Brugerdiskussion:Pixi Uno/Arkiv 2

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Genskabe en tekst[rediger kildetekst]

Hej Pixi

Kan det lade sig gøre at genskabe den tekst som var på artiklen Hadsund Folkeskole. Hvis du kan kan du så ikke sende det til mig på Brugerdiskussion:Søren1997. Hilsen --Søren1997 (diskussion) 19. okt 2012, 23:49 (CEST) Bare glem det du behøver ikke at hjælpe med det jeg. Har spurgt Cgtdk i stedet. Hilsen --Søren1997 (diskussion) 22. okt 2012, 18:44 (CEST)

Administratorhjælp[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno Jeg har markeret en del kategorier og omdirigeringer med hurtigslet, vil du hjælpe mig med at få dem slettet, da nogle er fejloprettede og andre ønskes slettet i forbindelse med artikelflytninger. --Patchfinder (diskussion) 30. okt 2012, 15:57 (CET)

Hej Patchfinder. Jeg fandt seks stk. i denne kategori. Er der flere? Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 30. okt 2012, 16:06 (CET)
Tak for hjælpen, det var det hele :-) --Patchfinder (diskussion) 30. okt 2012, 16:54 (CET)

Kenneth Cortsen[rediger kildetekst]

Så er der ændret i artiklen samt tilføjet tydelige kildehenvisninger, ligesom artiklen er omskrevet for ikke at minde om et personligt CV, jf. mine kommentarer i diskussionsfeltet tilhørende artiklen. Kan se via Wikipedia at mange andre personer har profiler på Wikipedia uden, at der sås tvivl om notabiliteten, hvilket undrer mig p.g.a. de mange kildehenvisninger i min artikel samt forskningens relevans? Ser frem til feedback :-) --Sportsfinder (diskussion) 9. nov 2012, 17:10 (CET)

Hej igen, Så har jeg læst tingene igennem vedr. biografier og selvbiografier - indholdet er jo dokumenteret fra flere fronter, ligesom den sidste udgave af artiklen er skrevet af en tilknyttet projektmedarbejder (det kan selvfølgelig på den front være 'biased', men igen er dokumentationen vigtig ud fra mit synspunkt), ligesom sletningsforslaget er taget med i henhold til den ændrede udgave. Der er mange massemedier, som henvender sig vedr. kommentarer, hvilket også er et blandt mange parametre, som er med til at validere interessen for mine forskningsfelter. I den forbindelse kan det også nævnes, at der ikke er andre indenfor dette felt i Danmark, som forsker i de samme fænomener :-) Hvordan kommer den så til diskussion i forhold til en gendannelse?--Sportsfinder (diskussion) 9. nov 2012, 18:35 (CET)

Nokia Lumia 920[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno,

Jeg opdagede først efter oprettelsen af Nokia lumia 920 at Lumia stod med lille l, hvilket resulterer i at man fra de andre sprog ikke kan tilgå artiklen pga. stavefejlen. Kan du rette det? :) (Denne usignerede kommentar er skrevet af 80.197.115.61 (diskussion • bidrag) 15. nov 2012, 17:46‎)

Oprydning blandt overflødige sider[rediger kildetekst]

Hvis der skal være så stor restriktivitet med omdirigeringer er det vigtigt at korrigere links och ikke kun slette siderne. Se for eksempel Schumann. Tostarpadius (diskussion) 16. nov 2012, 15:38 (CET)

Jeg har rettet disse og dem der gik til Schubert. Tostarpadius (diskussion) 19. nov 2012, 23:10 (CET)

Thule Air Base[rediger kildetekst]

Det er supergodt at se dine mange redigeringer vedrørende Grønland! Fortsæt endelig dit flotte arbejde. Vil dog lige gøre dig opmærksom på, at Thule Air Base er uden for den kommunale inddeling i Grønland. Se fx DSD.

Piginnaanilissuaq (diskussion) 20. nov 2012, 03:03 (CET)

PS: Hvis du har forslag til hvordan hovedartiklen om Grønland kan blive bedre, så giv lyd. Jeg har arbejdet en del på den, men der er et stykke vej endnu før den måske kan blive GA.

Boogie Pede[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg har lagt mærke til at du har slettet side "Boogie Pede", men hvilket grundlag havde du for dette? Det er en stor kunstner, der har mange fans. Det kan da godt være han ikke er helt lige så stor som Nik og Jay, men har afholdt flere store events landet over. Så vil du være venlig at oprette siden igen? 212.27.26.130 27. nov 2012, 23:11 (CET)

Hej. Denne Boogie Pede er ikke notabel til en artikel på Wikipedia. Ved en almindelig søgning på de mest benyttede søgemaskiner kommer der intet frem om personen. Wikipedia er ikke stedet for nye håbefulde talenter. Wikipedia er stedet hvor man beskriver personer, ting, steder eller andet som er kendt i en bredere kreds, og er beskrevet andre steder end her. --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2012, 23:19 (CET)

Kære Pixi Uno - vil du ikke fortælle mig, hvorfor du har bestridt neutraliteten af artklen om Thomas Bredsdorff og stemplet den som en "tvivlsom selvbiografi"? Venlig hilsen Helle Funder (diskussion) 28. nov 2012, 09:42 (CET)Helle Funder


Regler for copyright ved logoer mv.[rediger kildetekst]

Hej Pixi. Hvordan er reglerne for at uploade billeder af klublogoer? Har kigget lidt rundt og fundet et par eksempler: Hadsund, VFF og Frederiks AIF, hvor du har været bidragsyder på et par af dem. Er det tilladt at uploade billeder af logoer man har fundet ved idrætsanlæg eller lignende? Har nemlig selv et par klublogoer jeg vil ud og hente hjem, hvis det er tilladt. mvh. Kwey09 (diskussion) 27. nov 2012, 18:18 (CET)

Hej. Hvis logoet er en del af "kunstværket", som eks. AIF og VFF. Men man må ikke eks. tage et flag, ligge det pænt på gulvet og så tage billede af kun logo. - eller tage et billede af en fodboldspiller, og så klippe i billedet så kun logoet er tilbage. Den jeg har lavet på Blokhus FC er vist det tætteste man kan komme på et fuldt logo. :-)
Jeg har i øvrigt spurgt Morten Jensen om VFF ville give os lov til at bruge VFFs logo på nøjagtig samme måde som Esbjerg forenede Boldklubber. - men der kom jeg i tvist med diverse admins, der ikke ville godtage Mortens mail, ligesom der kom andet bøvl i vejen. - og ville ikke ulejlige Morten mere end højest nødvendigt, da han gav en "gave" og Wiki lavede bøvl pga. hans gavmildhed. :-) Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2012, 18:29 (CET)
- efter min mening er den på Hadsund Boldklub lige til grænsen og måske lidt over. Jeg har fået slettet en del som langt fra var så "close-up". Eksempelvis har Bruger:EPO slettet eller markeret billeder af bandereklamer, da disse åbenbart overtrådte diverse regler. Så aner ikke om det er et skøn fra gang til gang. --Pixi Uno (diskussion) 27. nov 2012, 18:36 (CET)
Første spørgsmål vedr. logoer er om de som grafiske frembringelser er kunstværker. Hvis de ikke er det, er der ikke ophavsret. Logoer, der alene består af simpel geometri og/eller bogstaver i en almindelig skrifttype, vil som regel ikke blive betragtet som værker. Der er naturligvis stadig varemærkebeskyttelsen, men den blokerer ikke i sig selv for brug på Wikipedia eller for at vi kan have logoet liggende i Wikimedia Commons.
Men hvis der så faktisk er tale om kunstværker, hvad så? Så må man få tilladelse fra nogen, der kan give en sådan tilladelse - altså enten kunstneren eller nogen, som har købt de fulde rettigheder af kunstneren (inklusive retten til at lade disse rettigheder gå videre).
Bortklipning kan generelt ikke anbefales, for hvis det er kunstværket, der er motivet, vil billedet være at betragte som afledt af kunstværket. --Palnatoke (diskussion) 27. nov 2012, 18:48 (CET)
Det virker ikke helt som de mest gennemskuelige regler. I det konkrete eksempel her har jeg fotograferet Aarhus Fremads logo på en dør. Men hvis du siger at simpel geometri og bogstaver ikke er copyrightbeskyttet, så er dette logo [1] måske ikke engang beskyttet? Kwey09 (diskussion) 27. nov 2012, 18:55 (CET)
Det kan meget vel afhænge af hvilken skrifttype, "Fremad" står med, men kast et blik på commons:Commons:Licensing#Simple design og deromkring. --Palnatoke (diskussion) 27. nov 2012, 19:04 (CET)
Hmm, de skriver at det er tilladt hvis det opfylder, at teksten er "in a general typeface". Jeg kan ikke finde det uddybet andetsteds. Er det så bare at satse og lægge det op, og se hvad reaktionen bliver? Kwey09 (diskussion) 27. nov 2012, 23:12 (CET)

Hvordan kan det i øvrigt være at den engelske wikipedia tilsyneladende har lettere ved at få adgang til logoer? Eksempelvis Viborg FF som nævnt tidligere? Kwey09 (diskussion) 28. nov 2012, 00:07 (CET)

en:Wikipedia:Non-free content - de retter sig efter amerikansk lovgivning og tillader fair use, men det kræver så at de i hvert enkelt tilfælde er nødt til at have en kasse som i en:File:Viborg FF.png#Summary for at forklare hvorfor det er i orden, og hvordan de bruger billedet til et formål, der passer til fair use. Det betyder at hvis man ville benytte en:Viborg FF til noget andet, ville det skulle være uden logoet. På den danske Wikipedia har vi besluttet at nøjes med frie illustrationer. --Palnatoke (diskussion) 28. nov 2012, 09:08 (CET)

Hey Pixi Jeg kan se, du kigger mig lidt over skulderen på min KZ-artikel, og helt fint med mig :) Jeg ville gerne lave en nav-boks i stil med den, der findes i bunden af de engelske sider over KZ-maskinerne, men kan ikke greje, hvordan man starter en op? Er det et større projekt? Cisar (diskussion) 4. dec 2012, 22:43 (CET)

Hejsa. Du kan evt. kigge på Fokker 50, hvor du finder Skabelon:Infoboks luftfartøj. Fortsat god skrivelyst. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 4. dec 2012, 22:48 (CET)
Mht. navbokse er det letteste nok at finde en, der ligner, og så kopiere den (husk forhåndsvisning!) - det kan man også gøre på tværs af sprog, men så risikerer man at skulle genopfinde en masse af de underliggende funktioner. --Palnatoke (diskussion) 4. dec 2012, 22:52 (CET)
Det er den collapsible boks i bunden jeg tænker på, den står blot som Skabelon:Skandinavisk Aero Industri aircraft i redigeringsfeltet, så den skal vel oprettes i den danske version også..?? Det er denne oprettelse jeg ikke kan finde ud af at starte op Cisar (diskussion) 4. dec 2012, 22:57 (CET)
Jeg har lige prøvet at bikse denne sammen -> {{Navboks Skandinavisk Aero Industri fly}}. Er den som det tænkte? --Pixi Uno (diskussion) 4. dec 2012, 23:18 (CET)
ja lige præcis. Tak for hjælpen! Cisar (diskussion) 6. dec 2012, 11:57 (CET)

Hvorfor sletter du min Wiki ??

OJ Dansk guitarist

Hvorfor fjerne ekstern link til Taliban Norway Magazine?[rediger kildetekst]

Ja, vi bare lurer på hvorfor du fjernet den eksterne linken under artikkelen om Taliban?

Indlæg slettet grundet {{reklame}} pga vedhæftning af video om personen - Spørgsmål[rediger kildetekst]

Kære Pixe Uno,

Onsdag den 2. januar publicerede jeg et indlæg på Wikipedia DK omhandlende personen Finn Kistrup, som efterfølgende blev slettet. Mere specifikt drejer det sig om følgende:

(Sletningslog); 16:14 . . Pixi Uno (diskussion | bidrag) slettede siden Finn Kistrup ‎(Konklusion på Wikipedia:Sletningsforslag/Finn Kistrup: indholdet var: {{reklame}} Finn Kistrup, 2012 Finn Kistrup (7. februar 1937) er dansk foredragsholderhttp://www.youtube.com/watch?v=yW5I5wbI6DE

Jeg er ked af det blev opfattet som værende reklame, da jeg blot linkede til den YouTube jeg kunne finde for, at have mest muligt indhold på indlægget. Eftersom det er opfattet som reklame vil jeg høre, om det er i orden med dig og resten af moderator holdet på Wikipedia DK at indlægget publiceres igen uden link eller benævnelse af videoen, og at det ikke opfattes som spam?

På forhånd tak for svaret og tiden til det.

Mvh. FrederikSchmidt (diskussion) 3. jan 2013, 16:10 (CET)Frederik

Skulderklap[rediger kildetekst]

Ridder af Wikipedia-Barnstar
For dit arbejde som administrator – alt fra tilbagerulning af vandalisme, sletninger, blokeringere og ikke mindst din evne til at give en hjælpende hånd hos nybegyndere samt at gå i dialog ved konflikter.

Et helt fantastisk stykke arbejde og en entusiasme, som forbedrer Wikipedia dagligt. Et arbejde, der ikke bliver påskønnet nok... Men her får du lige et lille skulderklap bestående af en hilsen og en stjerne. Godt og ikke mindst værdsat arbejde som i administratorer laver. Med venlig hilsen Pelle Hansen 7. jan 2013, 01:36 (CET)HVORFOR LUKKER DU DENNE ATIKEL NED !!![rediger kildetekst]

Hej

HVORFOR LUKKER DU DENNE ARTIKEL NED !!! yousef den seje

- du gav selv svaret via din oprettede tekst. Hvis du fortsætter vil du blive blokeret. --Pixi Uno (diskussion) 7. jan 2013, 16:46 (CET)

Yousef.es1 (diskussion) 7. jan 2013, 16:48 (CET) -nej... Yousef den seje er en virkelig person og derfor burde jeg faktisk blokere dig og ring ned til wikipedia og anmelde dig for forkerte og krænkende postande. >:-(

Sportens Barnstar
Jeg synes hermed du fortjener denne barnstar for dit store arbejde med fodbold og senest cykling. Synes du har gjort et godt stykke arbejde. Selvom vi ikke altid er enige om tingene, gør du alligevel et kæmpe stykke arbejde og det tror jeg ikke jeg er den eneste der værdsætter. mvh Tøndemageren (diskussion) 15. jan 2013, 20:02 (CET)


Takker mange gange. :-) --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 19:30 (CET)


Blokering af 212.242.120.152[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg tror brugeren kunne have godt af en blokerig. Har lavet hærværk på Ove Sprogø artiklen, som er svært at opdage. Mvh Savfisk (diskussion) 16. jan 2013, 19:27 (CET)

Hej Savfisk. Jeg har allerede givet brugeren 24 timer i kulden. Dette er anden blokering indenfor 14 dage til den IP-adresse. God aften herfra. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 19:29 (CET)
Jeg synes det er rimeligt. Jeg måtte google Ove Sprogø´s oplysninger for at opdage hærværket, og det tager jo ekstra tid. Også god aften herfra. - Savfisk (diskussion) 16. jan 2013, 19:34 (CET)


Ikast fatih camii[rediger kildetekst]

Hej hvorfor sletter du den =? (Skrev Soncil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Fordi tre ord og et link til en hjemmeside ikke hører hjemme på Wikipedia. Desuden tror jeg ikke at jeres lokale "moske" er notabel til en artikle her. Du kan læse meget mere om hvad Wikipedia er på din egen diskussionsside. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 20:17 (CET)

må jeg få lov til at gøre den færdig, hvorfor må vores lokale moske ikke er notabel til en artikel her `? når fx ikast kirke er ? (Skrev Soncil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Ikast Kirke er ikke på Wikipedia. Men forskellen på en kirke og jeres moske er at en kirke kan være mange mange hundrede år gammmel. Det ser ikke ud til at jeres moske er noget særligt byggeri, eller har en speciel historie. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 20:23 (CET)

http://da.wikipedia.org/wiki/Bording_Kirke, hvad med den her ? ikke engang 2 linje ??? (Skrev Soncil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Langt over 100 år gammel og tegnet af en berømt arkitekt. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 20:39 (CET)

ellers kan du bare indrømme at du er racist :) kunne ikke læse nogen steder at stedet skal være over 100år for at komme med wiki :) (Skrev Soncil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan heller ikke læse noget steder at jeg er racist... tror faktisk ikke helt du ved hvad det ord betyder. :-) Fortsat god aften. --Pixi Uno (diskussion) 16. jan 2013, 20:44 (CET)

http://da.wikipedia.org/wiki/Racisme , jo tak ligeover :) (Skrev Soncil (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

:IP-blokeringsundtagelser[rediger kildetekst]

hvad er :IP-blokeringsundtagelser?

Se Diskussion:The Oval (Belfast)

Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 22. jan 2013, 20:10 (CET)

Hej Pixi Uno! Jeg har et svar og spørgsmål til dig i ovennævnte diskussion. Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 23. jan 2013, 11:35 (CET)
Hej Pixi Uno !
Jeg er stadig forundret og skuffet over din manglende stillingtagen og manglende svar i denne sag.
Som administrator, et arbejde du har påtaget dig, mener jeg at en af dine opgaver er at støtte og vejlede alle bidragsydere, hvad du absolut ikke har gjort i denne sag.
Hvis jeg tager fejl? – venligst oplys mig.
Vær også venlig ikke at anvende det du i et enket tilfælde besvarer med Ja, og?, som jeg finder en smule arrogant.
Med venlig hilsen --Ultraman (diskussion) 29. jan 2013, 12:00 (CET)

Brugerkommentar[rediger kildetekst]

Hej Pixi,

Jeg vil gerne skrive til dig at jeg aldrig har brugt google translate ....ALDRIG....fordi jeg synes at det er dårligt hvis jeg bruger det men jeg forstår godt dansk og måske jeg skriver ligesom Prins Henrik taler på dansk....jeg er slet ikke en akademikker og jeg vil gerne udfordre dig at gøre i andre sproge. Jeg bor i Danmark og læser nok dansk på min måde men ikke med internettet. Er det retfærdig at jeg bliver blokeret fordi jeg skriver ikke altid på en god akademisk dansk ? er det nogen der kan hjælpe mig at rette mit dansk måske? mvh.

SønderjyskE[rediger kildetekst]

Vil du ikke i det mindste være sød at gendanne bemærkninger, under placeringer, i stedet for bare at fucke det op? :) (Skrev 77.213.35.103 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Beklager der evt. er smuttet noget i svinget, da jeg igen igen indsatte wiki-link og slettede dine påståede medaljer. :-) Fortsat god skrivelyst. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 2. feb 2013, 23:35 (CET)

Lukning af Northside Festival 2011/2012/2013[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno Kan ikke forstå at du har slettet siderne Northside Festival 2011, Northside Festival 2012, Northside Festival 2013 på den baggrund af at de er uencyklopædiske. Jeg må påpege at jeg oprettede dem på samme vis som Roskilde Festival fx. har Roskilde Festival 2010, og dermed mente jeg at de var berettiget.

Håber på en uddybende kommentar eller en hjælpende hånd til hvor informationen, om hvilke kunstnere der spillede, så bør noteres. Jeg er ny i Wikipedia-verdenen, så håber ikke jeg har overset en sådan kommentar.

(PS. Tak for dit arbejde her på siden!)

Andreas.malling (diskussion) 5. feb 2013, 10:54 (CET)

En ting, som også ville have fået mig til at finde sletteknappen, er at hvis jeg vil læse encyklopædisk f.eks. om Northside i 2011, skal det ikke bare være en liste - der bør være noget om hvad pressen og publikum syntes om festivalen, og så kan der længere nede på siden komme en liste. Og husk kilder. Og så er "Bekræftede kunstnere" noget, man skriver *før* begivenheden. I øvrigt trænger selve artiklen Northside Festival til en kærlig hånd, så måske skulle du begynde med at få de fire års band-lister ind i dén artikel, og hvis den så bliver for lang, kan vi lave underartikler. Husk at Roskildefestivallen har en temmelig lang historie. --Palnatoke (diskussion) 5. feb 2013, 11:18 (CET)

Notabilitet[rediger kildetekst]

Hej Har forsøgt at oprette en side om Morten Reimar et par gange, men er altid blevet slettet pga utilstrækkelig notabilitet. Hvad kan jeg gøre for at måtte oprette den side? Vh


Hej admin bloker lige simondahl. han misbrugere sine ting. Se hvor mange redigernger han har fjernet

Frivillig bar[rediger kildetekst]

Hej Pixi

Jeg var lige igang med at oprette en artikel om Roskilde Festivalens største frivilligbar Bar Røv, der har eksisteret siden 2006, men nåede ikke at lave den færdig, før du havde slettet den igen. Er der en særlig grund til, den ikke må være med i Wiki?

Saka-R (diskussion) 7. feb 2013, 18:18 (CET)Saka-R

Hej Saka-R. Jeres bar er ikke notabel til en selvstændig artikel. Men teksten vil passe fint ind i et afsnit på artiklen om Roskilde Festival. Mvh og fortsat god skrivelyst. --Pixi Uno (diskussion) 7. feb 2013, 18:37 (CET)

Sletning af siden Magnus Kjøller[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno

Jeg kan se, at du har slettet siden Magnus Kjøller pga. manglende notabilitet. Det må jeg ærligt indrømme, at jeg ikke helt forstår. Manden er ejer af en af landets hurtigst voksende IT-virksomheder CM Network A/S med aktiviteter i hele Europa og ejer desuden en række andre virksomheder - herunder Aalborg Pirates, der spiller i landets bedste ishockey-række. Samtidig har Magnus blandt andet været nomineret som et af landets største væksthåb (https://www.mm.dk/dagens-v%C3%A6ksttalent-magnus-kj%C3%B8ller).

Jeg vil bestemt mene, at Magnus Kjøller har notabilitet på samme linje som eksempelvis Morten Wagner, Mads Peter Veiby og lignende.

Denhøje (diskussion) 5. feb 2013, 10:18 (CET)

Hej igen Pixi Uno

Jeg kan nu se, at du har været inde og svare på andre henvendelser, men har valgt at ignorere min og/eller overse den. Jeg vil gerne have noget respons på, hvorfor denne side er blevet slettet uden forudgående diskussion, da jeg som anført oven for vil mene, at Magnus Kjøller besidder nok notabilitet til at have en side på Wikipedia.

Jeg mener desuden, at jeg i det mindste fortjener en bedre begrundelse end blot den sædvanlige "manglende notabilitet". Et modsvar til mine argumenter ovenfor.

Denhøje (diskussion) 8. feb 2013, 11:47 (CET)


Tak for at hjælpe til at korrigere denne artikel: El Chicharro.--79.158.242.164 8. feb 2013, 20:58 (CET)

Kort på Skørping artiklen[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno, vil det ikke være nemmere at slette det kort over Skørping, prøv at se artiklen nu alt teksten er flyttet ned under infoboksen er det meningen eller hvad. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 11. feb 2013, 18:43 (CET)

Pkt. 1 - jo kortet er fuldstændig nonsens, da samme resultat kommer oppe i højre hjørne. Pkt 2- så ved jeg ikke hvad du mener med "alt teksten er flyttet ned under infoboksen er det meningen eller hvad".. --Pixi Uno (diskussion) 11. feb 2013, 18:45 (CET)
Jeg mener teksten er flyttet helt ned i bunden af siden.--Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 11. feb 2013, 18:48 (CET)
Jeg kan ikke se nogen tekst i nogen bund, ud over slutningen af en artikel, som altid er i bunden. --Pixi Uno (diskussion) 11. feb 2013, 18:49 (CET)
Når du kommer ind på Skørping artiklen så kør helt op i toppen af siden det står ingen tekst på nær teksten i boksen i højre side. Teksten "Skørping er en stationsby i Himmerland med 2.875 indbyggere (2012)" kommer først under den boks i højre side. --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 11. feb 2013, 18:55 (CET)
Jeg har taget to billeder af det. Se her: https://sites.google.com/site/nordjyskeminecraftserver/skoerping-wikipedia-problem --Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 13. feb 2013, 13:12 (CET)
Du må rigtig gerne give lyd fra dig når du har set det.--Hilsen Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 13. feb 2013, 23:48 (CET)

Copenhagen Fablab[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno. Jeg ser du har slettet Copenhagen Fablab. Er det ikke lige hurtigt nok. Har den ikke været på programmet for WikiWednesday Januar 2013. Konceptet med fablabs er vel egentlig meget fint, og en artikel om det er vel notabel nok. mvh. --Hofkas (diskussion) 4. mar 2013, 18:58 (CET)

I betragtning af at der i mellemtiden er kommet en artikel om Open Space Aarhus, gendanner jeg artiklen om Copenhagen Fablab, så vi kan tage en diskussion om hvor meget der skal til for at sådanne steder er relevante. --Palnatoke (diskussion) 8. mar 2013, 16:14 (CET)

Nyheder for marts 2013[rediger kildetekst]

CV-skriverier[rediger kildetekst]

Hej PixiUno

Artiklen om Venstre-politikeren Erling Bonnesen er præget af formuleringer, der kan anses at være præget af POV og spekulation og skrives desuden af Bruger:ErlingBonnesen, som vist er identisk med personen, som er genstand for artiklen. Du har tidligere indskærpet over for vedkommende, at dette ikke er en CV-database, osv., men det synes ikke at have affødt nogen reaktion eller bragt redigeringerne af sin egen biografi til ophør. Er det ikke på tide at skride ind med fx en korttidsblokering, når tilbageredigeringer og kommentarer i brugerens diskussionsside tydeligvis ikke får vedkommende til at ændre adfærd?

--John Galt on Crack (diskussion) 21. mar 2013, 11:59 (CET)

Sprog på Wikipedia[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno, jeg har skrevet en kommentar til dig angåne dig sprog på Wikipedia:Gendannelsesforslag/Hadsund Busterminal. Mvh --Søren1997 i (Diskussion, Projekter) ☺ 3. apr 2013, 13:34 (CEST)

Hejsa!

Du er på top-20 over aktive bidragydere, så jeg tænkte at du måske kunne have lyst til at deltage i Edit-a-thon 1864, der afholdes lørdag den 8. juni på Rigsarkivet (i København). Hvis du ikke kan den dag, kan du på arrangementets diskussionsside komme med forslag til områder, som fagfolk og wikipedianere kan uddybe. Hvis du har tid på dagen, men det er et problem at deltage fysisk, kan du deltage i snakken via IRC. --Palnatoke (diskussion) 8. maj 2013, 09:27 (CEST)[svar]

Hej, du virker som en der er rigtig klog omkring wikipedia. Kan du fortælle mig hvordan de forskellige kort omkring på wikipedia bliver lavet? F.eks. http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:ESC_2014_Map.svg og http://da.wikipedia.org/wiki/Fil:ESC_2013_Semi-Finals.svg Politikeren (diskussion) 20. maj 2013, 17:19 (CEST)[svar]

Pyyh... Var ved at blive bange for at du havde forladt projektet efter et par måneder uden redigeringer. Det ville have være et stort tab for wikien, så godt at se, at du er tilbage! dbh. Kwey09 (diskussion) 27. maj 2013, 10:07 (CEST)[svar]

Hej Kwey. Takker for din hilsen. Ja, jeg var lige fraværende pga. travlhed med jobbet i den virkelige verden. :-) Su Su Su Superliga. ;-) Dbh. --Pixi Uno (diskussion) 28. maj 2013, 15:56 (CEST)[svar]

Gendannelse af slettet artikel[rediger kildetekst]

Hej Pixi! Jeg har via OTRS modtaget en bekræftelse fra en repræsentant for forfatteren til teksten på Dagrofa_S-Engros, at teksten udgives under CC-BY-SA. Det er ticketnummer 2013052210006544. Kan jeg bede dig om at gendanne artiklen, da slettegrunden ikke mere passer? Jeg skal nok sørge for at tilføje ticketnummeret til diskussionssiden. Nillerdk (diskussion) 12. jun 2013, 19:45 (CEST)

Bryder mig ikke om hvordan vi godt tør lægge kræfter i at skaffe tilladelse til tekst, men ikke giver en bønne om at sørge for at det ikke er reklame mere. --Trade (diskussion) 12. jun 2013, 21:39 (CEST)
Hej Trade. Kan du venligst uddybe dette? Jeg har blot behandlet en indkommende mail i OTRS-systemet og bør af neutralitetsgrunde derfor ikke forholde mig til artiklens indhold. Der var åbenbart en copyvio-skabelon på artiklen, der jo opfordrer forfatteren til at indsende tilladelse til OTRS. Det har forfatteren så gjort. Jeg kan ikke gøre så meget andet en at svare og acceptere tilladelsen. Hvis teksten viser sig at være ubrugelig, så må en anden bruger reagere og evt. lade en adminstrator slette med en anden begrundelse. Nillerdk (diskussion) 13. jun 2013, 15:06 (CEST)
Beklager... så først din besked nu. Artikel er genoprettet. Mvh. --Pixi Uno (diskussion) 13. jun 2013, 15:10 (CEST)
Jeg takker, Pixi. Til Trade: Du er nu velkommen til at stille sletteforslag. (-; mvh Nillerdk (diskussion) 13. jun 2013, 15:21 (CEST)
Hehe. Men jeg mindes ikke at vi må lave sletningsforslag fordi artiklerne er småreklamerende og med nærgående irrelevant info samt en masse væselord eller tager jeg fejl? --Trade (diskussion) 13. jun 2013, 16:03 (CEST)