Brugerdiskussion:Pelle Hansen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Brugerdiskussion:Pacx)
Spring til navigation Spring til søgning

Arkiv[redigér wikikode]

Miniaturer i Sydindien[redigér wikikode]

Hej Pelle

Hvorfor fjernede du min tilfojelse til "Miniaturer i Sydindien" i artiklen "Malerkunst i Indien"? (skrev Andershus (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det kunne jeg også godt tænke mig at vide. Det er ikke tilladt at bruge tilbagerulning på den måde. /Madglad (diskussion) 30. mar 2020, 15:23 (CEST)
Jeg beklager det sene svar. Det må have været en fejl fra min side, et forkert museklik - var faktisk ikke klar over at jeg havde foretaget en tilbagerulning. Med venlig hilsen Pelle Hansen 18. apr 2020, 17:41 (CEST)

Beskeder baseret på IP[redigér wikikode]

Hej Pelle, Hvis folk ikke vil give sig til kende med login på wiki, så lad være med at sende en besked baseret på IP. Det er dynamiske IP. Den ender bare hos en forkert person.... som mig. Jeg har ikke rettet noget i Wiki i flere år. (skrev Michael.v.svendsen (diskussion • bidrag) 15. apr 2020, 13:34‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hvilken besked helt præcist hentyder du til? Med venlig hilsen Pelle Hansen 18. apr 2020, 17:44 (CEST)
Husker ikke beskedens tekst, det var noget brok om en redigering. men når beskeden blot går til en dynamisk IP, er det en tilfældig person som får beskeden. Så ret det du mener skal rettes, men lad være med at skrive beskeder til en IP.(skrev Michael.v.svendsen (diskussion • bidrag) 15. apr 2020, 13:34‎. Husk at signere dine indlæg.)
Hvordan ser man forskel på en dynamisk og en statisk IP? --Hjart (diskussion) 21. apr 2020, 09:20 (CEST)
@Hjart: Det skal man vide. Rejs evt. på Landsbybrønden om vi burde have en liste over kendte dynamiske ip-intervaller. --Madglad (diskussion) 21. apr 2020, 10:05 (CEST)