Brugerdiskussion:Palnatoke/Julequiz/2010

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Udbygningssporet[rediger kildetekst]

Er det egentlig mening, man kun udbygger artiklen eller artiklerne samme dag, som de står under, eller kan man få point til og med den 24. december? Jeg synes ikke, det fremgår særlig klart. --Inc 1. dec 2010, 18:21 (CET)

Man har artiklen indtil man klarmelder den. Jeg skal også have beskrevet, at man kun kan have én ad gangen. --Palnatoke 1. dec 2010, 18:48 (CET)

Infrastruktur[rediger kildetekst]

Hvad kræves for at få points her, jeg har lavet ekstra interne henvisninger til Politistat fra ca 7 - 10 artikler + tre ekstra "Kategorier" - tæller det ikke? --Villy Fink Isaksen 2. dec 2010, 22:10 (CET)

Det kunne det godt, men det er en skønssag og jeg har fokuseret på infobokse, navigationsbokse og den slags. --Palnatoke 2. dec 2010, 22:33 (CET)

Om artikler til udbygning[rediger kildetekst]

Jeg tror, du bliver nødt til at indse, at der ikke er nogen, der frivilligt tager en sogneartikel, med mindre man tilfældigvis har nære forbindelser til sognet. Jeg kunne godt have fundet på at udbygge en artikel her i weekenden, men det er ærlig talt ikke til at finde noget fornuftigt online om Thorsager Sogn, så jeg står over. Og da de åbenbart skal tages i rækkefølge, går det jo også ud over de næste på listen. Mvh. Arne (Amjaabc) 4. dec 2010, 22:26 (CET)

Man kan jo evt. tage den, hurtigt se, hvad man kan finde, og så markere den som gjort - for det er rigtigt, at der ikke er meget at gøre ved en artikel om et fremmed sogn. --Palnatoke 4. dec 2010, 22:41 (CET)
Ja, det er naturligvis rigtigt, men afskærer man sig så ikke fra at få en anden og mere "lukrativ" artikel - i hvert fald den dag? --Arne (Amjaabc) 4. dec 2010, 22:48 (CET)
Det afhænger af om de andre når at springe til og snuppe en "lukrativ" artikel mens man kigger på den umulige artikel. Naturligvis går det ikke at melde sig på en artikel og melde den klar i samme redigering, men hvis det er oplagt at der ikke er noget at gøre, bliver der ikke langt mellem de to redigeringer. Med hensyn til Thorsager kan jeg imidlertid se en meget let måde at få ca. 300 blå links, og på den baggrund burde det kunne betale sig at grave lidt i sognets historie, så der også kommer noget tekst.. --Palnatoke 4. dec 2010, 23:00 (CET)
Jeg synes, at du taler i tåger, næsten lige som i spørgsmålsporet;-) 300 links på en let måde??? Det glæder jeg mig til at se Bruger:Inc komme frem med! (I øvrigt er diskussionen nu blevet akademisk, og jeg vælger den næste på listen). Mvh. Arne (Amjaabc) 5. dec 2010, 00:30 (CET)
Jeg glæder mig også til at finde de 300 links... --Inc 5. dec 2010, 14:22 (CET)
Nu fik jeg endelig tid til at tælle point sammen, og de potentielle links er i {{sogne i Århus Stift}} - en skabelon, som med garanti er relevant, men som muligvis er lidt vel voldsom.. --Palnatoke 1. jan 2011, 15:06 (CET)
Nåja, men jeg synes nok også den ser voldsom ud i de typisk små artikler. I sammenklappet udgave gør den på den anden side set ikke nogen større skade... --Arne (Amjaabc) 1. jan 2011, 16:07 (CET)

Skabelonisering[rediger kildetekst]

Ikke for at lyde sur, men der må være lidt klarere regler for, hvor bredt navboksene må række. Tænker her på Buki Yamaz, hvor skabelonen dansk rock måske er et lidt for stort emne. --Allano (Skriv til mig her...) 6. dec 2010, 11:08 (CET)

Det kan du have en pointe i - om genregrænserne i dansk nyere musik så er klare nok til at have flere skabeloner, kender jeg ikke nok om emnet til at vurdere. --Palnatoke 6. dec 2010, 11:35 (CET)
Hvis artiklen (og skabelonen) kan bruges udenfor julesæsonen er det vel iorden - vi skal jo nok ikke til at lave artikler kun til brug i julen! --Villy Fink Isaksen 6. dec 2010, 13:28 (CET)
Jeg forstår mest Allano derhen, at "dansk rock og rytmisk musik" muligvis er et meget bredt emne at samle i én skabelon, så det vil måske være passende at diskutere emne-bredde og -dybde på Skabelondiskussion:Dansk rock og rytmisk musik. I objektorientering taler man om "lav kobling og høj kohæsion" - og det paradigme er vel også relevant her. --Palnatoke 6. dec 2010, 14:16 (CET)

En bekendelse[rediger kildetekst]

Jeg klarmeldte artiklen kommandotegn for nogle dage siden. I den mellemliggende tid har jeg imidlertid ikke kunnet holde fingrene fra den, hvorfor der er kommet flere tilføjelser og ændringer siden. Om dette disvkalificerer (dele af) artiklen, eller ligefrem undertegnedes deltagelse, må dommeren have lov at afgøre... Blot vil jeg hermed melde, at redigeringerne ikke er foretaget som forsøg på at omgås reglerne for konkurrencen, men er konsekvensen af vedblivende inspiration til forbedringer af artiklen. --Medic (Lindblad) 11. dec 2010, 13:40 (CET)

Jeg vil (i det omfang det er praktisk) vurdere den version, som ligger umiddelbart før klarmeldingen og så i øvrigt glæde mig over forbedringerne. :-) --Palnatoke 11. dec 2010, 17:54 (CET)

Lyder fair. Jeg vil glæde mig til at se, hvor mange points, den kan skrabe sammen ;-) --Medic (Lindblad) 11. dec 2010, 18:04 (CET)

Regler for oversættelses-ugeopgaven[rediger kildetekst]

Jeg er lidt usikker på, hvordan man gebærder sig med oversættelsesopgaven. Vi er som bekendt en håndfuld, der har meldt os til hver sit sprog. Men må man sætte sig på mere end ét sprog? Og vil det tælle, hvis man tager en artikel fra et sprog, hvor den er fremragende på, men oversætter den fra et andet sprog, hvorpå den også er fremragende? Fx er jeg ikke specielt god til catalansk(!), men noget bedre til tysk, og artiklen om kromosom er fremragende på begge disse sprog. Hvis jeg så vælger ca:Cromosoma, men oversætter den fra de:Chromosom, er det så snyd, eller er vi bare glade?! Den pragmatiske tilgangsvinkel vil være, at vi er glade, fordi det ellers vil være særdeles svært at få markeringer ud for nogle af de små og specielle sprog, men du er jo quizmasteren, så du bestemmer naturligvis ;-) Mvh. Arne (Amjaabc) 15. dec 2010, 14:35 (CET)

Palnatoke, har du overset mit spørgsmål herover? Nu er det så ved at være for sent at gøre noget, men måske kunne det være godt at vide, hvis der skulle komme en opgave af samme karakter en anden gang. Mvh. Arne (Amjaabc) 19. dec 2010, 10:26 (CET)
Tanken var faktisk, at man gerne måtte tage flere sprog - og jeg vil som udgangspunkt være pragmatisk. --Palnatoke 28. dec 2010, 00:12 (CET)

Hvornår stopper konkurrencen egentlig?[rediger kildetekst]

Går den året ud eller hvad? --Arne (Amjaabc) 27. dec 2010, 22:15 (CET)

Ja, jeg afslutter regnskabet nytårsdag. --Palnatoke 28. dec 2010, 00:10 (CET)
Tak - gange to! Og tak for endnu en spændende julequiz, der greb mig mere, end jeg havde planlagt ;-) --Arne (Amjaabc) 28. dec 2010, 10:14 (CET)
Det er vist en nytårsguiz denne gang, men tak alligevel. :-) --Sir48 (Thyge) 28. dec 2010, 12:22 (CET)

Evaluering eller forslag til næste gang[rediger kildetekst]

Jeg vil foreslå at der i ”spor 3”/” Udbygningssporet” hverdag stilles et antal opgaver således at der er 10 opgaver fra dagens start at vælge imellem og med frit valg mellem de 10 (på den måde bliver der forbedret flere artikler og det er vel meningen - sporet derved heller ikke så let i stå). --Villy Fink Isaksen 2. jan 2011, 19:49 (CET)

Jeg støtter det frie valg. Det skete tit i løbet af konkurrencen, at jeg stod over for en artikel med et emne, jeg ikke vidste det store om og heller ikke var forfærdelig interesseret i. --Inc 2. jan 2011, 20:00 (CET)
Jeg er også enig, jf. mit indlæg længere oppe på siden. Det er i udpræget grad et spørgsmål om held, hvis man skal have en artikel, der er noget at bygge på. Mvh. Arne (Amjaabc) 2. jan 2011, 21:14 (CET)
Glimrende forslag - jeg skal have det i baghovedet til næste gang. --Palnatoke 2. jan 2011, 21:15 (CET)