noget, men har prøvet at gøre hvad du skrev til mig vedr. CR loven.

Mvh. B2

Hej B2, Ophavsret handler om at alle tekster som udgangspunkt er underlagt ophavsret, med mindre de er så gamle at ophavsretten er udløbet (70 år efter skribentens død), elle at ophavsretsindehaveren har frigivet den under en fri licens, typisk Creative Commons. Du kan læse mere her. Ang . Jimmi Moore, kan jeg se andre har været behjælpelige. mvh. Nico (diskussion) 22. aug 2020, 23:46 (CEST)

Frederiksberg

[rediger kildetekst]

Efter hvilken definition mener du at Frederiksberg er en by? Diskussionssiden har et afsnit "Frederiksberg er en bydel i Storkøbenhavn", hvor du kan diskutere dette. --Madglad (diskussion) 2. sep 2020, 10:38 (CEST)

Har ikke skrevet noget om Frederiksberg, ... det er vist ikke normalt at patruljeringer skal begrundes. - Nico (diskussion) 2. sep 2020, 11:00 (CEST)

Stor tak for hjælp med første side oprettelse

[rediger kildetekst]

Hej Nico,

Ville bare lige sige dig stor tak for at tilføje info box m.m. til min første side oprettelse. Det ser så meget bedre og pro ud nu :)

Mvh Ulrich P. Nielsen

Selvtak, - du skal bare spørge, hvis der er noget jeg kan hjælpe med. - Nico (diskussion) 14. sep 2020, 18:07 (CEST)

We sent you an e-mail

[rediger kildetekst]

Hello Nico,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskussion) 25. sep 2020, 20:48 (CEST)

Infoboks i filmartikler

[rediger kildetekst]

Hej. Grunden til, at jeg ikke udfylder infoboks i bot-oprettet filmartikler, er at jeg vil indsætte de oplysninger via Wikidata. Så filmlængde og genre vil på et senere tidspunkt komme på, så du behøver ikke at tilføje dem andet i Wikidata. Derudover kan jeg se, at du tilføje længde på film i brødtekst. Er det en god ide?. --Steen Th (diskussion) 15. okt 2020, 16:06 (CEST)

Ok til det første, og hvorfor ikke? til det andet, ... men hvis du ikke vil ha' vi rører ved dem, må du jo skrive {{i brug}} på dem. - Nico (diskussion) 15. okt 2020, 17:04 (CEST)

Du har skrevet en advarsel til mig

[rediger kildetekst]

Hej Nico,

Du har skrevet en advarsel til mig at jeg skal holde op med at vandalisere sider. Jeg vil blive glad hvis du vil uddybe hvad det er du mener jeg har gjort. Jeg ændrer meget lidt, for det meste helt åbenlyse småfejl. Det sidste jeg har ændret er en stavefejl som jeg rettede d. 10/9.

Venlig hilsen Kristian (129.194.231.5)

Beklager, det var en fejl, den er slettet igen. Jeg kom til at adressere den til dig, som den den var gendannet til, i stedet for hærværksmanden (128.0.73.62). - Nico (diskussion) 28. okt 2020, 16:33 (CET)

Glædelig Jul

[rediger kildetekst]
Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår Julehilsner fra -- Zoizit (diskussion) 21. dec 2020, 15:21 (CET)
Tak skal du ha', og glædelig jul og godt nytår til dig og dine også :-) - Nico (diskussion) 21. dec 2020, 15:45 (CET)

Flytter diskussion til Diskussion:Christian Giørtz. Den slags diskussioner hører hjemme på den enkelte artikels diskussionsside. Nico (diskussion) 30. dec 2020, 11:31 (CET)

gammelt foto

[rediger kildetekst]

Kan du tjekke licens med mere på dette gamle foto og evt. rette det til: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Billede_1_vilhelm_lundstroem_paa_kunstnernes_efteraarsudstilling_1918.jpg venlig hilsen og godt nytår --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. jan 2021, 18:47 (CET)

Hej Villy, og godt nytår til dig også. Det er vel bare {{PD-Denmark}}. Når fotografen er ukendt gælder 70-års reglen fra billedets datering. Men den du har sat på dækker vel ligeså godt, så jeg ser ingen grund til at ændre den. - Nico (diskussion) 6. jan 2021, 22:28 (CET)
Tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. jan 2021, 22:38 (CET)

Fødested for Knud Merrild

[rediger kildetekst]

I følge kid er Knud Merrild født i Tjæreby, Ødum se https://www.kulturarv.dk/kid/VisKunstner.do?kunstnerId=9377 men hvor er det jeg har fundet her https://www.askart.com/artist/Knud_Merrild/8874/Knud_Merrild.aspx at det er i Jylland. Kan du hjælpe, jeg skulle indtaste data i wikidata, men kunne ikke finde det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. jan 2021, 19:59 (CET)

Hej Villy, jeg kan desværre ikke finde nogen sammenhæng mellem Tjæreby og Ødum. - Nico (diskussion) 16. jan 2021, 22:23 (CET)
Nej - det kunne jeg heller ikke - men tak. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. jan 2021, 22:58 (CET)
Ifølge kirkebogen for Ødum Sogn i det nuværende Favrskov Kommune blev der født en dreng Knud Merrild Nielsen i Selling By i sognet 10. maj 1894. Mon ikke det er den person I taler om? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2021, 18:04 (CET)
PS. Forældrenes navne og erhverv i kirkebogen også stemmer overens med Weilbachs oplysninger. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2021, 18:18 (CET)
Tak! - fremragende. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. jan 2021, 18:25 (CET)
Nu tilføjet på wikidata: https://www.wikidata.org/wiki/Q20891815 --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. jan 2021, 18:33 (CET)
Du havde tilføjet linket til den skannede kirkebogsside som en kvalifikator i stedet for som kilde. Jeg har rettet det. Jeg tilføjede også fødsels- og dødsdatoer med foretrukken rang da jeg alligevel var på siden (tidligere var kun fødsels- og dødsår angivet). --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 17. jan 2021, 18:55 (CET)

Spørgsmål vedr. redigering

[rediger kildetekst]

Hvad er årsagen til denne redigering? Økonom (diskussion) 24. jan 2021, 10:15 (CET)

Beklager, det var et fejltryk i patruljeringen, - jeg glædede mig netop over at du havde fjernet de tynde BT-historier. - Nico (diskussion) 24. jan 2021, 10:20 (CET)
Fint nok - Økonom (diskussion) 24. jan 2021, 10:25 (CET)

Skovstar / ISBN

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Du har rulle min rettelse af ISBN tilbage - hvorfor? Jeg har kun tilføjet {{ISBN}} for at kunne validere, at den nu er korrekt. For der var en fejl i ISBN, som skulle rettes. --Steen Th (diskussion) 24. jan 2021, 12:00 (CET)

Jeg har nu rettet det tilbage nummeret var også forkert første ciffer er ikke nul men ni. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. jan 2021, 12:39 (CET)
Jeg ved ikke om det er mig eller min mus det er galt med i dag, - både denne og den ovenstående har været utilsigtede, og uden at jeg har set det før jeg blev gjort opmærksom på det. Beklager igen - Nico (diskussion) 24. jan 2021, 12:50 (CET)
Nederst på speciel:Indstillinger#mw-prefsection-rendering kan du aktivere en funktion, der gør, at den beder dig bekræfte en tilbagerulning.
- Sarrus (db) d. 24. jan 2021, 13:02 (CET)
God ide Sarrus, den prøver jeg - tak for tippet :-) Begge artikler er nogle jeg lige har siddet lidt med, så det tyder på at min finger er blevet lidt for tung mens jeg har overvejet et eller andet. - Nico (diskussion) 24. jan 2021, 15:20 (CET)
I følge bibliotek.dk er ISBN nummeret forkert se https://bibliotek.dk/da/search/work?search_block_form=+Atlas+Flora+Danica+bind+3&select_material_type=bibdk_frontpage&op=S%C3%B8g&year_op=%2522year_eq%2522&year_value=&form_build_id=form-KZhtpUIMgLu-huXfzQUJVnHtXyY0oNRP5q_QkPfqtQs&form_id=search_block_form&sort=rank_frequency&page_id=bibdk_frontpage#content første ciffer er 9 og ikke nul, 0. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. jan 2021, 15:51 (CET)

Åtte Bjerge mm

[rediger kildetekst]

Kan man lokke dig til at starte en artikel om commons:Category:Åtte Bjerge? Jeg er åbenbart ikke så god til at tage mig sammen til det. Se også de:Feuersteinschwert von Åtte Bjerge. --Hjart (diskussion) 13. mar 2021, 07:54 (CET)

Jeg kigger på det, der er en fredning så der er tilgængelig tekst på fredninger.dk- Nico (diskussion) 13. mar 2021, 09:42 (CET)
Det blev fornemt. Takker. --Hjart (diskussion) 13. mar 2021, 19:19 (CET)

Biker-Jens

[rediger kildetekst]

God eftermiddag Nico,

Tænkte om du kunne være mig behjælpelig med at nominere Biker-Jens som ugens artikel. Må være ærlig og erkende at jeg ikke helt ved hvordan man nominere en side som ugens artikel? Med venlig hilsen Pelle Hansen 13. mar 2021, 14:45 (CET)

Hej Pelle Hansen, Godt at se at du er gået i gang igen. Jeg ved ikke mere om nomineringer, end du kan læse her: Wikipedia:Ugens artikel/Nomineringer. - Nico (diskussion) 13. mar 2021, 18:12 (CET)
Jeg har gjort det for dig - du kan jo passende gå ind og stemme på artiklen, Pelle. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 13. mar 2021, 23:41 (CET)

Boest Krat

[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke gennemskue om Boest Krat skal have en artikel. Hvad mener du? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. mar 2021, 14:54 (CET)

Tja, hvis der er noget at fortælle, men jeg kan ikke finde andet end Boest Krat højene på Google. - Nico (diskussion) 14. mar 2021, 15:37 (CET)
Ok - jeg dropper det, den ville sikkert også blive meget kort. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. mar 2021, 16:42 (CET)

Cross wiki vandal

[rediger kildetekst]

Hi, sorry, I don't speak your language. I'm a rollbacker on itwiki. I saw you already reverted some changes on Sidekick (2010 animeret TV-serie). Please consider reverting or checking all contributions by Speciel:Bidrag/2600:1700:3720:3770:0:0:0:0/64 and Speciel:Bidrag/2600:1700:7430:79C0:0:0:0:0/64 (and there are probably more) or report this in the appropriate patrolling or animation wiki project, if you have any. They are made by a cross wiki vandal. Have a good day.

Automated translation following:
Hej, undskyld, jeg taler ikke dit sprog. Jeg er rollbacker på itwiki. Jeg så, at du allerede har tilbageført nogle ændringer på Sidekick (2010 animeret TV-serie). Overvej at tilbagekalde eller kontrollere alle bidrag af Speciel:Bidrag/2600:1700:3720:3770:0:0:0:0/64 og Speciel:Bidrag/2600:1700:7430:79C0:0:0:0:0/64 (og der er sandsynligvis flere), eller rapporter dette i det relevante patruljerings- eller animationswiki-projekt, hvis du har nogen. De er lavet af en vandal på tværs af wiki. Hav en god dag. Titore (diskussion) 17. mar 2021, 12:07 (CET)

Thanks for let me know; I had sent your message to Wikipedia-diskussion:Patruljanter#Cross-Wiki spam? to hear what the other users will say abot it. - Nico (diskussion) 17. mar 2021, 23:35 (CET)

Johan Mangelsen Voigt. Daughter? Why is there no right to add

[rediger kildetekst]

Good afternoon, Niko. 1. Deleted Engelke's daughter Charlotte Voigt, you contradict many Wikipedia pages that mention children. Submit a document substantiating your right? 2. I am a descendant of Johan Mangelsen Voigt, his daughter left for Russia. And I have all the documents proving kinship with him and with her. I'm interested in, is he your ancestor? Do you have documents confirming relationship? 3. Can you provide a link to the document that I do not have permission to edit my ancestor? 4. It follows that I have every right to edit the page as its descendant. Or don't you?(Skrev Игорь Федоров 1900 (diskussion • bidrag) 31. maj 2021, 15:30. Husk at signere dine indlæg.)

On Wikipedia:Hvad_Wikipedia_ikke_er#Hvad_Wikipedia-artikler_ikke_er point 17 says: It is not A genealogical or biographical reference book. On Wikipedia:Selvbiografier is says: On Wikipedia, the term autobiography covers both articles that a user has written about themselves and topics that the user has a close relationship with and may have an interest in promoting. Such articles are generally undesirable as they do not live up to Wikipedia's fundamental requirements of independence and neutrality. - Nico (diskussion) 31. maj 2021, 15:47 (CEST)[svar]

Gamme koordinatformat

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg kan i se i Kategori:Sider der anvender forældet koordinatformat at du har brugt den gamle måde at angive koordinater i {{Infoboks by}}. Det er jeg ikke specielt glad for, da det er noget som skal ryddes op i. Så jeg har besluttet afvikle koden det gamle format fra infoboksen, så det ikke bliver brugt igen til nye artikler. Jeg vil gerne overlade jobbet med at ryddet op her... --Steen Th (diskussion) 15. jul 2021, 08:58 (CEST)

Øhm... er det min 10 år gamle og glemte Bruger:Nico/Sandkasse2 du mener? ... så er den nu slettet. Eller hvad handler det om? - Nico (diskussion) 15. jul 2021, 15:42 (CEST)

UNDP Denmark

[rediger kildetekst]

Hello,

I am from the UNDP Danish office. You have just told me that we cannot add external links, only footnotes -which is now noted. Can you perhaps help out with changing the title from UNDP to FN’s Udviklingsprogram – UNDP. - (Skrev RH0206 (diskussion • bidrag) 4. aug 2021, 10:54‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Yes, that will be good - i'll do that. -Nico (diskussion) 4. aug 2021, 11:19 (CEST)

Université Paris-Nanterre

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg håber du har det godt. Kan jeg bede om din pleje af varen: Université Paris-Nanterre. Jeg rettede den første sætning, så kan jeg ikke se, hvor der er et problem. Mange tak. Hav en god aften.--2A01:CB06:805F:7C0:3DC0:3A6E:BD9F:3374 2. sep 2021, 17:13 (CEST)

Katrinebjergskolen og coord wd

[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan se du har erstattet {{coord wd}} med {{coord}} i Katrinebjergskolen. Der var kun en reelt fejl, at display-parameteren viser både i titel og inline - min fejl. Men hvorfor angive koordinater i artiklen, når de også er på Wikidata. For det givet dobbelt arbejde med at vedligeholde det. Og jeg har set i andre artikler, hvor koordinater mangler, at du angiver det i artiklen istedet for det bedste sted, som er Wikidata. --Steen Th (diskussion) 24. sep 2021, 16:40 (CEST)

Jeg er ikke så meget hjemme på WD, og har aldrig fundet ud af hvordan man indsætter coordinater. En vejledning eller et link vil være velkommen. - Nico (diskussion) 24. sep 2021, 16:48 (CEST)
... tror lige jeg fandt ud af det på Pinds Cafe https://www.wikidata.org/wiki/Q12331890 ok? - Nico (diskussion) 24. sep 2021, 16:58 (CEST)
Fint. Indsættelse af koordinater i Wikidata er nemmere end i artiklen... --Steen Th (diskussion) 24. sep 2021, 17:01 (CEST)
En ting mere. Jeg kan se du ændre {{coord wd}} til {{coord wd|type:landmark_region:DK|display=title}} fx på Hyldespjældet. Display parameter er som udgangspunkt title, region:DK hentes fra Wikidata's land (P17) efter hvad land det er og type:landmarc er den som vises, hvis der ikke sat noget. Det er kun når type er andet end lamdmarc, at det bør rettes til. Så reelt gør du det, som skabelonen allerede gør. --Steen Th (diskussion) 26. sep 2021, 21:22 (CEST)
Ok, - det er ikke sådan lige at gennemskue ;-) ... men display=title er stadig nødvendigt? {{Coord wd}} vises ikke uden. - Nico (diskussion) 26. sep 2021, 22:16 (CEST)
Skabelonen {{Coord wd}} er designet til at vises koordinater uden at man skal gøre noget anden end at sætte koordinaterne i Wikidata. Dvs display parameter er ikke nødvendig, når skabelon står alene som angivelse af at koordinater mangler. Det er kun i en infoboks med parameter coordinates hvor display parameter skal sættes til ti eller title,inline. --Steen Th (diskussion) 26. sep 2021, 22:28 (CEST)
Det pudsige er, at man skal ind og gemme artiklen for at aktivere indsættelsen i wd, eller er der bare en forsinkelse på? - Nico (diskussion) 26. sep 2021, 22:43 (CEST)
Der er en forsinkelse på. Ændringer i Wikidata bliver sat i kø, når det sendes til de wiki'er, som bruge Wikidata, Det er ikke at de maskiner, som kører Wiki'erne, kan følge med i samme takt som Wikidata ændres. Også ændringer i skabeloner bliver sat i kø. Der har jeg set at nogle store ændringer først slåer igennem på alle berørte artikler efter 2-3 dage... Men normalt er ændring i Wikidata slået igennem i løbet af nogle minutter. --Steen Th (diskussion) 26. sep 2021, 23:04 (CEST)
Jeg ser ofte når jeg kører søgninger på WD, at ændringer jeg har lavet i WD, først slår igennem efter måske 1 times tid eller lignende. Det er meget forskelligt hvor lang tid det tager og afhænger formentlig af hvor meget systemet på det givne tidspunkt på den ene eller anden måde er belastet.--Hjart (diskussion) 27. sep 2021, 16:26 (CEST)

Artikel om Sergei Sviatchenko

[rediger kildetekst]

Hej Nico, jeg er nybegynder på wiki og forstår de forbehold, du anfører angående min redigering af artiklen om Sviatchenko. Jeg har nu slettet en del og rettet i teksten for at gøre den wiki-relevant og dermed så sagligt-objektiv som muligt. Er der fortsat forbehold fra din side og i givet fald, kan du så antyde i hvilken retning? Bedste hilsen.--Hune Jacobsen (diskussion) 8. okt 2021, 17:02 (CEST)

Hej, - Det er ikke mig der er kommet med indvendinger, men en IP-bruger (7. okt 2021, 18:18‎ 80.62.116.76). Jeg synes det er en interessant artikel, men jeg kan se at neutraliteten har været diskuteret før ( i 2014, se historikken). Jeg har to indvendinger, men det er mere formen (jeg ved ikke om det kommer fra dine redigeringer eller det er noget ældre): Overskrifter skrives med koden == Overskrift==, og ikke som det er nu med =='''Overskrift'''==, det giver et bedre grafisk indtryk. Det andet er at der er links til engelsk Wikipedia i teksten, - der er normen at de indsættes som almindeligt link, der så bliver rødt/inaktivt; - det står så som en opfordring til andre om at oprette artiklen, det er sådan wikipedia udvikler sig på. Ang. skabelonerne, kan du bringe det op på artiklens diskussionsside. - mvh. Nico (diskussion) 8. okt 2021, 17:20 (CEST)
PS: links til en.wiki kan også indsættes som jeg gjorde med Zerkalo i artiklen om Sergei Sviatchenko: {{illsup|en|Zerkalo| Mirror_(1975_film)}} som giver: Zerkalo (en) . - Nico (diskussion) 8. okt 2021, 17:30 (CEST)
Hej. Tak for det. Kan du måske hjælpe mig med en anden ting: artiklen er blevet væsentligt redigeret i forhold til den tekst, der blev gjort indsigelse imod, så siden nu fremstår legitim. Men det oprindelige "advarselssymbol" står fortsat ved artiklen. Hvem, hvordan fjernes denne indsigelses-boks? Eller kan enhver blot gøre indsigelse og indsætte en indsigelse? Hune Jacobsen (diskussion) 10. okt 2021, 15:33 (CEST)
Da det er ret nye skabeloner skal du nok bringe det op på diskussionssiden, (evt. kan du kan skrive på IP-brugerens diskussionsside, og spørge til hans begrundelse for skabelonerne). Det ville nok hjælpe den lettere igennem hvis der var indsat kilder i introduktionen (den eneste der er fører til en død side). En gennemgang af referencerne generelt vil også hjælpe. Der er ingen faste regler for hvornår man kan fjerne sådanne skabeloner, og jeg synes du er nået langt med dine redigeringer. Nogen fjerner dem bare og i bedste fald giver de en begrundelse i redigeringsbeskrivelsen. - Nico (diskussion) 10. okt 2021, 15:59 (CEST)
Tak, fordi du lige gider hjælpe mig lidt i gang. Hvordan kan jeg se, at det er bruger (80.62.116.76), der har indsat en skabelon (så jeg kan rette henvendelse til vedkommende og forhåbentlig få vedkommende til at "godkende" tekstens nuværende udtryk og fjerne sin indsigelse)?
Skabelonen er indsat før de senere redigeringer, så det miskrediterer den nuværende artikel og opfordrer til at omskrive. Det er vel ikke fair. Jeg troede, at du som administrator kunne slette en unfair skabelon??? Når du skriver, at "nogen fjerner den bare", hvordan fungerer det så? Altså hvem og hvordan? Hune Jacobsen (diskussion) 11. okt 2021, 12:29 (CEST)
Hej Nico, nu fik jeg læst mig ind på området (skabeloner), og det ser ud til, at jeg har løst problemet. Men du skal i hvert fald have tak for hjælpen undervejs. Hune Jacobsen (diskussion) 11. okt 2021, 13:27 (CEST)
Du kan se hvem der har lavet hvad i en artikel, ved at gå ind i historikken, og sammenligne de forskellige versioner. At fjerne skabeloner er ikke en speciel administratoropgave, så det er fint som du har gjort det, efter at have forholdt dig til det. - Nico (diskussion) 11. okt 2021, 15:26 (CEST)

Artikel om Sergei Sviatchenko

[rediger kildetekst]

Hej Nico, kan du hjælpe mig med en redigeringsting. Inde i infoboksen om Sergei Sviatchenko vil jeg gerne have, at der skal stå: Priser: International Yellow Pencil Award 2007/London (D&AD)

Altså der skal IKKE stå "Nomineringer og priser", som der står nu (for det ikke en nominering, der er tale om). Der skal kun stå PRISER og så fakta om det. Jeg har prøvet, men jeg kan ikke finde ud af det. Hilsen hune.jacobsen

Hej Nico, kan du mon hjælpe mig med et teknisk problem. Jeg kan kun finde ud af at lægge billeder op, så de bliver placeret til højre på siden. Jeg vil gerne have billederne sat op pænere og mere varieret f.eks. som et galleri, så billederne følger pænt og nydeligt efter hinanden. Ved du, hvordan man gør det? Hilsen HuneJacobsen

Hej, har svaret på Hjælp:Nybegynderforum#Hjælpepanel-spørgsmål_på_Sergei_Sviatchenko_(26._okt._2021,_14:23)

Translitteration fra græsk

[rediger kildetekst]

Tak for de mange artikler om græsk geografi. Men har du overvejet hvordan de græske navne bedst translittereres til dansk? Wikipedias hjælpeside Hjælp:Translitteration har desværre intet om græsk. Den Store Danske har en translitterationstabel på https://denstoredanske.lex.dk/det_gr%C3%A6ske_alfabet, men med valgmuligheder flere steder uden nærmere forklaring. Et problem kan være det græske bogstav fi (Φ, φ) som ofte er translittereret til "ph" i engelske artikler (se også en:Romanization of Greek), men hvor man ifølge DSD bruger "f" på dansk. Således skal bynavnet Φίλιπποι nok være Filippi på dansk i stedet for Philippi som på engelsk. Men med forbehold for at græsk sprog er uden for mit vidensområde. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. nov. 2021, 12:56 (CET)[svar]

Tak for indspark, - jeg prøver at kigge på det. - Nico (diskussion) 14. nov. 2021, 13:33 (CET)[svar]

Kategorier for Makedonien/Nordmakedonien

[rediger kildetekst]

Hej. Jeg er ikke glad for at du dobbeltopretter kategorier for det samme... Du skal flytte istedet for at oprette nye kategorier... for at opdateret Wikidata og historik kommer med. Jeg kan set det er tilfælge på:

Der kommer et datadump på mandag - der vil gerne have der er rykke helt op efter din flytning.... Og tjek om sorteringsnøgler og kategori er flyttet med på det nye.... Ellers er bedre at få en bot-kørsel til at klare det.... --Steen Th (diskussion) 18. dec. 2021, 01:21 (CET)[svar]

OK, jeg var i tvivl om flytning af kategorier virkede, og nåede frem til denne løsning var den gængse. Jeg retter. - Nico (diskussion) 18. dec. 2021, 09:56 (CET)[svar]
... men tror du ikke vi skal beholde Kategori:Makedoniens historie, - den handler primært om tiden før Nordmakedonien? - Nico (diskussion) 18. dec. 2021, 10:12 (CET)[svar]
Du skal have en flytning uden at efterlade en omstilling og derefter flytte siderne i det gamle navn til det nye.. Hvis du har flytte med efterladt omstilling, så skal den slettes. Jeg kan se du har flyttet, hvor der er en omstilling af kategorien...
Jeg kan følge med Kategori:Makedoniens historie. Men så skal der være en særskilt hierarki for det historiske Makedonien. --Steen Th (diskussion) 18. dec. 2021, 10:19 (CET)[svar]
huh - Så skal underkategorierne flyttes først? ...det er så et større projekt; man er ikke særlig godt hjulpet af hjælpesiden. - Nico (diskussion) 18. dec. 2021, 10:28 (CET)[svar]
Vejledninger er ret kortfattet: Hjælp:Flytning#Flytning af en kategori. Men der er også en råd om at det er god ide at køre med en bot, som tager hensyn til alt omkring en flytning af en kategori. --Steen Th (diskussion) 18. dec. 2021, 12:15 (CET)[svar]
Jeg kiggede i Hjælp:Kategorier, hvor der ikke stod noget; - har nu lavet et link der fra til Hjælp:Flytning. Ang. botning, tror jeg (uden at vide ret meget om det) at de mange små kategorier er lettere at rette manuelt, end at definere et botjob (?). Nico (diskussion) 18. dec. 2021, 15:41 (CET)[svar]
Jeg sætter en bot-job hurtig op, da det kun ændringen af fra og til fra gang til gang. Jeg har en oversigt på Bruger:Steenth/sandkasse/diverse#Fra Kategori:Makedonien til Kategori:Nordmakedonien --Steen Th (diskussion) 18. dec. 2021, 16:08 (CET)[svar]
Ok, jeg holder her så. Ang. Kategori:Makedoniens historie hvad så med at oprette en kategori:Balkans historie? ... tygger lidt på det. Nico (diskussion) 18. dec. 2021, 16:23 (CET)[svar]

Glædelig jul!

[rediger kildetekst]

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 Zoizit (diskussion) 23. dec. 2021, 21:55 (CET)[svar]

Tak og i lige måde :-)- Nico (diskussion) 23. dec. 2021, 23:22 (CET)[svar]

Flere navne som forfatter

[rediger kildetekst]

Jeg kan se du rydder op i Kategori:Sider med kildeangivelser med ikke-understøttede parametre. Men jeg kan se at du sammenskriver first, last og coauthors sammen, så ændre til et andet problem, som lander i Kategori:CS1-vedligeholdelse: Flere navne: authors list. Det er en halv gennemført oprydning.. Det er bedre at opdele coauthors i flere first# og last#. --Steen Th (diskussion) 31. dec. 2021, 10:31 (CET)[svar]

... måske bedre, men også noget mere arbejdskrævende, - hvor vigtigt er det? - Nico (diskussion) 31. dec. 2021, 10:35 (CET)[svar]
Hvis vi kun ville nøjes med at omdøbe coauthors til author, så kunne jeg har gjort med bot i løbet af ingen tid. Formålet er også at få ryddet op. Jeg taget en del med nogle bot-kørsler netop få ryddet så mange af de nemme væk. Og her mangler jeg mange af dem, hvor der er mange forfattere. Og så er dem, som er meget uregelmæssigt... som ikke kan klares en bot. --Steen Th (diskussion) 31. dec. 2021, 10:49 (CET)[svar]

How we will see unregistered users

[rediger kildetekst]

Hi!

You get this message because you are an admin on a Wikimedia wiki.

When someone edits a Wikimedia wiki without being logged in today, we show their IP address. As you may already know, we will not be able to do this in the future. This is a decision by the Wikimedia Foundation Legal department, because norms and regulations for privacy online have changed.

Instead of the IP we will show a masked identity. You as an admin will still be able to access the IP. There will also be a new user right for those who need to see the full IPs of unregistered users to fight vandalism, harassment and spam without being admins. Patrollers will also see part of the IP even without this user right. We are also working on better tools to help.

If you have not seen it before, you can read more on Meta. If you want to make sure you don’t miss technical changes on the Wikimedia wikis, you can subscribe to the weekly technical newsletter.

We have two suggested ways this identity could work. We would appreciate your feedback on which way you think would work best for you and your wiki, now and in the future. You can let us know on the talk page. You can write in your language. The suggestions were posted in October and we will decide after 17 January.

Thank you. /Johan (WMF)

4. jan. 2022, 19:11 (CET)

Sahra-Josephine Hjorth

[rediger kildetekst]

Flytter indlæg til Diskussion:Sahra-Josephine Hjorth - lad os lige holde diskussionenhvor den hører hjemme. Nico (diskussion) 12. feb. 2022, 22:59 (CET)[svar]

Jels Voldsted mm

[rediger kildetekst]

Kan jeg lokke dig til at starte artikler om Jels Nedersø, Jels Midtsø og Jels Voldsted? Der er et pænt antal fotos fra alle stederne nu.--Hjart (diskussion) 21. apr. 2022, 08:11 (CEST)[svar]

Jeg skal prøve at kigge på det; De er nu på den røde liste. - Nico (diskussion) 21. apr. 2022, 16:01 (CEST)[svar]
Vil Du rette det vrøvl der står om Jels midtsø's placering, det giver jo ingen mening 🤔 37.96.94.59 30. apr. 2024, 06:03 (CEST)[svar]
Tak for at gøre opmærksom på det, det er nu rettet, - en beklagelig copypast-fejl. Hvis du støder på lignende, er du velkommen til selv at rette det.- Nico (diskussion) 30. apr. 2024, 07:43 (CEST)[svar]

Tak for din opmærksomhed på Ukraine - med nye artikler. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. apr. 2022, 16:31 (CEST)[svar]

Selvtak, det er jo også en (NPOV)måde at sige til russerne at de skal holde nallerne væk. - Nico (diskussion) 21. apr. 2022, 17:35 (CEST)[svar]

Hurtigslet

[rediger kildetekst]

Hej Nico, kunne du gøre mig den tjeneste at slette Dansk asylsystem uden for Europa? — Biscuit‑in‑Chief :-) (DiskussionssideBidrag) 7. maj 2022, 23:58 (CEST)[svar]

nye artikler og billeder

[rediger kildetekst]

Det glæder mig at du har brugt mine fotos til bla. Tarskov Møllegård‎ og Harlev Præstegård - tak for det! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jun. 2022, 13:11 (CEST)[svar]

Det er egentlig den engelske artikelopretter du skal takke, jeg har bare kørt artiklen gennem Contenttranslation ;-) - Nico (diskussion) 5. jun. 2022, 13:16 (CEST)[svar]
ok - tror jeg har gjort det for nogle år siden. Villy Fink Isaksen (diskussion) 5. jun. 2022, 13:49 (CEST)[svar]

Flytning af kategorier

[rediger kildetekst]

Hej. Kunne du, når du flytter kategorier, lade været med at efterlade en omstilling? For du kan gøre det som administrator. Jeg sletter bagefter omstillingen og det vil jeg helst være fri for at gøre... Steen Th (diskussion) 29. aug. 2022, 11:20 (CEST)[svar]

ok, jeg går ud fra at du mener jeg bare skal flytte artikelhenvisningerne til den nye kategori, og så slette den gamle når den er tom og uden henvisninger til den? - Nico (diskussion) 29. aug. 2022, 13:06 (CEST)[svar]
Det gør ikke noget, at den gamle kategori ikke findes imens du flytter. Du kan vel hurtig til at ændre til den nye kategori.. For der ingen forskel at ændre kategorien og henvisninger om den gamle stadig findes eller ej. Ved flytningen skal du bare fjerne Efterlad en omdirigering. --Steen Th (diskussion) 29. aug. 2022, 22:13 (CEST)[svar]
ok - Nico (diskussion) 29. aug. 2022, 22:40 (CEST)[svar]

I am make a Wikipedia Najib Razak-kontrovers, you can see and comment Hee Leong (diskussion) 30. sep. 2022, 14:29 (CEST)[svar]

You should not contribute in a language, that you clearly not know. The article is recommended for deletion because it is machine-translated. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. okt. 2022, 12:27 (CEST)[svar]

Store Borupgård

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg har læst din side om Store Borupgård, da jeg selv er i gang med, at undersøge samme. Jeg lægger mærke til, at navnene på listen over ejernavne ikke er stavet på samme måde, som de er i skødeprotokollerne og jeg bliver derfor meget nysgerrig på, hvorfra du så kunne have oplysningerne? Jeg håber nemlig selv at kunne finde flere oplysninger fra samme sted. Jeg håber du vil hjælpe med at svare på mit spørgsmål. Mange venlige hilsner. Signehoyer (diskussion) 16. okt. 2022, 16:32 (CEST)[svar]

Hej, - Jeg har kun foretaget smårettelser på artiklen, så jeg er ikke inde i historien, men hvis du går til Kattrup Sogn er der en henvisning til Trap Danmark ( 3. Udgave 5. Bind : Aarhus, Vejle, Ringkjøbing, Ribe og Færø Amter), der kan du måske finde noget. - Nico (diskussion) 16. okt. 2022, 17:00 (CEST)[svar]

Hej Nico. Tak for, at du satte danske tekster på for de næste dage. Jeg var netop ved at gøre det samme, så mine ændringer røg lige ud af vinduet :-) Det er der ikke noget at gøre ved, men jeg har fundet et par links mere, som jeg har tilføjet i dine tekster. Jeg håber, det er ok. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 2. dec. 2022, 10:31 (CET)[svar]

Hej Arne, - Helt Ok, jeg så først bagefter at du var ved at arbejde med den, - Så bare lige på forsiden at tekst og billede ikke passe sammen. Det tog lige lidt tid at finde ud af hvordan det virker (længe siden sidst for mig). - Nico (diskussion) 2. dec. 2022, 10:42 (CET)[svar]


Glædelig jul!

[rediger kildetekst]

Jeg ønsker dig og dine en rigtig glædelig jul samt et godt nytår -- 🎅 -- Zoizit (diskussion) 24. dec. 2022, 10:50 (CET)[svar]

Mange tak, og i lige måde. - Nico (diskussion) 24. dec. 2022, 10:57 (CET)[svar]

Hjælp til rettelser

[rediger kildetekst]

Hej Nico,

Jeg har beskåret artikel om Citizen Odin. Jeg har forsøgt at lave den tæt på "Dangers of the Sea" som jeg skrev kort efter, og som ikke har fået anmærkninger. Hvad kan jeg ellers gøre, for at få Citizen Odin på plads. Jeg planlægger at skrive om School of X næste gang, og vil gerne være sikker på, at der ikke kommer antydninger af samarbejde med artisten eller lign. - for det er ikke tilfældet. Jeg vil bare gerne skrive om indie-scenen ud fra flg. kriterier: Det skal være bands med flere udgivelser, over 1 mio streams og med noget, der gør dem interessante. Håber du kan give et godt råd? Villeneuve22 (diskussion) 17. jan. 2023, 09:29 (CET)[svar]

Kategori:Byer i distriktet x (Rumænien)

[rediger kildetekst]

Bemærk venligst at jeg for nogen tid siden lavede danske etiketter til alle wikidata-emnerne for commons:Category:Cities in Romania by county, så de er nemme at finde. Hjart (diskussion) 14. feb. 2023, 17:14 (CET)[svar]

og ? - nu er det ikke primært commonskategorisering jeg er i gang med, så jeg kan ikke lige se hvad du prøver at sige? - Nico (diskussion) 14. feb. 2023, 17:30 (CET)[svar]
Pointen er at det nu er nemt at finde det rette wikidataemne at koble f.eks. Kategori:Byer i distriktet Mehedinţi på. Det kræver blot en simpel søgning. Hjart (diskussion) 14. feb. 2023, 17:37 (CET)[svar]
Jeg er lidt blank her; Jeg har ikke beskæftiget mig med kombinationen kategorier/wikidata. - Nico (diskussion) 14. feb. 2023, 18:03 (CET)[svar]
Det er nemt at tilføje side til Wikidata. Og metoden er den samme for kategorier, som det er på artikler og andre typer af sider. Den gamle Victor er det bare at finde "tilføj links" i nederste venstre hjørne og angiv wiki og sidenavn på den wiki.. Så du behøver ikke at kigge på Wikidata. Ellers er registrering af kategorier i Wikidata for det meste meget simpel. Man skal kun angive det er en kategori som udsagn... --Steen Th (diskussion) 15. feb. 2023, 11:18 (CET)[svar]
Jeg føjer (stort set) altid nye artikler til WD, men vil prøve at kigge på kategorierne også. - Nico (diskussion) 15. feb. 2023, 11:22 (CET)[svar]

Hej gamle ven :) tak for indsatsen med Hallstadt. Nu var wikipedia en gang en encyklopædi, som alle kunne rette, men det kan jeg ikke længere. Det var nemlig før, wikidata blev indført - den er sikkert nyttig, men kræver vist en kandidatgrad i informatik at rette i. Se nu f.eks. teksten over kortet i infoboksen om Landkreis Bamberg: "Beliggenhed af the landkreis of Bamberg". Den slags kan jeg dårligt udholde, men det bliver jeg nødt til, medmindre du eller en anden behjertet sjæl har tid, lyst og evne til at rette til "Landkreis Bambergs beliggenhed" eller sådan noget. :) På forhånd tak! Sir48 (Thyge) (diskussion) 3. apr. 2023, 00:29 (CEST)[svar]

Hej igen, det var lige et hurtigt forsøg sent i aftes, men jeg prøver i eftermiddag om jeg kan huske at bruge den gamle skabelon Skabelon by i Tyskland om det falder mere heldigt ud. Wikidata kan meget, men jeg føler mig heller ikke fortrolig med det. Dejligt at høre fra dig igen :-) - Nico (diskussion) 3. apr. 2023, 07:40 (CEST)[svar]
Jeg er ikke helt uenig vedrørende Wikidata, men den engelske tekst på kortet i Landkreis Bamberg havde intet med Wikidata at gøre. Den kom fra Skabelon:Infoboks landkreis i Tyskland (nu rettet) som overhovedet ikke bruger Wikidata. Infoboksen stammer fra 2008 og har haft den engelske tekst siden oprettelsen. Wikidata kom først til i 2012. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 3. apr. 2023, 08:22 (CEST)[svar]
Tak til Nico og Kartebolle (Dipsacus fullonum). Jeg undskylder, at jeg i dette tilfælde rettede bager for smed, når det nu ikke var wikidatas skyld :). Sir48 (Thyge) (diskussion) 3. apr. 2023, 17:17 (CEST)[svar]
Så er den med skabelon:Infoboks by i Tyskland - Nico (diskussion) 3. apr. 2023, 17:41 (CEST)[svar]

Litterær oversættelse

[rediger kildetekst]

Hej. Hjælp venligst med at forbedre artiklens grammatik. Dansk er ikke mit modersmål. User96347 (diskussion) 18. maj 2023, 08:25 (CEST)[svar]

Kilder og deres pålidelighed

[rediger kildetekst]

Findes der et særligt sted hvor man diskuterer kilder og deres pålidelighed? (Jeg har i øvrigt citeret dig på min brugerside. ) -- Valjean (diskussion) 2. jun. 2023, 20:25 (CEST)[svar]

Det tror jeg ikke, - ikke mig bekendt, men tak for listen på en.wiki, (og citatet :-). - Nico (diskussion) 2. jun. 2023, 23:03 (CEST)[svar]
Det er ærgerligt, for det er stadig sådan, at der er gode og dårlige kilder. Alt indhold på Wikipedia, næsten hver prik, skal udelukkende være baseret på pålidelige kilder. Den eneste måde, vi får lov til at dokumentere, hvad der findes i upålidelige kilder, er ved at bruge de pålidelige kilder, der citerer, hvad de siger. Sådan dokumenterer vi pseudovidenskab, konspirationsteorier, løgne mv.
Jeg er ked af, at du er blevet trukket ind i denne affære på AOA, især måden du bliver behandlet på der. Det er ikke fair over for dig. Du udfører bare dit job som administrator. Vi skal se en ende på det. Det spilder for meget af vores tid. -- Valjean (diskussion) 3. jun. 2023, 01:53 (CEST)[svar]

Er der nogen mulighed for, at vi kunne få det danske Wikipedia-fællesskab til at acceptere brugen af de engelske retningslinjer for kilder, og henvisning til den liste, så de får en vis form for gyldighed her? Absolut ikke total, kun for engelsksprogede kilder og emner, og med redaktører her, der altid har det sidste ord. Det ville hjælpe meget, da der er et "hul" i det emneområde her. Wikipedia har som helhed fælles mål og politikker, og ligesom der er en alliance mellem Danmark og USA, uden at Danmark på nogen måde mister sin suverænitet, kunne vi ikke se den form for alliance mellem forskellige wikier og hjælpe hinanden? -- Valjean (diskussion) 3. jun. 2023, 01:53 (CEST)[svar]

Sankthansaften
Højtid som fejres d. 23. juni om aftenen Redigér Wikidata
Helligdag, vagt Redigér Wikidata
Opkaldt efterJohannes Døberen Redigér Wikidata
LandSpanien, Irland, Storbritannien, Frankrig Redigér Wikidata
NæsteJohannes Døberens dag Redigér Wikidata
Til minde omsolhverv i juni Redigér Wikidata
Hyppighed2 år Redigér Wikidata
Årsdag23. juni Redigér Wikidata
Har delbål Redigér Wikidata
Johannes Døberens dag
Kristen festdag, 24. juni, til fejring af Johannes Døberens fødsel Redigér Wikidata
Højtid, hændelse, biblehistorie, barnefødsel, Sujet Redigér Wikidata
KronologiSankthansaften

Johannes Døberens dag Redigér Wikidata

Til minde omJohannes Døberens fødsel Redigér Wikidata
Årsdag24. juni Redigér Wikidata

Glad for du lægger i {{databox}}! Glem ikke at oversætte indholdet til dansk, f.eks. i Sankthans. Tomastvivlaren (diskussion) 2. jul. 2023, 00:13 (CEST)[svar]

Det var egentlig kun for at se hvad den kunne bruges til, men netop eksemplet med Sankthans viser at den ikke er god og autoviser deciderede fejl. Den henviser til en serie på en.wiki (næste) og den viser at det kun fejres hvert andet år + at den viser engelsk tekst. Alt ialt en for let og dårlig genvej som jeg fjerner igen. - Nico (diskussion) 2. jul. 2023, 09:33 (CEST)[svar]
Det udpensles i skabelonens dokumentation at den skal bruges med forsigtighed og hvad man skal gøre for at optimere brugen, så jeg kan ikke erklære mig enig i at den en "for let og dårlig genvej". Hjart (diskussion) 2. jul. 2023, 09:38 (CEST)[svar]
Så lad dem bruge den der vil gennemføre den proces ved hver brug. Jeg vil ikke bruge tid på at sætte mig ind i den, og frygter at den bare vil blive brugt som en let genvej uden tilpasninger (sådan som jeg gjorde ;-) - Nico (diskussion) 2. jul. 2023, 09:46 (CEST)[svar]
Den fungerer vist bedre på rent geografiske emner, fom Fx. Finderup-bunkeren. Nico (diskussion) 2. jul. 2023, 09:50 (CEST)[svar]
Jeg vil opfordre til, at tilhængerne af databoxen overordnet præsenterede dens formål og brug i letfattelig form på Landsbybrønden og evt. lagde op til en diskussion heraf. Jeg har set den blive anvendt i nogle artikler, men er mystificeret mht. forholdet til de traditionelle infobokse og generelt fordele og ulemper ved at indføre denne nye slags skabelon, og kunne godt tænke mig at høre andre erfarne brugeres holdning til sagen. Jeg tror, at mange, også erfarne brugere som mig, sjældent læser skabelondokumentationer, og min egen erfaring er, at disse kan være vanskelige at forstå. Økonom (diskussion) 2. jul. 2023, 10:16 (CEST)[svar]
{{Databox}} diskuteres i Wikipedia:Teknisk forum#Databox ?. Kan vi fortsætte diskussionen der, eller skal den flyttes?
Problemet med Sankthans-artiklen er, at den handler om både Sankthansafton (Midsommaraften, som vi siger på svensk, 23. juni) og sankthans dag (Midsommardagen, 24. juni). Hvis databox skal fungere godt, er der brug for en artikel om hver. At sætte to faktabokse i samme artikel er usædvanligt, selvom det er muligt med Databox.Tomastvivlaren (diskussion) 2. jul. 2023, 16:00 (CEST)[svar]
Tak for henvisningen til diskussionstråden i Teknisk Forum. Der er flere, der vil se en tråd på Landsbybrønden, men der er også fordele ved at holde en tråd samlet, så jeg har foreløbig svaret i den oprindelige tråd. Også efter at have læst denne synes jeg, at det er svært at få overblik over fordele og ulemper ved databoxen. Økonom (diskussion) 3. jul. 2023, 09:19 (CEST)[svar]

You have been a medical translators within Wikipedia. We have recently relaunched our efforts and invite you to join the new process. Let me know if you have questions. Best Doc James (talk · contribs · email) 12:34, 2 August 2023 (UTC)

Flytning af kategorier skal ske som flytning

[rediger kildetekst]

Hej. Når du flytter, så brug flytning-funktionen også til kategorier. Gerne uden at efterlade en omstilling... Det er mange år siden det ikke kunne lade gøre.... For bliver også Wikidata også opdateret. Steen Th (diskussion) 13. aug. 2023, 12:19 (CEST)[svar]

Trædballe?

[rediger kildetekst]

Hvorfor har du placeret Trædballes koordinater ovre ved Tjeljabinsk? Hjart (diskussion) 27. okt. 2023, 09:58 (CEST)[svar]

ups, - ved ikke lige hvad der skete; er rettet nu. - Nico (diskussion) 27. okt. 2023, 10:02 (CEST)[svar]

Til lykke med de 20 år på Wikipedia!

[rediger kildetekst]

Din indsats og ihærdighed gennem 20 år, samt det antal artikler, billeder, patruljeringer mv. du har nået er meget imporerende. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 29. nov. 2023, 22:48 (CET)[svar]

Tak :-) - Nico (diskussion) 30. nov. 2023, 07:56 (CET)[svar]
Exit juridisk trussel fra bruger:Syrenvej; se: Brugerdiskussion:Syrenvej, Wikipedia:Juridiske trusler, Hjælp:Kontakt_Wikipedia. - Nico (diskussion) 10. dec. 2023, 09:37 (CET)[svar]

Opdateringer til Hempels virksomhedsside

[rediger kildetekst]

Hej @Nico, kunne du venligst hjælpe mig med at redigere denne side? Diskussion:Hempel - Wikipedia, den frie encyklopædi 87.49.43.214 18. dec. 2023, 10:03 (CET)[svar]

nej, jeg kender intet til virksomheden, og har ikke lyst til, og/eller er ikke i stand til at gennemskue hvad der er relevant, og hvad der er reklame. - Nico (diskussion) 18. dec. 2023, 15:41 (CET)[svar]

Ping af bruger

[rediger kildetekst]

Hej. Jeg kan du på Bruger:Hjarts skriver et @ foran et brugernavn. Men det virker ikke, hvis du vil notificere dem, som du vil have i tale. Der skal være en link til brugersiden. Derudover der også et krav om signatur. Du kan bruger {{ping}} til det. Eller du bruger den editor, som jeg normalt bruger til diskussioner, så der indbygget en funktion med "@" som hjælpe med at danne koden, som gør det muligt. Steen Th (diskussion) 16. jan. 2024, 10:37 (CET)[svar]

Bjørn Bruun

[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg må indrømme at jeg er enig med ip brugeren på Bjørn Bruun, der er ikke mange konkrete kilder og den fremstår stadigt alt for POV, efter min mening. Mvh KnudW (diskussion) 17. jan. 2024, 20:28 (CET)[svar]

Der er absolut plads til forbedringer, men relevansen kan jeg godt få øje på, selv om det er uden for mit normale interesseområde. - Nico (diskussion) 17. jan. 2024, 23:26 (CET)[svar]

Kategori:Voivodskabet Łódźsk

[rediger kildetekst]

Er du sikker på at ovenstående titel er korrekt? Alle andre wikier staver det uden det sidste k: Kategori:Voivodskabet Łódźsk. Hjart (diskussion) 30. jan. 2024, 18:35 (CET)[svar]

Jeg har egentlig bare forholdt mig til de artikler vi har, : Województwo łódzkie (dansk: voivodskabet Łódźsk) og navigationsboksen til Vopivodskberne. Det var bruger:PerV der rettede det fra Łódź til Łódźsk i 2011,, og han havde rimelig godt styr på østeuropæiske navne. Jeg har ikke noget personligt forhold til det, men har generelt følt mig tryg ved hans redigeringer, så jeg vil mene der skal en dansk kilde til at ændre det. K'et er jo også med i det polske ord, så med det som udgangspunkt, er det nærmere s'et der er for meget. Nico (diskussion) 30. jan. 2024, 23:49 (CET)[svar]

Kategori:Spøgelsesbyer

[rediger kildetekst]

Hello.

Grindavík and Stepanakert are currently ghost towns - Grindavík became so after a lava fissure opened up in the town and destroyed buildings and Stepanakert became so after the entire Armenian population fled and has been depopulated. It also ceased to be a capital city when the de facto Republic of Nagorno-Karabakh ceased to exist after Azerbaijan took it in 2023. Please see the news sources about this. The categories should be put back, and can be later removed if the towns are repopulated. The Icelandic town looks very unlikely to be repopulated at all, because it has been damaged by a laval tunnel flowing beneath it and because it erupted in the town.

Sources: https://www.theguardian.com/world/2024/jan/15/grindavik-residents-face-uncertain-future-after-volcano-erupts-again-iceland

https://eurasianet.org/nagorno-karabakhs-abandoned-capital-transforms-under-azerbaijani-rule

Yours sincerely, 31.200.16.100 1. feb. 2024, 23:25 (CET)[svar]

Solska Skoven

[rediger kildetekst]

Burde Solska Skoven ikke staves Solskaskoven efter vanlige danske grammatikregler: Kompositum? Hjart (diskussion) 11. feb. 2024, 12:40 (CET)[svar]

Ja :-) - Nico (diskussion) 11. feb. 2024, 15:35 (CET)[svar]

Spire-skabeloner

[rediger kildetekst]

Hej Nico. En lille bøn: Kunne jeg få dig til i de mange små artikler om polske byer, floder m.m. du er i gang med nu, at indsætte

Polsk geografiSpire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi

i stedet for

ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.

Og måske ved andre geografiske artikler, kigge i listen med stubbe efter en velegnet? På forhånd tak -- Jensga (diskussion) 2. mar. 2024, 22:41 (CET)[svar]

tja, ... vil ikke love noget, der er mange overvejelser i oprettelse af artikler, og for mig at se er denne stubspecificering meningsløs. Skabelonen skal markere at artiklen har brug for udvidelse og/eller forbedring, men emnespecificeringen bør i mine øjne foregå i kategorisystemet. - Nico (diskussion) 2. mar. 2024, 22:50 (CET)[svar]
@Nico Du bør rette dig ind. For du påfører andre unødvendig arbejde fordi ikke vil indsætte den rette skabelon fra starten af. Specielt når du opretter mange artikler. Jeg rydder op med bot denne gang for at hjælpe Jens. Men det skal ikke være fast praksis. Steen Th (diskussion) 3. mar. 2024, 06:50 (CET)[svar]
ok - hvis det skal være et krav (under protest), men i kan da ikke forlange at man skal gå de tusindvis af stubbe igennem hver gang man opretter en artikel. Jeg har flere gange efterlyst, om der er nogen der bruger denne sortering til noget? Har nogen overhovedet gået in i en stubkategori, for at udbygge artikler, med den som udgangspunkt? Jeg har aldrig fået svar. Til gengæld leder specifikationen til og en masse unødigt arbejde, og at nogle blander systemet med kategorierne og sætter flere stubbe på en artikel, hvilket er unødvendigt, og grafisk forurening. - Nico (diskussion) 3. mar. 2024, 10:46 (CET)[svar]
PS: Stilmanualen siger intet om stubbe, så det er så vidt jeg kan se et projekt, som man kan vælge om man vil deltage i, og på hvilket niveau. - Nico (diskussion)
@Nico, det skulle vel være overkommeligt for dig at vælge en passende stub, når det drejer sig om dine mange geografi-artikler, så hvis du kunne have dem in mente, ville vi være taknemmelige. Og ja, jeg bruger faktisk stub-kategorierne i mit arbejde med at udvide artikler. --Jensga (diskussion) 3. mar. 2024, 17:16 (CET)[svar]
Se Ząbki 3. mar. 2024, 11:28 ;-) - Nico (diskussion) 3. mar. 2024, 23:05 (CET)[svar]
Jeg takker skyndsomst:-) --Jensga (diskussion) 4. mar. 2024, 13:33 (CET)[svar]

Kategori:Rissa

[rediger kildetekst]

Bemærk venligst at commons:Category:Rissa omhandler noget andet end du åbenbart troede. Hjart (diskussion) 11. mar. 2024, 17:35 (CET)[svar]

Det er nu rettet; Tak for at gøre opmærksom på det. - Nico (diskussion) 11. mar. 2024, 22:38 (CET)[svar]
@Hjart Det har i praksis ikke betydet noget. Hvis der ikke angivet noget til commonscat, så bruges værdien fra Commons-kategori (P373). Steen Th (diskussion) 12. mar. 2024, 08:51 (CET)[svar]
@Steenth Det gik op for mig i morges. Hjart (diskussion) 12. mar. 2024, 08:52 (CET)[svar]

Et venligt tip

[rediger kildetekst]

Hej Nico, Jeg tjekkede lige hurtigt licensen på file:ThorkildFogde.png1.png, og der er klistret en skabelon på Commons af KnudW på dette billede, at der mangler dokumentation for den valgte licens. Ad hensyn til ophavsretten, har jeg fjernet billedet indtil videre. Dit nylige ret på Thorkild Fogde har jeg derfor også valgt at tilbagerulle, og jeg anbefaler at du kigger på, om der evt. er klistret en advarselsskabelon på et givent billede uploadet for nyligt. Ellers kigger jeg gerne gennem billederne selv :-). Mvh. Zelrin (DiskussionBidrag) 6. apr. 2024, 00:51 (CEST)[svar]

Hej Zelrin, fint nok at fjerne det, - jeg havde ikke set det, - normalt tjekker jeg ikke billedlicenser, da de som regel er hurtige til at fjerne tvivlsomt materiale på Commons. I dette tilælde er jeg enig i at det er bedst ikke at bruge det, da dedr er taler om en ny brugers eneste bidrag, så muligheden for misforståelser af ophavslicenser er rimelig stor. - Nico (diskussion) 6. apr. 2024, 10:16 (CEST)[svar]

Nysa. Poland?

[rediger kildetekst]

Blev omdirigeringen Nysa. Poland oprettet med vilje? Hjart (diskussion) 15. maj 2024, 14:25 (CEST)[svar]

Ja, - fordi den har stået som fejllink på Województwo opolskie siden 2011 (er rettet nu). - Nico (diskussion) 15. maj 2024, 15:58 (CEST)[svar]

Svanemølleværket

[rediger kildetekst]

Hej Nico

Ørsted har ikke forladt Svanemølletværket i 2023. 87.72.217.8 20. maj 2024, 13:24 (CEST)[svar]