Brugerdiskussion:Nico/Arkiv1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Arkiv nov. 2003 - marts 2006

Velkommen til Wikipedia Nico. Jeg kan se du er kommet godt i gang med de lokalhistoriske artikler, det ser godt ud.

Her på Wikipedia er vi dog nødt til at være lidt forsigtige med ophavsretten til artiklerne, da vi jo udgiver alt under GNU Free Documentation License. Jeg kan se du har kopieret nogle af dine indlæg fra http://strejf.dk/ og det er sådan set i orden hvis du har tilladelse til det.

Hvis det er dig der har skrevet artiklerne på strejf.dk, så har du selvfølgelig automatisk tilladelse til det, hvis det er nogen andre der har skrevet dem, så vil jeg foreslå du spørger dem om lov til at sætte materialet ind i Wikipedia.

Under alle omstændigheder vil jeg bede dig om du vil sætte strejf.dk ind på vores side om kilder, der hvor den passer ind. Ellers er der sikkert andre der vil stille spørgsmål når de opdager at siderne er kopieret strejf.dk.

-- Christian List 30. nov 2003 kl. 03:04 (CET)

De brugte artikler fra http://strejf.dk er mine egne, men historiske artikler må nødvendigvis bassere sig på andres beretninger. vh Nico

Tak, det var lige præcis det vi gerne ville vide.

Et lille tip: når du laver årstalssider, så har Chbs lavet en årstalsgenerator, der automatisk laver en skabelon lige til at klippe-klistre ind under hvert årstal. På den måde får alle årstalssiderne et fælles udseende. Du kan finde årstalsgeneratoren og andre smarte ting under Værktøjer.

-- Christian List 30. nov 2003 kl. 18:22 (CET)



Det var i 982 at Erik den Røde tog til Grønland for første gang. (-: Jeg var selv med der for ved jeg det :-)


Hej Nico, har vi fået tilladelse til at bruge billeder fra Folketingets hjemmeside ?

mvh BrianHansen 9. jan 2004 kl. 18:23 (CET)

Hej Brian -- Øhh der står jo godt nok kun tekster på tilladelsen på kilde-siden men - tror du det er et problem?

Hvad mener Malene, der har haft kontakten ? Skal vi fjerne det indtil det er afklaret?

(hvor jeg glæder mig til en løsning på serverproblemerne :-/ )

Nico 9. jan 2004 kl. 18:59 (CET)


Jeg prøver lige at sende en mail til folketingets webmaster for at spørge om vi må bruge billederne (jeg går ud fra det er foto af folketingsmedlemmerne? :-)
Mvh Malene 9. jan 2004 kl. 21:30 (CET)
Det er godt nok et billede af Chrisianborg Slot, men lad os høre hvad de siger - vh Nico 9. jan 2004 kl. 22:58 (CET)

400 år gammel nutid?

Du er stilistisk konsekvent i dine fine artikler om Torstenson-Krigen og Trediveårskrigen. Jeg selv finder dog efter mit sproglige instinkt brug af nutid i historiske artikler lidt forkert, en anelse popsmart til en (erklæret) encyklopædi, mens det er helt i orden til en "Hvad ville der have stået i avisen i 1626 - artikel" andetsteds. Har du gjort dig overvejelser om dette? mvh. Villum Sejersen 12. jan 2004 kl. 07:52 (CET)

Jeg har ikke gjort de store overvejelser om det, men kan godt se det er rigtigt, omend at betegne det som popsmart måske er lidt overdrevet. Jeg har skrevet som det faldt mig umiddelbart naturligt, men har måske været influeret af at artiklerne i kongerækken er i samme form . - vh Nico 12. jan 2004 kl. 11:46 (CET)
Det er Søren, der har været så venlig at donere startartiklerne på kongerækken og disse er skrevet i nutid. Mener dog også som Villum at vi bør skrive i datid, og jeg har omskrevet nogle af biografierne til datid, men der er et stykke vej endnu. BrianHansen 12. jan 2004 kl. 20:30 (CET)

Til debatten of "historisk præsens", se venligst mit indlæg i Bruger:Maya123. / Sebastjan 14 mar. 2004 kl. 10:00 (CET)


Tak for henvendelsen - jeg vil læse retningslinjerne for wikipedia og indordne mig under dem.
Mvh Flemming Ubbesen 31. mar 2004 kl. 14:11 (CEST)


Hej Nico Tak for din forklaring, jeg var ikke helt sikker, men mente også "datid", jeg håber at kunne få tid til at rette siden. Er et must at alle vores billeder SKAL rettes over i højre side? Ved du noget om det? Jeg er ikke så god til at sætte billederne i højre side og undre mig over, om det er en regel her? God søndag til dig fra maya123 :-)

Hej maya

se Wikipedia:Stilmanual#Illustrationer

Koden her kan bruges:

 
 
<div style="float:right">[[Billede:navn.jpg]]</div>

Tusinde tak, Nico :-) Det anede jeg ikke, troede bare folk drillede mig, ved hele tiden at lave om..... *SSSS* MVH maya123


Hej Nico

Et lille tip: Når du forbedrer et billede, som for eksempel senest billedet af Thorsager kirke, behøver du ikke at ændre billednavnet, men kan uploade det med præcis samme navn som den første version havde. Derved undgår du at skulle rette i de artikler som bruger billedet - og vi undgå også at have de gamle billeder liggende under navne som ikke bruges længere. Byrial 18. okt 2004 kl. 20:13 (CEST)

OK :-) -Nico 18. okt 2004 kl. 22:27 (CEST)
Betyder det så at vi godt kan slette Billede:Thorsagerli.jpg, eller lægger du den nye version der, så vi kan slette Billede:Thorsagerli2.jpg ? --Christian List 19. okt 2004 kl. 02:42 (CEST)
/:Flyttet tilbage fra Bruger diskussion:Nico2

Fortsat fra Bruger diskussion:Nico som ikke virker  ??? - men det stadig væk mig ;-)

Hhhmm, hvad er der galt med den? --Christian List 19. okt 2004 kl. 22:41 (CEST)
Det ok for mig at slette den oprindelige - jeg lagde den ind under nyt navn var af hensyn til Bruger:AGF som har lavet det oprindelige billede. Jeg er i tvivl om historikken i billederne også gemmer tidligere billedversioner, eller kun ændringer i teksten ??
De gamle versioner af billedet gemmes også. --Christian List 19. okt 2004 kl. 22:41 (CEST)

- vh Nico2 19. okt 2004 kl. 20:07 (CEST) ps : problemer med opload på min brugerkonto -vh. nico

Hhhmm, hvad er der galt med den? --Christian List 19. okt 2004 kl. 22:41 (CEST)
Det ok for mig at slette den oprindelige - jeg lagde den ind under nyt navn var af hensyn til Bruger:AGF som har lavet det oprindelige billede. Jeg er i tvivl om historikken i billederne også gemmer tidligere billedversioner, eller kun ændringer i teksten ??
De gamle versioner af billedet gemmes også. --Christian List 19. okt 2004 kl. 22:41 (CEST)

- vh Nico2 19. okt 2004 kl. 20:07 (CEST) ps : problemer med opload på min brugerkonto -vh. nico

/ - (slut flyttet diskussion)Nico 20. okt 2004 kl. 15:11 (CEST)

Jeg har svære problemer med forbindelsen - har haft det siden igår eftermiddags - jeg har forsøgt at beskrive det i postlisten, men intet kommer igennem - har sendt beskrivelse til Kåre og håber på hjælp - men pt. er de få gange det lykkes at komme igennem altså mig på denne ip-adresse . vh. Nico

Det ser ud til det langsomt bliver bedre , men stadig sløvt , men nu bliver jeg da ikke smidt helt af mere (7-9-13) ;-) Nico 20. okt 2004 kl. 12:10 (CEST)
Alt virker normalt igen - hvad p.. der så end var galt ? Jeg ku' se Byrial havde nogle problemer imorges også . Håber det er slut nu ;-) vh. Nico 20. okt 2004 kl. 14:32 (CEST)
Wikipedia kører til tider noget sløvt pga. den konstant stigende popularitet - se evt. Wikipedias status hos Open Facts, når/hvis du ikke kan komme igennem til Wikipedia. Bruger du IRC, kan det anbefales at læse med i chatkanalerne #wikipedia og/eller #mediawiki når noget synes at køre dårligt; har man opdaget et decideret problem, kan det rapporteres på sidstnævnte kanal, som er systemadministratorernes chatkanal.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 21. okt 2004 kl. 17:09 (CEST)
PS: Svar på din e-mail følger senere (som e-mail).

Konger og bot?[rediger kildetekst]

Hej Nico!

Det ser ud til at du manuelt putter danske konger ind på hvert år. Kunne man forestille sig at nogen skrev en bot, der blev fodret med tronbestigelsesår og så selv fyldte ud? --Palnatoke 24. okt 2004 kl. 11:52 (CEST)

Det kunne man måske nok , men den skal jo også programeres manuelt og fodres med korrekte data, og man skal formentlig igennem hver side manuelt alligevel, så jeg ved ikke hvor meget der ville være sparet, og desuden ved jeg ikke lige hvordan man gør . - Og på den her måde får jeg også en fornemmelse af hvad der ellers ligger på siderne  ;-) -vh Nico 24. okt 2004 kl. 11:58 (CEST)
Argumentet med, at du får en fornemmelse af siderne, køber jeg gerne. De andre overvejelser er programmeringstekniske, og man kunne jo håbe på at der var nogen med bot-programmeringserfaring, der lige sad med løsningen. ;-) --Palnatoke 24. okt 2004 kl. 12:05 (CEST)

    • En ny version - MediaWiki 1.4 ( se den test her) meldes at blive lanceret i løbet af de næste par måneder ( i 2004). Som en væsentlig nyhed vil den vise thumbnails af billederne på alle kategorisiderne, og det diskuteres nu om vi fortsat skal lave almindelige sider med de billeder der lægges op ; Følg diskussionen på Landsbybrønden på Commons

Hej Nico

Du skal ikke tilføje skabelonen {{test}} til artikler oprettet af vandaler, derimod kan du bruge denne skabelon på vandalernes diskussionssider.

På sider oprettet af vandaler, kan du i stedet bruge skabelonen {{nonsens}}.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. nov 2004 kl. 17:50 (CET)

OK Nico 24. nov 2004 kl. 17:53 (CET)

Hej Nico - du skal ikke slette indholdet af en artikel, når du indsætter skabelonen {{nonsens}}, da systemet så ikke kan selv kan finde den oprindelige tekst frem, når artiklen slettes. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. feb 2005 kl. 11:23 (CET)

Det forstår jeg ikke ! Jeg kan ikke se nogen grund til at vrøvl og sjofelheder skal stå længere end højst nødvendigt - Nico 16. feb 2005 kl. 11:44 (CET)
Det er for at lette administratorernes arbejde, samt dokumentere at det virkelig var nonsens. Står teksten der ikke længere, skal administratoren først ind i historikken for at se det oprindelige indhold. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 16. feb 2005 kl. 12:00 (CET)
Jeg er ikke enig! Det er vigtigere at få fjernet sjofelheder hurtigst muligt, end at spare administratoren for et ekstra klik ! - Nico 16. feb 2005 kl. 12:16 (CET)
Rent praktisk har de fleste nonsensartikler en levetid på få minutter, sjældent timer. Men når bølgerne går højt og der er en hel byge af skolebørnssjofelheder på vej ind, har tihvertifald jeg en bedre fornemmelse af, hvad jeg laver, når jeg umiddelbart kan se teksten. Jeg vil ikke bare slette en artikel, der står {{nonsens}} i, det kan alle og enhver jo sætte ind i stedet for en artikels tekst. Jeg har en generel politik om ikke at blokere for ivrigt, og når der er 5-6 IP-numre på banen indenfor få minutter, ryger overblikket når jeg skal ind og kigge i historik. Sletningsloggen viser også kun karakteren af hærværket, hvis lidt tekst kommer i beskrivelsen. Uden den er det svært at vurdere om et IP-nummer skal kort eller lang tid til afkøling.
Men det er en meget stor hjælp at vågne øjne markerer nonsensartiklerne, så vi hurtigt kan få dem ud af verden, selv når jeg ikke har meget tid til at kigge i loggen. Skulle andre komme ind på en nonsensmærket side i mellemtiden, kan de klart se at vi tager hånd om det, så vi ikke sander til i sjofelheder. Med venlig hilsen --Jørgen 16. feb 2005 kl. 22:52 (CET)

OK - Det gjorde det mere forståeligt ;-) vh. Nico 16. feb 2005 kl. 22:55 (CET)


hej nico - tak for at finde skabelonen "arvefølge" til James A. Garfield. Jeg ledte efter den i 20 minutter - men fandt den ikke :-(( Den stod ikke under skabeloner/historie... Hvordan finder man så på en let måde de skabeloner, som findes??? Mvh --Sir48 (Thyge) 23. apr 2005 kl. 17:45 (CEST)

Hej Thyge -
Så skulle den være på plads - jeg tror den er oprettet før historie fik sin egen side ;-) Nico 23. apr 2005 kl. 18:38 (CEST)


Tak for velkomsten.

Er lidt også godt?

F.eks: Der mangel en artikkel om tværfløjte. Hvis jeg nu har et billede som jeg har rettighedder til, er det så godt at starte en side, hvor jeg sætter det billede og ikke andet.

Hvor meget skal man vide for at det er godt nok?

--Glow 12. maj 2005 kl. 15:40 (CEST)

He - et svært spørgsmål ... En enkelt tekstlinje vil nok være godt også , så kommer der sikkert hurtigt noget mere fra andre - og så sætte skabelonen {{stub}} på -
vh. Nico 12. maj 2005 kl. 15:54 (CEST)

Bild av Holberg[rediger kildetekst]

Hej Niko! Här är en fråga från en svensk, som undrar om bilden på Ludwig Holberg går att märka som public domain? Det vill säga: är bilden så gammal att vi vet att upphovsrätten gått ut? Om det går, lägger jag gärna upp den på Wikimedia Commons så kan alla wikipedior på alla språk använda bilden därifrån. Inklusive den svenska, då. ;-) /Habj 27. maj 2005 kl. 12:51 (CEST)

Ah - jag ser att du är väl förtrogen med Commons. Det kanske finns skäl till att bilden inte ligger där. /Habj 27. maj 2005 kl. 12:55 (CEST)

Billedet er fra J. P. Trap: berømte danske mænd og kvinder, 1868 og med alderen PD. Grunden til at det ikke er på Commons er kun at jeg lagde det op før Commons blev startet, så du er velkommen til at flytte det over - vh. Nico 27. maj 2005 kl. 15:49 (CEST)

Gjort - och inlagt på :sv och :en. På svenska är artikeln synnerligen tunn, men det löser sig väl med tiden... som det brukar. /Habj 27. maj 2005 kl. 16:42 (CEST)
Den svenska ser ok ud på min maskine Nico 27. maj 2005 kl. 16:48 (CEST)

Astronomiska uret i Lunds domkyrka[rediger kildetekst]

Hej! Förstår jag saken rätt, att denna bild är en bearbetad version av denna? Det skulle vara bra att ladda upp den ljusare bilden på Commons, men den saknar licensuppgift, och oavsett om det är samma bild i bearbetad form tror jag att det vore bra att bekräfta licensen med en licensmärkning. Celsius 23. jun 2005 kl. 10:30 (CEST)

Korrekt - det er det samme billede, så det er også PD. Jeg har markeret det . vh - Nico 23. jun 2005 kl. 15:33 (CEST)
Tack! Celsius 23. jun 2005 kl. 15:47 (CEST)

Invitation[rediger kildetekst]

Hi Nico, you made a nice timeline some time ago. I would like to invite you to read and comment on my project proposal for a Grand Unified Timeline of Human History. Erik Zachte

Thorsager kirke[rediger kildetekst]

Hej Nico er det dig der har taget dette billede? Hvis ja - må jeg uploade det til Commons under GFDL? Mvh Malene Thyssen 15. jul 2005 kl. 23:35 (CEST)

Hov samme spørgsmål gælder for Århus domkirke :-) Mvh Malene Thyssen 15. jul 2005 kl. 23:37 (CEST)
Billedet er taget af Bruger:AGF , jeg lavede bare lidt billedbehandling på det, og vidste dengang ikke om det oprindelige blev i systemet, så derfor ombøbte jeg det. Det oprindelige hedder Billede:Thorsagerli2.jpg .
Århus Domkirke er mit billede og GFDL (som der også står ;-) - det må forøvrigt være et af de første billeder jeg lagde op. vh. - Nico 16. jul 2005 kl. 00:16 (CEST)
Århus Domkirke: Hov ja der står jo GFDL! - der gik det vist lige hurtigt nok :-)
Thorsager kirke: Jeg har sendt en wikipedia-email til AGF for at høre hviklen licens billedet ligger under - tak for opklaringen :-) Mvh Malene Thyssen 16. jul 2005 kl. 12:27 (CEST)

En menneskelig fejl - Ikke hærværk![rediger kildetekst]

En menneskelig fejl - Ikke hærværk![rediger kildetekst]

Kære Nico,

Da jeg kom til at slette indholdet af Skabelon:Reklame var det ikke tilsigtet, det var en menneskelig fejl. Min mening var at min artikel "Dismedia" ikke skulle kategoriseres som reklame. Jeg beklager selvfølgelig dybt at jeg kom til uretmæssigt at redigere en artikel. Nu håber jeg så bare at i andre ligeledes vil lade være med uretmæssigt at redigere artikler.

Mvh. Younes

PS. Det er ikke særlig rart at blive beskyldt for at lave hærværk.


Hej Nico Jeg tager krydderier herfra http://da.wikipedia.org/wiki/Krydderi Har vi to sider med krydderier? God lørdag aften til dig fra --Maya123

Hej Maya -
der er både en skabelon {{Krydderurter}} der ser sådan ud :
+ en artikel om både krydderurter og krydderier og skabeloner for begge .
- Jeg har ikke umiddelbart noget bud på hvordan det bedst strikkes sammen
God lørdag aften til dig også -- Nico 24. sep 2005 kl. 20:56 (CEST)
Hej igen Nico
Nej, jeg har heller ikke, det samme er sket med madopskrifter, de flyder over det hele :-)
Umiddelbart, har jeg heller ingen overblik på de to kategorier. Tak for svaret.
Mange hilsner fra Maya123

Wikipedia:Projekter[rediger kildetekst]

Hej Nico. Dit forslag til projektsiden er rigtigt godt. Forsiden for skribenter er også blevet meget mere overskuelig. Godt gået! --Rune Magnussen 1. okt 2005 kl. 10:30 (CEST)

Tak - rart med lidt respons ;-) --Nico 1. okt 2005 kl. 12:03 (CEST)
Også en rose herfra. Det var lige hvad skribentforsiden havde hårdt brug for - dejligt der er blevet ryddet op :-) Mvh Malene Thyssen 2. okt 2005 kl. 20:46 (CEST)

Hej Nico Tak for din henvendelse.

Teksten som jeg har sat ind er fra min egen bog. Jeg er ny i brugen af Wikipedia, så jeg er først ved at finde ud af det (det kommer, håber jeg :-) ). mvh Bobby

Øster Sottrup[rediger kildetekst]

Fint at du tilføjer tilhørsforholdet i artiklen Øster Sottrup. Jeg havde helt bevidst sat en link til Sundeved ind. Øster Sottrup ligger i Sundeved Kommune men også i området Sundeved. 18. okt 2005 10:41 (CEST) mvh http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:Erik_Christensen

Hej Erik - helt fint, med begge henvisninger, Se også:-henvisningen bør dog nok sættes i et afsnit for sig nederst i artiklen. --vh. Nico 19. okt 2005 kl. 10:53 (CEST)

Flytning af herred-skabelon[rediger kildetekst]

Hey Nico,

Om du ikke har set det, har jeg sat en lille notits på Skabelon:Herreder i MariboAmt (før 1970) :) --Morten Barklund 7. nov 2005 kl. 15:35 (CET)

Hej Nico,

når du oversætter artikler om russiske forhold fra norsk, så husk lige, at tsj skal ændres til tj. --Twid 13. nov 2005 kl. 15:41 (CET)

Den oplysning vil sikkert ikke gøre nogen skade på Hjælp:Translitteration. :-) --Palnatoke 13. nov 2005 kl. 16:05 (CET)

OK - Nico 13. nov 2005 kl. 16:07 (CET)

Hvorfor ændrer du i minibusskabelonen uden diskussion? Med en centrering får vi ingen layoutfordele, og vi får et fremmedlegme i teksten på linje med {{harflertydig}}. (Jeg skal afsted nu, men vi kan diskutere det senere). --Anjoe (Anders) 2. dec 2005 kl. 17:04 (CET)

Alt er kørt åbent så du kunne have reageret, - forsøg i sandkassen , forsøgsskabelon og diskussion, men kun Malene har reageret, og da der ikke kom andre reaktioner i næsten 7 timer lavede jeg ændringen. -- vh. Nico 2. dec 2005 kl. 17:18 (CET)
Da jeg skrev ovenstående havde jeg været inde og checke på Skabelon diskussion:Minibus, hvor din kommentar ikke viste sig på min skærm! Jeg har aldrig været ude for at en flere timers opdateringstid på en alm. side. Derudover var ændringen kl. 9:47 i morges ikke listet på min overvågningsliste - og er det stadig ikke, selvom din kommentar fra 17:09 er listet. Jeg er ked af at jeg derfor kom til at beskylde dig for ikke at diskutere. (Men hvad kan man gøre? Det er virker frusterende at man sådan kan narres wikipedias software eller hvad det er). / --Anjoe (Anders) 2. dec 2005 kl. 21:59 (CET)
Det er korrekt at diskussionen ikke er ført på Skabelon diskussion:Minibus , og det er måske en fejl - i så fald beklager jeg, men alt har været synligt på Seneste ændringer, og det har ikke været hensigten at prøve at narre nogen . -- vh. Nico 2. dec 2005 kl. 22:19 (CET)

Hej nico. Er du da Administrator. yagan 12. dec 2005 kl. 23:30 (CET)

Nej -- Nico 12. dec 2005 kl. 23:31 (CET)

Silkeborg Slot[rediger kildetekst]

Jeg faldt lige over artiklen Silkeborg Slot, hvor der er et citat fra et foredrag i 1918, der citerer et brevregister fra 1500-tallet. Det er så vidt jeg kan se dig, der i sin tid har indsat det. Det virker som om der er par mindre "trykfejl" i citatet, og jeg tænkte på, om du evt. havde mulighed for at kontrollere, om det er tilfældet, da jeg nødig vil rette i et citat, når jeg ikke har kilden foran mig. Jeg tænker særligt på, at der en enkelt gang optræder et bolle-å i citatet og "14.arh" ville jeg forvente skulle være "14. Aarh.". --Heelgrasper 16. jan 2006 kl. 23:46 (CET)

Foredraget er trykt i Aarbøger udgivet af Historisk Samfund for Aarhus Stift XII 1919 - jeg tjekker i eftermiddag -- Nico 17. jan 2006 kl. 07:45 (CET)

Billede:Odder-kirke.jpg[rediger kildetekst]

Jeg bemærkede lige tilfældigvis, at du ikke har angivet nogen licens for Billede:Odder-kirke.jpg. Det kunne måske også lige overvejes, om det ikke med fordel kunne lægges på Commons og en (evt. kort) artikel om kirken oprettes. --Heelgrasper 28. feb 2006 kl. 00:40 (CET)

Det er en smutter fra før vi satte skabeloner på på dansk wiki; Jeg troede ellers jeg havde været igennem dem, men jeg kan se der er flere . Skal se at komme igennem dem -- Nico 28. feb 2006 kl. 07:46 (CET)

Hviningdal kirke[rediger kildetekst]

Tak for forklaringen.
Ang. Kategori:Danske kirker syntes bare det var smart med et samlet sted for alle kirker, men kan godt se ideen. Broadbeer 11. mar 2006 kl. 00:01 (CET)
Problemet er bare at den hurtigt bliver for stor - derfor laver vi denne opdeling. Nico 11. mar 2006 kl. 00:04 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. Mvh --Sir48 (Thyge) 12. mar 2006 kl. 03:59 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 02:52 (CET)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --WeggeBot 13. mar 2006 kl. 04:25 (CET)

Har tidligere kommenteret de 3 ovenstående på de respektive sider hr WBot :-) -- Nico 13. mar 2006 kl. 07:47 (CET)