Brugerdiskussion:Palnatoke

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg

Skriv ikke om dit job![redigér wikikode]

Jeg får en del henvendelser fra folk, der finder det svært at forstå at vi ikke accepterer artikler, som de skriver om/for deres arbejdsgiver - typisk med vinklen "Er det ikke smart, at det er den der ved noget om virksomheden (læs: arbejder i virksomheden), der skriver artiklen?"

Svaret er nej - af en lang række grunde, men som jeg ser det, er denne grund central:

  • Wikipedia er et projekt, der aldrig bliver færdigt - og derfor er det også et projekt, der på ethvert tidspunkt skal forsøge at være så komplet som muligt. Derfor skal vi hele tiden bestræbe os på at have de "{{NUMBEROFARTICLES}}" (p.t. 217.302) vigtigste emner dækket. Dette gælder naturligvis for hele projektet og ikke for den enkelte bidragsyder, men det er vigtigt at vi i den sammenhæng deltager ærligt i projektet og ikke med en skjult dagsorden om at promovere vores arbejdsgiver, band eller fodboldklub - eller os selv, for den sags skyld. Selve tilstedeværelsen af en artikel er jo en indikator af at nogen har fundet emnet værd at skrive om, men læseren skal kunne stole på at denne nogen er en bruger som ham/hende selv, og ikke en, der prøver at sælge dem noget.

Bemærk at diskussionsindlæg indsættes nederst på siden. Placering i toppen betragtes som hærværk.

Arkiv[redigér wikikode]

Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 22. Jul 2016 05:30

This Month in GLAM: June 2016[redigér wikikode]

This month in GLAM logo.png
Headlines
Read this edition in fullSingle-page

To assist with preparing the newsletter, please visit the newsroom. Past editions may be viewed here.

About This Month in GLAM · Subscribe/Unsubscribe · Global message delivery · Romaine 14. jul 2016, 03:58 (CEST)

100wikidays[redigér wikikode]

Hej Palnatoke. Jeg har opdagede projekt 100wikidays, da jeg kiggede på din brugerside. Jeg har oprettet mindst én artikel om dagen siden 5. december sidste år, så jeg er et pænt stykke over de 100 dage (faktisk har jeg vist passeret de 200). Jeg vil gerne på listen over deltagere, men ved ikke helt hvordan det gøres bedst, når jeg nu allerede har gennemført, men at være tilmeldt fra starten. Jeg har skrevet på diskussionssiden for et par uger siden for at høre, hvordan man lige greb den an, men ingen har reageret. Har du et svar? Mvh. Toxophilus (diskussion) 16. jul 2016, 17:57 (CEST)

Da jeg sidste efterår deltog i konkurrencen, spurgte jeg tilsvarende, om de seneste dages nye artikler kunne regnes med, men fik at vide, at det ikke kunne accepteres. Man skal begynde, efter at man er tilmeldt. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 16. jul 2016, 18:51 (CEST)
Ahh altså!.. Det er dog jo ikke noget ved så. Jeg kan godt forstå, at man ved at have oprettet nogle i to dage inden lige så godt kan starte forfra, men jeg har jo været igang i et halv år.. Suk. Mvh. Toxophilus (diskussion) 16. jul 2016, 19:56 (CEST)

[m:Special:MyLanguage/Tech/News/2016/29|Tech News: 2016-29]][redigér wikikode]

18. jul 2016, 14:01 (CEST)

Wikidata weekly summary #218[redigér wikikode]

The Signpost: 21 July 2016[redigér wikikode]