Brugerdiskussion:Pmh

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Albansk folkemusik[redigér wikikode]

Musiketnolog jf albansk folkemusik - du skriver at du har fjernet en reklame. Hensigten med samme var en helt anden end at reklamere, nemlig at kalde på én der ved lejlighed ville skrive om musiketnolog(i). Så jeg vil foreslå at du retter tilbage. Birthe Trærup har desuden næppe brug for reklame, de der kender til musiketnologi ved alle hvem hun er - og ordet studeret kan betragtes som en særlig form for understatement, eftersom hun er dén her i landet der for alvor har forsket i emnet og skrevet om det. Hun er i øvrigt pensioneret nu. Vej lejlighed kunne man udmærket lave en Wiki-bio over hende. Vh --Bjoerna 13. jan 2006 kl. 08:34 (CET)

Hendes navn står skam stadig som henvisning nederst i artiklen. Jeg synes dog stadig ikke at det er den vigtigste og mest indlysende oplysning om albansk folkemusik, at Birthe Trærup ved noget om det. Det vigtigste og første at oplyse ved en musikstilart må dog være hvordan det lyder og hvilke principper der gælder, og hvilke instrumenter der foretrækkes. Evt foreløbig i alleryderste korthed. Jeg glæder mig til at læse om dette. mvh pmh 13. jan kl.14.51

Tak for respons. Nej - det er ikke (i det lange løb) det vigtigste at nævne forskeren frem for sagen, det var dog en munter tanke. Men indtil nogen skriver noget mere (eller blot noget) om albansk folkemusik, musiketnologi og Birthe Trærup, anser jeg det for at være temm. hensigtsmæssigt at pege meget tydeligt på Birthe T og hendes skriverier. (I øvrigt har hun selv skrevet om emnet i Gads Musikleksikon, men jeg tvivler på at vi kan få lov til at klippe). Men det vigtigste var at provokativet 'musiketnolog(i)' er forsvundet. Det er det stadig, så jeg opretholder mit første forslag. Venlig hilsen --Bjoerna 13. jan 2006 kl. 15:16 (CET)

Betragt Dansk spillemandsmusik. Jeg synes dette er en god skabelon for, hvordan artiklen om albansk folkemusik skal se ud. Vent ikke med at skrive en ordentlig artikel, skriv nu, så kan Birte Trærup føle sig provokeret til at rette den. Jeg fortryder og undskylder det hastige ord "reklame" som begrundelse for fjernelse af sætning, men kan stadig ikke se, hvorfor der skulle være faghistorie blandet ind i selve beskrivelsen om emnet. Især ikke i starten af artiklen. mvh --pmh 13. jan 2006 kl. 19:08 (CET)
Det kunne jo godt se ud som om vi er ved at nærme os hinanden. Fint nok. Når jeg skrev den lille artikel var det fordi jeg for et halvt år siden lagde Birthe's artikel på nettet. Hun var så venlig at frigive den til formålet. Men jeg tvivler på at hun - sine andre aktiviteter og sin alder taget i betragtning - vil bidrage yderligere. Det skal vi have musikfolket til, for ikke at tale om musiketnologerne. Jeg holder meget af Balkan-musik, hopper gerne med og skråler med de andre, men jeg er altså ikke faglig kompetent til at rende ret meget længere ad denne vej, det er kultursociolog jeg er, ikke musiketnolog. Så - summa summarum - lad os gøre hvad vi kan mht provokativer og kontakter til det virkelige liv, så nogle af de rigtige banditter går på banen. Bedste hilsener --Bjoerna 13. jan 2006 kl. 19:43 (CET)
Eller Bjoerna, må jeg i al beskedenhed foreslå at albansk folkemusik får samme opbygning som bulgarsk folkemusik?--pmh 4. feb 2007 kl. 20:00 (CET)

Astma[redigér wikikode]

Tak for hjælpen! :-) Olve 29. mar 2006 kl. 07:11 (CEST)

Min fornøjelse! NB der var et par norske ord jeg ikke kendte, hvad betyder brå?--pmh 29. mar 2006 kl. 08:59 (CEST)
‘Plutselig’, ‘hurtig’. Olve 29. mar 2006 kl. 09:31 (CEST)
brå = brat, selvfølgelig, jeg prøver lige at få de sidste par ting rettet. Hva betyder Piping?

Billeder[redigér wikikode]

Hej Pmh Husk at skrive kilde på dine billeder - hvis du selv har taget dem, så skriv det på :-) Har du overvejet at uploade til Commons-arkivet istedet for at lægge billederne lokalt på den danske Wikipedia. På den måde kan alle sprogvarianterne af Wikipedia få glæde af dem. Mvh Malene Thyssen 5. jun 2006 kl. 13:30 (CEST)

Hej Malene

Jeg har mærket alle billederne med fri licens, selv, fra listen - skal jeg gøre andet end det, og hvordan? Mht commons - det er lidt sjovt, at der er forskel på billedverdenen i de forskellige sprogvarianter... jeg kan godt se at eet billede vil være en mindre belastning ... og så er jeg kun lige ved at finde ud af det med billeder, så jeg lægger lokalt ud, til en start --pmh 5. jun 2006 kl. 14:57 (CEST)

Ubrugte billeder[redigér wikikode]

listen over ubrugte billeder er følgende af dine billeder:

Billede:Broendkarse.jpg, Billede:Brøndkarse.jpg, Billede:Kvan.jpg, Billede:Haveiris.jpg, Billede:Grønkålsblomst.jpg, Billede:Kørvel.jpg, Billede:Trillebør.jpg og Billede:Anemone april.jpg.

Overvej venligst, om de skal slettes eller overføres til Commons. --|EPO| 6. aug 2006 kl. 20:35 (CEST)

Hvis jeg kunne… ville jeg lægge dem ind i de korrekte artikler i de rigtige størrelser og/eller overføre dem til commoms. Men det er endnu ikke lykkedes mig at finde ud af det. Du er velkommen til at slette dem, hvis de er i vejen. Når jeg en gang finder ud af systemet, har jeg originalerne hjemme.--pmh 7. aug 2006 kl. 08:48 (CEST)
På Commons anvendes planternes latinske navne, så hvis du bare søger på dem, så skulle det lykkes; eks. commons:Rorippa nasturtium-aquaticum (brøndkarse) og commons:Angelica archangelica (kvan).
Billederne er skam ikke i vejen, så det er ikke en hastesag - blot du er opmærksom på det og får gjort noget ved det på et tidspunkt :) --|EPO| 7. aug 2006 kl. 09:11 (CEST)

Markering af nonsens[redigér wikikode]

Hej, når du vil markere at en artikel er nonsens, skal du blot skrive {{nonsens}}, så kommer vejledningsboksen og kategorien automatisk på artiklen. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. aug 2006 kl. 08:37 (CEST)

Jeps, det indså jeg, taget til følge--pmh 9. aug 2006 kl. 08:39 (CEST)

Have-Jordbær[redigér wikikode]

Ja, jeg behøver vel knapt sætte ord på, før du ved hvad jeg mener, men jeg kan se at du har startet denne artikel, uden at andre har redigeret på den. Den har dog ikke særlig relevans før der kommer lidt tekst på, og af samme årsag ryger den i skraldespanden hvis der ikke snart sker noget :-). Jeg tænkte du måske lige ville have besked først, inden det skete. Onkel Tuca 20. aug 2006 kl. 01:00 (CEST)

pga af arbejde...og nu må jeg også... slet løs Onkel Tuca. Det er en fregne fra den dag jeg forsøgte at lære at oploade billeder.--pmh 20. aug 2006 kl. 18:29 (CEST)
Ok, men jeg vil da lige orientere om Sandkassen hvor du kan lege så meget som du overhovedet har lyst til, uden at få irriterende beskeder fra sådan nogle som mig :-), såfremt du ikke skulle kende til den allerede. Onkel Tuca 20. aug 2006 kl. 18:57 (CEST)

Hvervekampagne[redigér wikikode]

Hej - Du har tidligere meldt dig til hvervekampagnen. Jeg har for en stykke tid siden foreslået en konkret kampagne under punktet "Aktuel kampagne", dog uden at nogen rigtig har kommenteret det, så hvis du lige ville kigge forbi og lægge en bemærkning ville det være fint.--Ankopedia 25. okt 2006 kl. 18:30 (CEST)

Hej Ankopedia Siden jeg meldte mig til er jeg blevet svært arbejdsramt... Men - får jeg komplet materiale, så der ikke skal skrives noget, kun sættes op, vil jeg bruge en aften på det.--pmh 26. okt 2006 kl. 08:44 (CEST)

Leblouh[redigér wikikode]

Hej Pmh

I forlængelse af dit indlæg på Diskussion:Leblouh i går oprettede jeg Wikipedia:Sletningsforslag/Leblouh. Måske du vil give dit besyv med der. --Dannebrog Spy (diskussion) 6. feb 2015, 12:53 (CET)