Brugerdiskussion:PerV/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Vedrørende flytninger og sidetømninger[rediger kildetekst]

Hej PerV. Jeg har oprettet en omdirigering fra Trakai kommune (lille k) til Trakai Kommune (stort K). Når du ønsker at omdøbe/ændre artikelnavnet, så benyt i stedet flyt-knappen øverst på siden (til højre for historik-knappen) frem for at tømme den pågældende side/artikel for dets indhold. Læs mere herom på Hjælp:Flytning :-) Bemærk, at en sidetømning ikke automatisk sletter artiklen, da kun administratorer (og ikke almindelige brugere) har adgang til den funktionalitet. Ved en flytning oprettes en omdirigering under det forrige navn, hvilket kan anvendes som en hjælp for skribenter og andre besøgende, der skriver navnet forkert på kommunen, eftersom de automatisk vil blive videreført til den aktuelle artikel under det korrekte navn. Har man oprettet en artikel ved en fejl, som på ingen måde berettiger til en omdirigering (eksempelvis hvis der er røget et udråbstegn med til sidst i navnet), så tilføj {{slet}} med en kort begrundelse i Hjælp:Beskrivelsesfeltet. Så vil en administrator slette siden ved førstkommende lejlighed :-) --Froztbyte 6. aug 2009, 17:56 (CEST)

OK ... tak; læst og forstået :) ... jeg kunne tænke mig at høre dig, hvordan jeg kan få "rammer" i tabellen om demografi i Vilnius artiklen ... se demografi-boksen i Vilnius på engelsk. Og lige, er det muligt at linke direkte til et afsnit i en artikel, eller kan der kun linkes til artiklens top?--Per (PerV) 6. aug 2009, 21:33 (CEST)
Jeg har sat ramme om boksen - omend jeg ikke er sikker på, at den er blevet pænere af det. Man kan altid linke direkte til et afsnit, der har den en overskrift. Det gøres f.eks. sådan her: Vilnius#Demografi. --Sir48 (Thyge) 6. aug 2009, 22:16 (CEST)


Om skabeloner[rediger kildetekst]

Jeg genskabte flytteforslaget, da det skal diskuteres på artiklens diskussionsside. --Palnatoke 7. aug 2009, 13:33 (CEST)

OK accepteret

Beklager, som ny bruger har jeg ingen som helst mulighed for at orrientere mig om samtlige diskussioner og vedtagelser, der er foretaget.

Argumenterne for at skrive kommune med lille i Trakai Kommune er jeg faktisk enig i, og hvis du nu havde forklaret dig på diskussions siden, da du indsatte forslaget, havde du givet mig en chanche for at forstå i stedet for bar blindt at skulle acceptere! Men altså jeg er enig - nu, og vil selv flytte Ukmerge Kommune til Ukmerge kommune, og flytte evt. andre artikler jeg måtte have nacvngivet "forkert".

Kan vi ikke bare flytte Trakai Kommune til Trakai kommune, der er forventeligt ikke andre end mig, der vil gøre indsigelser.

TAK FOR FORKLARINGEN --Per (PerV) 7. aug 2009, 13:47 (CEST)


Hej PerV, jeg har svaret på din henvendelse om en tabel på min brugerdiskussionsside. Mvh --Sir48 (Thyge) 8. aug 2009, 17:52 (CEST)


Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl. Med venlig hilsen --Palnatoke 13. aug 2009, 06:13 (CEST)


Hej Per. Kan du skrive en lille begrundelse på Wikipedia:Sider der bør slettes/Vilnius (provins)? Desuden har jeg fjernet din underskrift, som skulle være placeret inde i sletningsforlaget. En anden ting er, at WP:L er opdelt på en måde, der ligner WP:SDBS; alle indlæg skal have sin egen underside. --Masz () 15. aug 2009, 18:57 (CEST)


Belønning[rediger kildetekst]

Den Originale Barnstar
For dit hårde arbejde på Litauen-relaterede artikler --Masz () 30. aug 2009, 12:12 (CEST)



Hill fort / "folkeborg" ?[rediger kildetekst]

Bruger:Rmir2 nævnte at Harald Andersen har foreslået udtrykket "folkeborg"; det er anvendt i disse artikler:

-- Mvh PHansen 2. sep 2009, 12:20 (CEST)

Har så vist fået "Ekspertudtalelsen"!
Jeg ringede til Danmarks Borgcenter i Vordingborg. Personen jeg talte med, understregede, at Folkeborge kunne bruges om borgene i Estland og til en vis grad i Letland, mens borgene i Litauen har en helt anden betydning, som udtryk for den fremvoksende Storhertug-magt i Litauens forsvar mod Den Tyske Orden, tilsvarende vores Vikingeborge var Kongemagtens anlæg, og altså IKKE kan kaldes "Folkeborge" eller for den sags skyld "Bygdeborge" eller "Bondeborge". De var netop det MODSATTE. National museet forslog Motte-anlæg uden iøvrigt at kende til Litauiske forhold, men efter diskussionen med Johan Wallin, fra Danmarks Borgcenter, som er ekspert på borge i Litauen, er jeg nået frem til betegnelsen Borgbanke som den rette for de litauiske anlæg.
MEN TAK FOR HJÆLPEN ALLE SAMMEN
Og specielt tak til dig PHansen, for at din pågåenhed!
det er sgu rart når nogen hopper ind og hjælper ;)
--Per (PerV) 2. sep 2009, 14:50 (CEST)


Hej PerV. Jeg ved du er intresseret i et projekt om Litauen. Her får du en overraskelse: Et blåt link til projektet :-) --Masz () 4. sep 2009, 17:09 (CEST)


Hej PerV, jeg har svaret dig vedr. bydele og referencer på min diskussionsside. I forbindelse med min rettelse af bydelsartiklerne for Litauen lagde jeg mærke til nogle generelle "fejl", du gør, så her er en lille remse til dig:

  1. når du i en fil-skabelon bruger "thumb", er højrestilling underforstået, så der behøver ikke at stå "right" også
  2. Du bør ikke bruge ''' til at fremhæve andet end artiklens indledende navn. I hvert fald skal det bruges meget sparsomt. For mange fremhævelser gør tingene vanskeligere at læse. Fremhævelse af underoverskrifter skal hellere gøres med ===
  3. afsnittet skal hedde "Eksterne henvisninger" - også selv om der kun er en.
  4. Nogle af artiklerne har for mange billeder - og der mangler henvisning til Commons. Sæt en henvisning dertil på artiklerne (med f.eks. {{commonscat}} eller {{commonscat2}}))
  5. Prøv at nøjes med en enkelt blank linje til at adskille de forskellige afsnit og sektioner. Det mindsker behovet for at scrolle.

Mvh --Sir48 (Thyge) 5. sep 2009, 19:04 (CEST)

Tak for remsen, og jeg er enig. De fleste af fejlene, tror jeg nok, jeg er ved at lægge af mig i de seneste artikler, men det er ALTID godt at blive "remindet"
Vil du lige kigge på {{Infoboks bydel i Litauen}} igen. Jeg har rettet og forsøgt at fjerne det overflødige ... håber det er passende ???--Per (PerV) 5. sep 2009, 19:16 (CEST)


Blåt link[rediger kildetekst]

Hej Per. Her får du et blåt link. (det er en af de sider, som står på din brugerside) Jeg vil i løbet af de næste dage oversætte mere fra enwiki --Masz () 7. sep 2009, 20:30 (CEST)WOW great den artikel manglede VIRKELIGT!--mvh Per (PerV) 7. sep 2009, 20:39 (CEST)

Hovsa, fik lige rettede nogle stavefejl i min kommentar :-) --Masz () 7. sep 2009, 20:42 (CEST)


Her PerV, fed skrift (som bruges i artikler første gang artiklens navn nævnes) skrives med tre gange ' - og ikke tre gange ’ som du ellers har brugt. I øvrigt skal du nok ikke forvente en gennemlæsning af dine artikler fra min side lige i øjeblikket. Det er jeg alt for knotten og har for få tømmermænd til. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 10. sep 2009, 16:58 (CEST)

Ok ... jeg venter så til du får flere tømmermænd :) ...
Ja, jeg glemte at ændre. Fejlen opstår, når jeg kopierer fra word.
For at undgå mine tidligere 1000 gemninger på en enkelt artikel, redigerer jeg i word, og kopierer teksten ind, men det giver problemer med ' og ", de bliver begge ændret.
Jeg forsøger at huske at rette, men det smutter nogle gange!
--mvh Per (PerV) 10. sep 2009, 17:06 (CEST)
Jeg brugte altid selv Notepad i gamle dage :-). Nu bruger jeg mine egne sandkasser her på wiki, som jeg kan kværne lige så mange ændringer af på som jeg vil. Tømmermændene kommer sikkert søndag. --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 11. sep 2009, 01:32 (CEST)


...som du kan rette på din brugerside... :-) --Masz () 25. sep 2009, 18:25 (CEST)

Rettet :)
hvis du ser på min brugerside, kan du se at Stubs står i normal tekst, kun færdige artikler stå med fed
læg forresten mærke til at der er {{LT-histstub}}--mvh Per (PerV) 26. sep 2009, 08:16 (CEST)
Tak for oplysningen, nu bliver jeg lokket til at skrive længere artikler, så de bliver fede på din brugerside ;-) --Masz () 26. sep 2009, 08:46 (CEST)
Kan du ikke finde ud af, hvordan vi kan få en statistik over søgte artikler om Litauen. Jeg prøvede de der link som Metalindustrien A/S forslog her. De giver i virkeligheden ikke et brugbart svar på hvad der bliver søgt på.
Jeg synes der er 2 grunde til at prioritere artikler: 1. vigtighed (historisk eller anden betydning) 2. hvad der søges på. Hvis vi havde en statistik over søgte emner ville det hjælpe med at prioritere.
Samtidigt kunne jeg tænke mig et link på Wikipedia:WikiProjekt Litauen der lister alle artikler i projektet. Det ville give mulighed for at holde "udkig" efter hvilke artikler der bør udbygges.--mvh Per (PerV) 26. sep 2009, 09:34 (CEST)


Artiklen om Kommunisme er helt gal[rediger kildetekst]

Tak for din indsats. Du har ret, jeg er helt enig med dig. Jeg har slettet de værste og helt svinske påstande - hvor der ikke var anvendt så meget som én eneste kilde, bl.a. at kommunismen skulle have myrdet 100 millioner mennesker; 65 mio i Kina og 20 mio i Sovjet. Den slags påstande kræver rigtig skarpe kilder! Men artiklen trænger stadig til flere rettelser og tilføjelser og jeg håber at nogen vil gøre sig umage med dig - og så forsøge at skabe en neutral artiklen denne gang, i modsætning til den nuværende, der egentlig kun er skrevet imod kommunisme. Anders 27. sep 2009, 23:27 (CEST)


Tabel over de misforståelser, som har ført til blokeringer[rediger kildetekst]

Jeg var først tøvende over for at publicere denne liste, fordi vi ønsker alle sammen generelt at Let bygone be bygone, og se fremad. Men ønsket om at have den her på min side som et handy lille opslagsværk har flere gange gjort sig gældende, bl.a da en bruger anvendte argumentet for at jeg ikke skulle være auto-patruljeret: at jeg havde været blokeret. Derfor er denne liste over 2008-09 god at konsultere, og det ses hvordan en lang række misforståelser fører til blokeringer. Og så kan man se hvordan der skete en hel masse ting om aftenen d. 29. september. Det var udemærket at Necessary Evil oprettede diskussionen om 2006-07, men jeg var ude af stand til at deltage i de næste 35 timer, fordi sent om aftenen blev jeg blokeret i 24 timer af Broadbeer, for i realiteten ingenting, hvilket han selv har erkendt. Denne udelukkelse -- sammen med sletningen af 2009, som EPO gennemførte samme aften kl. 21.12, førte til at jeg ikke kunne deltage i at påvirke konsensus, men det kunne f.eks Broadbeer, som havde blokeret mig. Er det fair? Er det rent trav? Samtidig så gav sletningen af 2009 folk en følelse af at det ikke nyttede noget at stemme Behold. Hvad mener du om det? Det forekommer mig at der er noget lusk i det. Det er så een ting, men dét at jeg efterfølgende begærede en gendannelse af 2009, fik så Hockeyindustrien ud af starthullerne og han anvendte gammelt had og nag til mig - som det vises i skemaet, til at få mig helt udelukket. Jeg synes ikke hele forløbet har været fair, og jeg henvender mig til dig fordi du tidligere har vist en snusfornuft og evne til selvstændig tænkning og ikke bare følger flokken.

Mån
Dag
Tids
punkt
Artikel
Redigering
vedr.
Meddeler
Meddeler
dokumentation
Admin
Sanktion
Begrundelse/
Udsagn
Gjort/Sagt
hvad
Maj 10 Israel Jerusalem ikke anerkendt
af det internationale samfund
som Israels hovedstad
Rasmus81 Hærværk eller ej Broadbeer 1 mån "Indsat eksternt link gentagne gange." Indsat eksternt link til SOE på Flemming Juncker fordi han var med i SOE i London og der var ingen danske artikler om SOE på det tidspunkt
Nov 15 16.58 Bernard Law Montgomery [1] Hockeyindustrien "-tag nu dine lortebilleder og stik dem skråt op. De er lige så velkomne som du er. Med venlig hilsen." Indsat billeder i artiklen, som måske med fordel kunne være samlet i et galleri
Dec 4 Sen
gambiske
stencirkler
[[2]] Palnatoke Hærværk Jeg udskiftede "resurse" med "ressource"
Jan 9 Gaza
krigen
Disk.
Gaza
krigen
Palnatoke 1 uge Utilstedelig opførsel Jeg havde talt om at oplysning altid vinder over den "indlejrede dumhed".
Apr 7 K. Elle
mann
Disk.
K. Elle
mann
Palnatoke 1 uge Hærværk Jeg havde opstillet hendes karriere i punktform. En form som nu bruges i artiklen
Sep 29 19.55 Slette
forslag
Necessary Evil
opretter
Jeg er ikke logget på og bliver blokeret 3 timer senere, og er dermed i de næste 24 timer ude af stand til at påvirke diskussionen
Sep 29 21.12 Slette
forslag
EPO
sletter
Konkluderer "slet", i strid med Wikipedias regler Denne konklusion påvirker debatten i den anden diskussion
29 22.57 Afghan-
istan
krigen
[3] Broadbeer 1 dag Utilstedelig opførsel Jeg havde sagt:"Hvad bilder du dig ind"
Okt 2 13.33 Landsby
brønden:
Procedure
fejl
[4] Broadbeer 1 uge "Utilstedelig opførsel. Så stopper legen"
"Personangreb" (Se Landsby
brønden
)
Ingenting. Det viste sig at det var nogle opl. om ham som han var sur over. (Se Landsby
brønden:
)
2 21.31 Slette
forslag
EPO Gendanner artiklen som var slettet i strid med Wikipedias regler
3 22.31 Band
lysning
Hockeyindustrien
3 22.42 [5] Hockeyindustrien - 6 dg. "ophæver blokering så bruger kan deltage i afstemning" Kommentar: Det er kun Admins som kan deltage

Neon For første gang i mit liv kaldes noget jeg gør for disse ting. John Peters 5. okt 2009, 13:54 (CEST)


Påmindelse[rediger kildetekst]

Hej PerV. Jeg tillader mig lige at smide dig denne her igen:

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.

Mvh. --Medic (Lindblad) 16. okt 2009, 03:18 (CEST)


billede til storhertugdømme litauen[rediger kildetekst]

billedet går op til 2,000 × 1,564 pixels ! 84.238.88.27 30. okt 2009, 13:08 (CET)


Zeitgeist-projektet - the sequel![rediger kildetekst]

Hej PerV. Jeg har kigget lidt på denne morgens redigeringer af Zeitgeist-bevægelsen... jeg undrer mig lidt over, at du er gået væk fra {{imdb}}-skabelonen - hvad er årsagen til det? Sidst jeg kiggede på den, så den ud til at virke fortræffeligt. Har jeg overset noget? Mvh. --Medic (Lindblad) 31. okt 2009, 08:33 (CET)


Kigger her[rediger kildetekst]

Hej Per. Du har indsat {{notabilitet}} på Emil Hegle Svendsen - skal der oprettes sletteforslag? Hilsen --Pusleogpixi 2. nov 2009, 18:48 (CET)

- husk at holde snakken der hvor den er startet.. giver bedre overblik :-) På baggrund af dette sletter jeg skabelonen fra E.H. Svendsen. --Pusleogpixi 2. nov 2009, 18:59 (CET)


Hvorfor gør du det?[rediger kildetekst]

Hej Per, du har indsat en test2 på en ip-brugers diskussionside. Vedkommende havde jo ikke endgang fået en test og da jeg kiggede på personens bidrag syntes jeg faktisk der stod at han ingen ændringer havde lavet. Hilsen Kongerækken 3. nov 2009, 20:26 (CET)

Se lige på sletningsloggen ... han lavede et crappy indlæg, som han iøvrigt redigerede til ANDET crap, før det blev slettet--mvh Per (PerV) 3. nov 2009, 20:29 (CET)
Uddybning: (Sletningslog); 20:10 . . Brandsen (diskussion | bidrag) slettede "Rebekah howard" (Hærværk/nonsens: 198.236.44.85 (diskussion | bidrag); indhold: {| class="wikitable" |- ! What are you ! Who are you ! where are you |- | a nerd | a nerd | next)--mvh Per (PerV) 3. nov 2009, 20:31 (CET)

Nå, men hvorfor startede du ikke med en test istedet for. Kongerækken 4. nov 2009, 16:13 (CET)


Hjælp til udformning af artikel[rediger kildetekst]

Hej.

Jeg har skrevet denne artikel: http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:St%C3%B8beskeen/StepStone som åbenbart ikke helt lever op til de normer, der er for Wikipedia. Det foreslås at jeg diskuterer den med en erfaren bruger - kan du evt. hjælpe? Eller ved du hvordan man får kontakt til andre, der kan?

Jeg har kigget lidt på artikler som f.eks. Lundbeck og Dansk Standard, og forsøgt at lægge mig op ad dem rent indholdsmæssigt. Men som du sikkert kan se, så er jeg ny på Wikipedia, så jeg har brug for lidt guidelines.

Mvh. Meek 3. dec 2009, 09:50 (CET)


Thanks ;-) --Brox 4. dec 2009, 21:26 (CET)


Jeg går ud fra at du ikke har adgang til min mailbox...[rediger kildetekst]

og derfor kan jeg med sindsro fastslå, at du ikke kender hele baggrunden - og nok heller ikke kommer til at kende den. --Palnatoke 15. dec 2009, 08:36 (CET)

Du har ret I at jeg ikke har adgang til din mailbox, hvilket jeg iøvrigt heller ikke ønsker, men med al den palaver der har været på wikipedia, er jeg sikker på jeg ved nok, til at danne min egen mening.
Så kan du jo altid påberåbe dig, at "jeg alene vide"!--mvh Per (PerV) 15. dec 2009, 08:45 (CET)

::Enig med Per Jensen. Det er muligt, at vi ikke har adgang til indholdet i Palnatokes mailbox, men til gengæld har vi adgang til dette og dette indlæg. Og da jeg ønsker at forblive neutral i denne sag, så vil jeg lade læseren selv bedømme de pågældende to indlæg. - Mvh. Rosenquist 23. jan 2011, 23:58 (CET)

Overstregningen er foretaget af mig!
Begrundelse findes her(brugeren har forladt dansk wikipedia) og her
mvh Per (PerV) 24. jan 2011, 10:52 (CET)

En potentiel barnstar[rediger kildetekst]

Kære Per. Du er i sandhed en ven i nøden. Jf. dette indlæg. Det er herligt med støtte fra dig, ligesom det også er herligt med støtte fra MGA73. Jeg vil derfor tilbyde dig en smuk og nydelig barnstar, hvis du støtter mig, når sagen i den kommende tid vil blive rejst på Landsbybrønden. På forhånd tak og med venlig hilsen, Rosenquist 7. okt 2010, 09:02 (CEST)

PS: Jeg afventer din besvarelse - og agter derfor først at gå videre med sagen, når og hvis mit ovenstående indlæg bliver positivt besvaret. - Mvh. Rosenquist 12. okt 2010, 22:20 (CEST)


Studenterradioer i Polen[rediger kildetekst]

Hej! Du har reklameret over artikelen Studenterradioer i Polen. Uheldigvis ved jeg ikke hvordan jeg kan forbedre artikelen. Du må vide at det danske sprog er ikke mit modersmål og artikelen er bare et forsøg at skrive på dansk. Måske har du selv lyst eller kender én som har lyst til at korrigere og omformulere. Tak og mvh --Nordmensch 14. jan 2009, 04:26 (CET)

Hej Nordmensch. Der er heller ikke nogen, der forventer, at det skal være den samme bruger, der har skrevet det første, der også skal forbedre den fremover. Skabelonen på artiklen er netop et signal til, at en bruger med lyst og viden kan forbedre den - og det skal nok komme. Mvh. Arne (Amjaabc) 14. jan 2010, 13:41 (CET)


DEFAULTSORT i kategorier[rediger kildetekst]

Hej Per. I fx Kategori:Kommuner i Telšiai amt have du sat DEFAULTSORT. Det løser sorteringen i "Kategori:Kommuner i Litauen", mens i "Kategori:Telšiai amt" bliver det sorteret efter "Telsiai amt" i stedet for Kommune. Når jeg på et tidspunkt prøver at rette det op, så er DEFAULTSORT i vejen. Jeg vil bliver glad hvis du brugte en ligne kategori som skabelon - så få du mindst sortering i orden. --Steen Th 16. jun 2010, 22:15 (CEST)


Kære abonnent.

Wikipediajournalen udleveres først nu af forskellige grunde, som du kan læse om i det nu udleverede nyhedsbrev.

Med venlig hilsen Masz 6. jul 2010, 18:34 (CEST)


En henvisning til de tidligere indlæg[rediger kildetekst]

Kære Per. Da jeg tidligere har skrevet et par indlæg her på din diskussionsside og da de pågældende indlæg fortsat er ubesvaret, vil jeg derfor tilkendegive, at jeg fortsat ønsker dem besvaret. Jeg har i øvrigt også skrevet til MGA73. - Mvh. Rosenquist 24. okt 2010, 09:53 (CEST)


Litauens fodboldlandshold[rediger kildetekst]

Hej Per. Kan se du også er en lille smule til sport. :-) Hvis du en dag keder dig, så kunne denne om Litauens fodboldlandshold godt bruge 10 linier mere. - jeg kan bare ikke lige gennemskue teksten på lt:Lietuvos vyrų futbolo rinktinė. ;-) Kan du ha´ en god jul. MH. --Pusleogpixi 18. dec 2010, 16:05 (CET)

Hej pusle ... først god jul!!! Og så lige NU har jeg ikke tid :) Men så snart håndbold EM er ovre, og Danmark har vundet, og jeg er færdig med mit eget projekt "floder i Litauen" vil jeg kigge BÅDE på fodbold og basket fra Litauen. Jeg har et par oversættere i huset, så det går nok !!! ;)
Men en gang til GOD JUL, og så INGEN FORSTYRRELSER DEN NÆSTE 1½ TIME ;)mvh Per (PerV) 18. dec 2010, 16:36 (CET)
-lige et spørgsmål? Hvorfor har du indsat mellemrum imellem bindestreg og målscorer i afsnittet "mellemrunde" i artiklen om EM 2010? I sammen artikel vedr. gruppespillet og samtlige artikler der omhandler en slutrunde, findes ikke et mellemrum.. God aften fra --Pusleogpixi 18. dec 2010, 17:43 (CET)
Ok ... det er måske forkert, men jeg syntes det så bedre ud ... skal jeg fjerne dem?mvh Per (PerV) 18. dec 2010, 18:29 (CET)


Please you could translate en:Podolsk in Danish? Naturally if you have available time![rediger kildetekst]

Good day to you! please, could you translate in Danish the article about this city in Russia? Meanwhile I thank you in advance.--Переход Артур 11. feb 2011, 17:44 (CET)

Italisk / Italiensk[rediger kildetekst]

Hej PerV. Du har rettet kategoriseringen af Italiske sprog og du har oprettet et sammenskrivningsforslag til Italiensk. Jeg vil gerne bede dig begrunde den ændrede kategorisering, da den foregående efter min mening var korrekt (Jeg havde indsat den i overenstemmelse med engelsk wiki). Italiske sprog er ikke italiensk, men en gruppe af indoeuropæiske sprog, og derfor er sammenskrivningsforslaget efter min mening heller ikke nogen god ide. Er som sagt interesseret i din begrundelse. Med venlig hilsen --Rsteen 12. feb 2011, 09:06 (CET)

Du har helt ret, jeg har ligget og drømt om det der sammenskrivnings forslag, og piller det af nu, faktisk betyder det også, at jeg har kokset i "kategoihirakiet", så vidt jeg kan se skal kategorien Italiske sprog være overordnet kategorien Romanske sprog, men det ved du måske noget om? mvh Per (PerV) 12. feb 2011, 09:43 (CET)
Så har jeg fjernet sammenskrivningsforslaget, og forsøgt at oprette kategorihirakiet korrekt, der er stadig underopdelinger, der er nødvendige. Så vidt jeg kan se fra en:wiki, skal der være en underkategori, der hedder Østromanske sprog og en Sydromanske sprog til Romanske sprog, de vil blive oprettet senere ... måske af dig :)??? mvh Per (PerV) 12. feb 2011, 10:12 (CET)
Det ser fint ud med de nye kategorier. Har lige sat interwiki-links på dem. Med hensyn til yderligere underopdelinger synes jeg ikke der er behov for det endnu, så længe der ikke er ret mange artikler at kategorisere. Venlig hilsen --Rsteen 13. feb 2011, 11:55 (CET)


Wikimedia Danmark[rediger kildetekst]

Kære PerV/Arkiv 1.

Vi er mange, som sætter pris på dine bidrag til den dansksprogede Wikipedia. Men som bekendt kan projektet altid bruge flere kræfter til at udvikle encyklopædien og gøre den endnu bedre. Wikimedia Danmark arbejder bl.a. med at udbrede kendskabet til og forståelsen af Wikipedia - og de øvrige søsterprojekter. Dette sker bl.a. ved at deltage i lokale, regionale og nationale arrangementer, samt gennem erfaringsudveksling fra Wikimedia-foreningerne i hele verden.

Som bekendt vil en forening stå stærkere, hvis den er bredt repræsenteret blandt sine interessenter. Derfor håber jeg rigtig meget, at du har lyst til at støtte dette arbejde gennem at melde dig ind. Naturligvis bestemmer du selv, hvor meget arbejde du ønsker at lægge i foreningen. Foreningen skal bruge såvel passive støttemedlemmer som aktive fodfolk.

Hvis du har nogen som helst spørgsmål, er du naturligvis hjertelig velkommen til at kontakte enten mig eller skrive direkte til foreningen.

Med mange venlige søndagshilsener |EPO| COM: 13. feb 2011, 12:08 (CET)

Hejsa, Jeg har oprettet artiklen Venta (flertydig) for at artiklen Venta senere kan handle om byen Venta. Som jeg ser det er en sletning af Venta ikke nødvendig. Philaweb 25. mar 2011, 15:46 (CET)

Slaget ved Durbe[rediger kildetekst]

Hej PerV. Beklager at jeg fik blandet tingene sammen i beskrivelsen af folkeslagene - brugte den engelske version som udgangspunkt, og var ikke opmærksom på forskellen mellem samogitians og semigallians. Det hele kom af, at jeg nominerede artiklen til månedens artikel på historieportalen, fordi den beskriver en spændende del af middelalderens historie i Baltikum.--Rsteen 7. apr 2011, 23:57 (CEST)

NP Rsteen, jeg bebrejder dig ikke. Det er indviklet med alle de der folkeslag i Baltikum. Det er endnu mere bøvlet fordi vi på dansk ikke anvender som andre lande, men anvender Žemaitija‎, så er forvirringen total. Men i øvrigt fandt du flere andre fejl, blandt andet et samogitia ... så, alt forladt!
Tusind tak for din nominering, som jeg har set. Slaget ved Durbe er ikke bare et interessant, det rangerer på linje med Slaget ved Grunwald i betydning, og havde stor indflydelse på den Tyske Ordens senere svækkelse!
mvh Per (PerV) 8. apr 2011, 00:59 (CEST)


Specialnyheder[rediger kildetekst]




Specialnyheder[rediger kildetekst]