Brugerdiskussion:Pelle S.H./Arkiv5

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:Pelle S.H..
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Biler (og andet)[rediger kildetekst]

Hej Pelle. Du har her til aften tilbagerullet større tekstmængder i flere artikler, herunder eksempelvis Peugeot og Citroën. Din begrundelse er hhv. ikke-eksisterende og "Gendanner lidt". Jeg må indrømme, at jeg ikke forstår dit valg; hvad er der galt med de tekstbidder, du har fjernet igen? --Medic (Lindblad) (diskussion) 8. jan 2015, 00:42 (CET)

Hej igen. Jeg kan nu se, at du kort efter mit indlæg i aftes tilbagerullede dine tilbagerulninger af de artikler, jeg nævnte, men ikke har forholdt dig til artikler som Maria Montell og Kunstige blomster, hvor du også har tilbagerullet uden at angive årsag. Det får mig til at spekulere over, om du har rullet bilartiklerne tilbage fordi jeg stillede spørgsmål til dem? I virkeligheden har dét aldrig været min intention. Jeg stiller spørgsmål ved dine tilbagerulninger, fordi jeg ikke forstår dit valg. Meningen er, at vi kan starte en dialog om den tekst, der er fjernet, så vi med tiden kan finde ud af, hvad der er mest fornuftigt - om den berørte tekst skal fjernes eller have lov at blive stående. Derfor handler det ikke om, at du skal omgøre din beslutning, men snarere om, at du vil fortælle hvad du synes der er galt med teksten, og hvorfor den skal fjernes - eller hvorfor du fortrød din beslutning og tilbagerullede din oprindelige tilbagerulning? --Medic (Lindblad) (diskussion) 8. jan 2015, 10:42 (CET)

Endnu en hejsa. Jeg noterer mig med beklagelse, at du endnu ikke har svaret på ovenstående. Jeg er ked af, at vi ikke kunne få en dialog i gang om dette, men det er selvfølgelig fair nok, at du træffer det valg. Tilbage står blot at fortælle, at jeg håber du ikke har taget ovenstående som en reprimande, og at du ikke lader det begrænse dit arbejde her på Wikipedia.
Til vi mødes igen - god skrivelyst! Venlig hilsen, --Medic (Lindblad) (diskussion) 18. jan 2015, 23:51 (CET)

Hej

Jeg kan se, at min tilføjelse om Sartre er fjernet - og at den urigtige oplysning om, at Sartre skulle have siddet 1 år i fængsel under krigen, er bibeholdt.

Til orientering kan oplysningerne verificeres på den franske Wikipedia - se link: http://fr.wikipedia.org/wiki/Jean-Paul_Sartre#Guerre_et_Occupation

Venlig hilsen Thomas Vinge--217.157.183.247 14. apr 2015, 15:24 (CEST)

Helt i orden Thomas. --Pelle Hansen 15. apr 2015, 13:16 (CEST)

Hej Tak for svar. Jeg er blot i tvivl om, hvordan jeg så kan bidrage til at optimere opslaget om Sartre med de oplysninger, som jeg tidligere har skrevet, men som blev slettet igen?

Det er ikke optimalt, at der fortsat står, at Sartre sad i "fængsel", når han reelt var krigsfange. Ligesom han ikke ligger begravet "i", men "på" Montparnasse-kirkegården.

Venlig hilsen Thomas

Hej Thomas. Jeg har nu ført teksten tilbage til den udgave, du havde lavet tilføjelser til, samt selv tilføjet en skabelon med opfordring til at angive noter i teksten (jf. stilmanualens opfordringer. Artiklen har ganske vist mange eksterne henvisninger, men den bør også have noteangivelser i teksten, specielt til mindre oplagte oplysninger. Se også Hjælp:Redigering#Noter for at få en fornemmelse af, hvordan de bruges.
PS. Det er fint, du underskriver dig som Thomas, men inden for Wikipedias diskussioner er det vedtaget, at vi (også) bruger vores brugernavn og gerne sætter et tidsstempel, hvilket gøres ved at skrive ~~~~, gerne efter dit navn. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 20. apr 2015, 12:13 (CEST)

Jellingemonumenterne[rediger kildetekst]

Du har slettet oplysningerne om palisadens geometri. Selvom disse oplysninger er blevet bekræftet officielt i den nævnte artikel i et norsk fagskrift, tror jeg du har det meste af Danmark bag dig. Din holdning er demokratisk korrekt ! Venlig hilsen Mio Nielsen --86.221.81.32 8. aug 2015, 15:20 (CEST)

Sveriges radio[rediger kildetekst]

ANG MINE RETTELSER (omkring sveriges radio) SKAL DU (uanset du er adminiostrator) IKKE ændre mine rettelser (tilbage til den forgående tekste) når de rettelser jeg skriver rent faktsik er rigtige

SAGEN DREJER sig om der (i den oprindelige tekst) STOD at SVERIGES RADIO oprindelig også stod for TV men det blev (under navnet STV) udskilt i 1979 dette er (imidlertid) IKKE RIGTIGT

DET RIGTIGE er at man i 1997 lavede en FONDT (kaldet forvaltningsstiftelsen hjemmesideadressen er her : www.forvaltningsstiftelsen.se) som ALLE 3 SELSKABER (1.SVERIGES RADIO = SR 2.SVERIGES TV = STV og 3.UTBILDINGSRADIOEN = UR) ER SELVSTÆNDIGE AFDELINGER UNDER (du kan selv gå ind og se www.forvaltningsstiftelsen.se) som jeg har forstået (andet sted) var denne fondt (i starten) også åben for private invistore men er idag rent statslig

SÅ VENLIGST lad være at ændre det jeg har skrevet med mindre du kan gøre det i en mere læsevenligt formulering end min (Denne usignerede kommentar er skrevet af 80.63.25.65 (diskussion • bidrag) 18. aug 2015, 13:41‎)

Tilbagerulning af ændringer i Danske Fysioterapeuter[rediger kildetekst]

Hej Pelle

Jeg er ikke ligefrem en haj på wikipedia, men så vidt jeg kan se, er det dig eller BillyDK, der har tilbagerullet de ændringer, jeg har lavet til opslaget på Danske Fysioterapeuter.

Hvis det er dig, kan du så uddybe, hvorfor du har slettet opdateringen af tal og oplysninger? https://da.wikipedia.org/wiki/Danske_Fysioterapeuter

Vh Bo Christensen, presse- og kommunikationskonsulent, Danske Fysioterapeuter. (Skrev Bochri1 (diskussion • bidrag) 1. sep. 2015, 11:14. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bo,
Ja det er mig som den 8. august tilbagerullede dine ændringer på siden – dette valgte jeg at gøre, da der manglede kilder osv. Jeg har dog i dag tilrettet teksten og indsæt en infoboks, som jeg håber du kan færdiggøre med din viden om Danske Fysioterapeuter. Du skal naturligvis også være velkommen til at rette i teksten og tilføje mere info. Håber du kan bruge mit svar. --Pelle Hansen 1. sep 2015, 23:22 (CEST)

Sønderborg[rediger kildetekst]

Er født og opvokset i Sønderborg, og har tilføjet information som er relevant

Hvorfor fjerner du den slags information - faktisk alle de steder jeg har ulejliget mig med at tilføje tekst, som gør det mere spændende at læse om netop Sønderborg.

Hvad er din begrundelse for at fjerne ord som Sundeved - som er det område af Sønderborg, der ligger på Jyllands siden - og ordet Kaserne - som blev grundlagt i den periode 1864 - 1920, hvor området var tysk.

Hvis det er stilen fra dig - synes jeg at Wikipedia burde finde en anden der er åben for fakta - og ikke som du - sletter det meste af det der tilføjes.

Gad vide om du overhovedet bor i Sønderborg eller ved noget om emnet? Flemming Elimar Jensen (diskussion) 12. nov 2015, 14:38 (CET)

ISIS, IIS, IS eller Islamisk Stat[rediger kildetekst]

Har lagt et lille debat indlæg på Diskussion:Islamisk Stat omkring hvad for en forkortelse og navn vi skal bruge om IS på dansk - kom gerne med din mening, da du også har arbejdet med artiklen -- vh.BillyDK (diskussion) 16. nov 2015, 15:26 (CET)