Brugerdiskussion:Pandikas/Arkiv 4

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Thomas Nørgaard[rediger kildetekst]

Hej Morten. Jeg kan se, at du - meget naturligt - har tilføjet nationalitet på Thomas Nørgaard (filosof). Jeg ved ikke, om du har et endegyldigt bevis for, at han er dansk. Jeg valgte ved oprettelsen af artiklen kun at skrive det, jeg var helt sikker på, og da jeg ikke fandt nogen præcis kilde til hans nationalitet, valgte jeg at undlade at skrive det tilsyneladende indlysende. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. mar 2017, 21:26 (CET)

Hej Amjaabc. I kilden fra Winchester viser hans publikationsliste, at han mindst har udgivet flere publikationer på dansk, bl.a. i Weekendavisen og via Aarhus Universitet, hvilket må hælde til, at han er dansker. Jeg antog dog på daværende tidspunkt grundlæggende, at han logisk set måtte være dansk, uden jeg i bagklogskabens lys reelt har haft konkret materiale på, at det var rigtigt. Hvad bør vi gøre, tænker du? mvh --Morten1997 (diskussion) 20. mar 2017, 21:53 (CET)
Godt set, jeg bemærkede ikke de dansksprogede publikationer. Jeg tror, at indicierne er så overvældende, at vi kan konkludere, som du gjorde. Det er sjovt, at sådan en mand tilsyneladende er gået så meget under radaren i DK, at det ikke er til at finde nogen som helst danske kilder om ham. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. mar 2017, 23:08 (CET)

Nyheder for april 2017[rediger kildetekst]

Engelsk doctor, i betydningen læge, oversættes bedst læge. Se evt. artiklen Doktor. --Madglad (diskussion) 10. apr 2017, 18:07 (CEST)

Spørgsmål om statistik over antal fodboldkampe og mål i Danmark - mænd og kvinder[rediger kildetekst]

Hej Morten. I forlængelse af det vi skrev på en diskussionside, der tilhører en IP-adresse bruger, så fortsætter jeg nu her i stedet. Jeg kan ikke finde ud af statistikken hos DBU, når det kommer til antal kampe og mål for en bestemt spiller og en bestemt klub i en given periode. F.eks. hvis vi tager Simone Boye Sørensen, så ser man på hendes profilside, at hun har spillet for to danske klubber: Brøndby og BSF. Men når jeg så ser på Brøndby ved at klikke på linket der på siden, så står der at hun har spillet 75 kampe og scoret 9 mål. Og når man klikker på BSF, så får man præcis samme antal kampe og mål. Jeg har set efter med andre spillere, og det er det samme, det er åbenbart en sammentælling for kampe spillet i Elitedivisionen, eller hvad? Det kan man ikke bruge til noget i infoboksene, som jo tager de enkelte perioder for en bestemt klub for sig selv. Ved du, om man kan få mere præcise tal end det jeg nævner her? Altså, hvor mange kampe for Brøndby og hvor mange for BSF? Mvh. --EileenSanda (diskussion) 19. apr 2017, 15:32 (CEST)

Hej EileenSanda. God ide at flytte det herover i stedet. Først og fremmest: DBU viser intet om spillernes antal kampe i Elitedivisionen. Landsholdsdatabasen viser udelukkende antal kampe for diverse ungdoms- og seniorlandshold - ikke for klubhold, hvilket er grunden til, at du ser det samme tal hos både BSF og Brøndby. 75 er altså af landskampe for Danmark.
For mænd kan man finde ud af, hvor mange kampe de har spillet for de respektive klubber i Danmark i Superligaen ved at benytte superstats.dk. Jeg har desværre ikke arbejdet specielt meget med danske kvindefodboldspillere, men på whatsthescore.com ser der umiddelbart ud til at være et godt datamateriale. Se f.eks. [1] Nanna Christiansens profil derpå. Jeg håber, at det var en smule hjælp :) mvh --Morten1997 (diskussion) 19. apr 2017, 15:54 (CEST)

Tilkendegivelse[rediger kildetekst]

Hej Morten1997. Kan jeg få dig til at slå et smut forbi Wikipedia:Flytteforslag/Danmarks fodboldlandshold og give din mening til kende, så vi har så mange meninger som muligt, at baserer en afgørelse på? :) mvh Tøndemageren (diskussion) 29. apr 2017, 10:09 (CEST)

Meningstilkendegivelse[rediger kildetekst]

Hej Morten1997,

Kan jeg lokke dig til at kigge forbi min ansøgning om administratorstatus og give din ærlige mening til kende, så vi får så mange meninger/stemmer som muligt, at basere den snart endelige konklusion på. På forhånd tak. Mhv Pelle Hansen 30. apr 2017, 15:38 (CEST)

Nyheder for maj 2017[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen abonnent-unudersøgelse[rediger kildetekst]

Hej Wikijournalen-læser! Jeg har oprettet et spørgeskema til vores abonnenter for at undersøge hvilket indhold de primært læser i Wikipediajournalen, samt hvad de gerne vil se mere af. Jeg vil blive meget glad hvis du kan bruge 5 minutter på at besvare spørgeskemaet. Tryk her for at gå i gang! Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 1. jun 2017, 00:39 (CEST)

Nyheder for juni 2017[rediger kildetekst]

Patruljant[rediger kildetekst]

Var det ikke noget at søge som patruljant? Wikipedia:Patruljant. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. jun 2017, 14:52 (CEST)

Nyheder for juli 2017[rediger kildetekst]

Hej Morten. Jeg vil lige gøre opmærksom på at det sjældent er hensigtsmæssigt at ændre {{reflist|30em}} til {{reflist|2}} eller {{reflist|3}}, da førstnævnte automatisk tilpasser antallet af kolonner til den skærm det vises på :). Ellers fortsæt det gode arbejde :) mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jul 2017, 18:08 (CEST)

Hej Tøndemageren. Helt fint, det vil jeg tage til efterretning. --Morten1997 (diskussion) 8. jul 2017, 18:11 (CEST)

AGF - et lille tip[rediger kildetekst]

Hej Morten. Når du omtaler superligaholdet i fodbold fra AGF, er det bedre at referere til AGF Fodbold end til AGF eller Aarhus Gymnastikforening. Prøv selv at se, hvor de tre hver især fører hen. Det gælder i øvrigt også for SønderjyskE og SønderjyskE Fodbold, hvis du nogensinde skriver om emner med relation til dette superligahold. Ellers fortsat god arbejdslyst herfra. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 9. jul 2017, 07:06 (CEST)

Hej Arne. Det har jeg ikke været opmærksom op, men det vil jeg være tænke over fremover! --Morten1997 (diskussion) 9. jul 2017, 11:50 (CEST)

Nyheder for august 2017[rediger kildetekst]

Hej Morten. Det er rigtigt fint at du laver opdateringer på fodboldkampe. Jeg vil dog henstille til, at du bruger officielle rapporter for kampene når du linker til rapporter, såfremt de er tilgængelige. Det vil sige superliga.dk for Superligakampe, UEFA.com for europæiske kampe etc., og altså ikke bold.dk. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2017, 00:10 (CEST)

Hej Morten. Fantastisk at du opdaterer på sæson-artiklerne, men når du opdaterer selve kampene som her, så husk at spillernavnen er [[Kian Hansen|Hansen]], ikke blot [[Kian Hansen]] :) mvh Tøndemageren (diskussion) 12. aug 2017, 19:31 (CEST)

Komma el. punktum[rediger kildetekst]

Hej Morten1997. Kan se du har tilbageført min redigering af F.C. København. Forstår dog ikke hvorfor - mig bekendt benytter vi komma på dansk og ikke punktum som decimalseperator! mvh.--Hofkas (diskussion) 26. aug 2017, 08:38 (CEST) Hej. Min fejl. Antog at det var for læsevenligheden, at der skulle være et punktum, fordi det var i tusinder, men det var det så tilsyneladende ikke. Mvh --Morten1997 (diskussion) 26. aug 2017, 13:21 (CEST)

Nyheder for september 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for oktober 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for november 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]


Nyheder for februar 2018[rediger kildetekst]

Evaluering af Vejle Boldklub sæson 2017-18[rediger kildetekst]

Hej Morten1977

Jeg skriver da jeg netop har påbegyndt en evaluering af artiklen/listen Vejle Boldklub sæson 2017-18 og søger derfor kritik af hvordan denne kan forbedres. Jeg kan se at du har redigeret den engang, hvorfor jeg tænkte at du måske havde interesse i hvordan den kunne forbedres.

På forhånd tak! --Chrallle (diskussion) 21. maj 2018, 10:09 (CEST)[svar]

Nyheder for marts 2018[rediger kildetekst]


Nyheder for april 2018[rediger kildetekst]


Nyheder for maj 2018[rediger kildetekst]


Nyheder for juni 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for juli 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for august 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for september 2018[rediger kildetekst]

Wikipediajournalen
10. årgang, nr. 9 - udgivet 1. september 2018

Nyheder for oktober 2018[rediger kildetekst]

Outlaw Gentlemen & Shady Ladies nomineret til GA[rediger kildetekst]

Hej Morten. Du var i sin tid med til at godkende artiklen om Volbeat til GA. Nu har jeg nomineret deres album Outlaw Gentlemen & Shady Ladies til GA. Det er sket i forbindelse med denne måneds fokusemne, så det ville være fedt at kunne at få godkendt en GA. Vil du tage et kig på den, når du får tid? Mvh. Toxophilus (diskussion) 21. okt 2018, 14:58 (CEST)

Ændring af referencesystem[rediger kildetekst]

Hej Morten. Det er først og fremmest helt i orden at du ændrer i referencesystemet - men en anden gang må du gerne diskutere det inden du gør det. Der var en pointe i den måde det var gjort før, og selvom jeg ikke har tænkt mig at rette tilbage, så ville jeg egentlig foretrække den tidligere metode (eftersom jeg også valgte den). mvh Tøndemageren (diskussion) 1. nov 2018, 07:59 (CET)

Hej Tøndemageren. Tænker du i forbindelse med Brøndby Stadion? --Morten1997 (diskussion) 1. nov 2018, 10:34 (CET)
Præcis. mvh Tøndemageren (diskussion) 1. nov 2018, 11:31 (CET)

Nyheder for november 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for december 2018[rediger kildetekst]

Nyheder for januar 2019[rediger kildetekst]

Nyheder for februar 2019[rediger kildetekst]

Hej Morten. Hvad er din pointe med at fjerne og genindsætte en længere tekst i denne artikel? Jeg synes, at det skaber unødig "støj", hvis man vil rette et eller ganske få tegn, hvorfor så erstatte en længere tekst?--Ramloser (diskussion) 6. feb 2019, 21:57 (CET)

Hej Ramloser. Jeg var oprindeligt inde på artiklen, da jeg kunne se, der var kommet et mellemrum foran 'Litteratur' i din seneste redigering, der skabte en stor, grå boks. Bagefter så jeg det dobbelte punktum - og mere var der sådan set ikke i det. Jeg kan dog ikke se, hvorfor jeg 'skulle have erstattet en længere tekst' - rederingshistoriken opsummerer de omkringliggende linjer, som jeg ikke har rørt, og det er således ikke noget, jeg har gjort. --Morten1997 (diskussion) 6. feb 2019, 22:04 (CET)

Nyheder for marts 2019[rediger kildetekst]

Annoncer
Flere kvinder på Wiki



Nyheder for marts 2019 (beklager fejlen første gang)[rediger kildetekst]

Nyheder for april 2019[rediger kildetekst]

Sletningsforslag[rediger kildetekst]

Hej Morten

Når du indstiller en artikel til sletning, så husk venligst også at markere det på selve artiklen med {{Slet}} eller med parameteren SDBS=ja i en anden kvalitetskabelonen ("SDBS" står for "Sider Der Bør Slettes")). På artiklens diskussionsside skal bruges {{Ds}} til vise sletningsdiskussionen. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 2. apr 2019, 08:30 (CEST)

Tak for påmindelsen. --Morten1997 (diskussion) 2. apr 2019, 12:42 (CEST)

Valg til maj[rediger kildetekst]

Hej Morten. Vil bare minde dig om at der om to dage vælges fokus på maj måned 2019 - så du kan stadig nå at afgive din stemme på WP:FodboldFokus. mvh Tøndemageren (diskussion) 8. apr 2019, 10:06 (CEST)

JK Viljandi Tulevik historiske navne var 2011 og 2012 FC Viljandi.Estonia 2011. --Makenzis (diskussion) 11. apr 2019, 10:46 (EET)

Er det samme klub? en.wiki angiver, at klubben spiller i II Liga i de to år. De betragter således som FC Viljandi (2011) således som en selvstændig klub, mens den oprindelige rykkede ned. En sætning eller to i et historisk afsnit kunne løse dette. En selvstændig artikel om den anden (nye) klub synes jeg ikke umiddelbart, er den rigtige løsning. Mvh --Morten1997 (diskussion) 12. apr 2019, 11:17 (CEST)
Oh, you found something interesting. The same girl with other dress, or two girls with same dress? :) Some problems with klub and team identification. For example, in LTU we have Baltijos Futbolo Akademija (founded in 2007) in licencing process of Pirma lyga (2019). After licence giving day, they asking LFF "changed" name to FK Vilnius (only in Pirma lyga). So we have BFA or FK Vilnius? FK Vilnius was founded in January 2019. We have BFA and also have FK Vilnius. We know about BFA and FK Vilnius partnership. But that asking to change name make all us confusing about identity. If FC Viljandi (2011) was two seasons in top division, they can have selvstændig artikel. Why not? In eastern Europe we have many short time projects, which defunct as soon, as ended sponsorship. No money, no funny. What do you think, what is the best way to explain this confusing for DA_wiki? --Makenzis (diskussion) 11. apr 2019, 13:30 (EET)
I think the best way to solve this problem would be to make a section of articles explaining that the clubs have changed their name. With the many different names the clubs have, it first comes to confuse people, which we do not want. Therefore, I do not think we should set up FC Viljandi (2011), but instead explain it in JK Viljandi Tulevik. --Morten1997 (diskussion) 12. apr 2019, 13:34 (CEST)
In this case i can agree with you. Short live project sometimes can be indentificated as one office project. Of cource, somewhere (in history skill) need write about that confusing and explain that to everyone. --Makenzis (diskussion) 11. apr 2019, 13:30 (EET)


Tidsrejsen[rediger kildetekst]

Hej Morten. Jeg undrer mig lidt over den redigering Special:Diff/8897661. Er tv-serien ikke det samme som julekalenderen, eller mener du at der er to forskellige serier? --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 12. apr 2019, 11:07 (CEST)

Hej. Det gør jeg også, så jeg har hermed fjernet den fra listen igen. Mvh --Morten1997 (diskussion) 12. apr 2019, 11:11 (CEST)

Nyheder for maj 2019[rediger kildetekst]

Dommere og linjedommere i NordicBET ligaen[rediger kildetekst]

Hej Morten.

Flot arbejde du har lavet med dommersiderne. Det vil være prisværdigt hvis du tilmed kunne lave for dommere og linjedommere i NordicBET ligaen og i Superligaen for dem der mangler. (Denne usignerede kommentar er skrevet af 87.60.152.190 (diskussion • bidrag) 4. jul 2019, 00:03‎)

Nyheder for juli 2019[rediger kildetekst]


Huskeliste[rediger kildetekst]

Hej Morten. Jeg kan se du har lavet en kommentar til huskeliste på en Australian Open-artikel. Det er bedre at oprette et diskussionsafsnit på selve diskussionsside, da man her kan diskutere det pågældende punkt. Huskeliste er reelt set blot en liste til at forklare hvad der skal ske fremover. Hvad angår det pågældende punkt, så har det ikke nødvendigvis noget at gøre med artiklens nominering til LA (derfor er ordet "fremadrettet" også valgt). mvh Tøndemageren (diskussion) 8. jul 2019, 21:37 (CEST)

Hej. Jeg anså umiddelbart de manglende kilder som en af hindringerne for ifølge dig, at artiklen kunne udnævnes til LA, hvilket muligvis ikke var korrekt, siden der var blevet tilføjet kommentarer på huskelisten, uden at artiklen var blevet udnævnt. Jeg tager det andet til efterretning - det giver også fin mening netop at anvende diskussionssiden til dette - om end jeg stadigvæk ikke synes, at "Generelt flere kilder vil være brugbart fremadrettet" er den rigtige betegnelse for artiklens problemer, da et par strategiske kilder (nu indsat) i højere grad havde indrammet artiklens problemer. mvh --Morten1997 (diskussion) 8. jul 2019, 21:57 (CEST)
Pointen var at jeg blot kiggede den igennem mhp at kunne gøre den til GA eller FA fremadrettet. Huskelisten er, som nævnt, blot en liste der forklare hvad der skal gøres på artiklen fremadrettet, for at gøre den bedre. Det er ikke nødvendigvis relateret til dens nuværende status, hvilket også har været tilfældet senest på Shu-bi-dua. mvh Tøndemageren (diskussion) 9. jul 2019, 08:08 (CEST)

U/19 før 2008[rediger kildetekst]

Hej Morten. Kan se du mener det bliver besværligt før 2008 at finde resultater om U/19-Ligaen. Før 2008 hed den række Ynglinge-Ligaen, mens U/17 hed Junior-Ligaen. Håber det kan hjælpe dig :) mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2019, 13:42 (CEST)

Det var også, hvad jeg troede, men her på DBU anvendes andre betegnelser, og derfor ville jeg ikke rode mig ud i noget, jeg ikke var sikker på. mvh --Morten1997 (diskussion) 7. aug 2019, 13:45 (CEST)
Det skyldtes at Randers Freja ikke var i Ynglinge-Ligaen i 2007 og 08. Det var de i 2006 derimod. Der var mig bekendt ingen landsdækkende Ynglinge-Division dengang. mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2019, 13:51 (CEST)
Så giver det vel heller ikke mening, at U/19 Divisionen (eller Ynglinge-Division) går længere tilbage end 2008-09, hvis der ikke eksisterede en landsdækkende række? --Morten1997 (diskussion) 7. aug 2019, 13:58 (CEST)
Det giver ikke rigtigt mening nej. Men kan se her, at der var en Ynglige-Division - det var åbenbart delt ud i puljer (Haderslev FK var i hvertfald også i en pulje). Der var også en Junior-division delt ud i puljer (se her). mvh Tøndemageren (diskussion) 7. aug 2019, 14:13 (CEST)

Omkring Øl-bong[rediger kildetekst]

Hej

Så lige du slettede den nedereste sektion i Øl-bong. Var selv lige ved at skulle omskrive meget af teksten derinde efter at have set Madglad flytte artiklen. Undrer mig bare lige om du selv er i gang med at redigere? Så undgår vi redigeringskonflikter :) ! --2002loucle (diskussion) 11. aug 2019, 20:45 (CEST)

Det er jeg ikke. Afsnittet var bare af så dårlig kvalitet, at jeg slettede det. Du går bare i gang ;) mvh --Morten1997 (diskussion) 11. aug 2019, 20:59 (CEST)

Der er ikke oprettet en "Infoboks jurist", hermed kigget på :) TherasTaneel (diskussion) 15. aug 2019, 00:10 (CEST)

Kan du også fixe det i artiklen? Jeg kan ikke få det til at virke, heller ikke med eksempelvis Infoboks leder. mvh --Morten1997 (diskussion) 15. aug 2019, 00:21 (CEST)
Hmm, {{Infoboks leder}} er mere tænkt til folk med en lang række hverv med tilhørende perioder. Har rettet nogle af parametrene, men måske {{Infoboks Wikidata person}} var bedre, den har det meste. TherasTaneel (diskussion) 15. aug 2019, 00:32 (CEST)
Tak for hjælpen. Det ser fint ud. mvh --Morten1997 (diskussion) 15. aug 2019, 00:44 (CEST)

Indbydelse[rediger kildetekst]

Hej Har du set Wikipedia:Landsbybrønden/Hjælp_med_danske_oversættelser_på_en:wiktionary?

Du er velkommen at give et nap med også, om du har lyst.--So9q (diskussion) 4. sep 2019, 08:28 (CEST)

Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]


Nyheder for januar 2020[rediger kildetekst]