Brugerdiskussion:Poul G/Arkiv 2006

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Klikbare zoner på kort[rediger kildetekst]

Hej PoulG. På Svæveflyveklubber#Oversigtskort har jeg gjort Dannebrog for Værløse til et link til artiklen om Flyvestation Værløse Svæveflyveklub. Det viser dig, hvordan man kan gøre zoner klikbare på et kort ved at bruge skabelon:Klik, som jeg har oprettet til det formål. --Sir48 (Thyge) 19. feb 2006 kl. 12:17 (CET)

Jeg så godt du var på vej med skabelon:Klik - det er nydeligt, men mangler der ikke en indikation af, hvilke af positionerne er links. Måske en anden ikon end dannebrog, måske en lille højrepil (→) til højre i linket? -- Poul G 19. feb 2006 kl. 22:47 (CET)
Nej, det er nok at stramme den lidt for meget. Du kan evt. bruge et andet billede end flaget til de links, kombineret med, at du udvider forklaringen om at holde cursoren over etc. --Sir48 (Thyge) 19. feb 2006 kl. 22:53 (CET)
Da jeg lavede kortet ville jeg hellere ha' brugt en farvet prik, men det kunne jeg ikke lige finde - dannebrog var derimod let af finde. Måske jeg skulle søge lidt efter røde og gule prikker - når jeg engang er færdig med koncernregnskab, logistik ... -- Poul G 19. feb 2006 kl. 23:03 (CET)

Undersider[rediger kildetekst]

Underside-tingen virker kun den ene vej, desværre - se øverst på Bruger diskussion:Poul G/Arkiv 2005; der er et link tilbage hertil. I bruger-navnerummet er det sådan, at en side med skråstreg i navnet får et sådant tilbage-link. Det ville være særdeles nyttigt, hvis det også virkede den anden vej, men det skal vi nok lobbye lidt for, før det sker. --Palnatoke 20. feb 2006 kl. 08:37 (CET)

OK - så vil jeg lige konsekvensrette min link ... sket. -- Poul G 20. feb 2006 kl. 08:46 (CET)
Update: Som du kan se på Bruger:Palnatoke/Dagens avis/Dagens avis 1. marts 2006, så kan man også have under-under-sider, som så har links opad i strukturen. --Palnatoke 20. feb 2006 kl. 08:48 (CET)

Hej Poul G! Det er nok rigtigt hvad du siger i din meddelelse til mig. Det som plagede mig var at der ikke var direkte henvisning til begrebet. Jeg rejse på ferie, så eventuelle svar vil ikke blive givet foreløbigt. mvh --Ultraman 20. apr 2007 kl. 12:52 (CEST)

Rosenkjær[rediger kildetekst]

Hej Poul

Jeg kan se at du har været inde og rette til i rosenkjærprisen. Tak for det, det er meget mere overskueligt nu. Jeg har fjernet Birthe Rønn Hornbæk fra Listen igen da prisen for 2007 først uddelses den 21 november i år. Det er rigtigt at Birthe står som forderagsholder, men det er "almindelige" radio foredrag, omend der er gode.

Hilsen

Lars Rosenkjær - www.rosenkjaer.com