Brugerdiskussion:Per Meistrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 12. Apr 2021 18:32Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Per Meistrup!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 15. aug 2011, 20:55 (CEST)[svar]


Ugens artikel?[redigér wikikode]

Hej Per. Jeg har hæftet mig ved, at du har skrevet flere glimrende artikler om Thailand. Jeg har foreløbig indstillet en til at blive lovende, den venter på en andens vurdering. Men jeg tænkte, at du måske selv ville foreslå en af dine artikler som Ugens artikel på dawiki. Jeg synes at du skulle foreslå den, du selv er mest tilfreds med. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 15. mar 2021, 22:02 (CET)[svar]

@Rmir2: Ih, mange tak, og tak for at ville foreslå en artikel til "Ugens artikel".
Hvis det skal være noget aktuelt ville artiklen Songkran passe fint i midten af april (13. april), da den omhandler det thailandske nytår, som også mange danskere normalt rejser ned, for at opleve. Artiklen indeholder stort set alt, hvad der er at fortælle om emnet.
Også artiklen om kong Vajiralongkorn, der er både omfattende og interessant, da han ofte nævnes i dansk presse, men nok mest i tabloid-delen. Artiklen er forsøgt, udover kultur, også at inkludere den megen kritik af den kontroversielle monark, kritik der blandt andet medførte de omfattende protester i 2020, som stadig fortsætter i mindre omfang.
Jeg bemærkede, at Militærkuppet i Myanmar 2021 er blevet kategoriseret som en del af WikiProjekt Thailand, hvilket måske ikke er helt relevant, da Myanmar/Burma er et selvstændigt land og det mest "Thailand-relaterede" er, at de to lande var ærkefjender igennem århundreder.
--Per Meistrup (diskussion) 16. mar 2021, 16:06 (CET)[svar]
Ny er nomineringen oprettet. Husk at stemme! venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 16. mar 2021, 17:00 (CET)[svar]