Brugerdiskussion:PHansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
IKKE SYNDERLIG AKTIV


Brug evt. dette link til at oprette et nyt emne

Velkommen![redigér wikikode]

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 29. jul 2005 kl. 08:45 (CEST)

Isidore Pils[redigér wikikode]

Hej PHansen. Det er en dårlig ide at kombinere indhold hentet fra Wikidata med en lokalt indsat note, fordi hvis der efterfølgende redigeres på Wikidata, kan man miste sammenhængen mellem den viste information og noten. Hvis man kender det ønskede indhold, er det mere sikkert at indsætte det direkte i artiklen. Det er også lettere for efterfølgende skribenter at redigere teksten senere på den måde. Se også Wikipedia:Hvordan oplysninger fra wikidata ikke bør bruges for en uddybning. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. apr 2017, 18:58 (CEST)

PS. Har du overvejet at arkivere de første 350.000 bytes af denne diskussionsside? Den er uhåndterlig stor. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. apr 2017, 18:58 (CEST)

OK. -- Mvh PHansen (diskussion) 3. apr 2017, 07:44 (CEST)

Meningstilkendegivelse[redigér wikikode]

Hej PHansen,

Kan jeg lokke dig til at kigge forbi min ansøgning om administratorstatus og give din ærlige mening til kende, så vi får så mange meninger/stemmer som muligt, at basere den snart endelige konklusion på. På forhånd tak. Mhv Pelle Hansen 30. apr 2017, 15:32 (CEST)

Hej. Jeg følger i øjeblikket ikke de forskellige typer ansøgninger nok til at en stemme har nogen mening. Dog kan jeg sige, at en tidligere bruger i en lignende situation rådede jeg til at vente nogle år – men på grund af den store aldersforskel har vi nok et forskelligt syn på tidsperspektiver ;-) -- Mvh PHansen (diskussion) 30. apr 2017, 17:55 (CEST)

Langkastrup By[redigér wikikode]

Hej PHansen, det er taget til efterretning, Jeg vil ændre beskrivelsen om Langkastrup By på et tidspunkt ..Langkastrup (diskussion) 1. maj 2017, 07:27 (CEST)

Hjælp[redigér wikikode]

Kære PHansen. Jeg har netop oprettet Skabelon:Floorballligaen 2012-13 - Gruppespil Øst, men kan ikke forstå hvorfor alle betegnelserne går igen på Helsingør. Måske du kan se hvor problemet er? Yderligere, hvis du kigger på Floorballligaen 2012-13, kan du se at tre kampe for Vanløse ikke nævnes i oversigten, men er rimeligt sikker på at de er skrevet ind. Hvad tænker du om det? mvh Tøndemageren (diskussion) 4. maj 2017, 15:54 (CEST)

Fik selv rettet det ene, men det med Vanløse forstår jeg stadig ikke. mvh Tøndemageren (diskussion) 4. maj 2017, 16:14 (CEST)
Det er en type skabelon jeg må melde pas overfor.
Jeg ved ikke om de to meldinger har nogen betydning:
  • Warning: Skabelon:Floorballligaen 2012-13 - Gruppespil Øst is calling Modul:Sportstabel with more than one value for the "match_HAF_HVI" parameter. Only the last value provided will be used.
  • Warning: Skabelon:Floorballligaen 2012-13 - Gruppespil Øst is calling Modul:Sportstabel with more than one value for the "match_HEL_HVI" parameter. Only the last value provided will be used.
Det er muligt Rodejong kan se på det uden at blive helt svimmel. Der er jo også et modul involveret.
-- Mvh PHansen (diskussion) 4. maj 2017, 17:10 (CEST)
Problemet fikset (håber jeg). Peter har ret, at det havde med de to warnings at gøre. Man skal være omhyggelig med sammensætningerne, og der var tre fejl: ud over de to nævnte var der en "match_HVI_HVI" svarende til den ikke-eksisterende kamp mellem Hvidovre og Hvidovre. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 4. maj 2017, 18:04 (CEST)
Tak begge to. Må have stirret mig blind på det jeg sad og lavede (og kiggede det forkerte sted kan jeg se). Tak for hjælpen :) Mvh Tøndemageren (diskussion) 5. maj 2017, 08:06 (CEST)
Jeg medgiver, at man i den type skabelon skal holde tungen lige i munden. Jeg har indtil videre kun brugt dem ved at kopiere fra en-wiki, men det er i denne sags natur oplagt, at det ikke er muligt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 5. maj 2017, 08:21 (CEST)

Skabelon:Infoboks single[redigér wikikode]

Hej. Jeg arbejder med Skabelon:Infoboks single med disse testcases: Skabelon:Infoboks single/testcases. Jeg har problemer med formatering af hitliste. Har du en tip hvordan det kan håndteres? --Steen Th (diskussion) 10. maj 2017, 18:59 (CEST)

Hej. Jeg har indsat
| data31 = <div style="text-align:left">  {{{hitliste|}}}</div>
..men det er stadig ikke helt godt. -- Mvh PHansen (diskussion) 10. maj 2017, 20:19 (CEST)
Eftersom hitlisterne til tider kan været mange, og de som regel altid er nævnt i artiklen (er noget af det der er nemt at hente over fra bl.a. en.wiki), er netop den del ikke noget man kunne udfase? Jeg ved godt det ikke er det rigtige sted at tage diskussionen, men ville lige høre om jeg er helt galt på den? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 10. maj 2017, 20:44 (CEST)
Til PHansen - så du kommer til samme resultat som mig.
Til Bruger:Tøndemageren - Det kunne være noget, som vi vil flytte ind i artiklerne. Men der ikke noget at hentet fra enwiki hvordan håndtere den del i en infoboks - jeg har kigget der og andre steder. Men der heldigvis ikke en akut behov for ændringen. Det er mere at få flere infobokse konverteret. --Steen Th (diskussion) 10. maj 2017, 20:55 (CEST)
Jeg mener ikke at en.wiki overhovedet har hitlisterne i infoboksene. Derfor tænkte jeg at den del kunne slettes helt fra vores infoboks (ved ikke om det fremgik klart nok før). mvh Tøndemageren (diskussion) 10. maj 2017, 21:42 (CEST)

HJÆLP![redigér wikikode]

Nu har vi endnu en infoboks der blæser derudaf med at hente data. Den er tydeligvis ikke testet igennem, da den er fyldt op med uoversatte ord og termer. Kan man gøre noget som helst for at slette disse ting? Problemet er igen wikidata og infoboksen er {{Infoboks gen}}. Måske Kartebolle kan være behjælpelig også? Den er ekstrem (se evt. Tau protein). mvh Tøndemageren (diskussion) 24. maj 2017, 13:17 (CEST)

Hej. Det ser ud til at alt beror udelukkende på modulet, og at der ikke sker nogen modifikation i selve skabelonen. Den er i brug en fem-seks steder, og måske skulle man blot pille den af som endnu umoden og afvente at nogen med forstand på disse fagtermer tilpasser den til danske forhold. Jeg så at InsaneHacker påtænker at sætte sig ind i Lua. Måske kunne han have lyst til at prøve kræfter med den opgave, hvis Kartebolle kunne formås til at vejlede med en testopstilling med sandkasser. Jeg må tilstå at det ikke er noget jeg har mod på.
PS. Det kunne se ud til at Metalindustrien i januar har bedt Rodejong om at oprette modul+skabelon? (1)
-- Mvh PHansen (diskussion) 24. maj 2017, 17:40 (CEST)
Tilføjelse om Wikidata
Hvis det er danske betegnelser, er det måske mangler på Wikidata?
Prøv at gennemse en liste i modulet Modul:Infobox_gene
Den begynder med
if entity then --only require the main gene entity
--a list variables of all the data in the info box
 local name = check_values(p.getLabel,{entity})
 local entrez_gene = check_values(p.getValue, {entity, "P351", "n/a"} )
 local entrez_gene_mm = check_values(p.getValue, {entity_mouse, "P351", "n/a"})
 local image = check_values( p.getImage, {entity, "P18", " ", "250px"}) --need to set size
 local uniprotID_hs = check_values(p.getValueProtein, {entity_protein, "P352", "n/a"})
 local ... osv.
Det kan være det er dér indsatsen skal lægges?
-- Mvh PHansen (diskussion) 25. maj 2017, 08:05 (CEST)
Jeg ville rigtigt gerne forstå det der - men må indrømme at jeg slet ikke ved hvad der skal rettes deri :/ Men det du foreslår, retter det skabelon/modul til, sådan at der ikke kommer uoversatte parametre i infoboksen? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 25. maj 2017, 13:25 (CEST)
Det jeg forestillede mig ved det første svar var ganske rigtigt at der måske skulle rettes i modulet, men ved det andet svar var jeg kommet i tanke om de noter der optræder i bunden af artiklerne på denne liste: Bruger:Steenth/lister/dansk label mangler. Så de "uoversatte ord og termer" skal måske 'blot' rettes på de P-numre der er på den liste af "variables of all the data in the info box" nævnt herover. Dvs. tilføjes en dansk label. Det er mit bedste bud nu, men det kan vel bekræftes eller afkræftes ved at du leder de uheldige termer op på Wikidata og ser om de har en dansk label?
PS. Her er en nyttig oversigt: d:Wikidata:WikiProject Medicine/Properties, men lad os hidkalde Bruger:Steenth og høre hans mening.
-- Mvh PHansen (diskussion 25. maj 2017, 16:50‎ og 17.11)
Jeg har fundet disse egenskaber, som bliver brugt af modulet: billede (P18), interagerer fysisk med (P129), underklasse til (P279), NCBI Entrez Gene-id (P351), UniProt-id (P352), gensymbol (P353), HGNC ID (P354), OMIM ID (P492), EC number (P591), ChEMBL-ID (P592), HomoloGene ID (P593), Ensembl ID (P594), IUPHAR ID (P595), RefSeq identifikator (P637), PDB-identifikator (P638), RefSeq RNA-ID (P639), Genloc Start (P644), Genloc End (P645), genomisk montage (P659), Mouse Genome Informatics-identifikationskode (P671), molekylær funktion (P680), cellekomponent (P681), biologisk proces (P682), ortolog (P684), Gene Ontology identifikator (P686), genprodukt kodet (P688), Gene Atlas-billede (P692), kodet af (P702), kromosom (P1057) og genetisk association (P2293) - kan det være en hjælp? Jeg kan netop ikke se, hvor problemet er. --Steen Th (diskussion) 25. maj 2017, 17:31 (CEST)
Tak for svaret. Lad os håbe Tøndemageren kan se en vej til en løsning. Det kræver vel specialviden at anvende den korrekte danske betegnelse, men det er jo vigtigt at vide hvor den skal sættes ind. Der er også et svar her hos Rodejong.
-- Mvh PHansen (diskussion) 25. maj 2017, 17:47 (CEST)