Brugerdiskussion:Pixi Uno/arkiv2

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Alle arkiverede indlæg findes her.

Dette arkiv går fra 2. september 2009 til 30. december 2010.


IRC[rediger kildetekst]

Kan se du har været på IRC for ca. 24 timer siden, så jeg regner med at du fik det til at virke? --Masz () 2. sep 2009, 21:07 (CEST)

Takker mange gange for hjælpen :-) Firefox rules! :-) --Pusleogpixi 2. sep 2009, 22:11 (CEST)

Sygeplejersken[rediger kildetekst]

Sigurdnissenpetersen har rettet et faktum i artiklen om sit eget blad. Er det egentlig ikke i orden at rette et tal, selvom han selv arbejder for bladet? Kommer det i karambolage med tæt på-politikken, når det er den slags ting? --Apopov 3. sep 2009, 22:30 (CEST)

Det er helt fino han bare lige retter noget faktuelt forkert... jeg skriver lige til ham og siger pænt undskyld. Hygge fra --Pusleogpixi 3. sep 2009, 22:34 (CEST)
Vist ingen grund til at skrive til ham alligevel. Jeg har ikke "skældt ham ud", men bare givet ham "Erikke" skabelonen. :-) --Pusleogpixi 3. sep 2009, 22:36 (CEST)

Nikolaj Steen[rediger kildetekst]

Jeg er godt i gang med at benytte mig af mine nye privilegier som patroller og er faldet over artiklen i overskriften. Dér har Nikolaj Steen selv foretaget en middelstor tilføjelse. Skal den så slettes, eller lader vi den stå? Med andre ord: Kan jeg markere artiklen som patruljeret, eller skal jeg gøre noget? Jeg har naturligvis skrevet til hr. Steen, at han ikke bør skrive på artiklen om sig selv. --Apopov 3. sep 2009, 22:52 (CEST)

Nu er det jo ikke første gang har har fat i sig selv. Den han har har lavet nu er meget selvglad. Enten kan du vælge helt at fjerne den, og give ham en forklaring. - eller man kan rette meget til, og sætte {{km}} på alle hans postulater. Det er så´en (for mit eget vedkommende) lidt efter hvordan folk smækker alt for meget "selvfedhed" på. Personligt ville jeg på denne redigering, skrælle alt pral væk, og smide kilde mangler på. For oplysningerne er korrekte nok. --Pusleogpixi 3. sep 2009, 23:07 (CEST)
Det er da dét, jeg gør! Tak for tippet. --Apopov 3. sep 2009, 23:20 (CEST)

God idé med oplysningen om det manglende internationale gennembrud - man havde nok været lidt mere venligt indstillet over for manden, hvis han ikke blev ved med at bryde reglerne ;-) --Apopov 4. sep 2009, 17:18 (CEST)

test2[rediger kildetekst]

Jeg kan ikke sige jeg er helt van med wikipedia, og derfor har jeg måske overset en appelret, eller argumentationsform, for hvad angår indsættelsen af {{test2}} på andre folks brugersider . Endvidere mener jeg at forstå test-skabelonerne virker som en slags 'klippe-kort', og med tilstrækkelig mange test-skabeloner indsat forekommer en blokering .

Jeg ser af disse grunde ikke andet valg end at give dig en test2, med det formål dels at understrege min afstandtagen fra at denne skabelon er blevet brugt på min brugerdiskussions-side, og dels for at 'straffe' dig for hvad jeg også opfatter som vandalisme, hærværk og nonsens . Hvis du undrer dig, eller bare ikke forstår, eller simpelthen er uenig, med at dit eget indlæg kan betragtes som vandalisme, hærværk og nonsens, ja så er brugerdiskussions-siderne jo der for det samme . Stil spørgsmål, vær kort, konkret og saglig, argumenter gerne . 84.238.88.6 4. sep 2009, 02:56 (CEST)

Attention yellow.svgJeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
– Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Hvis du ikke mener at du har bidraget med noget af det ovenstående, så gør mig opmærksom på det. Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen. På forhånd tak. Hilsen 84.238.88.6 4. sep 2009, 02:56 (CEST)

Opdatering: Jeg fik ikke skrevet : Du har 4. sep 2009, 02:19 (CEST) indsat {{test2}} på min brugerdiskussions-side . 84.238.88.6 4. sep 2009, 03:10 (CEST)

Henviser hertil - --Pusleogpixi 4. sep 2009, 03:14 (CEST)
Hej Pusleogpixi, jeg vil lige minde dig om Wikipedia:Coitus Anthomyiidae-normen før du gør mere ud af denne sag ;-) God nat :-) --Froztbyte 4. sep 2009, 03:16 (CEST)
Jeg er målløs over den perfide tone. Jeg har svært ved at se, hvad Pusleogpixi har gjort galt her? --Brandsen 4. sep 2009, 03:19 (CEST)
Kæmpe smiler herfra... men hvad f... kan man gøre. Jeg er ikke pædagog men, bare en simpel redder der er vant til at snakke med lidt af hvert. ;-) Spurgte om råd på IRC, men der var ikke meget liv. :-) God nat til dig også. --Pusleogpixi 4. sep 2009, 03:21 (CEST)
- og i øvrigt som det nu er beskrevet... har jeg gjort noget galt, eller skal vi bare lade folk trampe videre efter egne normer? Jeg syntes selv jeg har været meeeeeget stille og rolig, og forklaret det bedste jeg har lært. Forskellen her fra det virkelige liv (arbejde), er at jeg ikke kan ringe til Politiet og bede dem om at køre ud og hente folks telefon. :-) --Pusleogpixi 4. sep 2009, 03:27 (CEST)
- hvis I har siddet og kigget på, kunne jeg da godt savne noget opbakning... i stedet for det her. Efter min mening ville det ha´ været passende!! (dette gælder også hvis det jeg har gjort ikke har været passende, og man kan se igennem fingre med den pågældende brugers handlinger)
Til Brandsen, Pusleogpixi har ikke gjort noget galt, men jeg mener bare ikke at diskussionen skal eskalere mere end den allerede har gjort (med indsættelse af test2-skabeloner) over en så komplet uvæsentlig og mikroskopisk detalje som korrekt datomærkning af en {{kilde mangler}}-skabelon. Det vigtigste må vel i sidste ende være at der er kommet en {{kilde mangler}}-skabelon på den problematiske sætning/afsnittet :-) Til Pusleogpixi, jeg har haft gang i skriverierne på en "offline" artikel og bemærkede først din diskussion med den pågældende bruger 2 minutter inden jeg skrev til dig, da jeg ville patruljere lidt inden sengetid. --Froztbyte 4. sep 2009, 03:44 (CEST)
Som jeg ser det her - og jeg er lige kommet hjem fra byen (sorry, hvis jeg ikke ser klart nok) - så virker det altså som om, at det er andre end Pusleogpixi, der eskaleret den her sag. At vedkommende vælger at indsætte skabeloner på Pusleogpixis side siger mere om vedkommende, end det siger om Pusleogpxi.--Brandsen 4. sep 2009, 03:47 (CEST)
Jeg vælger at sætte skabelonen ind, på baggrund af snakken med brugeren, brugerens bidrag, og brugerens diskussionsside fra tidligere. Vedkommende har konstant balanceret på grænsen, og jeg fandt det passende at indsætte skabelonen nu, efter at der ikke kom svar eller det mindste seriøse respons på opstillede spørgsmål. Fordi én bruger bliver ved med at argumentere (seriøst/useriøst) ændre ikke mit syn på at gældende normer og regler skal overholdes. Det har jeg selv erfaret her på stedet... men hvis jeg har gjort alvorligt i nælderne, må du gerne slette mig fra både patrol-tingen og ansøgningen som admin-ting. Det har aldrig været noget jeg har ønsket, men kun sagt "ja" fordi jeg kan bakke op om Wikipedia og gøre det bedre (læs: mere seriøst) for at hjælpe Jer. Jeg vil ikke yderlige bruge min tid på denne diskussion, da jeg i forvejen er kommet til at bruge mere tid her end nødvendigt er. God vagt og Alt Det Bedste fra Lars / --Pusleogpixi 4. sep 2009, 04:00 (CEST)

Jeg fortryder vist ikke noget her . Formelt wikipediansk vil jeg sige vi står lige . 84.238.88.6 4. sep 2009, 04:35 (CEST)

Brugerens adfærd har været meget angribende på det sidste, og jeg ville hvis jeg var Pixi også give ham en test2 hvis jeg fulgte med på redigeringene. Jeg forstår ikke hvorfor I undrer jeg over Pusleogpixis forsøg på at sætte en stopper for det. Til brugeren: Og lad nu være med at appelere hver eneste kommetar! --Masz () 4. sep 2009, 04:44 (CEST)
84.238.88.6 og Froztbyte har tydeligvis ikke fattet meningen med at datere {{km}}. Grunden til dateringen er at forfatteren til et dubiøst indlæg, får tid til at finde en kilde. Hvis man falder over en "kilde mangler" fra december 2007, kan man roligt slette sætningen. {{km}} er et perfekt redskab; hvis man læser noget man tvivler på kan forfatteren, eller andre, indsætte en kilde for at verificere det. Hvis man blot sletter sætningen, grundet sin egen uvidenhed, vil korrekte oplysninger ofte gå tabt. --Med venlig hilsen Necessary Evil 4. sep 2009, 10:18 (CEST)

Administrator[rediger kildetekst]

Hej, du har nu fået administratorflaget; søg om nødvendigt hjælp og vejledning på WP:ADMIN og på IRC. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 5. sep 2009, 01:01 (CEST)

Tillykke og god arbejdslyst! Nillerdk 5. sep 2009, 11:01 (CEST)
Også tillykke fra mig! Synes du skal have denne her nyhed, da den jo vedkommer dig. Hilsen Masz () 5. sep 2009, 12:00 (CEST)

Du kan da ikke bare ændre koden uden at tjekke om den bruges nogen steder[rediger kildetekst]

Lajes Air Base brugte jeg parametrene 'Bygget', 'Leder' og 'Brugere'. Det var allesammen if'ere, så det gør ingen skade andre steder at jeg har tilføjet disse parametre. Jeg skulle tro, at f.eks 'bygget' og 'brugere' kan bruges andre steder, og vel også 'leder' [på en militærlufthavn] -- som er en, måske ubehjælpsom, oversættelse af den tilsvarende en-wiki skabelons: 'Commander'.John Peters 8. sep 2009, 11:17 (CEST)

Hej John. Det bliver rykket tilbage indenfor få minutter. MVH. --Pusleogpixi 8. sep 2009, 11:20 (CEST)
Det letteste er vel at du bare gendanner til min seneste version. Jeg har ingen anelse om hvad du var ved at lave, men det du skal lave vil så også blive lettere for dig. Tilføjelse: Nå du har gjort det, det er i orden.John Peters 8. sep 2009, 12:23 (CEST)

Hej! Jeg er ny her og fatter endnu ikke, hvordan jeg svarer direkte på din besked. Sage er den, at der er hele tre stk. Steen Steensen Blicher, hvoraf to var fodboldspillere. Det var noget forvirrende noget at prøve at forstå, hvordan jeg skulle lave det for at der ikke gik skudder-mudder i det.

Manglende kilder[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi

Hvis du i en artikel indsætter en del {{kilde mangler}} og der ikke er kilder til noget som helst kan det bedre betale sig at indsætte {{kilder}} i starten af artiklen da man jo ellers kan sætte {{kilde mangler}} ind efter hver sætning hvilket gør teksten mere ulæslig. --Broadbeer 9. sep 2009, 13:02 (CEST)

... eller sæt den ( {{kilder}} ) i bunden af artiklen- topplaceringen bør kun bruges i alvorlige (læs sletningstruende ) sammenhænge. - Nico 9. sep 2009, 13:14 (CEST)
Hey hey... det er modtaget - --Pusleogpixi 9. sep 2009, 15:39 (CEST)

E-Mail[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi! Jeg ville netop sende dig en mail, men du har vist ikke angivet en adresse. Jeg synes, at administratorer bør give "send en mail til denne bruger" som mulighed for kontakt uden for offentligheden. Vil du ikke konfigurere dette (eller sende mig en mail, som jeg kan svare på)? Mit "ærinde" drejer sig om en billedtilladelse. VH Nillerdk 10. sep 2009, 09:07 (CEST)

Hey og godmorgen. Det kan godt være jeg ikke er helt frisk. - men jeg har ledt efter email muligheden på din siden, og rammer kun en boks i bunden der henviser til diskussionssiden. :-) God dag fra --Pusleogpixi 10. sep 2009, 09:17 (CEST)
Prøv at lede i menuen til venstre (-; og ellers kan du trykke her: http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:E-mail/Nillerdk. Hvorfor vil du ikke selv konfigurere en e-mail? Du skal ikke være bange for spam - uregistrerede brugere skal udfylde sådan en capcha-dims. Nillerdk 10. sep 2009, 09:21 (CEST)
Det vil jeg såmænd også gerne... men jeg aner ikke hvordan jeg gør :-) --Pusleogpixi 10. sep 2009, 09:23 (CEST)
Check "mine indstillinger" -> brugerdata -> indtast e-mail dér. Nillerdk 10. sep 2009, 09:38 (CEST)

Landsholdsspillere[rediger kildetekst]

Hej P&P. Som du ved, har jeg for nylig oprettet en kategori om danske landsholdsspillere i fodbold, og du har været så rar at hjælpe lidt med at tilføje landsholdsspillere. Dem er der dog så mange af, at jeg har tænkt, om man i stedet kan tilføje dem den anden vej rundt, så at sige. Altså om jeg på selv siden med "listen" kan tilføje navnene på alle spillerne som røde artikler, der på et senere tidspunkt kan udbygges?

Der er selvsagt mange af disse artikler, der endnu ikke er oprettet, men hvis jeg kunne gøre det således, ville jeg vel kunne sikre mig, at de pågældende spillere bliver linket til denne kategori, efterhånden som de bliver skrevet. Jeg har dog ingen anelse om, hvordan jeg gør. Desuden kan jeg regne ud, at jeg i processen uundgåeligt vil løbe ind i det problem, at mange landsholdsspilleres navne er så almindelige, at de måske automatisk linker til en allerede eksisterende artikel med en anden person med samme navn.

Kan du henvise mig til en guide eller andet letfatteligt, der kan ruste mig til opgaven? Willierap 10. sep 2009, 17:47 (CEST)

Jon Dahl Tomasson[rediger kildetekst]

 • Hello, I'm from Russian Wikipedia. Is "Dahl" part of his name or surname? (So, what heading is more correct: "Tomasson, Jon Dahl" or "Dahl Tomasson, Jon"?) Please answer me on English (or Russian :-)) Thank you. Bopsulai, September 12.
The correct version in Danish is "Tomasson, Jon Dahl".. Dahl is his mittlename. Best regards - --Pusleogpixi 12. sep 2009, 17:47 (CEST)
Thank you, good luck! Bopsulai.

Replik om Notabilitet[rediger kildetekst]

Ok - artiklen om Allan Dreyer Hansen var reelt uden indhold, men notabilitet er ikke en rimelig sletningsbegrundelse for en forsker og forfatter. Uencyklopædisk ville efter min mening være et bedre argument i lignende situationer. - Nico 14. sep 2009, 15:43 (CEST)

Til gengæld har jeg tilladt mig at stille et tilsvarende spørgsmålstegn ved Viborg City Marathon. Det skulle vel ikke være lokalpatriotismen, der skygger lidt for notabilitetsovervejelserne her? --Mvh. Arne (Amjaabc) 14. sep 2009, 21:58 (CEST)
Til Nico... jep, vi er enige.. da jeg trykkede tænkte jeg lidt over det med lektor osv. - men kan man lave "betingelserne" om efter man har slettet? Udover at skrive til den involverede bruger?
 • Til Arne. Jeg har vist aldrig lagt skjul på at jeg bor i byen. :-) Men omkring maratonløbet har jeg intet med det at gøre. Jeg vågnede bare op af hujen og skrigen, og tænkte det var da OK stort det de havde gang i. - med alle ungerne, de internationale deltagere, 2 tidligere vindere der er notable og den forholdsvis store 1. præmie på 25.000 kr. i atletik. - og med en deltagerliste som ikke kun var lokal repræsenteret tænkte jeg at i det her lille land kunne en artikel om dette løb være interessant. Derfor oprettede jeg og påsatte en stub. Du må endelig sige til hvis det er POV, for der har jeg gjort mig umage. Jeg syntes bare dette og lignende arrangementer er notable på da-wiki. Men fint med mig hvis det kommer til diskussion. :-) Med venlig hilsen og god uge fra --Pusleogpixi 14. sep 2009, 22:33 (CEST)
Hey Arne... vil du ikke sætte artiklen ind på Wikipedia:Sider der bør slettes på et tidspunkt, så vi kan få sat det i gang. - jeg sidder nemlig med 2 halve om andre. :-) MVH. --Pusleogpixi 14. sep 2009, 22:57 (CEST)

Upassende indhold på brugersider[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi!

Hvad gør man ved upassende indhold på brugersider som f.eks. Bruger:Serie? Normalt retter vi jo ikke i hinandens beskrivelser dér...--Apopov 18. sep 2009, 11:37 (CEST)

Hej Apopov. Det nævnte eksempel ser jeg ikke som upassende. Hvad man gør præcist hvis én overtræder gældende normer på brugersider ved jeg ikke hvis vi taler om skabeloner etc. Måske en anden har nogle fif. :-) God weekend - --Pusleogpixi 19. sep 2009, 04:31 (CEST)
Næ, det er det måske ikke, så i dette tilfælde må det i alt fald blive stående. Du må også have en fortrinlig weekend (dét der altså er tilbage af den :-)). --Apopov 20. sep 2009, 02:31 (CEST)

Oprettelse af login[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi

Tak for din velkomsthilsen!

Jeg tilføjer bare lidt fra tid anden, typisk GPS info. Jeg har selv stået og manglet samme og vil derfor gerne bidrage til andre ikke kommer i samme situation. Nogle ønsker at påvirke verden ved at undertrykke information. Til dem hører jeg ikke. Stod det til mig, var eksempelvis førerbunkeren i Berlin frit tilgængelig for publikum, uden at der skal lægges andet idet, end at det er et interessant historisk sted. Af samme årsag kan jeg ikke respektere Tåsinge beboeres behov for at hemmelighedholde hvor Elvira Madigan og Sixten Sparre skød sig i Nørreskoven og i stedet henvise til deres grave på Landet kirkegård. Derfor har jeg lagt info ind om stedet. På den engelske Wikipedia om Milano var der billeder af rester af et for mig på det tidspunkt jeg var der ukendt kejserpalads. Det tog halvanden times trasken rundt at finde mod de femten minutter det ellers havde taget. Men med hensyn til oprettelse af login, har jeg et punkt jeg vil diskutere med dig, og vil være glad om du vil give mig besked om en måde jeg kan komme i telefonisk dialog med dig.


Med venlig hilsen

80.160.207.18 30. sep 2009, 11:50 (CEST)Henrik 80.160.207.18

Wikipedia-side[rediger kildetekst]

Jeg har oprettet wikipedia: forslag. Er det i orden at man opretter en side men wikipedia: foran? Og vil du være sød at tjekke om den er i orden? 77.212.165.149 1. okt 2009, 18:39 (CEST)

Jeg tillader mig lige at svare, da jeg lige har slettet siden. Nej, det er i udgangspunkt ikke i orden at man opretter artikler med Wikipedia: foran. Disse sider vedrører projektet, f.eks. Wikipedia:Landsbybrønden, og dem opretter vi kun hvis der er enighed om dem. Men hvis du har nogle forslag til Wikipedia vil Landsbybrønden netop være stedet at komme med dem. --Brandsen 1. okt 2009, 18:42 (CEST)

Men hvor kan man blive enige om en projektside?~~ 77.212.165.149 1. okt 2009, 18:50 (CEST)

Bandlysningsafstemning[rediger kildetekst]

Hej Pixi Uno.

Du er listet som aktiv administrator, og jeg henviser derfor til [1].

Med venlig hilsen, --Hockeyindustrien 3. okt 2009, 22:40 (CEST)

Lav venligst sletningsforslaget[rediger kildetekst]

Hej, du har foreslået at artiklen jumboland som jeg selv har oprettet skal slettes. Jeg vil venligst bede dig om at oprette dette forslag på sdbs. 77.212.165.149 12. okt 2009, 16:47 (CEST)

Er hermed sket. :-) --Pusleogpixi 12. okt 2009, 17:25 (CEST)

Hej Pusleogpixi[rediger kildetekst]

Gider du at kigge på Diskussion:Polen, se også Brugerdiskussion:213.140.72.238. Jeg ville normalt henvende mig til Masz (han er med i Projekt Litauen); men han er på ferie den næste uge (hmpfff hvad fanden bilder han sig ind ;) )
De rettelser der er foretaget er DIREKTE forkerte; men da jeg ikke gider at involvere mig i en redigeringskrig, og slet ikke med en ip-bruger, vil jeg gerne høre din mening, om hvad jeg skal gøre!
Brugeren har faktisk ALLEREDE fået en advarsel af Masz, og jeg har før fanget ham i en elændig redigering af Vilnius artiklen
Svar når du får tid, det er ingen KATASTROFE!--mvh Per (PerV) 15. okt 2009, 15:10 (CEST)

Hej Per. Ja, ved gad ikke ha´ ferie i dette fantastiske vejr. :-) Jeg har rullet ændringerne tilbage, da det vist er første gang denne oplysning bliver føjet til verdenshistorien. Hygge fra --Pusleogpixi 15. okt 2009, 15:20 (CEST)
Altså ... ro på ... du behøver da ikke reagere PROMPTE ;)
Jeg gider i hvert fald IKKE holde ferie, så kan jeg jo ikke holde øje med om nogen "piller" ved MINE artikler ;)
Tak for hjælpen --mvh Per (PerV) 15. okt 2009, 15:26 (CEST)

Campora San Giovanni[rediger kildetekst]

Dear Friend, has seen your intervention on the page regarding my village native.... I have translated him with the help of the Dictionary of Danish-Italian Vallardi.... my dictionary has few headwords and it is not enough good for the translations in how much a small book of few pages is (300). Says this I wondered me if you can kindly help the article in Danish and Swedish, and always kindly if you can also translate it in Norwegian. Naturally I will reciprocate your courtesy, with translations in Italian. in attends him of one answer of yours I thank you in advance of true heart. --Lodewijk Vadacchino 15. okt 2009, 15:42 (CEST)

p.s. sorry my bad english♥ besides this you are among the welcome ones in our village... rich of folklore and unique culinary traditions in the Mediterranean one --Lodewijk Vadacchino 15. okt 2009, 15:42 (CEST)
Hey .. I will look at the article later today, and make it better. Best regards --Pusleogpixi 15. okt 2009, 15:49 (CEST)
Done! --Pusleogpixi 15. okt 2009, 18:47 (CEST)

Holbæk Red Devils på Wikipedia ?[rediger kildetekst]

- er blevet slettet af Pusleogpixi, hvorfor ? (Skrev AndreasDanmark (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Andreas! Jeres klub er ikke den eneste der er blevet slettet. Der er kun klubber der spiller i National ligaen og 1. division der er notable til en artikel her på Wikipedia. Spørgsmålet er blevet diskuteret her. MVH. --Pusleogpixi 16. okt 2009, 16:32 (CEST)

Sibusiso Zuma[rediger kildetekst]

Hej, Ja det er iorden havde også på fornemmelsen at der var mange der var igang med at ændre på Sibusiso Zuma nu.. Og ja det er rigtig fedt at han er kommet tilbage til dansk fodbold... =) Hav en god weekend..

- Mathiaskh

Hej chek lige Polen[rediger kildetekst]

IGEN ... den her gang "rullede" jeg selv tilbage, men check lige om jeg har gjort det rigtigt!
Og se evt også lige på Skabelon:Tætpå, jeg rettede den for et par dage siden, og har fortalt her hvorfor og hvordan! --mvh Per (PerV) 16. okt 2009, 17:07 (CEST)
Se evt. Brugerdiskussion:213.140.72.238--mvh Per (PerV) 16. okt 2009, 17:36 (CEST)

Pratibha Patil[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi, jeg ser at du har slettet denne artikel som uencyklopædisk. Det var den måske også, hvilket jeg som ikke-administrator er afskåret fra at se, men den er dog om en eksisterende person. Er du sikker på, at den ikke burde være behandlet ifølge den igangværende diskussion om tæt-på mv. på landsbybrønden i stedet for at være slettet? --Sir48 (Thyge) 16. okt 2009, 18:42 (CEST)

Teksten var: Pratibha patil, blev den indiske præsident i år 2007, grunden til at hun blev det var fordi at hun kedede sig en dag.. og så så hun en fugl! og så vidste hun at hun måtte blive præsident. den tror jeg nu også jeg ville ha' slettet uden videre betænkning. At vi mangler en artikel om hende er en anden sag. - Nico 16. okt 2009, 18:54 (CEST)
- og den har Nico lige lavet.. altså en ordentlig artikel uden fugle. :-) Noget andet.. Thyge hvorfor er du ikke admin? Efter min mening burde du være det. God weekend til jer begge fra --Pusleogpixi 16. okt 2009, 19:57 (CEST)

Tak til Nico for det. Jeg kunne vist kun se frem til ..."2007", og det så rigtigt ud, bortset fra den manglende versal i navnet.  :-) --Sir48 (Thyge) 16. okt 2009, 21:36 (CEST)

Slet lige Røde vinger igen[rediger kildetekst]

Og så bloker idioten!--mvh Per (PerV) 19. okt 2009, 01:42 (CEST)

jeg lavede den til flertydig, efter engelsk og tysk wiki. --Pusleogpixi 19. okt 2009, 02:18 (CEST)

Se lige Det ny Sletten[rediger kildetekst]

Jeg ved ikke om det hedder notabilitet eller hvad, men skal vi have artikler om alle spejderhytter?
Jeg venter bare på at der bliver sat et booknings.link ind så sætter jeg {{hurtigtslet}} på--mvh Per (PerV) 19. okt 2009, 19:46 (CEST)

Hej Per. Du kan sætte {{notabilitet}} på artikler hvor du mener notabiliteten er tvivlsom. - der er forøvrigt kommet en ny side, hvor man evt. kan få noget hjælp fra en administrator. Se denne... Wikipedia:Anmodning om administratorassistance. God aften fra --Pusleogpixi 19. okt 2009, 19:55 (CEST)

Skabelon:Infoboks by i Tyskland[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi: Der er et eller andet galt med {{Skabelon:Infoboks by i Tyskland}}. Den giver følgende tekst til det andet kort: "Beliggenhed af the kommunen of Langen i Landkreis Offenbach" der skulle sikkert have stået "Beliggenhed af kommunen Langen i Landkreis Offenbach".
Jeg forsøgte at kigge på skabelonen, men fatter ikke en meter :( ... så --mvh Per (PerV) 22. okt 2009, 02:23 (CEST)

Hej PerV : Hvis den gør knuder kan man indsætte |Lageplanbeschreibung= tekst som jeg har gjort i Langen nu. jeg ved ikke lige hvor det går galt, hen hvis man ta'r skabelonen fra den tyske side plejer det at virke . - vh. Nico 22. okt 2009, 07:50 (CEST)
Jeg har nu rettet skabelonen, så den skriver teksten rigtigt på grundlag af den engelske skabelon. --Sir48 (Thyge) 22. okt 2009, 15:43 (CEST)

Slette internetstatistik.dk[rediger kildetekst]

Hej jeg kan se at du har forslået sletning af internetstatistik.dk - men da der allerede er sider om f.eks. netnationen.dk der tjener samme formål, men blot med færre funktioner, kan jeg virkelig ikke se nogen årsag til at internetstatistik.dk skal slettes. (Skrev Titankm (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

- man fjerner ikke påsatte skabeloner uden grund. Du kan give din mening til kende her. -> Wikipedia:Sletningsforslag/Internetstatistik.dk - MVH. --Pusleogpixi 22. okt 2009, 17:10 (CEST)

Notabilitet, begrundelse[rediger kildetekst]

Jeg er ked af hvis jeg bruger {{notabilitet}} forkert, jeg har brugt den som en bemærkning om at jeg ikke ved om det er en notabilitet, og håbede/regnede med, at nogen der vidste mere om emnet, ville forholde sig til spørgsmålet, men har fundet ud af at jeg vist er for hurtig med anvendelsen ... så ... NEJ jeg ved ikke om der skal oprettes "sletnings forslag"--mvh Per (PerV) 2. nov 2009, 18:56 (CET)

Artikler fra DR's Musikleksikon[rediger kildetekst]

Jeg synes det er lidt uvenligt at plastre alle artiklerne fra DR's Musikleksikon til med skabeloner med det samme, når de er så venlige at stille så stort et materiale til rådighed for os. Jeg kan da godt se de ikke lige er standard-wikiartikler men de indeholder et omfattende materiale der formentlig hurtigt vil blive tilpasset - mange er allerede. - så min opfordring er lige at ta' det lidt roligt, og måske gi' dem lidt førstehjælp i stedet for - Nico 4. nov 2009, 17:05 (CET)

Det kunne der være noget om, men der er vel ikke forskel på hvem der opretter artiklerne. Jeg har da beundring for brugerens arbejde med at kopier tekst direkte, men jeg så hellere det gik halvt så hurtigt med oprettelserne og så kvaliteten i det afleverede bare var en smule bedre. Kildematerialet løber jo ingen steder i mellemtiden. Kun en løsning ikke være at der blev sat noget i bunden af artiklerne al'a denne {{DBL}}, plus der vist er et par stykker mere jeg ej husker navnet på. Så er der også styr på dem der trænger til lidt hjælp, og det er beskrevet hvorfor disse artikler eksempelvis må indeholde masser af POV og andet godt, hvor andre lignende ikke må. God aften fra --Pusleogpixi 4. nov 2009, 17:30 (CET)

Nu er det noget med nogle lønnede medarbejdere under et afgrænset projekt, så det er nok også noget med at nå så meget som muligt inden for en projekteramme. Forslaget med skabelonen kunne bruges, men vi har dem jo samlet i kategorien, så det er vel næsten det samme. - Nico 4. nov 2009, 17:41 (CET)

[redigeringskonflikt] Det kunne være Sir48 kunne skræddersy en skabelon i den nye stil, som en bot så kunne indsætte? -- Mvh PHansen 4. nov 2009, 17:47 (CET)
Jeg har lavet {{DR Musiklex}} med DBL-skabelonen som forlæg. --Palnatoke 5. nov 2009, 13:07 (CET)

1990[rediger kildetekst]

Hej, du har genindsat en person i 1990. Men den bruger der oprindeligt skrev det, skal han/hun så have en testskabelon eller bare en almindelig velkomstskabelon? Kongerækken 8. nov 2009, 19:06 (CET)

- ingen af delene. Brugeren er allerede blevet budt velkommen. --Pusleogpixi 8. nov 2009, 19:13 (CET)

Jamen personen fik jo en testskabelon af CG. Men når det var rigtigt burde personen da have en velkomstskabelon. Kongerækken 8. nov 2009, 19:23 (CET)

Som nævnt lige før er det er ikke nødvendigt med 2 x velkomst. --Pusleogpixi 8. nov 2009, 19:25 (CET)

Visiocare[rediger kildetekst]

Hvorfor kan jeg ikke få lov til at oprette en side over firmaet VISIOCARE?

Wikipedia indeholder mange andre sider om danske virksomheder.

Mvh. visiocare

Wikipedia skal ikke have artikler om alle 200000 danske virksomheder. Umiddelbart er Visiocare ikke relevant i en encyklopædi, fordi virksomheden er lille og ikke på anden måde er kendt. Det ændrer naturligvis ikke på, at din virksomhed udfører et godt arbejde for kunderne. Hvis der findes relevant presseomtale eller du kan dokumentere en omsætning på adskillige millioner kroner om året (50 mio. kr er blevet nævnt som tommelfingerregel ved en tidligere lejlighed), kan du oprette artiklen igen og henvise til disse informationer. Nillerdk 16. nov 2009, 17:36 (CET)
Det kunne være vældig interessant at høre hvilkne "andre sider om danske virksomheder", der i det hele taget refereres til? Det kan selvfølgelig at være den velkendte mangel på "proportionsfornemmelse" (3-mandsvirksomhed vs. Danske Bank / A.P. Møller-Mærsk / Novo Nordisk), men eftersom brugere har vidt forskellige indgangsvinkler til Wikipedia, kan man eventuelt være så heldig at blive gjort opmærksom på en ikke-notabel artikel i "periferien", der er sluppet forbi patruljeringen :-) --Froztbyte 16. nov 2009, 19:04 (CET)

FC København[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi

Okay det er også helt iorden og tak fordi at du lige huskede mig på det, beklager den lille fejl var ikke lige klar over det.. =)

Forsat god søndag til dig

- Mathiaskh

Borgmesteroversigt[rediger kildetekst]

Du få en dejlig småkage for dit store arbejde med at indsætte oversigter over borgmestre i kommuneartiklerne. --Thomas 22. nov 2009, 23:36 (CET)


Takker mange gange.. jeg elsker kage, så en god aperitif inden jeg fortsætter projektet. Har sat mig for at inden 14 dage har jeg været igennem dem alle. - så er de vel også snart være færdige med deres rævekager rundt i landet. :-) --Pusleogpixi 23. nov 2009, 22:25 (CET)
Jeg er bange for, at du kommer til at rette nogle af tabellerne. 32 af kommunerne blev ikke berørt af Strukturreformen. Så der er det forkert at angive, at deres borgmestre tiltrådte 1. januar 2007, for da havde de allerede siddet et år eller mere på posterne. --Dannebrog Spy 26. nov 2009, 23:24 (CET)

Vedrørende flagikoner[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi..

Du husker nok da du fjernede de flagikoner jeg satte ind i FC København artiklen. Jeg har lige været rundt og kigge lidt i de forskellige fodboldartikler og der opdagede jeg nogen flagikoner på AaB Fodbolds artikel. Måtte lige høre dig om disse flagikoner også skal slettes.. ?

Mvh Mathias 30. nov 2009, 18:03 (CET)

Ændret blokering af Konnex[rediger kildetekst]

Hej! Kan du ikke lige begrunde forlængelsen af blokeringen Brugerdiskussion:Konnex#Om ophævelse af blokering? --MGA73 30. nov 2009, 22:43 (CET)

Hejsa! Tjoo, tjaaa det kunne jeg godt hvis jeg på dette tidspunkt vidste at det var Konnex der gemte sig bagved IP adressen 93.160.29.91. Intet på diskussionssiden eller det efterfølgende svar på min blokerings begrundelse gav nogen indikation af at jeg snakkede med Konnex. Jeg skal være ærlig at sige at jeg troede en anden tidligere bruger var vendt tilbage for en kort bemærkning. Derfor blokerede jeg IP-brugeren med uendeligt, da ændringerne den nat i den grad skar i øjnene og samtidig skrev jeg til Palnatoke her da jeg var meget usikker på min handling.
Jeg har ikke sat mig ind i tingenes tilstand i Konnexs sag og har pt. heller ikke et ønske om det, da min i øjeblikket begrænsede tid her Wiki skal bruges mere konstruktivt. Men igen... jeg anede intet om Konnex, så hvis min blokering af en IP-bruger bliver part i denne sag må andre og mere involverede gerne gøre hvad de vil. Med venlig hilsen --Pusleogpixi 1. dec 2009, 00:00 (CET)

Patruljering[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi. Jeg har i Nicos monobook-side fundet et script af Jeblad. Jeg kan huske du engang for længe siden klagede over at man ikke kom tilbage til seneste ændringer efter patruljering. Det fixer dette script når du indsætter den i din monobook.js:

/** Autoreturn after marking changes as patrolled ****************************************************** 
 *
 * Description: If the current page is the final page in the patrol loop, then autoreturn to
 *        recent changes, and filter it for more unpatrolled changes
 *        Only Monobook of the skins are supported, and only Firefox of the various browsers are tested.
 * Maintainers: [[User:Jeblad]]
 */
 
// the actual action to take
function mpAutoreturnTimer () {
  history.go(-2);
  //document.location = wgServer + wgScript + '?title=Special:RecentChanges&hidepatrolled=0';
}
 
// test for correct page, and then prepare for autoreturn to recent changes
if (/\b(action=markpatrolled)\b/.test(document.location) && /\b(rcid)\b/.test(document.location)) {
 
//  addOnloadHook( function () {
    try {
      // we have patrolled a contribution, we wait for a few seconds and then leap back
      //setTimeout("mpAutoreturnTimer()", 100);
      history.go(-2);
    }
    catch (e) {
      // just go away without notice 
    }
//  });
 
}

Flughafen Braunschweig-Wolfsburg[rediger kildetekst]

I have seen that you added a note to my discussion page in the danish wikipedia. I am normally only contributing to the german wikipedia and have therefore not seen it until now, sorry. I have read your complaint and looked into the history and to be honest I have no idea why I changed the text, because you are right Volkswagen owns an A319CJ and the DLR bought an A320. And I can not see a reason why I edited the article, because I do not speak danish at all. I only wanted to change the name of the DLR to the correct name. If you want to leave me a note, please do so at de:Benutzer Diskussion:Tobiasrad Tobiasrad 22. feb 2010, 11:51 (CET)

Vindturbiner?[rediger kildetekst]

Er det ikke lidt søgt at ændre kategorien Vindmøller til Vindturbiner, når de enkelte artikler kun omtaler vindmøller som også er den betegnelse disse maskiner omtales i daglig tale?--Lcl 30. okt 2010, 00:14 (CEST)

blokering[rediger kildetekst]

Hey Pusle Kan du eventuelt blokere Speciel:Bruger/109.70.49.34 igen? Personen er netop vendt tilbage fra en blokering for at udøve mere hærværk. mvh Tøndemageren 2. nov 2010, 09:25 (CET)

Mediebureau artiklen[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi,

Du har fjernet listen over mediebureauerne, hvilket undre mig? Det er velsagtens relevant, at fortælle hvilke mediebureauer, der er i Danmark, hvis man vælger at søge efter "Mediebureau". Det er ikke sælgende eller lign. som at OMD er kåret til Danmarks bedste bureau 14 år i træk eller Carat er Danmarks største etc.

Venligst Jackie Frandsen(Skrev Jackie Frandsen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Jackie. Problemet med den slags lister er: hvor skal man starte og hvor skal man stoppe?. Grunden til at den første liste blev fjernet var at der ikke var nogen kilder til at disse bureauer var de største, og da der findes bunker af større og mindre bureauer, hvilke er så relevante og hvilket kriterier skal anvendes ved denne relevansvurdering? Hvis du har nogen gode, offentligt tilgængelige kilder, skal du dog være velkommen til at føje dem til artiklen. Mvh Knud Winckelmann 3. nov 2010, 18:30 (CET)

Opmærksomhedshenledning[rediger kildetekst]

Jeg vil blot henlede din opmærksom på Diskussion:Team Saxo Bank-Sungard#Hvorfor allerede flytte artiklen? Tøndemageren 4. nov 2010, 10:24 (CET)

Hvis man ser holdets egen hjemmeside + de pressemeddelser der er udsendt på det sidste, omtaler de konsekvent holdet med +Sungard. MVH. --Pusleogpixi 4. nov 2010, 18:04 (CET)

Artikelnavne[rediger kildetekst]

Hej pusleogpixi, jeg ser du opretter lufthavnsartikler med titler som f.eks. Svalbard Lufthavn, Longyear. Det er en konstruktion med komma fra en:wiki, som vi ikke benytter på da-wiki. EN: bruger det samme i en masse personartikler (som: lord nn, 1st earl of xx). Imho skal artiklen derfor hedde "Svalbard lufthavn" (eller måske [[Longyar (lufthavn)]] Hvis der var flere lufthavne på Svalbard, ville vi benytte [[formen Svalbard lufhavn (Longyear)]]. Mvh --Sir48 (Thyge) 7. nov 2010, 11:13 (CET)

Hej Thyge. I Norge har de den lidt specielle konstruktion med deres navne til nogle lufthavne. De officielle navne er eks. Stavanger Lufthavn, Sola eller Bergen Lufthavn Flesland (uden komma). Når man omtaler lufthavnene i presse etc. siger man "Sola" og ikke Stavanger. Angående de nowiki koder, så vil jeg blankt indrømme at jeg ikke har helt styr på hvordan de virker. Er der en artikel jeg kan se, hvor koder er sat på, og jeg eventuelt kan lurer trickset den vej? God uge til dig. --Pusleogpixi 8. nov 2010, 17:30 (CET)

Help for translation please[rediger kildetekst]

Hello Pusleogpixi. We need your urgent help to improve the Danish translation of this page or it will be removed. Can you please help us to improve it or suggest what to do? We are very grateful and we thank you in advance. Best regards from Italy--Aeron10 23. nov 2010, 04:06 (CET)

Anerkendelse[rediger kildetekst]

FootballBarnstar.png Sportens Barnstar
For din store indsats med at oprette biografier fra håndboldverdenen, og ikke bare stubbe! Arne (Amjaabc) 7. dec 2010, 06:57 (CET)


Hej Arne. Jeg takker mange gange. Nu kan den lige få lidt gas her de næste 14 dage. God december og jul til dig. - --Pusleogpixi 7. dec 2010, 07:12 (CET)

English[rediger kildetekst]

Hey do you speak english? do you know how to put multi columns in the dansk version of wikipedia?, cause im trying to do it in the oslo freedom forum article. ThanksFranKapranos 15. dec 2010, 14:24 (CET)

Se Vestre_Kirkegård_(København)#Kendte personer begravet på Vestre Kirkegård -- Mvh PHansen 15. dec 2010, 17:28 (CET)
Videre: {{col-begin}} ... {{col-3}} {{col-end}}
Se dertil Roskilde Festival 2010 og præfix -- Mvh PHansen 15. dec 2010, 18:33 (CET)

Håndboldspillere[rediger kildetekst]

Ser du har testet den nye skabelon. Hvis du ikke har fundet problemer, så lad os omdirigere til den. Så slipper du for flere manuelle rettelser. Mvh --Sir48 (Thyge) 26. dec 2010, 08:00 (CET)

Der var ingen probs, så det er bare at sætte i gang. Jeg skal nok lige lave nogle stikprøver. Flot arbejde. Jeg har skrevet lidt mere her. Mvh. --Pusleogpixi 26. dec 2010, 08:04 (CET)

Ctmusic.dk[rediger kildetekst]

Hej Pusleogpixi!

Du har valgt og sige det jeg har skrevet skal slettes? Hvilke jeg ikke kan forstå da jeg ikke går mod nogle af jeres regler?

Jeg har fået flere mails fra personer som har skrevet til mig de savnede og kunne læse om CTMusic på wiki? Jeg satte mig så til og skrive lidt af det og ville skrive resten i morgen?

Jeg har sammen med min kammart skrevet en del om hans eget music firma her på siden Uden nogle har slettet det eller kommer på bemærkinger til det?

Hvordan kan det så være jeg ikke må skrive her på siden som så mange andre gør? det har jeg ikke helt forstået :S

Kontakt mig gerne på Calmar@it.dk DJCalmar 27. dec 2010, 18:37 (CET)

Byte av användarnamn on svwp[rediger kildetekst]

Hej. Jag antar att du lagt in en begäran på svwp om byte av användarnamn. Om du bara kunde bekräfta här att båda användarnamnen tillhör dig så vore det bra. -- Tegel 30. dec 2010, 12:36 (CET) Jep, det er undertegnede der har skiftet brugernavn fra Pusleogpixi til Pixi Uno. Mvh. --Pixi Uno 30. dec 2010, 13:42 (CET)