Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér | redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 207.683) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér | redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 31. Jul 2015 05:30

DFI dublet - løbende opdatering[redigér | redigér wikikode]

Hej. Jeg har lavet en liste Bruger:Steenth/DFI dublet, så vi kan få fjerne dubletter. Jeg synes ikke du skal gå i gang med nyt før der er ryddet godt op. For de her dubletter det giver problemer og skulle helt ikke over i wikidata, så der også skal rydde op der. --Steen Th (diskussion) 19. jul 2015, 10:40 (CEST)

Nogle af dem er ikke dubletter, men DFI-links i artikler om noget andet, men dem kommer jeg til. Tak for listen! --Palnatoke (diskussion) 19. jul 2015, 10:46 (CEST)
Dem sætter jeg på en liste over falske positive efterhånden som jeg finde dem. Og der er allerede til næste tilføjet nogle flere... sker i morgen. --Steen Th (diskussion) 19. jul 2015, 11:07 (CEST)
Hej. Kunne du tjekke Skæbnens Veje mv. Din bot har dannet 4 artikler til 2 film. Kunne du tjekke din metode her? --Steen Th (diskussion) 23. jul 2015, 17:56 (CEST)

Wikidata weekly summary #167[redigér | redigér wikikode]

Tech News: 2015-30[redigér | redigér wikikode]

21. jul 2015, 05:05 (CEST)

The Signpost: 22 July 2015[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 24. jul 2015, 01:17 (CEST)

Wikidata weekly summary #168[redigér | redigér wikikode]

Tech News: 2015-31[redigér | redigér wikikode]

27. jul 2015, 17:05 (CEST)

Fynsk flag[redigér | redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Jeg ser med interesse at det mystiske opslag om et såkaldt fynsk flag er blevet slettet. Jeg er bagsideredaktør på Fyens Stiftstidende og skal formentlig skrive en masse om forslag til et fynsk flag, så jeg kunne godt tænke mig at få en snak med dig om Wikipedias bud på et fynsk flag. Mig bekendt findes der ikke noget fynsk flag, så formålet med skriverierne på Bagsiden vil være at få læserne til at være kreative og sende forslag til hvordan de mener, vores flag skal se ud. Med venlig hilsen Hans Faarup Journalist Bagsiden Fyens Stiftstidende Mail; hfa@fyens.dk Tlf: 65455125 Mob: 29291352 (skrev 212.130.116.157 (disk. • bidrag) 28. jul 2015, 22:43‎. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Hans. Jeg kan konstatere, at en helt ny bruger i dag har indsat et afsnit om et fynsk flag på artiklen om Fyn (samt oprettet en hel artikel om samme emne, som allerede er slettet). Det er ikke Wikipedias opgave at fremføre forslag til nye tiltag, fx et fynsk flag, så hvis der ikke er noget belæg for, at et sådant findes (og tilføjelsen sandsynliggør det i hvert fald ikke), så vil tilføjelsen blive slettet snarest. Når (hvis) der så eventuelt opstår noget mere fast forankret om sådan et flag, kan det komme på tale at beskrive det her, men så længe det bare er løs snak, er det altså ikke relevant her. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. jul 2015, 22:59 (CEST)

The Signpost: 29 July 2015[redigér | redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 31. jul 2015, 16:59 (CEST)