Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 220.479) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 28. Oct 2016 05:30

Ændring af brugernavn[redigér wikikode]

Tak for rådet. Hvordan skifter jeg brugernavnet. Kan ikke umiddelbart finde det under indstillinger.

På forhånd tak

Wikidata weekly summary #232[redigér wikikode]

Tech News: 2016-43[redigér wikikode]

24. okt 2016, 19:39 (CEST)

Kriminelle[redigér wikikode]

Jeg kan se, at du er gået i gang med at rydde op i de problematiske kategorier "kriminelle". Jeg er meget enig i, at vi skal være ekstremt varsomme med at bruge stemplet "kriminelle". På den anden side kan meget opnås ved en stram kategoribeskrivelse. Eksempelvis har Kategori:Kriminelle fra USA beskrivelsen "Kategori for amerikanere, der er dømt for kriminalitet". Den definition opfylder eksempelvis Henry Hill og John Hinckley, Jr. (sidstnævnte burde dog nok have været i Kategori:Mordere fra USA). Har oprydningen været drøftet i et bredere forum ?

For en lang række af de personer, der har været angivet i kategorien "kriminelle" er situationen den, at de alene er notable på grund af spektakulær kriminalitet. Det forekommer derfor ikke helt stringent blot at betegne dem, som "personer". Vi har tidligere haft brugere, der satte pæne mennesker i kriminalitetskategorierne baseret på banale færdselsforseelser, men derfra og så til at smide alle ud af kriminalitetskategorierne er et stykke vej. --Pugilist (diskussion) 28. okt 2016, 12:13 (CEST)