Brugerdiskussion:Nico/Arkiv4

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Arkiv4 August 2007 - juni 2009

Amtskredse?[rediger kildetekst]

Hej Nico!

Du har oprettet et par kategorier: Kategori:Byer i Pinneberg Amtskreds og Kategori:Byer i Lauenburg Amtskreds. Amtskreds er nok ikke det bedste ord - Amtskreds redirecter til Valgkreds, hvor der *er* et afsnit om Tyskland, men det har jo intet med denne sag at gøre. Til gengæld er det vistnok entydige Kreis et rødt link. Der er også komplikationen med at det tyske Amt betyder noget andet end "amt" (se Amt (flertydig)). --Palnatoke 29. aug 2007, 06:52 (CEST)

Jeg har spekuleret frem og tilbage over det, og er heller ikke helt tilfreds. Det bedste er nok at holde fast i benævnelsen med kreds i parrantes som i artiklen Pinneberg (kreds) (?) og flytte dem over i Kategori:Pinneberg (kreds), og lignende; så dækker den både landkredse og de kredsfrie byer. -- Nico 29. aug 2007, 09:48 (CEST)
ser lige at betegnelsen ”Kreis” går tilbage til det tjekkiske ord ”kraj” der betyder «land». Det gør vel at det vil være relevant at beholde den tyske betegnelse ”kreis” ? -- Nico 29. aug 2007, 11:42 (CEST)
Jeg ville nok bare oversætte Kreis/Landkreis med "amt" eller lignende. Etymologien er ikke så vigtig - hovedsagen er at skabe de rigtige associationer. --Twid 30. aug 2007, 00:17 (CEST)
I så fald er kreds nok det bedste da Tyskland, som Palnatoke påpeger, har en amtopdeling under Landkreis/Landkreds. -- Nico 30. aug 2007, 07:52 (CEST)
Prøv at se illustrationen øverst på den tyske side. Jeg vil klart mene, at kreds og amt giver forkerte associationer. --Twid 30. aug 2007, 11:44 (CEST)
Jeg forstår ikke hvorfor det skulle give forkerte associationer; Jeg kender godt opstillingen som helt klart viser at amterne i Tyskland ligger et niveau under Landkreis/landkreds. En tysk-dansk ordbog oversætter også kreis med kreds, så hvis ikke vi skal tage hensyn til den tjekkiske oprindelse, hvad mener du så ? -- Nico 30. aug 2007, 12:20 (CEST)
Efter at have været rundt på mange forskellige sider om Tyskland - også på forskellige andre Wikier bliver jeg mere og mere overbevist om at vi skal beholde de tyske navne på Landkreis og Regierungsbezirk, frem for at øge forvirringen ved oversættelse; f.eks. er ordet Provins på forskellige wikier brugt om både Landkreis og Regierungsbezirk. Dette fører mig frem til at det nok er bedre at beholde de tyske navne, fremfor en tillempet oversættelse, altså bruge [[Landkreis Goslar]] fremfor [[Goslar (Kreis)]] (eller Kreds). -- Nico 2. sep 2007, 23:31 (CEST)
Hvor ser du den tjekkiske oprindelse? Min etymologiske ordbog (ISBN 87-7789-000-0) har:
kreds en; glda. kresz, kretz, no., sv. krets; ligesom holl. kreits lånt fra en vestlig mnty. dial. (med hty. forskydning af -t, i nord. vist nmed substitution af -ei- med -e-), modsv. mhty. kreiz, ty. Kreis, mnty. kreit, krēt; af germ. *kraita-, der – dog med y. vokalisme – hører til sa. rod som kratte. Egl. da vel om en opkradset linje. – Jf. kredse.
Hvis vi endelig skal blande det slaviske kraj ind, er jeg tilbøjelig til at tro, at påvirkningen er gået fra tysk til de slaviske sprog. --Palnatoke 2. sep 2007, 23:59 (CEST)
Det stammer fra den norske side no:Landkreis, men er også der uden kilder. Hvad mener du om forslaget om at holde os til de tyske navne ? - sådan at vi (for at vende tilbage til det oprindelige spørgsmål) omdøber Kategori:Byer i Pinneberg Amtskreds til Kategori:Byer i Kreis Pinneberg. -- Nico 3. sep 2007, 09:35 (CEST)
Lad os bare holde os fra hjemmestrikkede oversættelser. Kreis Pinneberg er fin. --Palnatoke 3. sep 2007, 09:37 (CEST)

AA-Taskforce[rediger kildetekst]

Hej Nico!

Vi har netop sat et projekt igang, der skal oprette en masse anbefalede artikler. Jeg ville i den anledning høre, om du var interesseret i at deltage? Vi bor her: Wikipedia:AA-Taskforce.

Vi ser frem til at høre fra dig!

--Hockeyindustrien 16. sep 2007, 22:53 (CEST)

hmm[rediger kildetekst]

Var det bedre?--83.73.64.32 3. okt 2007, 20:33 (CEST)

Koordinater for artiklens sted[rediger kildetekst]

Jeg ser, at du for ca. 1 år siden har sat koordinater på artiklen om Frejlev Skov. Når man klikker på dem, kommer men frem til en tekstside, hvorfra man kan vælge forskellige muligheder. Hvis man vælger: Find this location on Findvej.dk. As above, but with backlinks to Wikipedia articles in the Danish Wikipedia. får man et smukt kort frem med en nål i det aktuelle punkt, en nål, der hurtigt ændres til Wikipediesymbolet.

Det er lykkedes mig med forskellige krumspring at lægge koordinater ind på nogle andre artikler, f.eks. Lundestenen, men når jeg kalder kortet frem, vises der ingen nål/Wikiklode.

Hvad har jeg gjort forkert? Hilsen --Erik Damskier 18. okt 2007, 14:53 (CEST)

  • Hej Erik Damskier. Jeg tror ikke du har gjort noget forkert; Koden ser rigtig ud - hvis du går lidt ned i listen og vælger google maps ser du placeringen. Mit gæt er at Findvej ikke opdateres lige så hurtigt, så den kommer nok med der også. Der findes forøvrigt et fortrinligt redskab til at lave kode for koordinater her: http://www.giswiki.org/hjl_get_CoorE.htm vh. Nico 18. okt 2007, 15:08 (CEST)

Gendannelse af artikler[rediger kildetekst]

Hej Nico

Nogen (en bruger ved navn Bruger:Hjernespind) har været inde og rode med artiklerne Kick'n'Punch og Gorilla Angreb. Det er der såmænd ikke noget galt i normalt, men i dette tilfælde kan jeg ikke se andre ændringer end at referencerne er blevet fjernet, altså decideret hærværk. Ville du være så venlig at genskabe dem (efter selvfølgelig at have set efter at det er hærværk)? - mvh Saddhiyama 14. jan 2008, 23:11 (CET)

Hej - har rettet Gorilla angreb, men Kick'n'Punch er da vist OK - Nico 14. jan 2008, 23:47 (CET)
Tak for hjælpen. Kick'n'Punch er dog ikke helt ok. Det ser ud til at artiklen er blevet copy pastet så teksten optræder dobbelt. Da jeg ikke helt kan overskue de faktiske ændringer (det ser ualmindeligt tåget ud når man kigger i redigeringshistorien, jeg ved ikke helt hvad brugeren har haft gang i), vil jeg foretrække at den også bliver genskabt. --mvh Saddhiyama 15. jan 2008, 10:22 (CET)

Meddelser[rediger kildetekst]

Tak for tippet med forhåndsvisning, det gør helt klart arbejdet nemmere :) Drip 1. feb 2008, 15:25 (CET)

Barnstar[rediger kildetekst]

Tireless Contributor Barnstar.gif Den Utrættelige Bidragsyders Barnstar
For din imponerende arbejdsindsats med at oprette artikler får du her en lille anerkendelse. Fortsæt med det flotte arbejde :-) Rasmus81 29. feb 2008, 11:17 (CET)


{{formatering}}[rediger kildetekst]

Hej Nico. Dette er bare en lille bøn om, at du måske vil undgå blot at sætte en wikificeringsskabelon på nye artikler – ofte små, som nemt kunne ordnes – og samtidig lade være med at komme kategori, iw, etc. på. Alt det sure bliver altså bare meget nemmere når alle hjælper til. --CarinaT 12. mar 2008, 18:29 (CET)

Hej CarinaT . Problemet er at når der er mange artikler der skal patruljeres kan man ikke nå at gå ind i alle artikler - tit ta'r jeg også og retter en del undervejs, men de dage hvor der er få som patruljerer er man nødt til at vælge den løsning. Jeg synes nok jeg ta'r min store del af det sure, måske bare andre steder og på andre måder end dig, som jeg sjældent ser på patruljeringsloggen. Jeg forstår ikke hvorfor du opfordrer mig til at lade være med at tilføje IW og kategori ? ... og så skal det heller ikke være oprydning alt sammen :-) - Nico 12. mar 2008, 18:40 (CET)
Du har ret - du har flere patruljeringer end jeg (også taget antal redigeringer i betragtning), men det kan man jo heller ikke gøre op på den måde, da der er forskel på hvad man lader gå igennem. Det var bestemt ikke en opfordring til ikke at tilføje kat og den slags, men netop det modsatte (jeg indser at den lidt kringlede sætning nemt kunne læses modsat – beklager). Og, nej, det skal ikke alt sammen være oprydning, men formateringsskiltet er altså den absolut letteste udvej, og når artiklerne bare kommer i den kategori og ikke bliver indkoblet i systemet på anden vis, ligger de bare der og "rådner" op. --CarinaT 12. mar 2008, 19:03 (CET)
Ps. Det er slet ikke for at starte en krig :) --CarinaT 12. mar 2008, 19:04 (CET)
Problemet er at det som regel er artikler jeg egentlig finder uinteressante og ikke gider røre ved, og som stadig ville være utilfredsstillende selv om man gav førstehjælp - som man helst vil slette, men man ved at man risikerer protester og trælse diskussioner hvis man gør det. Jeg ved godt det er en syltekrukke, men man kan ikke overkomme/orke alt. Er det bedre at springe dem over ? - Nico 12. mar 2008, 19:41 (CET)
:) Jeg må nikke genkendende til de artikler, man mest har lyst til at slette. Godt spørgsmål i øvrigt om det er bedre at springe over. Det havde jeg ikke lige overvejet. Måske ja, for så kommer de i den noget mere overskuelige kasse med ukategoriserede artikler (som dog er stødt voksende i øjeblikket da Bruger:Sabbe, som holdte den på nulpunktet, er gået på pause), og man så kan håbe en anden, der har tid, patruljerer den. Et andet svar kunne være nej, da folk jo så kan se, vi er klar over, det ikke er en god artikel. Jeg lader det stå åbent. --CarinaT 12. mar 2008, 19:53 (CET)


Peter Thyssen[rediger kildetekst]

Hej Nico. Ser du har rettet Peter Thyssen - det er fint! Jeg vil bare fortælle at Sander Jensen er radikal og er tit i presen med støtte for Peter Thyssen i læserbreve. Så strengt tanget foretager ham redigeringer der strider mod wikipedias politik med at være for tæt på. Men dette sikkert et generelt problem med "bestilt" arbejde fra politiske venner over hele det politiske spektrum. --Villy Fink Isaksen 19. mar 2008, 12:26 (CET)

Ja jeg har bemærket det, oven i købet lokalformand - der var også kun tale om en tilbagerulning fra min side; der er jo nogen der ikke ka' la' være ... -- Nico 19. mar 2008, 13:06 (CET)

Partisk og usagligt om Peter Thyssen[rediger kildetekst]

Som du kan se, har jeg opdateret min profil yderligere, så ingen skal være i tvivl om, hvem jeg repræsentere, når jeg redigerer i indlægget om Peter Thyssen. Jeg er blandt andet formand for Radikale Venstre i Århus.

Hele afsnittet med overskriften "Kritik" er partisk, usagligt og efter min mening kun oprettet med det ene formål at miskreditere Peter Thyssen person og embede.

Jeg kunne så spørge, hvad "folks" motivation er til at miskreditere Peter Thyssen? Uanset hvad vil forbeholde mig retten til at stille mig tvivlende overfor den såkaldte "kritik" som er skrevet her.

Ud fra en leksikal betragtning er der ingen tvivl. Afsnittet "kritik" med links til udelukkende negative kritikere, der samtidig er revet af en saglig sammenhæng, er dybt kritisable.

Wikipedia skriver omkring deres mål med Wikipedia: ”Vores mål med Wikipedia er at skabe en fri encyklopædi. Den største encyklopædi i historien både i bredden og i dybden. Vi ønsker også at Wikipedia bliver en ressource man kan stole på.”

En encyklopædi, eller leksikon, er et medie, der dækker et emne bredt eller specifikt. Essensen er, at emnet er dækket sandfærdigt og fair, så man som Wikipedia skriver, kan stole på det.

Det kan man pt. ikke i afsnittet ”kritik” om Peter Thyssen. Derfor skal det slettes. Uanset om man kan lide Peter Thyssen eller ej.

Hentet fra "http://da.wikipedia.org/wiki/Brugerdiskussion:Sander_Jensen"

PS Hvis jeg ønskede at få slettet afsnittet af en person der "ikke var så tæt på" ville det ikke være noget problem. Jeg vælger at spille med åbne kort.

Derudover bemærker jeg at Villy Fink Isaksen er buschauffør. Peter Thyssen er chef for bustrafikken i Århus. Er det ikke for tæt på? Især når man tænker tilbage på buskonflikten, hvor chaufførerne kørte en negativ politisk kampagne mod Peter Thyssen i særdeleshed.

Opbygningen af Wikipedia er en proces - ikke et færdigt stykke arbejde, og vi ville aldrig komme ud af stedet , hvis vi skulle slette alt der ikke er færdigt. At slette et kontroversielt afsnit uden at argumentere, eller i det mindste notere i beskrivelsesfeltet, virker nærmere som hærværk, end som noget fra en lokal partiformand og kommunikationseksperts hånd. At nævne at en person har været indblandet i kendte kontroversielle sager er noget politikere skal leve med, ligesom deres successer, og det er i hvertfald ikke den lokale partiformand der skal diktere Wikipedias artikel om deres frontperson på rådhuset i Århus. Det ville i mine øjne se mærkeligt ud, hvis det han er mest kendt for blev forbigået i tavshed. -- Nico 23. mar 2008, 21:42 (CET)
Jeg beklager, at jeg ikke skrev en begrundelse i min redigering, der var sket i hast. Men hvis vi lige skal prøve at perspektivere problemstillingen, så vil du ikke finde tilsvarende "kritik" om "kontroversielle" sager hos andre politikere på Wiki. Kig fx på: Louise Gade og Nicolai Wammen. En lille undtagelse finder vi hos Pia Kjærsgaard, hvor der kort nævnes noget omkring en racismesag, som hun tabte i Højesteret. (hvilket nok ikke bliver mere sagligt) Kan du ikke se pointen, at hvis personer har noget imod en bestemt politiker, og linker til en håndfuld sager, der alle taler imod denne politiker, nogle mere partisk end andre, så er det unfair og usagligt. Især hvis du sammenligner med alle andre politikere. Selv Peter Brixtofte er støvsuget for den slags. Jeg vil ikke give mig i gang med at redigere igen, men jeg vil opfordre jer brugere af Wiki om at udvise den ånd, som dette leksikon gerne skulle bygges op omkring. Der er jo ingen ankemyndighed. Der er altså et problem med Peter Thyssens "kritik" afsnit, som du og andre bidragydere må forholde jer til.
--Sander Jensen 25. mar 2008, 00:21 (CET)
Så må du rejse problemet ved landsbybrønden, hvis du anser det for så alvorligt; jeg har forholdt mig til at du uden begrundelse fjernede indhold på siden (som i min øjne er relevant nok, og ikke så belastende som Du prøver at gøre det til). At andre artikler ikke har tilsvarende afsnit er ikke noget argument for at det ikke bør være her, måske nærmere en mangel ved de artikler. Hvad Wikipedias ånd angår ville vi da i den grad ha' et problem , hvis vi parerede ordre fra politiske lokalformænd, vedrørende præsentationen af deres politikere. -- Nico 25. mar 2008, 07:34 (CET)
Uanset om jeg er lokalformand eller ej, så mener jeg, at jeg har en saglig pointe. Hvilket en bruger, som jeg ikke kender, også har gjort opmærksom på ved indlægget Diskussion:Peter_Thyssen. Jeg undrer mig over, at du affejer mig til ”landsbybrønden”. Jeg havde forventet mere lydhørhed fra en administrator, som er en tillidsperson på Wikipedia? Jeg vil gøre opmærksom på, at buschauffør Bruger:Villy_Fink_Isaksen, der har oprettet afsnittet "kritik" i medier og læserbreve har været en hård kritiker af Peter Thyssen, Århus Kommune og Århus Sporveje. Hvilket jeg kan dokumentere, hvis det ønskes. Har du selv tilgang til Infomedia, så kan du selv tjekke. Det skal siges, at jeg intet personligt har imod Villy Fink Isaksen, der har sin ytringsfrihed til at være uenig. Men jeg ved ikke, om du bor i Århus, men der har længe været en organiseret og personlig politisk hetz mod Peter Thyssen. Det er vilkårene i læserbreve og i den politiske dagligdag, men jeg mener ikke, at det hører til på Wikipedia. Derfor er jeg gået ind i denne sag, da Wikipedia for mange bruges som et troværdigt opslagsværk, ligesom det ligger højt på en Googlesøgning. Jeg kan kun anskue det som om, at indlægget på Wikipedia lige nu støtter Peter Thyssens politiske modstandere. Jeg vil igen opfordre til at afsnittet slettes, da det er partisk og usagligt. Og jeg vil bede dig om at se på sagen med åbne øjne, uanset hvem jeg repræsenterer. Med venlig hilsen --Sander Jensen 25. mar 2008, 13:21 (CET)
Når jeg foreslog landsbybrønden var det ikke for at affærdige dig, men for at prøve at få nogle andre meninger ind over. - Nico 25. mar 2008, 15:24 (CET)

Bilde av Grieg[rediger kildetekst]

I tilfeller der jeg ikke finner noen fotograf i bøker så pleier jeg å skrive fødsels og dødsår på den personen som er avbildet. Grieg døde i 1907. Om det ikke er mulig å finne fotografen i dette tilfellet så er det jo mulig å skrive fotograf ukjent. Da vil vi unngå sletting da det er mer enn 70 år siden bilde må ha blitt tatt. --Nina-no 15. apr 2008, 11:53 (CEST)


Herredskort[rediger kildetekst]

Der er vist nok en fejl i kortet over Harre Herred (Billede:Harre_Herred.jpg). Glyngøre sogn mangler. :-) --Casper 19. apr 2008, 14:55 (CEST)

Danmarks historie[rediger kildetekst]

Hej Nico

Da du står opført som have en interesse i historie ville jeg blive glad hvis du ville deltage i WikiProjekt Danmarks historie. --Broadbeer, Thomas 15. maj 2008, 22:33 (CEST)[svar]


Århus[rediger kildetekst]

Jeg arbejder på at forbedre Århus her i mit værksted: Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde1. Jeg har tilføjet lidt om arkitektur og kultur og lidt andet hist og pist, men jeg mangler lidt "mod- og medspil", vil du kigge forbi og evt. komme med lidt kommentarer, tips og hint, det vil hjælpe mig med at komme videre. Du må også gerne bidrage på artiklen hvis du har lyst. --Villy Fink Isaksen 4. jun 2008, 16:17 (CEST)

OK kigger lidt på det, men jeg er ikke tilhænger af disse mega-artikler; Jeg ville absolut foretrække at dele så store emner op, evt. i en slags miniportal med f.eks 1-5 linjer om hvert emne i indholdsfortegnelsen, og så selvstændige artikler om de enkelte emner, måske på to niveauer med en oversigt på 15-30 linjer og en uddybende med en grundigere gennemgang. -- Nico 4. jun 2008, 16:27 (CEST)


Tonna[rediger kildetekst]

Hej - kunne du måske lokkes til at oversætte de:Tonna, det er som rødt link i Balthasar Münter. --Villy Fink Isaksen 30. jun 2008, 23:02 (CEST)

TAK ! --Villy Fink Isaksen 1. jul 2008, 21:36 (CEST)


Flere tyske lokaliter[rediger kildetekst]

I den nye artikle Friedrich Gottlieb Klopstock er der flere røde links til tyske lokaliteter, jeg kan ikke gennemskue om de alle hører under Hamborg - Ottensen gør vist, men hvad med Naumburg, Blankenburg og Carlsruhe. --Villy Fink Isaksen 2. jul 2008, 13:34 (CEST)

Hehe - du ska'rigtig holde mig med ilden ;-) Mon ikke Carlsruhe er en gammel dansk form for Karlsruhe ?

Vi har forøvrigt en martikel om Quedlinburg som du ikke har markeret; de:Naumburg er flertydig på tysk så det er lidt vanskeligt... ... men de:Schulpforta ligger ved Naumburg (Saale). de:blankenburg er også flertydig , men sandsynligheden taler for de:Blankenburg (Harz), da det er samme område som de byer der er nævnt i samme sammenhæng. -- Nico 2. jul 2008, 14:07 (CEST)

Hvad der er hvad ved jeg ikke, men dine antagelser lyder rigtigt. --Villy Fink Isaksen 2. jul 2008, 14:20 (CEST)

Nok en: i Daniel Gotthilf Moldenhawer er Köningsberg rødt ;-) --Villy Fink Isaksen 5. jul 2008, 23:34 (CEST) Stavefejl beklager Königsberg men så blev det blåt :-)) --Villy Fink Isaksen 5. jul 2008, 23:40 (CEST)

:-) Nico

Nok to - i Johan Ernst Gunnerus er to røde links tyske lokaliteter: Stadthagen og Helmstedt. Måske har du tid og overskyd til at gøre disse link blå. --Villy Fink Isaksen 18. jul 2008, 22:25 (CEST)

I forbindelse med udarbejning af en artikel om Bissen se her: Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde3 er jeg truffet på den tyske lokalitet Gräfenberg (som ikke er en lokalitet i Tyskland), se den tyske artikel de:Gräfenberg. Jeg er sikker på du kan gøre noget ved det. ;-) --Villy Fink Isaksen 7. sep 2008, 22:45 (CEST)

Kloge sig[rediger kildetekst]

Der er tydeligt at du har kloget dig med hensyn til Gorm Lokdams artikel i 2. dec 2007 om Sophiendal, du siger han ikke holder loven om ophavsret. "Stop Venligst. Du må ikke kopiere andres materiale ind på Wikikpedia Sophiendalmaterialet er klart underlagt Ophavsret"

mvh Alexander

... og derfor slettede jeg det. Hvad er problemet ? -- Nico 11. jul 2008, 07:08 (CEST)

Du har ret det er fra en anden side, men du har ikke ret i det med ophavret - den side du fandt, at materialet var taget fra, er Slotshotels-- ejer Gorm Lokdam. --Alexander 11. jul 2008, 09:21 (CEST)

Det at han selv ejer teksten, er ingen garanti for at han har forstået at den tekst, der lægges her, betragtes som udgivet under GNU Free Documentation License (GFDL). Næsten tværtimod - hvis det er samme tekst, bliver det mere end svært at håndhæve ophavsretsbeskyttelsen af originalteksten, når andre bare kan kopiere fra vores tekst. Derfor ønsker vi at være absolut sikre på at han virkelig vil lægge teksten her. --Palnatoke 11. jul 2008, 09:41 (CEST)
Ved at slette den? --Alexander 11. jul 2008, 11:33 (CEST)
Artikler, der er kopieret fra ophavretsbeskyttede tekster, bliver slettet, eftersom det ikke er tilladt at have dem liggende. Når ophavsretten afgives, kan teksten lægges ind og bliver herefter ikke slettet. --CarinaT 11. jul 2008, 11:52 (CEST)
Men det er jo hans side - ham der har lavet det, men jeg vil lade ham tage det op. --80.167.2.198 11. jul 2008, 11:55 (CEST)

Kvartalets wikipedianer - 1. 2007[rediger kildetekst]

Trofæ for værdsættelse af alle dine bidrag 1. kvartal 2007.

Hej Nico Jeg ved ikke om du kan huske det, men i foråret sidste år holdt jeg en afstemning om hvem der var 'kvartalets wikipedianer'. Jeg glemte totalt at konkludere på afstemningen, for jeg vandt nemlig ikke selv da jeg havde travlt med at læse til eksamen. Du vandt med 7 stemmer for! Derfor får du nu dette lille trofæ til at pynte :). Vi er (tilsyneladende :P) mange der er rigtig glade for at have dig med ombord på den danske wikiskude. Tillykke med sejren :D. --Lhademmor 22. aug 2008, 18:14 (CEST)

Takker :-) - Nico 22. aug 2008, 18:16 (CEST)

Skabelon:Infoboks bil/2[rediger kildetekst]

Hej Nico.

Jeg har oprettet en ny {{Infoboks bil/2}}, som løbende skal afløse den gamle {{Infoboks bil}}. Kan du være sød at tilpasse den nye på samme måde som den gamle - dvs. på den måde, at et felt kun vises, hvis der angives en værdi.

Hilsen Christian Giersing 23. aug 2008, 11:17 (CEST)

Må desværre melde pas - er langt væk fra skabelonsnedkerei for tiden (har faktisk nogen jeg selv mangler hjælp til) , og har ikke lige tid/oveskud til at tage det op nu; Bilmodeller er heller ikke lige min førsteprioritet, og jeg aner ikke hvad problemet er med den oprindelige. Håber du kan finde en anden. - Nico 23. aug 2008, 12:24 (CEST)

Mentorer[rediger kildetekst]

Hej Nico. Du har tidligere tilmeldt dig mentorprogrammet som mentor. Da programmet nu er relanceret i nye moderne farver, vil jeg benytte lejligheden til at bede dig tage stilling til, om du vil fortsætte i projektet eller ej, da der er tale om en komplet relancering.

Denne besked skal mest af alt ses som en måde at fjerne inaktive brugere fra listen på. --Hockeyindustrien 31. aug 2008, 21:41 (CEST)

Hej Henrik - Jeg har hjulpet mange nye brugere gennem tiden, (hvilket jeg selvfølgelig vil blive ved med) men har vist kun fået en enkelt henvendelse via mentorprogrammet, så det er ikke mit indtryk at det bruges ret meget. ... så da jeg ser der allerede er en del på tror jeg jeg springer over i denne omgang. - Nico 31. aug 2008, 23:26 (CEST)

Billede:Caledonia2.jpg[rediger kildetekst]

Commons
Billede:Caledonia2.jpg kunne ikke umiddelbart flyttes til Wikimedia Commons.
Årsagen er oftest en manglende licensinfo eller forkert (måske forældet) licensskabelon.
Til Commons

--DaWiki2Commons 21. sep 2008, 16:29 (CEST)

Ændret til {{PD-old}} - prøv at læse sourcen , hvis du ikke er en robot - Nico 21. sep 2008, 16:45 (CEST)


Koordinater[rediger kildetekst]

Jeg kunne tænke mig koordinater på Naturstien Horsens-Silkeborg (i artiklen er der link til kort materiale), henholdsvis ved starten og slutningen (alt efter hvad vej man har tænkt sig at gå) ved den gamle hovedvej/landevej A10 lige syd for golfbanen ved Horsens (som er starten ifølge Skov- og Naturstyrelsen) og starten i Lund (Lunds koordinater er en smule forkerte peger - på et område udenfor selve byen) hvor den "rigtige" sti starter på det gamle jernspor (starter ved Silkeborgvej nr. 232 - det kan ses på google map + hybrid, ved at zome ind), og endelig starten/slutningen i Silkeborg i nærhed af jernbanestationen - hvor Dalgasgade - Søndre Ringvej. Jeg ved ikke hvordan jeg får fat i koordinater og glemte min gps da jeg var på vandretur. --Villy Fink Isaksen 24. sep 2008, 20:40 (CEST)

Hej Villy , prøv dette smarte program, http://www.giswiki.org/hjl_get_CoorE.htm der kan lave en færdig kode, så kan du selv vælge hvilke punkter der hører til artiklen; - det eneste man skal ændre, er hvis man vil ha' coordinaterne op i titlen (som er standard, hvis der tale om ét sted)- så ændres {{coor dms|... til {{coor title dms|...
Jeg er forøvrigt vokset op 150 m fra Banen (i Silkeborgenden), og var med på den sidste tur i -68. - Nico 24. sep 2008, 20:50 (CEST)
Har nu lavet et forslag på siden - måske passer det ikke ind i stilen på wiki. --Villy Fink Isaksen 24. sep 2008, 22:04 (CEST)
Kan du finde en der kan programerer og koordinerer de to skabeloner? ("Danmark2" og "coor title dms") --Villy Fink Isaksen 29. sep 2008, 22:09 (CEST)
Jeg har luftet det på chatten, men det er åbenbart ret kompliceret, så der var ikke lige nogen der bed på; Den engelske wiki kører også på samme måde som vores med kort og koor-link hver for sig. -- Nico 29. sep 2008, 22:18 (CEST)

Sletteforslag[rediger kildetekst]

Hej Nico. Kunne jeg lokke dig til at se på Kategori:Sider der bør slettesKategori:Sletningsforslag (Denne henvisning blev rettet af MaszO'Bot den 19. sep 2009, 09:25 (CEST)) (bare hovedkategorien)? Jeg vil mene, at en del af dem kan slettes uden problemer (fx forældede skabeloner og defekte omdirigeringer). Dem, du ikke mener kan slettes, havde jeg tænkt mig at sætte på WP:SDBS så vi er sikre på, at alle interesserede har en chance for at kommentere forslaget. Har du tid og lyst til det? Er helt ok hvis du ikke har :-) --MGA73 28. sep 2008, 00:36 (CEST)


Industrihistorie[rediger kildetekst]

Hej Nico

Mange tak for hjælpen. Jeg er ny her. Jo det giver mere mening hvis Nationalt Industriminde bliver omdøbt til "Nationale Industriminder", da det er et samlet begreb. Jeg har i mellemtiden spurgt en mentor om hvordan man ændret en kategori til en almindelig side - er det ikke det bedste her? Er det kun dig der kan gøre sådan nogle ting?

Det var nemlig noget værre rod synes jeg det der var i forvejen. Mht. til industrihistorie, så synes jeg at der skulle oprettes en kategori der hedder virksomhedshistorie, og deri kan vi så lægge flere at de historiske virksomhedbeskrivelser som lige nu ligger under Industrihistorie. Men jeg ved ikke ikke mht. de gamle vandmøller og ældre ting historiske ting - de må blive liggende indtil videre - jeg tænker lige nogle tanker de kommende dage! --Christophersen 21. okt 2008, 23:31 (CEST)

Jeg svarer i diskussion på din egen side - Nico 21. okt 2008, 23:34 (CEST)Nationalt industriminde[rediger kildetekst]

I går rettede vi to i filen "Danske Industriminder" og "Nationalt Industriminde". Som du selv skrev så giver det måske mere mening at omdøbe "Nationalt industriminde" til Nationale Industriminder - det er jeg helt enig i fordi at "Nationale Inudstriminder" er et samlet begreb, der er skabt sådan som jeg ar beskrevet i artiklen. Det giver derfor ingen mening at skrive det i ental - da det er ligesom at skrive "Rød bil" eller "flot dame" hvis du forstår! Der mener jeg også du skal ændre kategorien til "Nationale Industriminder" - ud fra samme begrundelse mener jeg helt at du skal SLETTE kategorien "Danske Industriminder". Det er også et meget diffust begreb som egentligt udspringer af de "National Industriminder" som vi lige har oprettet en flot side på. Det er der nu overflødigt!

Hvis jeg på nogen måde kommunikere "forkert" med dig så giv besked. Det er nyt for mig så jeg er ikke vant til disse diskutionsider."

--Christophersen 22. okt 2008, 22:11 (CEST)


Redigering af artiker om industrialisering[rediger kildetekst]

Hej Nico - jeg ved ikke om du er administrator med speciale i historie - men jeg prøver at bidrage lidt med ændringer omkring historie og industrihistorie. Jeg har set på artiklerne omkring industrialisering og Den indistruelle revolution de sidste par dage og tænkt mig at gøre følgende Alle tre artikerl bibeholder:

  • Industrialisering - er en kort forklaring på begrebet industrialisering - altså en sociologisk kort forklaring
  • Den industrielle revolution - forklarer om industrialieringen internationalt - en historisk artikel
  • Industrialiseringe i Danmark - forklarer om industrialiseringen i Danmark - den danmark historisk artikel

Men alle artikler trænger til at blive rendyrket i de tre ovenstående kategorier og strammet op havde jeg tænkt mig. Hvad siger du?

--Christophersen 22. okt 2008, 22:54 (CEST)

Redigering er jo ikke noget der kræver administratorindgriben, og diskussioner om artiklernes indhold ligger bedst på artiklernes diskussionssider; der er jo også sammenskrivningsforslag, så hvis du mener at de ikke skal sammenskrives , er der dér du skal argumentere for det. -- vh. Nico 22. okt 2008, 23:24 (CEST)


Karl Aage Rasmussen[rediger kildetekst]

Der er forekommet copyvio på siden men er ny rettet til anden tekst end direkte kopi, men jeg har på fornemmelse af Brugeren skriver selvbiografi, men kan ikke bevise det. Vil du eller andre admin. kigge derpå? --Villy Fink Isaksen 26. okt 2008, 09:54 (CET)

Jeg ser egentlig ikke noget problem som den er nu, og en fornemmelse er vist ikke nok til at regne den for en selvbiografi. - Nico 26. okt 2008, 10:02 (CET)
ok - så fjerner en admin vel copyvio (rettede lige en fejl i foregående). --Villy Fink Isaksen 26. okt 2008, 10:05 (CET)

Doppelgänger[rediger kildetekst]

Hej Nico. Der er lige oprettet en Bruger:N!co (19:45), er der ikke fare for at det kan misbruges? Jævnfør en:Wikipedia:Doppelganger account. --Med venlig hilsen Necessary Evil 29. okt 2008, 20:28 (CET)

Hej Necessary Evil: Jeg tvivler på det er en bruger der bliver noget problem, men tak for at du gjorde mig (og ham) opmærksom på det . Mange opretter et brugernavn uden nogensinde at lave en redigring; - gad vide om de tror de skal regogstrere sig for at læse siderne ? - Nico 29. okt 2008, 22:09 (CET)
Jeg har blokeret ham uendeligt, så han bliver aldrig et problem, med mindre han skulle prøve at redigere og klager over det på hans diskussionsside. --Broadbeer, Thomas 29. okt 2008, 23:23 (CET)


Tyske lokaliteter[rediger kildetekst]

I forbindelse med udarbejdelse af artiklen Paul Detlev Christian PaulsenBruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde4 er jeg truffet på flere tyske lokaliteter der har røde links - håber på din hjælp.  ;-) --Villy Fink Isaksen 10. nov 2008, 18:28 (CET)

Så er der en lille artikel om Sachsen-Gotha; Schnepfenthal er en bydel i de:Waltershausen, så den er vist ikke så høj prioritet endnu. - Nico 10. nov 2008, 21:18 (CET)
Tak - jeg retter om Schnepfenthal, længere ned i artiklen er der et link til Rantzau - den kan jeg ikke gennemskue. --Villy Fink Isaksen 10. nov 2008, 21:40 (CET)
Der er formentlig tale om en eller anden dengang aktuel kombination af de:Schloss Rantzau (Rantzau), de:Amt_Rantzau#Von_der_Grafschaft_Rantzau_zum_Amtsbezirk, de:Rantzau (Adelsgeschlecht) og de:Schloss Rantzau (Rantzau), som den danske krone prøvede at håndhæve sin ret over. Hertugdømmernes historie er ikke lige til at overskue  ;-) - Nico 10. nov 2008, 21:54 (CET)

Om Schnepfenthal har jeg fundet frem til dette: Salzmanns Institut i Schnepfenthal - er det ikke korrekt (jeg er ikke god til tysk)? --Villy Fink Isaksen 11. nov 2008, 18:56 (CET)

Jo - jeg havde ikke lige set at skolen var specifikt nævnt i artiklen, - kigger på det senere . - Nico 11. nov 2008, 19:44 (CET)

Århus billeder[rediger kildetekst]

Skulle du rende over artikler der mangler billeder, som læg et link på min brugerside: Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/Århus billeder, der mangler. --Villy Fink Isaksen 25. nov 2008, 14:30 (CET)


Elevatordrengene[rediger kildetekst]

Jeg er begyndt at udvide artiklen på Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/kladde4 - du må gerne kigge med og rette og tilføje. Det tager nok nogle dage (det er jul). --Villy Fink Isaksen 23. dec 2008, 18:46 (CET)

Tak for hjælpen[rediger kildetekst]

Halløj og mange tak for den hurtige hjælp med min artikel om geogloisk co2-lagring. vh. Jannik --Jannik Kappel 30. dec 2008, 18:55 (CET)

Tyske byer[rediger kildetekst]

Hej Nico

takker ;-) - Nico 13. jan 2009, 18:18 (CET)
For alle dine oprettelser af artikler om tysk geografi tildeles du denne tyske medalje. Bliv endelig ved med dine gode oversættelser. :) --Broadbeer, Thomas 13. jan 2009, 17:39 (CET)


Billeder / layout[rediger kildetekst]

Jeg synes det er problematisk med billeder i øverste venstre hjørne (der fremmer ikke læseligheden/overskueligheden). Jeg har flyttet billedet (et segl) i Voer Herred og Hjelmslev Herred - håber på forståelse, måske kan det gøres bedre end det jeg lavede. --Villy Fink Isaksen 28. jan 2009, 12:05 (CET)

Jeg er lodret uenig. Jeg synes det er synd at flytte det lille segl til bunden af siden; det giver en bedre grafisk balance på siden som det stod før. - Nico 28. jan 2009, 12:08 (CET)
ok - så er vi uenig om dette.--Villy Fink Isaksen 28. jan 2009, 12:14 (CET)
Jeg holder faktisk også med Villy her. De fleste læser jo som bekendt fra venstre mod højre og det virker bare forkert at det første man støder på er et billede og ikke Artiklens navn er en...-introduktion --Lhademmor 28. jan 2009, 12:41 (CET)
.. men man ser artiklen som et samlet billede, før man begynder at læse, - og derfor er en god grafisk udformning vigtig. - Nico 28. jan 2009, 12:45 (CET)
... det er ganske rigtigt, men hvad er en god grafisk udformning? - der bør vel også tages hensyn til læseligheden. --Villy Fink Isaksen 28. jan 2009, 12:47 (CET)
Og så er vi tilbage ved at vi bare er uenige; I mine øjne gør i et ikke problem til et problem, men kernen i det her er et forskelligt syn på det. Jeg synes ikke det er et problem at læse, og jeg synes det er pænt med et stort billede/kort til højre og et lille logo/segl til venstre, men synes det bliver tungt i bunden, hvis det kommer derned; nu er der jo ikke tale om en teksttung side der stiller store krav til læsningen, mere en opslagsside med en forklaring og links videre. - Nico 28. jan 2009, 12:56 (CET)

Mere tysk[rediger kildetekst]

Det ville være dejligt med Tautenburg og evt en oversættelse af de:Thüringer Landessternwarte Tautenburg, de har relation til Schmidt kamera. --Villy Fink Isaksen 14. jan 2009, 22:47 (CET)

Og i øvrigt er Beiersdorf, Benther Berg, Gehrdener Berg, Neustadt am Rübenberge, Seelze, Sehnde, Springe, Uetze, Wedemark, Wennigsen (Deister) og Wunstorf efterspurgte artikler. --Lhademmor 14. jan 2009, 23:47 (CET)
jaja - Der er vel også andre end mig der kan lidt tysk  :-) Mange af de efterspurgte, er det, fordi de står i en skabelon som er brugt i andre sammenhænge, men kan alligevel godt være en mindre betydningsfuld flække. - Nico 14. jan 2009, 23:53 (CET)
Cismar mangler (er et rødt link fra Schack von Staffeldt) - de:Cismar --Villy Fink Isaksen 2. feb 2009, 19:03 (CET)

Mary Wetstenholz[rediger kildetekst]

Hej Nico!

Det er lidt spøjst at du sætter {{Notabilitet}} på Mary Bess Westenholz, når du selv har oprettet den allerede eksisterende artikel om hende. --Palnatoke 11. feb 2009, 06:33 (CET)

Ups - men så er der dog også lidt mere kød på, end at hun er moster til Karen Blixen. :-) - 11. feb 2009, 09:20 (CET)

Bombardamentet i Dresden[rediger kildetekst]

Hej Nico! Glimrende at du gik i gang med at tilrette afsnittet om bombardamentet i Dresden i artiklen om Dresden. Jeg har tilføjet en kilde, slettet det med 600.000, og tilføjet at højere tal er progaganda (hvilket vel må siges at være rimeligt jf. kildens troværdighed). Det kan sagtens alt sammen forbedres, så læs lige hvad jeg har skrevet og ændre det som du lyster. Bruger:Nillerdk 15. feb 2009, 20:33 (CET)

Alfabetisering ved oversættelse[rediger kildetekst]

Når du opretter artikler relateret til Tyskland, kan jeg så overtale dig til at huske at ændre ü, ö og ä til y, ø og æ i defaultsort? --Allano (Skriv til mig her...) 23. feb 2009, 20:05 (CET)

Det kan jeg da godt prøve på at huske, men det er da i den absolutte småtingsafdeling, så længe det ikke er et begyndelsesbogstav. - Nico 23. feb 2009, 20:55 (CET)

Forkert pseudosign[rediger kildetekst]

Hej Nico. Du tilskrev noget tekst til mig med {{Pseudosign}} på Diskussion:Brandis som jeg ikke havde skrevet. Det er jeg ikke glad for. Byrial 5. mar 2009, 16:55 (CET)

Sorry - jeg så de to indryk som to bidrag , og dig og Sir48 som de seneste bedragydere - skulle selvfølgelig ha' tjekket forskellen i historikken - Nico 5. mar 2009, 17:46 (CET)

Skabelon:Svensk kommune eller Skabelon:Infoboks Kommune i Sverige[rediger kildetekst]

Hej Nico.

Jeg har set du er gået igang med de svenske kommuner. Godt arbejde. Jeg kan se du bruger skabelonen Infoboks Kommune i Sverige, mens der på en række andre artikler om svenske kommuner, som bruger skabelonen Svensk kommune. Jeg synes der skal standardligseres så hvilken skabelon synes du der skal bruges til artiklerne omhandlende svenske kommuner.

Med venlig hilsen Fredelige 29. mar 2009, 23:43 (CEST)

Som du ser, har jeg truffet et valg for det jeg gør, men jeg protesterer ikke , hvis du vil skifte dem ud. Min prioritering er først at lave et grundskelet eller et navigationspunkt, kommuneartiklen, som ikke behøves at være særlig omfattende, som så kan føre videre til artikler om hovedbyen, floder, søer o.l. - Nico 30. mar 2009, 08:15 (CEST)

WikiFace[rediger kildetekst]

Bør siden slettes med det vuns, eller skal vi lade den stå et døgns tid? --Brandsen 1. apr 2009, 00:15 (CEST)

Hej hej... jeg syntes den skal slettes om præcist 23.45 timer... og så fjerne den "slet" fra den indtil... og så bare fjerne den når tid er. :) -Lars --Pusleogpixi 1. apr 2009, 00:17 (CEST)
Den skal i hvert fald ikke være på forsiden.--Brandsen 1. apr 2009, 00:19 (CEST)

OK... kan se at I ikke syntes det var sjovt... sure gamle mænd :) Så slet da det hele igen med det samme !! Pusleogpixi 1. apr 2009, 00:21 (CEST)

Tjo, men det er jo sådan noget vi har Spademanns Leksikon til.--Brandsen 1. apr 2009, 00:22 (CEST)
(4x redigeringskonflikt) tjaa - den ka' vel lige få en chance 1. april, men hans redigeringer i de andre artikler syn's jeg er over stregen. .. og ikke på forsiden. - Nico 1. apr 2009, 00:25 (CEST)
Enig. Jeg synes også det er langt over stregen at man skal kaldes "gammel og sur"... --Brandsen 1. apr 2009, 00:28 (CEST)

Helge Holst og glødelampen[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg har fjernet licensen PD-DENMARK50 fra Commons:File:Gloedelampe.jpg, da der ikke er tale om et fotografi. Har du evt. yderligere informationer? F.eks. kunne det redde fotoet på Commons, hvis det fremgår af bogen, at Helge Holst ikke er ophavsmand til denne tegning, fordi tegningen er tegnet af la Cour eller af ukendt. Bruger:Nillerdk 19. apr 2009, 08:08 (CEST)

Nu er det ikke mig der har sat den der PD-50 på - Jeg mener det er PD-old, som br agt af en unavngivet tegner, i en publikation fra 1904. Jeg er ikke hjemme lige nu, men skal tjekke det senere - Nico 19. apr 2009, 09:43 (CEST)
Problemet skulle nu være løst af en på Commons :-) --MGA73 24. apr 2009, 01:01 (CEST)

Fil:Constantinsb.jpg[rediger kildetekst]

Nuvola apps important.svgDer er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Fil:Constantinsb.jpg!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Der er ikke angivet nogen oplysninger om kilde og rettighedshaver. Uden disse er {{GFDL}}-licensen ikke gyldig. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 11:43 (CEST)[svar]

Er der ingen grænser for hvor meget tid man skal bruge på at tilpasse gamle redigeringer nye regler (grff). Jeg har selv taget billedet - Nico 6. maj 2009, 11:52 (CEST)[svar]
Jeg så det godt på billedsiden og har derfor fjernet advarslen om den tvivlsomme licens. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 6. maj 2009, 11:54 (CEST)[svar]

Wolverhampton[rediger kildetekst]

Hej Nico. Jeg har tilbageført din tilbageføring, for den er god nok: The Championship er afsluttet på nær playoff-kampe, og Wolverhampton Wanderers F.C. vandt rækken og er derfor direkte oprykkere. --Arne (Amjaabc) 6. maj 2009, 16:02 (CEST)[svar]

OK - jeg tjekkede bare Premier League 2008-09, og der var de ikke, men det må være 2009-10 der er tale om så - sorry. Jeg skal holde mig fra sport, det er bare svært at komme uden om når man patruljerer - Nico 6. maj 2009, 16:10 (CEST)[svar]
Shit happens ;-) --Arne (Amjaabc) 6. maj 2009, 16:17 (CEST)[svar]

Flyttet fra brugersiden[rediger kildetekst]

Hvorfor slettede du Mit inlæg om topgame. der var ingen reklame i det.

det her er takken. at jeg skriver her.

så fat en anden gang at lade være. reklamere ikke. fortæller bare lidt om firmaet. (skrev 80.164.52.125 (diskussion • bidrag) 9. maj 2009, 15:35. Husk at signere dine indlæg.)

Topgame[rediger kildetekst]

dav. hvorfor har du slettet mit inlæg om topgame. der var igen reklame mere. har fået sendt et skema. fra en anden. for at det netop ikke var reklame. så hvorfor ... slettter du mine inlæg? --Topgame 19. maj 2009, 09:30 (CEST)

Patruljering af ændring[rediger kildetekst]

Hej Nico!

Du har patruljeret denne ændring [1] som godkendt. Jf. brugerens historie Speciel:Bidrag/87.54.19.66 så er der ret meget nonsens bag.

Jf. en:Azusa_Street_Revival var det i 2006, så jeg tillader mig at rette tilbage til 2006 medmindre nogen kommer med bedre kilder. --MGA73 19. maj 2009, 11:24 (CEST)[svar]

Borgruinen Velburg[rediger kildetekst]

Hej, rigtigt god idé med at omdøbe artikelen om slots ruinen i Velburg til Borgruinen Velburg. --Kommunisten 20. maj 2009, 20:03 (CEST)[svar]

Indlæg, der kom til at overskrive alt[rediger kildetekst]

hej. ved godt jeg ikke må skrive her. men hvorfor har du slettet min inlæg om topgame. har fået sendt en liste over noget jeg kunne skrive. så det ikke var reklame. og aligevælg sletter du mit inlæg fordi det var tæt på. selvom det ikke var det.! det er fucking sådan nogle som dig der gør at man ikke vil bruge wikipedia! jeg tør ikke ligge noget herind. for hver gang sletter du det! --80.164.52.125 27. maj 2009, 14:47 (CEST)

Signatur[rediger kildetekst]

Hej Nico, Hvad skete der dér ? --Pugilist 17. jun 2009, 17:19 (CEST)

helt ærligt - jeg aner det ikke - har aldrig set den side før nu  ??? Det var lige efter jeg gemte Parkstein (17.10) og så gik jeg på seneste ændringer... sorry ... mystisk, men jeg erindrer ikke jeg patruljerede noget der - Nico 17. jun 2009, 17:36 (CEST)
Tja, blev selv lidt i tvivl om, om der var noget galt med skablonen, eller om der var et eller andet som jeg havde overset. Alt OK :-) --Pugilist 17. jun 2009, 17:39 (CEST)

Kort Haderslev Dam[rediger kildetekst]

Hej Nico - kan se du lige har været på Haderslev Dam siden. Jeg er næsten klar med en ny-revideret artikel. Blot mangler jeg at udfærdige et kort hvoraf dammens og byens placering fremgår. Hvad gør jeg. Har spurgt flere steder på Wikipedia, men er til sidst henvist til dig. --JEK 25. jun 2009, 17:08 (CEST)

Kan desværre ikke hjælpe særligt meget - de kort jeg har arbejdet med er fra omkring 1900, og da var Haderslev tysk, og ikke med på kortene. Jeg har kigget rundt på Commons, uden at finde noget brugbart. Det eneste jeg kan foreslå er at ta' et udsnit af Open Street Map (http://www.openstreetmap.org/index.html?mlat=55.233333&mlon=9.45&zoom=13) som kører under samme licens som os, men kortet er desværre ikke særlig veludviklet endnu. - vh. Nico 25. jun 2009, 17:19 (CEST)
Det er tilstrækkeligt - viser hvad der skal vises. Så kan jeg sætte lidt mere tekst på i Photoshop. Tak for hjælpen.

--JEK 25. jun 2009, 17:31 (CEST)