Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 210.298) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 07. Oct 2015 05:30

Vedr. Diskussion:Stevnsgade Basketball[redigér wikikode]

Jeg har skrevet til dig på Diskussion:Stevnsgade Basketball. Jeg ser frem til, at høre din tilbagemelding :) Thomasbasketball (diskussion) 23. sep 2015, 19:20 (CEST)

Fjernelse af ændringer[redigér wikikode]

Jeg er ny her på wikipedia og derfor er jeg også meget interesserert i at vide, hvad der var helt hen i vejret med min redigering. Jeg forstår ikke helt. Mvh Mads Haupt (diskussion) 25. sep 2015, 00:58 (CEST)

Ændringer på en meget brugt skabelon bør diskuteres (på dens diskussionsside) først, så man kan etablere konsensus. Der kan være steder, hvor skabelonen er i brug, hvor ændringen får det til at se helt forkert ud. --Palnatoke (diskussion) 25. sep 2015, 09:54 (CEST)
OK
Mvh Mads Haupt (diskussion) 29. sep 2015, 01:50 (CEST)
Ved du hvem der programmerer Wikipedia eller hvem jeg kan skrive til, hvis jeg finder bugs?
Mvh Mads Haupt (diskussion) 29. sep 2015, 01:51 (CEST)
MediaWiki er open source, og programmeringen foretages af en løs gruppe programmører - nogle gør det som del af deres arbejde, andre gør det i fritiden. Hvis du bare vil indberette en bug, er https://phabricator.wikimedia.org/ stedet, men det er ofte en idé at spørge på Landsbybrønden om andre også oplever buggen. Der er også en mailingliste (wikitech-l), hvor bugs og andre udviklingsspørgsmål vendes. --Palnatoke (diskussion) 29. sep 2015, 07:46 (CEST)

The Signpost: 23 September 2015[redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 25. sep 2015, 23:24 (CEST)

mht syæsken - måske et tegne redskab https://da.wikipedia.org/wiki/Ridsefjer

Tech News: 2015-40[redigér wikikode]

28. sep 2015, 17:15 (CEST)

Wikidata weekly summary #177[redigér wikikode]

Steder i Harry Potter-universet som FL[redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Zoizit har nomineret artikel om Steder i Harry Potter-universet til at blive en Fremragende Liste. I øjeblikket har kun tre brugere afgivet deres stemmer. Det ville være ærgerligt, hvis afstemningen blev afsluttet med for få stemmer til en egentlig konklusion. Vil du tage et kig på artiklen og beslutte om du vil støtte udnævnelsen? Stemmer afgives her. På forhånd tak. Mvh. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2015, 13:50 (CEST)

Det er ikke et emne, jeg kender meget til, men jeg kunne se stor nytte i at krydstjekke artiklen mod Bruger:Palnatoke/Autolister/Harry Potters geografi. --Palnatoke (diskussion) 30. sep 2015, 16:17 (CEST)
Jeg har kigget på listen, og så vidt jeg kan se, så er de allesammen inkluderet i enten artiklen Steder i Harry Potter-universet eller Hogwarts. Det er den hollandske wiki, som har spredt emnerne ud på mange små artikler, frem for at samle dem i én stor oversigtsartikel. Derfor ser det lidt voldsomt ud på din liste. Toxophilus (diskussion) 30. sep 2015, 16:33 (CEST)

Wikipedia:Landsbybrønden/Nedgradering[redigér wikikode]

Da du er en af de brugere, der støttede mit oprindelige forslag på Wikipedia:Landsbybrønden/Nedgradering, som blev sat på stand by af Bruger:Tøndemageren, håber jeg, at du vil se på mit nyeste forslag til konsensus. Se også mit forslag til ændring af Wikipedia:Hvad er en fremragende artikel. På forhånd tak.--Ramloser (diskussion) 30. sep 2015, 19:57 (CEST)

The Signpost: 30 September 2015[redigér wikikode]

News, reports and features from the English Wikipedia's weekly journal about Wikipedia and Wikimedia
Read this Signpost in full · Single-page · Unsubscribe · Global message delivery 3. okt 2015, 23:35 (CEST)

File:FA GA LA lande.svg[redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Jeg søger hjælp til hvorledes man opdaterer kortet på projektsiden om landeartikler (Projekt Geografi). Ved du hvorledes, man gør, eller hvor instruktionen findes? venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 4. okt 2015, 18:25 (CEST)

Jeg er ikke ganske klar over, hvad du mener. Har du et link? --Palnatoke (diskussion) 5. okt 2015, 10:51 (CEST)
Jeg suplerer Rmir2s oplysninger filen er Fil:FA GA LA lande.svg, og benyttes på Wikipedia:WikiProjekt Verdens lande og skulle gerne vise den aktuelle fordeling af FA- GA- LA-artikler på projektet. Bruger:Hejsa, som jeg ikke har set længe, var oprindeligt involveret i skabelsen af kortet. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. okt 2015, 18:18 (CEST)

Wikidata weekly summary #178[redigér wikikode]

Tech News: 2015-41[redigér wikikode]

5. okt 2015, 20:32 (CEST)