Brugerdiskussion:Pyrros/Arkiv 1

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi


Hej, jeg har tilladt mig at omstille din substub om Gaming til spiller, hvis du skulle føle trang til at udvide den med f.eks. noget om eSport, kan det gøres på Gamer. Mvh, TherasTaneel (diskussion) 11. jan 2015, 02:40 (CET)


Hej Pyrros. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Ramloser (diskussion) 29. jan 2015, 22:56 (CET)

Charlie Hebdo[rediger kildetekst]

Du er så langt ude i din tilføjelse om falske hjemmesider m.v. at jeg overvejer, om jeg skal indstille dig til "bandlysning". med mindre du selv sletter det i mine øjne hærværk, eller i det mindste dokumenterer, at det ubekræftede rygte, du har valgt at sætte ind i artiklen, har en vis relevans. Indtil da: Skam dig!--Ramloser (diskussion) 29. jan 2015, 22:54 (CET)

Alt efter hvad ovenstående bliver til, må du gerne lade være med at oprette flere artikler, før du har angivet kilder til dem du allerede har oprettet. TherasTaneel (diskussion) 30. jan 2015, 03:20 (CET)

Beklager, Ramloser og TherasTaneel,

Ved heller ikke helt hvor relevant "rygterne" er, det beklager jeg. Synes dog at det var en meget god idé at oplyse om at cnn-news.co.uk ikke var en rigtig side, som bare blev brugt til at sprede grimme rygter. :) Jeg skal nok sætte kilder på alle de artikler jeg har redigeret, beklager at jeg ikke har gjort det noget før. Har bare ikke haft helt tid til at redigere alle de sider hvor jeg har glemt at tilføje kilder. (Skrev Pyrros (diskussion • bidrag) 30. jan 2015, 07:41. Husk at signere dine indlæg.)

Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Brug ikke "mindre ændring"-funktionen, når du tilføjer, ændrer eller fjerner indhold i en artikel, skriver et indlæg på en diskussionsside eller foretager andre "større ændringer". Kun overfladiske, ukontroversielle redigeringer bør markeres som mindre, f.eks. sproglige rettelser eller fjernelse af hærværk. Læs mere om dette på Hjælp:Mindre ændringer. Med venlig hilsen Cgt (diskussion) 11. apr 2015, 22:41 (CEST)

Hej. Når du opretter en artikel ud fra en artikel på et andet sprog, så oversæt venligst indholdet eller lad være med et inkludere det, indtil du har fået det oversat. Mvh. Cgt (diskussion) 15. apr 2015, 18:24 (CEST)

Beklager, jeg lavede det vha wikikoden og ikke visual. Derfor har den ikke været helt nem at skrive, specielt da jeg var træt. Mener heller ikke at det er noget som ofte sker.--Pyrros (diskussion) 15. apr 2015, 18:36 (CEST)
Det går nok. Det er jo heldigvis en wiki, så man kan rette indhold senere. :-) --Cgt (diskussion) 15. apr 2015, 18:38 (CEST)

Stephan Winkelmann[rediger kildetekst]

Hej Pyrros. Jeg kan se at du på Stephan Winkelmann skriver at han er den nuværende præsident og administrerende direktør i den italienske sportbils producent Automobili Lamborghini S.p.A. Vær opmærksom på at du har henvist til artiklen om en præsident, hvilket skaber lidt forvirring. Vi er jo enig om at han ikke er statsoverhoved i en republik :). På den engelsk Wikipedia har de en artikel ved navn President (corporate title). Jeg er ikke helt klar over hvad vi bør kalde det på dansk, da mit videns område ikke kan følge med her. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 30. apr 2015, 22:47 (CEST)

Hej Søren, jeg mener at det har været Speciel:ContentTranslation som har gjort det, men er ikke helt sikker. Jeg har lige brugt Google Oversæt som mener at "President and CEO" er det samme som koncernchef på dansk, det lyder dog ikke helt rigtigt. --Pyrros (diskussion) 30. apr 2015, 23:26 (CEST)