Brugerdiskussion:PerV

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er PerVs diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til PerV.

R.I.P[redigér wikikode]

På PerV’s Facebookside ser det desværre ud til, at vi har mistet en af vores trofaste wikipedianere. Per vil blive savnet meget. Det var rart at lære ham at kende. Endnu et lys skal tændes i Wikipedia-himlen. Os alle her på Wikipedia-teamet føler med Pers venner og familie. Hvil I Fred! De kærligste hilsener, EeveeSylveon 14. sep 2018, 15:49 (CEST)

Det er meget trist, - Jeg vil savne ham. :-( - Nico (diskussion) 14. sep 2018, 16:00 (CEST)
Desværre ja. Hans søsters opslag må være den endelige bekræftelse. PerV har været en meget seriøs bidragyder til vores artikler og i diskussioner har han kæmpet for nogle til tider ret skarpe synspunkter, som af og til har været kontroversielle. Selv har jeg altid haft et tillidsfuldt samarbejde med Per. som har givet mig den dybeste respekt for hans arbejde med at forbedre kvaliteten i artiklerne, både hvad teksterne angår, men ikke mindst i det ihærdige arbejde med infobokse og lay out. Han vil være savnet, men lad os i denne triste stund glæde os over, at hans arbejde for Wikipedia er bevaret til glæde for nuværende og fremtidige brugere.--Ramloser (diskussion) 14. sep 2018, 16:10 (CEST)
Trist at høre at PerV er gået bort. Han var til stor hjælp, bla. når der skulle oversattes russiske navne og ord. Villy Fink Isaksen (diskussion) 14. sep 2018, 16:20 (CEST)
Av for den. Jeg mødte PerV ved Dansk Wikipedias 15 års jubilæum sidste år, hvor jeg havde en god snak med ham. Jeg husker hans støtte til mit arbejde med artikler med artikler om norske jernbanestationer, og at vi var enige om nogle aktuelle sager. Jeg mindes dog også hans skarpe synspunkter i diskussioner, og det kneb til tider med at forstå, at man skulle holde en ordentlig tone. Til gengæld kunne han så også virke som bolværk mod andre brugere, der udviste en problematisk adfærd. Men derudover har han selvfølgelig også bidraget til mange artikler. 740 blev det til ifølge statistikken. Den sidste blev om det spanske monument Valle de los Caídos fra 5. juli i år.
PerV var også aktiv i andre sammenhænge, som det fremgår af Bryggebladets nekrolog (16. august 2018, s. 24). Men selv her er Wikipedia nævnt. Det ville have glædet PerV. --Dannebrog Spy (diskussion) 14. sep 2018, 17:34 (CEST)
Det var en trist meddelelse. Som mange har nævnt, var Per en ildsjæl på dansk Wikipedia og altid hjælpsom, hvis man var nogenlunde på bølgelængde med ham. Det vi jeg huske ham for. —Arne (Amjaabc) (diskussion) 14. sep 2018, 18:30 (CEST)
En meget trist nyhed. Per vil blive savnet. —Pugilist (diskussion) 14. sep 2018, 19:52 (CEST)
Per vil blive savnet. Vi har mistet et rart menneske og en god og flittig bidragyder til Wikipedia. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 14. sep 2018, 20:23 (CEST)
Mine tanker går til PerV's familie og pårørende. En fremtrædende bruger med et betydningsfuld bidrag til Dansk Wikipedia. Her på forummet har vi mistet en ven. Det er meget trist. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 14. sep 2018, 21:28 (CEST)
Jeg hade ett meget godt samarbejde med Per, han var altid hjælpsom og støtte til mit arbejde med danske Herregårde. RIP Per, og stort tak før dine bidrag til Wikipedia. Dan Koehl (diskussion) 14. sep 2018, 22:07 (CEST)

Per var en hædersmand online, men offline lavede han ligeså store aftryk til fællesskabets bedste. Per ofrede gerne sig selv for andres bedste. Tak Per! .. --87.49.146.164 15. sep 2018, 00:01 (CEST)

Trist at miste Per - vi kunne være uenige, men at han ville en bedre encyklopædi og et bedre samfund kan man ikke tage fra ham. --Palnatoke (diskussion) 15. sep 2018, 13:41 (CEST)
Kære Per. Jeg ved du desværre ikke kommer til at se dette, men nu skriver jeg det alligevel. Jeg er først i dag blevet bekendt med at du ikke længere er i blandt os - og det er jeg meget berørt over. Gennem en årrække har du og jeg været enige om mange ting, men håbet om at vi kunne skubbe dansk wikipedia i den helt rigtige retning (en retning som vi dog ikke altid var enige om). Indtil det sidste kæmpede du for det du mente var den rigtige vej - og det respekterer jeg dig dybt for. Du har flere gange også rakt ud til mig når der har været konflikter og jeg har haft kraftige overvejelser om at forlade "den synkende skude". Det er derfor blandt andet din skyld/fortjeneste (afhænger meget af hvem du spørger tænker jeg) at jeg stadig er at finde på da.wiki. Du har været rigtig god til lige at trykke på "tak"-knappen når man lavede en redigering, eller lige gøre opmærksom på at der var andre end en selv der fulgte med i de redigeringer man lavede. Og så er vi to jo mange gange blevet beskyldt for at holde hånden over hinanden - og det ved vi heldigvis begge ikke er tilfældet. Vi har ofte også været uenige - men jeg synes egentlig altid det har været med en flig af respekt for hinanden. Jeg har savnet dig herinde de seneste stykke tid - og nu kender jeg så også årsagen til det - og jeg vil derfor også komme til at savne dine inputs i diskussioner, dine "tak" for en redigering og dine altid opmærksomhed på hvad der rør sig på da.wiki. Æret være dit minde! Den dybeste respekt og et sidste mvh, Tøndemageren (diskussion) 28. sep 2018, 21:39 (CEST)

Øv, havde egentligt planer om at tage over at besøge Per i går. Per var vist ikke så religiøs, så jeg vil sige det med hvad jeg tror ville være hans egne ord: Nå, det var så det liv. --Madglad (diskussion) 29. sep 2018, 10:46 (CEST)

Også jeg har været sen til at opdage denne "nyhed", mest grundet en mere eller mindre frivillig halv-pause fra projektet. Det gør mig trist at læse om PerV's bortgang. Han var ophav til mange gode bidrag og han var en stor del af dansk Wikipedia. Vi har i sandhed mistet en af vore egne. Tak for bidragene, samtalerne og diskussionerne! --Medic (Lindblad) (diskussion) 2. okt 2018, 09:42 (CEST)

Så tror da pokker at man kigger forgæves efter nye indlæg fra PerV. Eneste trøst er vel, at det ser ud til det gik rimelig hurtigt med at tjekke ud. Jeg løfter en håndbajer i dit minde. Skål, Vaya con Dios, gamle dreng. Philaweb 15. okt 2018, 01:09 (CEST)