Brugerdiskussion:Pyrros/Arkiv 6

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Stavekontrol[rediger kildetekst]

Du efterlyste en stavekontrol; Hvis du bruger Firefox-browseren er der en addon der hedder Danish Dictionary for the Spell Checker som er ret velfungerende, og kommer med rettelsesforslag til et markeret ord ved højreklik og sætter det ind man vælger. - Nico (diskussion) 13. mar 2016, 17:24 (CET)

Mange tak. Pyrros (diskussion) 13. mar 2016, 17:39 (CET)

Vrøvl[rediger kildetekst]

Thisted Gymnasium – stx og hf skrives sådan iflg deres egen hjemmeside[1] chek inden du retter, jeg havde jo lige chekket, og jeg kan faktisk ser forskel på store og små bogstaver!!! Hvad du ser andre steder på hjemmeside er en grafisk udformning, under kon takt har du det egentlige navn. Jeg fjerner din rettelse!!!mvh Per (PerV) (diskussion) 18. mar 2016, 00:07 (CET)

Tja Per.. Som de andre skriver er gymnasiet ret navneforvirret. Men så modsiger deres Facebook deres hjemmeside. Det mener de gulesider og prof også. Flere nyhedssites (heraf nordjyske.dk) skriver det skam også med store bogstaver. Pyrros (diskussion) 18. mar 2016, 08:02 (CET)

Småkage[rediger kildetekst]

Dejligt at se at du vil hjælpe med hærværksbekæmpelsen! Det er altid dejligt med nogle aktive Wikipedia bruger :) --Simeon Dahl (diskussion, bidrag) 21. mar 2016, 13:25 (CET)Et par tips[rediger kildetekst]

Hej Pyrros. Jeg har et par tips til dig:

  • Når du bruger en skabelon, fx {{Cite web}}, er det unødvendigt at skrive "{{Skabelon:Cite web ..." - "{{Cite web ..." er tilstrækkeligt.
  • Hvis du refererer til den samme eksterne kilde mere end én gang i en artikel, kan du med fordel bruge <ref name=abc> i stedet for bare <ref> ("abc" er bare et eksempel). Det har den fordel, at du kun skal angive indholdet i ref'en én gang; alle andre gange, du henviser til samme kilde, skriver du bare <ref name=abc /> (bemærk skråstregen). Det er ikke forkert at skrive indholdet i ref'en igen, men den skal så skrives præcis magen til den første. Ved at bruge den simplere metode er du ude over det problem.

Se mine ændringer i Loldiers of Odin (det har du vist allerede gjort). Mvh. Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. mar 2016, 17:44 (CET)

Tak for det med det første tip, på trods af at det da er refferencegenaratoren som ikke skriver skabelon. Og det andet ved jeg godt, men man kan jo desværre ikke have forskellige citater hvis den har samme ref name. Men tak alligevel, samt dine redigeringer, som jeg har set. Mvh. Sebastian (Pyrros) (diskussion, bidrag) 24. mar 2016, 17:51 (CET)
Jeg kan ikke huske, at jeg havde set den første før - bortset fra for et par dage siden på Terrorangrebene i Bruxelles i marts 2016, hvor jeg nu kan se, at du også har bidraget i betydelig grad. Det forklarer mønsteret. Det er jo ikke forkert, men jeg synes, det bliver sværere at se, hvilken skabelon der er brugt, fordi man skal et stykke væk fra {'erne, inden det fremgår. Og ved at undlade at skrive "Skabelon:" sparer man jo nogle tegn :-) --Arne (Amjaabc) (diskussion) 24. mar 2016, 18:05 (CET)

Autopatruljeret[rediger kildetekst]

Hej Sebastian, Jeg har lige ændret dine brugerrettigheder til autopatruljeret. Dette blot til orientering, - det ændrer ikke i måden Du skal redigere på, men betyder at jeg mener dine redigeringer er så stabile, at du ikke behøves at fylde i de lister der holdes ekstra øje med. - vh. Nico (diskussion) 27. mar 2016, 11:08 (CEST)