Brugerdiskussion:Pfalzgreven

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Pfalzgreven!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen CarinaT 27. apr 2008, 19:08 (CEST)


Korte artikler[rediger kildetekst]

Hej Pfalzgreven

Det er rart du gerne vil bidrage hertil, men artikler der kun indeholder navn og fødsels- og dødsår er ikke hvad vi leder efter, der skal gerne lidt mere informationer før en det kan betragtes som en artikel. Dem du har produceret indtil videre kunne med fordel i stedet placeres hos en forælder under deres børn. Udvides artiklerne ikke meget snart er jeg bange for de vil blive slettet uden videre. --Broadbeer, Thomas 27. apr 2008, 23:36 (CEST)

Prins Magnus og Magnus af Øsel[rediger kildetekst]

Kilde[rediger kildetekst]

Hej Pfalzgreven, en tilføjelse som den, du har skrevet på Københavns Slot kræver en kilde, så den kan verificeres. Mvh --Sir48 (Thyge) 12. mar 2009, 10:30 (CET)


Ja, jeg ved det jo egentlig godt. Men jeg er bare fuld af sådanne, for nogle, ligegyldige annekdoter og små tilføjelser om historiske steder og personer. Og da mit eget bibliotek om emnet efterhånden er blevet stort, er det sommetider svært for mig at finde kilden.