Brugerdiskussion:Niels Buus

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Underligt at ingen har budt dig velkommen før nu... - Kåre Thor Olsen (Kaare) 17. jun 2005 kl. 07:25 (CEST)

Om sletninger[rediger kildetekst]

Hej Niels. Jeg har netop tilbageført dine ændringer på Bruger:Brandsens bruger- og diskussionsside. Jeg kan for så vidt godt forstå din frustration over, at en artikel du har oprettet er blevet slettet. Men at vandalisere en anden brugers side er en svært uheldig måde at gøre opmærksom på denne frustration på! Hvis du mener, der er sket en fejl i sletningen kan du søge at få siden gendannet ved at tage diskussionen på denne side. Det er en god idé at du inden har læst Wikipedia:Notabilitet og Wikipedia:Kriterier for virksomhedsartikler og har sikret dig, at artiklen opfylder de kriterier, der opstilles dér; ellers kommer du nok ikke langt med din sag. Du er velkommen til at argumentere for artiklens notabilitet på Diskussion:Top-Rengøring, alternativt på Brandsens diskussionsside (da han i dette tilfælde stod for sletningen). Føler du dig uretfærdigt behandlet af en administrator, kan du også rette henvendelse herom på denne side.
Men lad mig med det samme advare dig om, at fremtidige forsøg på vandalisme - herunder også vandalisering af andre brugeres sider - falder under betegnelsen hærværk, og kan ende med sanktioner mod dig. Din lange og gode historie taget i betragtning vil dét være en kedelig konsekvens. Søg i stedet at løse sagen ved gennem debat at opnå konsensus; dét er nu engang den almindelige arbejdsgang her på sitet. --Medic (Lindblad) 16. jan 2011, 06:35 (CET)

Det har jeg slet ikke lyst til at bruge tid på. Hvis Brandsen ikke synes mit bidrag med en af Hadsunds største virksomheder er 'notabelt', så kan han skrive det på diskussionssiden og eventuelt tagge den eller lave en afstemning. Men nej nej, den skulle slettes omgående. Nu er den væk og jeg har ikke nogen backup, så jeg kan sætte med og formulere artiklen forfra og kopierer og udfylde skabeloner og kategorier én gang til, hvis jeg synes jeg gider og tror at den vil overleve hans guddommelige nåde. Hans egenrådige og respektløse reaktion gør at jeg trækker følehornene til mig og slet ikke har lyst til at bruge energi på at udvide (dansk) Wikipedia. Når redaktørerne besidder en sådan indstilling og gør processen om at oprette en artikel mere tidskrævende, vilkårlig og indviklet end offentlig sagsbehandling, så gider man som sporadisk bruger ikke bruge energi, da man tilsyneladende er uønsket.

Wikipedia var sjovt og involverende for 7 år siden da det var nyt og revolutionerende. I dag ligner det, for en udefrakommende, et ubehageligt regelhelvede under et autoritært administratorstyre med en obskur brugerflade der er alt andet end intuitiv. Jeg håber I nyder jeres lille klub. Nu får i den i hvert fald helt for jer selv, så I kan slippe for tåbelige unotable artikler. Jeg finder noget andet at lave. Hav en rigtig god søndag. :-)

PS: Ja, jeg er sgu' sur. Og jeg er sikkert ikke den første eller sidste. Ta' en diskussion i jeres administratorgruppe om hvordan I agerer over for perifære brugere, hvis I ønsker at fastholde disse.--Niels Buus 16. jan 2011, 13:38 (CET)
Niels, du glemte at gøre opmærksom på din tilknytning til den pågældende virksomhed; sådanne interessekonflikter har aldrig været velkomne i Wikipedia. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. jan 2011, 20:23 (CET)
Jaeh... jeg er også Aalborgenser, så det gør mig vel ukvalificeret til at skrive om Aalborg. Men ta' det rolig, jeg skal nok lade være med at skrive mere om noget som helst. :-) --Niels Buus 20. jan 2011, 23:18 (CET)