Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 216.273) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 21. May 2016 05:30

Tech News: 2016-20[redigér wikikode]

16. maj 2016, 18:01 (CEST)

Wikidata weekly summary #209[redigér wikikode]

The Signpost: 17 May 2016[redigér wikikode]

Translation notification: Wikimedia Highlights, April 2016[redigér wikikode]

Hello Palnatoke,

You are receiving this notification because you signed up as a translator to dansk on Meta. The page Wikimedia Highlights, April 2016 is available for translation. You can translate it here:Please consider helping non-English-language Wikimedia communities to stay updated about the Wikimedia blog's most notable posts from April, covering Wikimedia Foundation activities and other important events from across the Wikimedia movement. Completed translations will be announced on social media, project village pumps and (for some languages) mailing lists.

Your help is greatly appreciated. Translators like you help Meta to function as a truly multilingual community.

You can change your notification preferences.

Thank you!

Meta translation coordinators‎, 17. maj 2016, 22:44 (CEST)

Sortering af personer[redigér wikikode]

Hej. Jeg kan se du har ændret sortering på en række islandske personer. Hvorfor det? Vi har i årevis normaliseret søgenøglen, så det ligger inde for de danske tegn og med efternavn som første - det sidste bruger de selv på iswiki. --Steen Th (diskussion) 20. maj 2016, 08:49 (CEST)

Efternavne (eller mere korrekt familienavne) bruges stort set ikke på Island, og nej: is:Flokkur:Bæjarstjórar Kópavogs (og alle de andre, jeg lige kunne finde) er sorteret efter fornavn. Det, du kalder "normalisering", er mest af alt en reaktion på softwaren ikke kunne sortere fornuftigt. På eksempelvis is:Flokkur:Alþingismenn ses det, at i alt fald noget af problemet kan løses (ellers ville alle ikke-engelske bogstaver lande sidst). --Palnatoke (diskussion) 20. maj 2016, 09:08 (CEST)
Jeg kan ikke bare håndtere undtagelser. Så de bliver "rullet" tilbage ved næste opdatering. Hvis du vil have ændret det - så formulere nogle regler som er operationelle, så sig kan diskutteres. Og på tegnsæt - der giver jeg mig ikke. selvom det normalt kun er de første tegn som har betydning. --Steen Th (diskussion) 20. maj 2016, 09:17 (CEST)
Du mener seriøst at vi skal fejlsortere i stedet for at indrette vores sortering efter emnet og lave en fornuftig opsætning? --Palnatoke (diskussion) 20. maj 2016, 09:29 (CEST)
Hvad mener du præsis? Tegnsæt følger principperne i retskrivningsreglerne og det er ikke indbygget i softwaren. --Steen Th (diskussion) 20. maj 2016, 12:17 (CEST)

Wikidata weekly summary #210[redigér wikikode]

Tech News: 2016-21[redigér wikikode]

23. maj 2016, 20:40 (CEST)