Brugerdiskussion:Oelting/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Livsstilsskabeloner[rediger kildetekst]

Hej Oelting

Jeg vil foreslå dig ikke at bevæge dig ud i det minefelt brugerbokse er. For det første sletter jeg dem med hård hånd, når jeg ser dem, og for det andet har den slags en tendens til at udarte sig til det gedemarked det er blevet til på den engelske wikipedia. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 2. jan 2007 kl. 17:28 (CET)

Jeg kan simpelthen ikke se meningen med sletningen. Jeg kan ikke forstå at de ikke gennemgår en "normal" sletningsproces, men blot bliver fejet af vejen, alene fordi at din egen (subjektive) holdning trumfes igennem. Men din begrundelse for sletningen er simeplthen, at du synes, at den engelseke wikipedia er gået for vidt med dem? Hvis det er tilfældet, så føler jeg mig, ærlig talt, lidt stødt. Jeg vil meget gerne høre en ordentlig begrundelse for sletningen. Så venter jeg lidt med at tilføje dem til sider der bør gendannes. -- Ølting 2. jan 2007 kl. 17:58 (CET)
Der er konsensus om ikke at acceptere brugerbokse, jævnfør diskussionen på Wikipedia:Landsbybrønden/Nye babelboxe?. -- Anders Wegge Jakobsen (diskussion) 2. jan 2007 kl. 17:59 (CET).
Helt i orden, så vil jeg tage den op igen, og se om der er flere end 6 personer der vil have indflydelse på det denne gang. Skal jeg starte en ny diskussion, eller skrive videre på den ovenstående? -- Ølting 2. jan 2007 kl. 18:17 (CET)
(Redigeringskonflikt) En begrundelse kunne være at vi tidligere har diskuteret dem på Landsbybrønden (jeg kan dog ikke huske linket - kig evt. arkiverne igennem) hvor vi allerede dengang opnåede en konsensus - selvom der ganske vist ikke var særlig mange brugere der gav deres meninger til kende.
Generelt set anbefaler vi at man ikke foretager store ændringer (som at tilføje en helt ny slags skabeloner) uden først at diskutere det på brønden, så jeg vil anbefale dig at fortsætte diskussionen der. --Lhademmor 2. jan 2007 kl. 18:02 (CET)
Hov, men så vil jeg da godt lige undskylde oprettelsen af skabelonerne uden at spørge først. Jeg vil straks spørge om lov til oprettelsen af Skabelon:egypter. Men igen, skal jeg så oprette en ny diskussion til dette? -- Ølting 2. jan 2007 kl. 18:17 (CET)
Skabelon:Egypter er fin nok - vi har jo i forvejen Skabelon:Dansker o.lign. --Lhademmor 2. jan 2007 kl. 18:41 (CET)

LOST-opdeling[rediger kildetekst]

Hej!
Hvorfor fjernede du min opdeling af hovedpersonerne i LOST? --Hockeyindustrien 11. jun 2007, 13:19 (CEST)

Grunden kan du læse på diskussionssiden. :) Men da der er indsat en {{spoiler}} nu, kan jeg ikke se noget problem i opdelingen. :) --Ølting 13. jun 2007, 10:38 (CEST)


Velkomstskabelon[rediger kildetekst]

Hej Ølting! Du ved det sikkert godt, men jeg ville lige sikre mig: Velkomstskabeloner skal indsættes på en brugers diskussionsside og ikke selve brugersiden. Du var kommet til at gøre det forkert med Bruger:Tomtom. --PhoenixV 19. jun 2007, 12:07 (CEST)

Hov, det var en smutter. Tak for reminderen. :) --Ølting 19. jun 2007, 13:19 (CEST)

Det er vidunderligt, at du har taget dig tid til at skrive til Asmaa Abdol-Hamid og spørge om tilladelse til brugen af billedet. Men jeg kan også se, at du har skrevet, at du er lidt i tvivl om, hvilken licens du skal vælge. Jeg vil gerne hjælpe dig med at finde ud af det - og om tilladelsen i det hele taget er tilstrækkelig. Men for at jeg kan gøre det, så skal du videresende både dine egne e-mails og de svar du har fået til OTRS. Her kan tilladelsen så også registreres centralt hos Wikipedia, så den kan findes igen, hvis du en dag bliver træt af projektet og forlader os :) --|EPO| 30. jul 2007, 18:24 (CEST)

Jeg har nu sendt både min mail og hendes svar til info-da[at]wikimedia.org. :) --Øltingen 30. jul 2007, 20:10 (CEST)

Hej Oelting

Man bruger ikke
<br\> men kun
! Se evt. på Wikipedia:WikiProjekt Check Wikipedia --Broadbeer, Thomas 17. nov 2008, 23:18 (CET)

Sammenklappelig liste uden billede[rediger kildetekst]

Hej! Du bruger på en af dine brugersider/sandkasser {{sammenklappelig liste uden billede}} (se evt http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Hvad_linker_hertil/Skabelon:Sammenklappelig_liste_uden_billede). Det ville være verdensklasse hvis du kunne udfase brugen af denne, da alle andre forekomster af den er blevet konverteret til {{navboks}}. Jeg skal gerne gøre det for dig. Mvh --Hockeyindustrien 3. jan 2009, 21:02 (CET)

Det må du meget gerne gøre. :) Øltingen 3. feb 2009, 14:24 (CET)


Licens til billede[rediger kildetekst]

Hej Oelting. Jeg er ved at rydde op i licensen på gamle billeder og er faldet over Billede:Asmaa1.JPG. Du må meget gerne sende tilladelsen til info-da@wikipedia.org så de kan arkivere den behørigt. --MGA73 31. jan 2009, 23:38 (CET)

Er gjort :) Øltingen 3. feb 2009, 14:24 (CET)

Svært stof i Hertzsprung-Russell-diagrammet[rediger kildetekst]

Hej Oelting,

du har engang, da bjergene var unge, indsat en {{Sværtstof}} i Hertzsprung-Russell-diagrammet.

Kan du også hjælpe med at forklare, hvorfor den er klassificeret som "Svært stof"? Fra en fagidiots synspunkt er artiklen skåret ud i pap.

Hilsen & håndkantslag fra John.St 18. jun 2011, 19:02 (CEST)