Brugerdiskussion:PerV/Arkiv 18

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:PerV.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Sanktioner?[rediger kildetekst]

Hej Per. øhm, jeg forstår sgu egentlig ikke lige hvad du mener med sanktioner, da de ting jeg har skrevet er fakta? så kan ikke rigtig forstå din udmelding. Det er hverken chikane, jokes, løgn eller noget som helst andet. Men at du holder dig til den offentlige historie fra 90'erne kan jeg faktisk kun grine af. først var det 4 millioner der var blevet gasset, så var det 1.1, og nu er det 6 millioner. Så den offentlige historie hedder 6 millioner, og du skriver 1.1 million, du kan godt se at det skaber forvirring omkring din troværdighed, ikk?

Til det vil jeg gerne tilføje, at jeg synes det er noget underligt noget, at du skriver at 1.1 million døde, af gasning med zyklon b - allerede dér, kan jeg se, at du ikke har styr på din historie, og derfor vil jeg faktisk gerne have dig til at undersøge tingene nærmere, da WIKIPEDIA handler om Fakta og troværdige oplysninger og information, eller har jeg taget fejl?

Jeg har da selv brugt WIKIPEDIA for at forstå flere ting, og jeg vil da håbe på at nogle af de ting jeg har læst, er troværdige? ellers kan man da ikke bruge WIKIPEDIA til noget som helst, medmindre sitet er oprettet for at opnå fuld propaganda dygtighed, i så fald, så kan jeg kun tage hatten af for dem der har fundet på sitet, endnu en god måde at hjernevaske befolkningen og få folk til at tro at sådan en løgnhistorie som den du beskriver, faktisk er sandhed.

Udover dét, så kan jeg egentlig heller ikke forstå hvorfor man som en intelligent person, som har studeret 2. Verdenskrig og alle det's løgne, at man ikke må gå ind og redigere på artikler, som ikke er troværdige, og som ikke stemmer overens med fakta?

Ved at du skriver på den måde som du gør, så forstærker du bare mistanken om at rigtig mange ting den dag i dag, stadig holdes hemmeligt og skjult fra befolkningen, for det ville godt nok skabe kaos, forvirring og panik, hvis befolkningen fandt ud af hvor meget der bliver holdt hemmeligt om 2. Verdenskrig, for så finder befolkningen ud af hvor utroværdige regeringen og resten af de store magter er, og så opstår der anarki.

Pøj pøj med det Per. (Skrev 79.142.224.211 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Min diskussionsside er ikke propagandaplatform for holocaustbenægtere. I nogle lande er holocaustbenægtelse kriminelt, det betragter jeg det også som! mvh Per (PerV) (diskussion) 19. okt 2017, 22:01 (CEST)

@79.142.224.211 Dine redigeringer er ikke kildebelagte, promoverer hvad der bredt er anset som pseudovidenskabeligt vrøvl og så slutter du af med POV-pushing om love mod holocaustbenægtelse. Drop den selvhøjtidelige tone og bidrag konstruktivt eller find døren. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 19. okt 2017, 18:24 (CEST)
Vi skal ikke spilde tid og svare på den slags drengestreger. Dont feed the trolls. Savfisk (diskussion) 19. okt 2017, 18:28 (CEST)

Demokratisk centralisme[rediger kildetekst]

Hej Per. Kunne I ikke tage en diskussion på Diskussion:Demokratisk_centralisme#Redigeringskrig ? Mvh Knud Winckelmann (diskussion)

Nyheder for november 2017[rediger kildetekst]

Lenin statuen på Euromajdan i Kijev den 2. december 2013[rediger kildetekst]

billede med denne tekst "Lenin statuen på Euromajdan i Kijev den 2. december 2013" vises ikke i artiklen om Petro Porosjenko, måske kan du hjælpe. Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. nov 2017, 07:55 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 13. nov 2017, 13:31 (CET)

Amara Lakhous[rediger kildetekst]

Kære PerV, tak for din besked. Jeg har oprettet en side om den italienske forfatter Amara Lakhous som mine studerende på Københavns Universitet skal redigere færdigt om et par timer. Derfor er siden helt ufærdig endnu. Ved 14-tiden er vi færdige. Det samme kommer til at gælde for to andre opslag, som jeg beder dem om at lave i timerne i dag. De har arbejdet med forfatterne i nogle måneder og er klar til at skrive et par gode opslag, som endnu ikke findes på den danske wikipedia. Det er meningen, at det ikke bare skal være en oversættelse fra den engelske. Mvh Pia --Lausten (diskussion) 14. nov 2017, 09:52 (CET)

@Lausten: Hej Pia, det lyder rigtig fint. Vil du oplyse, de andre startartikler, du måtte have oprettet, så vil jeg hjælpe lidt til. Lave det vi kalder iw, altså oprettelse af kontakt til wikipediårtikler på andre sprog og formatere indledningen. Btw tusind tak for din indsats! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. nov 2017, 10:04 (CET)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter et nyt afsnit på en diskussionside, så husk at sætte overskrift på afsnittet. Også selv om det er første afsnit i en ny artikel.

Diskussionssider vokser med tiden, og derfor skal alle afsnit fremgå af indholdsfortegnelsen, og alle afsnit skal kunne autoarkiveres.
Overskrift kan du få ved at klikke på fanebladet "Nyt emne" eller ved at skrive overskriften mellem dobbelte lighedstegn, altså == [OVERSKRIFTEN] == på en linje for sig.

Med venlig hilsen Madglad (diskussion) 14. nov 2017, 12:20 (CET)

Fx Brugerdiskussion:Lausten --Madglad (diskussion) 14. nov 2017, 12:20 (CET)

Jeg anser overskrift for fuldstændigt unødvendig for første, og måske eneste indlæg, på en brugerdiskussionsside. For mig virker din rettelse som unødig regelryttreri; men dig om det! mvh Per (PerV) (diskussion) 14. nov 2017, 12:24 (CET)
Ikke regelrytteri. De praktiske årsager står at læse i boksen. Man kan ikke automatisk gå ud fra at brugere skræmmes væk allerede første dag. Har du lagt mærke på hvor rodede tidligt oprettet diskussionssiderne er, dem fra da-wikis første mange år? --Madglad (diskussion) 14. nov 2017, 12:34 (CET)
Helt enig; meget svært at læse diskussionssider hvor nogen afsnit ikke har overskrift. --Honymand (diskussion) 14. nov 2017, 22:11 (CET)


Hej PerV. Hvorfor er navnene på motorvejene M5 og M7 lavet med andet end normal skrift i teksten (hvid tekst på blå bund)? Jeg kan forstå, hvis det bruges i en skabelon, men i løbende tekster plejer vi at bruge "normal" skrift, der samtidig kan gøres til et link, hvis der skrives (eller bør skrives) en artikel om vejen, og jeg synes da, at det også kan være relevant i disse tilfælde. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 15. nov 2017, 08:55 (CET)

@Rmir2: Jeg har selv overvejet det, men indtil videre gør jeg det sådan, så må vi tage layoutet senere. Det vigtige for mig er at vi får indsat link til de vigtigste hovedveje, ligesom den historiske Sibirienvejen og Den Transsibiriske Jernbane, men du har sikkert ret det ikke skal være et vejikon vi bruger. Jeg tænker over det. mvh Per (PerV) (diskussion) 15. nov 2017, 09:05 (CET)
Tak. Rmir2 (diskussion) 15. nov 2017, 09:08 (CET)

Lige et spørgsmål til Wikipedia danmark[rediger kildetekst]

Til Per V. Wikipedia

Jeg kan forstå at at jeg har lavet noget skidt inde på wikipedia, da jeg for en hel del måneder siden lavede nogle ændringer på en side om Holger Danske og hans nye plads i Skjern. Jeg kan forstå at mine ændringer ikke lever helt op til jeres krav hos Wikipedia. ( og nej, det var bestemt ikke hensigten et lave noget ødelæggende på siden. Jeg benytter selv Wikipedia rigtig meget ).

Men vil i ikke lige være søde at skrive tilbage til mig, og fortælle mig hvad det er jeg har lavet forkert og som strider imod jeres regler.

I har sendt mig en besked med følgende sagsnummer: 62.44.135.3


Venlig hilsen Anders Damholdt

Du er nødt til at være mere præcis med hvilken dato og tidspunkt du foretog redigeringen. Du kan prøve at finde det i historikken for artiklen. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 15. nov 2017, 15:37 (CET)
Ingen grund til at spilde tid på en troll. Den omtalte redigering ligger her og genforsøges efter tilbagerulning her.
Man kan gætte på at det er samme person, som kort før lavede denne redigering på samme artikel.
--Madglad (diskussion) 16. nov 2017, 05:38 (CET)

Tak til Madglad for hurtigt og præcist at afdække sagens rette sammenhæng. "Anders Damholdt" (sikkert et alias) bør skamme sig.--Ramloser (diskussion) 16. nov 2017, 09:01 (CET)

Evt og E.v.t.[rediger kildetekst]

Er disse omdirigeringer ikke forkerte? https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=E.v.t. til Anno Domini. Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. nov 2017, 10:04 (CET)

Kære Villy, pls een gang til, så selv en dum Nordjyde forstår hvad du mener, skal "evt." redirecte til "Anno Domini" eller "e.Kr.", eller hvad mener du? mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 10:11 (CET)
Jeg er sikker på, at Villy mener e.v.t. (linket fungerer ikke direkte, som det er angivet), der pt. omdirigerer til Anno Domini. Jeg kan heller ikke helt regne ud, hvad hans hensigt er, for jeg synes da, at omdirigeringen er ok. Der står jo netop i artiklen Anno Domini, at man i årsangivelser kan angive enten e.Kr. eller e.v.t. for år efter 0 (som dels i den forbindelse regnes som fødselsåret for Jesus, dels ikke eksisterer(!)). --Arne (Amjaabc) (diskussion) 17. nov 2017, 10:28 (CET)

[redigeringskonflikt

Man kan evt. bruge RO som guide:
https://dsn.dk/?retskriv=evt.&ae=0
evt. (fork. for eventuel og eventuelt)
e.v.t. (fork. for efter vor tidsregning)
-- Mvh PHansen (diskussion) 17. nov 2017, 10:33 (CET)
OK - det betyder vel så, at vi ikke bør omdirigere "evt." til "e.v.t." Det kan man faktisk forstå, selv hvis hovedet er fyldt med sand fra Råbjerg Mile. Tak Peter! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 10:37 (CET)

Redirecten er nu sat til hurtigsletning, nok engang tak til Peter, Villy og Arne. mvh Per (PerV) (diskussion) 17. nov 2017, 10:47 (CET)

Sammenklappelige skabeloner[rediger kildetekst]

Hej PerV, husk lige at sætte <noinclude></noinclude> uden om {{collapsible option}}; ellers kommer vejledningsteksten med alle steder, hvor skabelonen bruges. Vh. SorenRK (diskussion) 19. nov 2017, 17:08 (CET)

FUCK - TAK Soren. Går igang med at rette med det samme! mvh Per (PerV) (diskussion) 19. nov 2017, 17:13 (CET)
Tak for hjælpen SorenRK, du redede mig lige fra at skulle stå til spanking for knapt hundrede ødelagte artikler. Det er værdsat! mvh Per (PerV) (diskussion) 19. nov 2017, 21:29 (CET)
Det manglede bare. Vh. SorenRK (diskussion) 19. nov 2017, 21:34 (CET)

Nyheder for december 2017[rediger kildetekst]

Hej Per!

Jeg er enig i denne redigering men mht. redigeringskommentaren, så er sagen som jeg har forstået det, at Senatet besluttede i 1995 at hovedstaden var Jerusalem og at ambassaden skulle flyttes til Jerusalem.

De efterfølgende præsidenter har så hvert 6. måned underskrevet et dekret om at det er for usikkert at flytte ambassaden nu, så vi venter 6 måneder.

Trump har så besluttet, at han ikke vil udskyde flytningen og overholdelsen af loven længere.

Bare en nuance i debatten :-) --MGA73 (diskussion) 8. dec 2017, 12:49 (CET)

@MGA73: Ja jeg kender godt historien, men på trods af Senatet har besluttet det, besluttede FN's sikkerhedsråd i 1980 i resolution nr. 478 at afvise Israels udråbning af Jerusalem som hovedstad, og samtlige præsidenter i USA har siden 1995 udskudt flytningen. Der er ingen tvivl om at Trumps beslutning om flytning af ambassaden vil betyde en alvorlig skærpelse af situationen i Mellemøsten. Allerede nu er der over hundrede sårede, og Hamas har udråbt en ny Intifada.
Iøvrigt mener jeg linkene, der er indsat til henholdsvis Israels og Palæstinas syn på situationen er misvisende, det er partsindlæg, der er interessante; men efter min mening burde "hovedlinket" være til Resolution 478 (1980), det er den internationalt annerkendte stillingtagen til spørgsmålet. Så ville man kunne uddybe med de andre noter. Jeg vil imidlertid ikke rette i artiklen så længe føllelserne siddre uden på tøjet som nu; men måske senere. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. dec 2017, 13:41 (CET)
Ja ingen tvivl om at beslutningen vil blive brugt som anledning til at lave ballade. Jeg skrev også kun som en reaktion på din kommentar om at det var hans beslutning/idé at flytte ambassaden mv. Det er jo ikke noget han bare lige fandt på :-)
Tiden vil vise, hvad der sker. For hvis han anerkender den vestlige del af Jerusalem som hovedstad for Israel og den østlige del som hovedstad for Selvstyret, så kan det jo også vise sig at være et skridt i retning af at finde en løsning. Modsat hvis han ikke giver Selvstyret noget som helst. --MGA73 (diskussion) 8. dec 2017, 18:16 (CET)
Amerikansk presse spekulerer i, at den 4-årige forberedelsesperiode før flytningen af ambassaden har til formål at presse begge parter (men især palæstinenserne) til at nå en aftale inden, at en flytning bliver aktuel. Rmir2 (diskussion) 8. dec 2017, 18:23 (CET)


Janka Kupala[rediger kildetekst]

Hej Per - kunne du tjekke Janka Kupala og især wikidata der ikke findes på dansk - se i bunden af artiklen? --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. dec 2017, 15:38 (CET)

Gjort: @Villy Fink Isaksen: Jeg gik ud fra at hans forældres navne skulle translittereres fra hviderussisk, hvad jeg så har gjort. Iøvrigt undlader jeg konsekvent patronymet, hvad siger du til det? Jeg rettede din indsætning af Wiazynka→Vjazynka, som er translitteration fra russisk. Jeg er sikker på at den russiske skrivemåde var fremherskende i 1882. Renæcensen for hviderussisk er jo først kommet senere. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. dec 2017, 16:27 (CET)

Se indlæg[rediger kildetekst]

Link til eget indlæg på ru wiki om borgmestre: ru:Обсуждение участника:Kaiyr#Hey Kaiyr mvh Per (PerV) (diskussion) 9. dec 2017, 22:06 (CET)

Liste over borgmestre i russiske byer: ru:Список глав крупных городов России.
Thx for answering Ace111. About ru:Рязань, yes I saw the artickle ru:Булеков, Олег Евгеньевич, and saw he by own choice left office 14-Sep-2017. I only found out after I wrote the q on ru:Обсуждение участника. And as you can see in Rjasan, I even chose to put in Sergej Karabasov as acting mayor.
About "mayor" and "leader of administration". What puzzled me was, that we in Denmark have both a "kommunaldirektør" meaning "leader of administration", who is a hired director of the administration and a "borgmester" meaning "mayor", who is the elected leader of the municipal council, and as souch the political leader of the municipality, including the kommunaldirektør, bur not actually taking part in the administration. And by using googletraslate, I enden up with that главы администрации города probably equaled to our kommunaldirektør. Thx for claryfying that to me.
Then a small request - or maybe big. As we are trying to integrate dansk wikipedia more and more with wikidata, as I told on Обсуждение участника, I would be really happy if, when you update population (Property:P1080) on wikidata you at the same time add "reference URL", in the most cases it probably would be http://www.gks.ru/free_doc/doc_2017/bul_dr/mun_obr2017.rar. When we import population to dansk wikipedia, we at the same time import the reference URL, and insert that as source in our artickle. See Rjasan.
As a small community we have to build on wikidata to keep our artickles updated. And with the automation, we have succeeded in always having the most recent estimations of the population in our artickles. Now especially population in Russian towns, but we hope to develop it into other fields. mvh Per (PerV) (diskussion) 11. dec 2017, 10:20 (CET)

Sergej Sobjanin[rediger kildetekst]

Hej PerV og undskyld igen min henvendelse og russisk oversættelse igen. Det drejer sig om wikidata nederst på Sergej Sobjanin, jeg tror du kan. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. dec 2017, 13:22 (CET)

Hvorfor f..... undskylder du, hvis du har brug for hjælp, har vi vel et fælles formål: dansk sprogs bedste wikipedia mvh Per (PerV) (diskussion) 15. dec 2017, 13:57 (CET)
Gjort Villy, det var dejligt, du henvendte dig, istedet for bare at lade fem og syv være lige. Det er rart at ordne det med det samme istedetfor bare at finde dem i en overfyldt Kategori:Navn mangler på Wikidata for russer eller sted i Rusland! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. dec 2017, 14:32 (CET)
Tak - så vender jeg tilbage en anden gang uden undskyldning. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 15. dec 2017, 19:55 (CET)

Viktor Janukovitj[rediger kildetekst]

Så er den gal igen, men jeg undskylder ikke denne gang ;-) , Viktor Janukovitj har en del wikidata der skal tilføjes på dansk. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. dec 2017, 19:08 (CET)

Det gælder også Roj Medvedev. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. dec 2017, 21:12 (CET)
og Aleksandrs Mirskis. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 17. dec 2017, 21:18 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 17. dec 2017, 22:04 (CET)

Andrej Sakharov[rediger kildetekst]

Nok en til wikidata korrektion Andrej Sakharov. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 19. dec 2017, 07:30 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 19. dec 2017, 10:52 (CET)

Konstruktivisme (kunst)[rediger kildetekst]

Nok engang - men denne gang om et andet emne: Konstruktivisme (kunst). Jeg ved ikke om du ved noget derom, men det har da relation til Rusland. Måske kan du bidrage med lidt. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. dec 2017, 19:47 (CET)


tjek venligst denne https://www.wikidata.org/wiki/Q17281165 og Pauls Stradiņš --Villy Fink Isaksen (diskussion) 21. dec 2017, 19:53 (CET)

Ratko Mladić[rediger kildetekst]

Ratko Mladić fik også wikidata mangler ved indsættelse af infoboks som jeg ikke kan klare, måske kan du. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 23. dec 2017, 21:09 (CET)

@Villy Fink Isaksen: Ja, det kan jeg godt løse; men først skal jeg have stegt anden, lavet sovsen, brunede kartofler, varmet chipsene, slået mave ovenpå anden, og sikkert hvilet ovenpå en hektisk 24. december. Efter det, kigger jeg på krigsforbryderen. Hvis det står til mig, får han ikke lov til at dø i glemsel. Vi skal nok får rejst en skamstøtte over ham! mvh Per (PerV) (diskussion) 24. dec 2017, 14:54 (CET)
Rar fyr er han ikke - men glædelig jul og tak for hjælprn. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 24. dec 2017, 15:13 (CET)
Nej bestemt ikke, han bliver ihvertfald ikke inviteret til min julemiddag, men hvis du ikke har planlagt and til i aften, kan du jo komme forbi Villy. Der er and nok til dig. mvh Per (PerV) (diskussion) 24. dec 2017, 15:30 (CET)
Så er alle krigsforbryderens medaljer oversat mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 22:47 (CET)


Dmitry Ustinov[rediger kildetekst]

Nok en med wikidata jeg ikke kan klare: Dmitry Ustinov. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 28. dec 2017, 21:50 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 22:28 (CET)


Kommunikation[rediger kildetekst]

Hej Per. Jeg så din henvendelse til Sarah Layton. På mig virker den noget skarp i tonen - er det bevidst? Det er ikke mit indtryk, at Sarah bruger engelsk translitteration for at genere; hun var nok bare ikke - som en hel del andre - klar over problemstillingen. Jeg synes godt, det kunne meddeles hende på en mere konstruktiv måde. Hav i øvrigt en god aften. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. dec 2017, 21:51 (CET)

@Amjaabc: JA - du har ret, den var skarp i tonen. Du har helt sikkert ret i at Sarah Layton sandsynligvis ikke kender danske translitterationsregler. Min skarpe tone baseredes sig på at Sarah Layton gang på gang er blevet kontaktet på hendes diskussionsside uden hun nogen sinde svarer, og efter venlige henvendelser i et par år, er min tålmodighed mere eller mindre sluppet op. DET ER EN FEJL FRA MIN SIDE! Beklager! mvh Per (PerV) (diskussion) 28. dec 2017, 21:59 (CET)
Det er rigtigt, at hun ikke svarer, men i bund og grund er det vigtigste vel, at hun følger rådene, og uden at have tjekket det er det mit indtryk, at hun generelt bidrager fornuftigt. Men lad os se, og det hjælper. Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 28. dec 2017, 22:09 (CET)

Godt Nytår PerV[rediger kildetekst]

Hej PerV kommer bare lige forbi for at ønske dig et godt Nytår ---Zoizit (diskussion) 31. dec 2017, 16:09 (CET)

Viktor Jusjtjenko og godt nytår[rediger kildetekst]

Så er den gal igen med wikidata : Viktor Jusjtjenko. Godt nytår. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. jan 2018, 10:06 (CET) Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 13:00 (CET)

og Leonid Kutjma --Villy Fink Isaksen (diskussion) 1. jan 2018, 10:09 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 2. jan 2018, 13:00 (CET)


Nyheder for januar 2018[rediger kildetekst]

Hej PerV. Godt nytår. Jeg har oprettet artiklen Valg til Cataloniens parlament fra svensk wiki. Der indgår nogle sidebokse og dobbeltbokse, som jeg gerne vil bede om din hjælp til at få frem (jeg er ikke så god til det tekniske, så jeg skal evt. teste mig frem). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. jan 2018, 12:43 (CET)

Ja, godt nytår PerV :) Jeg har oprettet Skabelon:Siderude og Skabelon:Siderude grammatik udfra de svenske, jeg ved ikke, om vi har tilsvarende på dansk, derfor oprettede jeg dem. De svenske linkede ikke til andre sprog. Jeg erstattede "färgbox" med "Color box", så nu vises skabelonerne korrekt. Mvh. --EileenSanda (diskussion) 3. jan 2018, 14:46 (CET)
OK - fint, jeg havde så en anden løsning, men vi bruger bare den svenske. Og godt nytår til både Zoizit, Rmir2, EileenSanda og Villy. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. jan 2018, 15:21 (CET)
Nå, ok, det vidste jeg ikke, hvilken løsning var det? --EileenSanda (diskussion) 3. jan 2018, 15:27 (CET)
Se den redigering jeg rullede tilbage i Valg til Cataloniens parlament, men sideboksen blev lidt pænere. mvh Per (PerV) (diskussion) 3. jan 2018, 15:36 (CET)
Ok, ja jeg så det først efter at jeg havde skrevet her. --EileenSanda (diskussion) 3. jan 2018, 18:32 (CET)
Tak til jeg begge for at have løst problemerne. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 3. jan 2018, 20:28 (CET)

Zviad Gamsakhurdia[rediger kildetekst]

Nok en med uløste wikkidata Zviad Gamsakhurdia. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 6. jan 2018, 09:15 (CET)

Gjort mvh Per (PerV) (diskussion) 6. jan 2018, 12:52 (CET)

Jugoslavien[rediger kildetekst]

Hej Per

Jeg arbejder lidt på SFR Jugoslavien lige nu - hold gerne igen på smårettelser, så vi ikke konflikter for meget. NisJørgensen (diskussion) 6. jan 2018, 16:36 (CET)

@NisJørgensen: Når du er igang med flere rettelser indenfor en dag, kan du benytte {{ibrug|~~~~}}. Så vil du normalt slippe for at løbe ind i redigeringskonflikter. Jeg respekterer i hvert fald {{ibrug}}. Skabelonen bør ikke være på en artikel meget ud over et døgn. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jan 2018, 11:24 (CET)
Tak for info NisJørgensen (diskussion) 8. jan 2018, 13:56 (CET)


Raul Khadjimba[rediger kildetekst]

Nok en med wikidata problemer : Raul Khadjimba. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. jan 2018, 09:45 (CET)

@Villy Fink Isaksen:Har rettet, infoboksen skal være Skabelon:Infoboks leder. Den er godt nok lidt mere besværlig at benytte, og jeg har da også kun udfyldt ca. halvdelen; men artiklen er nu uden noter. mvh Per (PerV) (diskussion) 8. jan 2018, 11:18 (CET)
Ok - og tak! --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. jan 2018, 11:21 (CET)

Maks. hastighed: Aarhus Letbane[rediger kildetekst]

Hej Per. Jeg så denne redigering - jeg kiggende efter max. hastighed på Aarhus Letbane, men det handler om noget helt andet. Men det kunne være du skulle bruge brugen faneblad "Nyt emne" - den giver et automatik et nyt indlæg med en kommentar, hvor man se det er nyt indlæg med overskrift. --Steen Th (diskussion) 15. jan 2018, 12:18 (CET)

Ja det var en fejl, at jeg ikke brugte fanebladet, beklager, det plejer i hvert fald nogen gange at gøre! mvh Per (PerV) (diskussion) 15. jan 2018, 12:31 (CET)
Jeg har installeret Gadget NewSection. Du kan aktivere den på indstillinger. Det kunne hjælpe dig. Jeg overvejer at gøre den standard for alle. --Steen Th (diskussion) 15. jan 2018, 13:11 (CET)
@Steenth: Jeg har faktisk slået Gadget NewSection til, men forstår ikke/kan ikke se hvad gadgeten gør? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jan 2018, 10:42 (CET)
Gadget gør det, at "Nye emne" også vises på det sidste overskrift på en diskussionsside. Funktionen er det samme som fanebladet. --Steen Th (diskussion) 16. jan 2018, 14:52 (CET)
@Steenth: Altså enten kan jeg ikke læse indenad, ellers er jeg bare almindeligt langsomt fattende, nu gik der et lys op for mig, og jeg forstod endeligt. Tak det er efter min mening en god løsning med den gadget. Specielt når det er en lang diskussionsside. der er stadig nogle bruger der ikke anvender autoarkiv. På deres diskussionssider, vil jeg nuu slippe for at scrolle helt op, dovenskaben længe leve . Vil duu iøvrigt se på min ændring af Bern. Jeg har skiftet infoboks, for at kunne udnytte opdateringen fra wikidata. Jeg vil gerne høre din mening om det? mvh Per (PerV) (diskussion) 16. jan 2018, 16:05 (CET)


Test

New section

Jurij Sjaporin[rediger kildetekst]

En komponist med en wikidata jeg ikke kan oversætte - findes originalt på russisk Jurij Sjaporin. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 16. jan 2018, 20:02 (CET)

Stub om Alta-konflikten[rediger kildetekst]

Hallo! Denne stub er ny. Mvh Sju hav (diskussion) 22. jan 2018, 05:33 (CET)

Tsjeljuskin[rediger kildetekst]

Hvilken form er korrekt: Tsjeljuskin eller Tjeljuskin? Rmir2 (diskussion) 25. jan 2018, 16:32 (CET)

Tjeljuskin, men vi plejer at undlade patronymet i artikelnavnet, hvis der ikke opstår flertydig af det. Såp jeg flytter artiklen. mvh Per (PerV) (diskussion) 25. jan 2018, 16:36 (CET)