Brugerdiskussion:Philip.meisner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Pred 25. feb 2006 kl. 15:03 (CET)

Hej, jeg lagde lige mærke til, at du har lagt et fint billede af TV-Byen op. Må jeg opfordre dig til i stedet at lægge dine billeder op på Commons, så de kan komme alle wikierne til gode? Der er desuden nogle der har eftersøgt billeder af TV-Byen på Commons. --Broadbeer 19. apr 2006 kl. 01:59 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke angivet nogen licens, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| 23. jun 2006 kl. 15:15 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op og markeret det som eget værk udgivet under GFDL. Billedet har en utrolig lighed med dette, der er ophavsretsligt beskyttet. Kan du forklare den nærmere sammenhæng? --|EPO| 11. aug 2006 kl. 15:14 (CEST)

Som standardprocedure venter jeg en uge med at slette billedet. I mellemtiden bliver det dog markeret som ophavsretsligt tvivlsomt alene af den årsag, at du ikke er fotografen, som du markerede, da du lagde billedet op. Hvis du så får fat i din ven i løbet af den uge, så skriv tilladelsen med på billedsiden. Og når I er gode venner, så skulle en uge vel nok være rigeligt. Hvis du efter en uge ikke har gjort mere ved billedet, så bliver vi nødt til at slette det. --|EPO| 11. aug 2006 kl. 20:23 (CEST)
Glædeligt, at du vil skrive tilladelse på. Men der er desværre to ting jeg er nødt til at gøre opmærksom på:
Den første er, at når man lægger et billede op med et eksisterende navn, så overskriver man den gamle version med den begrundelse, som man skriver i tekstfeltet på uploadsiden. Det er med andre ord ikke en tekst, der vil fremgå af billedsiden.
Den anden er, at tilladelsen klart og tydeligt skal frigive billedet under den valgte licens. F.eks. at rettighedshaveren direkte skriver, at han frigiver billedet under GFDL eller tydeligt specificerer, hvad han tillader (eks. uindskrænket brug mod kreditering af rettighedshaver). Hvis man blot skriver noget som "jeg tillader det bruges på Wikipedia", så giver det kun ret til brug på Wikipedia og må således ikke kopieres (hvilket er utilstrækkelig licens). --|EPO| 11. aug 2006 kl. 22:30 (CEST)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Hejsa!

Du må meget gerne bruge forhåndsvisning (knappen ved siden af "Gem"-knappen) - på den måde kan du se resultatet af din redigering, men den bliver ikke endeligt gemt - og kommer ikke på Seneste ændringer før du til sidst trykker "Gem". --Palnatoke 15. aug 2006 kl. 17:48 (CEST)

Gendannelse af diskussionsside[rediger kildetekst]

Hej Philip, jeg har gendannet din diskussionsside, da men ikke sletter diskussionsider, men højst arkiverer dem på deres egen underside (fx Bruger diskussion:Philip.meisner/Arkiv, nogen tid efter debatten er slut. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 15. aug 2006 kl. 18:16 (CEST)

Der er sået tvivl om rigtigheden eller tilstrækkeligheden af licensangivelsen for filen Billede:P3100009.JPG!

Rettighedshaveren og kilden skal angives, og tilladelsen til brug under den angivne licens skal angives.
Hvis der ikke sker afklaring inden to uger slettes den.

Se også Wikipedia:Procedure for billeder med tvivlsom licens.


Statuer/skulpturer er beskyttet af ophavsret, jf. Værkshøjde#Fotografier_af_skulpturer. Det kræver derfor tilladelse fra rettighedshaveren, hvis billedet skal bruges på Wikipedia, medmindre det er mere end 70 år siden skaberen døde. MGA73 25. apr 2009, 17:30 (CEST)