Brugerdiskussion:Northen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Nuvola apps edu languages.svg
Hej, Northen. Du har nye beskederKnud Winckelmanns diskussionsside.
Du kan fjerne denne besked når som helst ved at fjerne {{Svar}}-skabelonen.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 18. maj 2005 kl. 08:49 (CEST)

Billede:Agonist og antagonist.png[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 9. jun 2006 kl. 11:47 (CEST)

Billede:Tcelle.jpg[redigér wikikode]

Du skal huske at skrive kildeangivelse på billederne. På den måde kan vi sikre os, at billederne har den rigtige licens og at det ikke strider mod nogens rettigheder. --|EPO| 23. jul 2006 kl. 19:37 (CEST)

Det er ikke helt tilstrækkeligt med den kildeangivelse. Der skal være et link til siden med det oprindelige billede. Dermed kan vi checke kilden meget nemmere :). --|EPO| 23. jul 2006 kl. 19:44 (CEST)
Tak for det. --|EPO| 23. jul 2006 kl. 19:49 (CEST)

Billede:SympatiskeLigander.png[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --MGA73 23. dec 2008, 21:52 (CET)[svar]


Fil:Johnreuss.jpg[redigér wikikode]

Question copyright.svgDer er ikke valgt nogen licensskabelon for ovenstående fil!

Tak fordi du uploader til Wikipedia - vi er glade for at få frie filer.
Desværre har du ikke angivet en licens og uden licens kan det ikke afgøres, om filen er udgivet under en fri licens og således må anvendes på Wikipedia.
Hvis ikke du angiver en gyldig og korrekt licens, vil filen blive slettet efter minimum 7 dage.

Du kan se en liste over godkendte licenser her.

Med venlig hilsen Knud Winckelmann 24. jun 2010, 21:52 (CEST)
[svar]

Hejsa. Hvorfra ser du at billedet er PD? Af hjemmesiden fremgår det at billedet er copyrightet. At man må anvende billederne til artikler osv. betyder desværre ikke at de må bruges her på Wikipedia. Alt materiale skal kunne anvendes af alle, inkl 3. part og til evt. kommercielle formål og det dækker den formulering ikke. Mvh. Knud Winckelmann 24. jun 2010, 22:00 (CEST)[svar]