Brugerdiskussion:Per Meistrup

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 20. Mar 2019 05:30Gtk-dialog-info.svgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Per Meistrup!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen |EPO| COM: 15. aug 2011, 20:55 (CEST)


Intro til Thailand[redigér wikikode]

Hej Per, flot arbejde med Thailand. Jeg har overvejet at nominere den til GA, da den er utrolig omfattende, men introduktionen er stadig lidt tynd i det. Kunne du måske udvide den? Bedste hilsner, Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 3. apr 2019, 16:14 (CEST).

@Biscuit-in-Chief: Mange tak for din ros. Det er en ældre artikel, som jeg har bygget videre på og rettet en del af det oprindelige, senere outdated indhold, da artiklen tilsyneladende ikke blev vedligeholdt og opdateret fra omkring 2006-2007 (sluttede med de poltiske uroligheder, der førte til militærkuppet i 2006). Indledningen er fra den oprindelige artikel, men jeg vil gerne se på en udvidelse af den (skal så lige kigge på andre tilsvarende landeartikler og engelsk wiki for inspiration).
Kan se vi deler lidt interesse med fly, jeg har lidt baggrund i fly-branchen med navigation og planning (fuld C+D teori), men det er længe siden, jeg var aktiv. Udvidede artiklen Sterling Airways Flight 296 iht. havari-rapporten, og har et af de få overlevende eksemplarer af Sterling Airways flight 901 havari-rapport liggende, som jeg også en dag bør skrive om, hvis ingen andre gør det. Bedste hilsner Per Meistrup (diskussion) 3. apr 2019, 18:15 (CEST)
Fly er bestemt én af mine hovedinteresser. Det ville være sjovt at arbejde sammen om at skrive en artikel om noget flyrelateret. --Biscuit-in-Chief (Diskussion – Bidrag) 3. apr 2019, 18:44 (CEST)
@Biscuit-in-Chief:Tak. Ja. Jeg faldt over denne artikel på dansk i tidsskriftet Ingeniøren den 8. april: "Skulle trække med 70 kg: Havarirapport afslører piloters kamp mod ulykkesfly". Den kunne være interessant for Boeing 737-artiklens afsnit om Max-fly, da den fint forklarer om havari-rapporten fra senest ulykke. Bedste hilsner Per Meistrup (diskussion) 10. apr 2019, 13:05 (CEST)